NANNAS EGNE NOVELLER©

Nanna beretter for Sille og Jan

Slavindenovicen

Via deres hjemmeside var Sille og Jan kommet i kontakt med en Herre og hans slavinde. Jan havde sagt ok til at Herren måtte prøve at opdrage Jan' s ulydige "tøs" til en perfekt slavinde, for hun var lidt genstridig og svær at styre.

Nu var dagen så kommet - de var på vej til Sille' s kommende Herre og hans slavinde - indskolingen skulle begynde.
Sille fortæller:

Jeg var vanvittig spændt og også en snert nervøs ved den foranstående seance. Iført den påklædning Herren ønskede af mig , selvsiddende strømper, sko, bh og frakke - ingen trusser - tog vi hjemmefra. Som sædvanlig skulle jeg lige provokere og vi holdt ind på en tankstation og jeg gik ind og købte nogle bolcher - med tanken - de skulle lige vide jeg intet - eller næsten intet havde på under frakken. Tanken tændte mig vildt - og det blev da ikke bedre af at der stod en kunde i kiosken som kiggede en ekstra gang på mine strømper og sorte sko.

Vi var kun lige kommet uden for byen da Jan drejede ind på en p-plads.
Ordre fra din Herre - sagde Jan og gav mig et sort silkeøjenbind (blindfold) på tog mine hænder bag på min ryg og gav mig manchetter på som han låste sammen. Dernæst åbnede han min frakke fra skridtet og ned - og der var stadig 100 km. at køre. Jan havde nu frit adgang til min glatbarberede mis på resten af køreturen - og det benyttede han sig da også af - bedst som det var åhhhh så godt - fjernede han fingrene. Det var derfor med drivende våd mis at vi nåede vort bestemmelsessted hos Herren og hans slavinde.

Jeg blev ført op ad en havegang og ind i huset hvor Jan overlod mig til min Herre med ordene - Her er Sille - byd hende velkommen - ingen sagde noget men et par hænder åbnede min frakke.
Uhhhh - jeg gøs - Jeg havde fået lov til én gang at hilse på min kommende Herre - men i fuld påklædning - men nu stod jeg foran ham og han tog det eneste af mig som beskyttede mig - min frakke.
Stadig blindet og med hænderne i manchetter samlet bag ryggen, blev jeg ført ind i hvad jeg følte måtte være stuen.
I sko, strømper og bh, blev jeg nu placeret stående i en "skammekrog" efter at min Herre havde hilst på mig og budt mig velkommen.
Det næste jeg hørte var lyden af en champagneprop som sprang. De skålede - hvad med mig? Ingen tog notits af mig i et stykke tid - blev ignoreret.
Senere blev et glas ført til mine læber - uhmm dejligt . Igen alene.
En våd finger blev ført hen over min krop og pirrende hen over mine læber min næse, kinder og legede med min mund, jeg forsøgte at fange fingeren og væk var den - igen alene.
Et par bløde hænder kærtegnede min krop, mine bryster, skuldre, nakke, ansigt - åhhh jeg nød det - det var Herrens slavinde - ingen tvivl om det . Efter et stykke tid drejede hun mig rundt og rundt. Jeg fik nu at vide at når man var slavinde skulle ens unoder pilles af én - og man blev straffet på behørig vis - og inden en afstraffelse, skulle man varmes op. Herren gav mig nu nogle små rap med den nihalede og skiftedes til at rappe mig samt at kæle for mig - åhh han fingre var som blide kærtegn på min klit, jeg blev mere og mere våd af henholdsvis at blive rappet og kærtegnet - Åh slavinde novicen nyder det - var ordene - hvad står der i slavindens 10 bud nr. 2 - Du skal behage din Herre og give ham nydelse - var mit svar (Jeg havde lært de 10 bud udenad) Jahhh - svarede Herren - og hvem får nydelse nu - Sille - svarede jeg - Ja svarede Herren og hvad står der i det 5 bud? Slavinden skal se bort fra egne behov - svarede jeg - Og gør du det - Nej - svarede jeg - Jeg blev tilkendt et antal slag derfor - Suissss - Suisss.... på min numse - auuu nogen af dem sved. Ind imellem fik jeg også nogle tjat på bryster, mave, lår m.v. Ingen alene.
På et senere tidspunkt blev jeg også forhørt i de 10 bud og svarede jeg forkert - ja så kostede det. Min numse var brændende, missen pjask våd og rappene blev hårdere og hårdere - og jeg - ja jeg nød mærkeligt nok de rap mere og mere.
Desværre så min Herre det salige smil på mine læber - og så var den gal igen.
Autchhh - ridepisken fandt sit mål på mine balder igen og igen slog den - i en fart kom smilet væk. Hvor mange har du fået nu spurgte min Herre mig - øhhh det vidste jeg ikke - Fint svarede han - så starter vi forfra - og så fik jeg lært at tælle.
Efter denne afstraffelse kom en af de andre noget koldt på min balder - jeg gispede - uhhhh - jeg fik senere at vide at det var deres champagneglas de brugte på mine røde baller.
Jeg blev igen sat i skammekrogen. - denne gang siddende på knæene. Vente vente vente - hvad skulle der nu ske. De 3 andre snakkede, morede sig. Jeg kunne ikke høre hvad de talte om - jeg var blevet placeret strategisk tæt på en højttaler af samme årsag. Jævnligt fik jeg noget at drikke - men nu var det rødvin. - uhhmm dejligt.
Jeg fik tid til at tænke, åh de der 10 bud kunne jeg dem nu - var jeg god nok - hvad med mit udseende, synes de at jeg var grim, hvad mon Jan tænkte - ja spørgsmålene væltede rundt i mit hoved. Indtil nu havde det ikke virket afskrækkende men Herren havde noget i ærmet fornemmede jeg og at jeg ikke var blevet rappet nok endnu var jeg slet ikke i tvivl om, dertil havde jeg svaret forkert for mange gange, samt ikke kunnet lade være med at smile - fordi dette rollespil som vi spillede virkelig tændte mig.
Jeg blev hentet og ført i et andet lokale og nu blev mine arme løftet op over hovedet - Åh - jeg blev lænket til kroge i loftet - men hov hvad var det, jeg mærkede en krop mod min - varm dejlig hud - den eneste mulighed jeg havde for at undersøge hvad det var - var at bruge tungen og læberne - og jeg ramte en brystvorte - jeg lod tungen cirkle, lege og jeg kunne mærke at Herrens slavinde nød det - jeg vidste at dette var et syn Herren og Jan ville kunne lide - troede jeg da - SUISSSSSSS sagde det da pisken ramte min ene balde med et smæld - jeg lettede formentlig en halv meter - for f..... da det gjorde nass. Hvad står der i det 6. bud spurgte Herren mig - Ikke selv tage initiativ - svarede jeg - Og hvad var det du netop gjorde, havde du fået besked på det - spurgte Herren. Jeg rystede på hovedet - Hvad siger du, spurgte Herren - neeej, hviske jeg spagt - suisss - igen ramte pisken mig - Hvad hedder det? - Nej Herre, svarede jeg - Arghhhh igen havde jeg glemt at det hed - ja Herre - nej Herre - tak Herre - når man blev spurgt. Nåhhh det var bedre var Herrens ord. Men min egen slavinde har også forbrudt sig her på det seneste, skal vi sige at vi afregner 2 sider i din sorte bog!. Herrens slavinde var nu lænket sammen med mig vi stod bryst mod bryst kunne jeg mærke. For hver 10 slag skulle hun sige tak Herre. Der blev ikke lagt fingre imellem - hun fik så det sang i huden - 20 slag. De ryk der gik gennem hendes krop forplantede sig til mig. At jeg var på virket af hendes gisp, hendes ryk i kroppen - åhhh - jeg blev om muligt endnu mere våd - ja egentlig var jeg vist så jeg sejlede nu.
Hov et par hænder - to par hænder - og tunger overalt på min krop - åhhh hvor skønt - 1-2-3 fingre trængte op i min våde mis og kørte frem og tilbage - frem og tilbage - læberne nappede og bed mine brystvorter, min øreflip - jeg blev pustet kælent i ørerne. Jeg var salig, mærkede hvordan kroppens muskler trak sig sammen, mine ben rystede og så stoppede de alle på én gang.
Sille hvor mange gange har du haft overarbejde siden jeg så dig sidst? - 4 gange ...... Åh åhh hver gang jeg arbejdede over skulle jeg tage mine trusser og lægge dem i en kuvert og sende dem til min Herre men 4 gange overarbejde og kun 3 sendte par trusser - ups - det var ikke så godt. Et brud på vores aftale - hvor meget skal det takseres til synes du selv - jeg svarede at det bestemte Herren. 5 hårde på hver balle var straffen - Puhhh nådigt sluppet tænkte jeg, men da Herrens slavinde lænede sig ind imod mig og tog mine hænder og knyttede dem var jeg klar over de 10 slag sikkert alligevel ville være nok for mig - jeg fik ordre på at sige tak Herre for hver 5. Og så kom slagene - Redskabet som blev slået med var et stykke stål, omviklet med skumgummi og indsyet i læder. Whooossss whosss ... .. I kan tro at jeg kunne huske at tælle dem - Tak Herre - Tak Herre - dem skulle jeg ikke have flere af end højst nødvendigt. Som med alle slag/rap gik der en ryk/jag igennem kroppen og ind imellem et gisp ud af mundvigene når de sved.
Efter disse slag blev jeg igen kælet for af 3 par hænder. Slavinden stod bag mig kunne jeg mærke, Jan og Herren foran mig - jeg havde deres tunger og hænder overalt på mig. G-punktet for pokker - fingre var trængt op - det rykkede i hele min krop - brystvorterne blev suttet og klemt. Kramperne rullede ind over mig - mine arme, ben - ja hele kroppen rystede. Pludselig hviskede Herren til mig - Sille husk nu at bede om tilladelse til at komme - ellers koster det 20 slag mere. Jeg gispede - efter tilladelsen og fik nej - åhhh - jeg kæmpede imod men fingre og hænder fortsatte ufortrødent deres nussen og lidt efter fik jeg så igen fremstammet en forespørgsel om at måtte komme - den blev efterkommet - og så gav jeg slip på mig selv - og orgasmen rullede ind over mig - fjernede mig som for tid og sted og havde det ikke været for Herrens slavindes arme som holdt mig - ja så havde jeg hængt i mine manchetter for benene kunne ikke bære mig.
Da jeg kom til mig selv blev jeg bedt om at stille mig på alle fire med numsen i vejret og hænderne fremover. Lidt underligt tænkte jeg - men et svagt lysglimt krøb ind bag min blindfold - og jeg opfattede at jeg blev fotograferet. (senere fandt jeg ud af at der var blevet lavet en hel fotosession). Netop dette billede viste min røde popo.
At Herren var en drillepind fik jeg også at sande. Drillende spørgsmål jeg ikke kunne svare på gav rap, når han stod foran mig og legede med min mis og han i mit ansigtsudtryk kunne se jeg nød det (jeg var stadig blinded) fik jeg et lille rap med fingrene over klitoris - uhhhh. Men ingen tvivl om at han nød at lege med mig, pirre mig og drille. På et tidspunkt kom hans slavinde og lagde sine arme om mig bagfra - og så monterede de et par klemmer i mine bryster. Smerten var til at holde ud og jeg gav mig vist ikke nok efter Herrens mening - tror det irriterede ham grusomt - derfor lagde han fingrene omkring klemmerne og trykkede dem lidt mere sammen og trak udad i klemmerne. Auuuu hylede jeg - smerten var dog for intet at regne da de fjernede klemmerne med et snuptag og blodet igen fik lov at løbe ud i vorterne - Huuuuuuuu - det er vist en smerte man skal have prøvet for at forstå!!! Denne leg gentog de til stor fornøjelse for dem selv - ikke så meget for min stakkels vorters skyld - resten af dagen var de så følsomme at de helst ikke skulle røres alt for meget.
Jeg blev igen beordret på knæ - stående - og blidt blev jeg skubbet fremover. Jeg fnøs - det kildede i næsen - hvad var det - åhhhhh - jeg kunne pludselig mærke hvad det var jeg havde ud for munden - slavindens glatbarberede mis med en lille hårdusk - Slik, var ordren - og jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Min tunge arbejdede op ned op ned og jeg sugede klitoris ind i munden - ud igen - ind med skamlæberne - men så mærkede jeg en snurren ved min egen mis - en vibrerende dildo blev blidt men bestemt presset op i mig. Slavinden var også gået om bag mig - men nu stoppede de. Denne gang blev slavinden beordret til at rappe mig og mente Herren ikke hun gjorde det hårdt nok - ville hun få differencen at føle selv.
Hun lagde da heller ikke fingre imellem !!!
Igen blev noget koldt sat på mine balder og ført ind mellem mine ben - uhh - jeg hylede - det var koldt - men ingen reaktion (dagen efter fik jeg at vide at det var en agurk).
Igen var der hænder overalt på mig - hænder som vidste hvad der var godt - og ja - jeg var virkelig tændt og der gik ikke lang tid før jeg fik love til at stønne min orgasme ud i rummet.
Da jeg kom til mig selv - skulle jeg sætte mig op.
Der var en som kyssede mig - blidt og ømt - kvindelæber - og forsigtigt blev min blindfold fjernet.
Velkommen i vort hus Sille - sagde slavinden til mig - jeg håber du har haft en god oplevelse.

Om jeg havde haft en god oplevelse - det var ikke ordet - en fantasi blev en realitet. Men her sluttede det slet ikke for jeg fik nu at vide at fra nu af og til spisetid var jeg "fri" . Slavinden og jeg gik i bad og sæbede hinanden ind, skyllede, legede, pjankede m.v. og mændene kom ud og kiggede på og tog billeder af deres søde tøser.

Efter badet spurgte jeg slavinden til råds om hvilket tøj jeg skulle tage på - sort kjole, strømper, sko og bh - ingen trusser, og skal du provokere din og min Herre, skal du gå ind, tage dine manchetter på og satte dig på knæ i skammekrogen - så skal du bare se - det kan han slet ikke stå for.
Som sagt så gjort og kort tid efter kom Herren da også hen til mig og sagde følgende: Åhhh det er rart at se at Sille kender sin plads. (ikke et ord om at det var hans egen slavinde som havde rådet mig), jeg nikkede - et anerkendende klap i numsen - Tak Herre hviskede jeg hurtigt.
Hvad er det 2. bud spurgte han. Du skal behage din Herre og give ham nydelse - plaprede jeg af mig - Kan du det? blev jeg spurgt - jeg skal gøre mit bedste svarede jeg ........... men det er en helt anden historie.