LÆSERNES EGNE NOVELLER

Subbe©

Slavindens lidenskabelige oplevelse - del 1
(Advarsel: Novellen indeholder sætninger som til forveksling kan tolkes som kvælning. Der er dog i historien tale om åndedrætskontrol, der til forveksling kan minde om kvælning. Åndedrætskontrol eller breath-control udføres i SM kredse men kan være yderst livsfarlig og ende med døden hvis det udøves af uerfarne personer. Fysiologisk set, er det at man bremser ilttilførelsen til hjernen, og det gør at mange oplever en meget intens, spændende og forstærket orgasme. I fagsprog kaldes dette seksuel asfyksi   /Red. Nanna)

Stille og tydeligt nervøs sidder slavinden helt ude på kanten af skamlen.
Benene er behørigt spredte, så man netop kan skimte ringen i hendes skød.
Hun har ventet en tid nu, men tør ikke bevæge sig, for Han har jo sagt hun skulle sætte sig pænt ned på skamlen, og så vil Han tage sig af hende, når Han finder det passende.

Stolen står midt i lokalet, slavinden kan se kæder der hænger ned fra loftet, et kors på væggen, store stager med smukke levende lys, og en briks med manchetter fastgjort til siden. For enden af væggen er der et kæmpe spejl, hvor hun tydeligt kan se sig selv.
Hun har meget lyst til at rører ved sits skød, at sidde der, nervøst ventende på Herren, med en stemme der runger i hendes indre, at hun sidder der for Herrens skyld, tænder hende og gør hende våd og varm, hun kan mærke at hendes skød bliver mere og mere fugtigt og hævet, men nej hun vil ikke røre ved sig selv, bare sidde stille og vente på Herren. Nyde den pirrende forventning, inden hun ved hun vil overgive hendes krop, hendes skød og hendes sjæl til Herren og Hans vilje.

Slavinden læner hovedet frem, lader tankerne om Herren og Hans vilje fylde sig. Slavinden mærker spændingen i hele kroppen, nyder tanken om at hun snart skal overgive sig til Ham, lader sig "drukne" i tankerne om Herren og flyder af sted ud i sit eget univers.
Herren står bag slavinden, hun har kun svagt ænset Han kom ind i rummet, langt væk som hun var i sine fantasier og ønsker. Herren lægger en hånd om slavindens hals, og drejer hendes ansigt op imod sit. Kigger hende intenst i øjnene, bøjer sig ned og kysser hendes kind, siger til hende at hun nu skal holde øjnene godt åbne og blikket rettet mod spejlet, og bevægelser er strengt forbudt.

Slavinden trækker vejret dybt, fokuserer på Herrens ord og koncentrere sig dybt om opgaven, som burde være overskuelig, hun har før, mange gange skullet sidde stille, fokusere og koncentrere sig.

Herren trækker slavindens arme op over hendes hoved, fæstner en manchet til hver af hendes håndled, trækker en kæde hen og sætter hende fast i den.
I slavindens hår der er samlet i nakken, binder Herren et tyndt reb, trækker rebet op til kæden og fastgør det.

Slavindens krop er helt strakt ud fra lænden og op. Hun sidder stadig helt ude på kanten af skamlen, Herren tager fat i hendes lår og spreder dem endnu mere fra hinanden. Et greb strammes om hendes skamlæber, vækker hendes begær efter at Herren skal besidde hendes indre, og et suk undslipper hendes læber. Herren trækker en tynd kæde igennem hendes piercing og fastgør den til hendes håndled og til hendes hår.
Herren spreder med fingrene slavindens skamlæber fra hinanden, og fastgør et spredeinstrument til dem. En kraftig dildo bliver placeret i hendes indre, og i spejlet kan slavinden se hvordan safterne allerede siver fra hendes skød.
Slavinden sidder stille, er opslugt af at hendes Herre arbejde med den krop hun har overladt i Hans varetægt.

Herren stiller sig bag slavinden, trækker i rebet og kæderne, så hun kun lige kan holde enden på kanten af stolen, han griber fat i hendes hoved og trækker det lidt bagover, hvilket gør at kæden i piercingen bliver løftet op ad og hendes klitoris bliver helt blottet. Herren rækker bagud efter den lille gummi pisk, og lader den falde hårdt ned over slavindens nøgne bryster, igen og igen rammer pisken hendes strittende brystvorter og efterlader brysterne stribede og hævede. Slagene lander på hendes bløde mave, og længere ned over hendes skød, hvor det giver en høj grad af smerte når den rammer hendes blottede og forsvarsløse klit.

Herren minder slavinden om at hun skal holde blikket på billederne i spejlet, hvilket er en ganske vanskelig opgave, men hun gør det bedste hun kan, selvom blikket flakker og lysten til at lukke øjnene og lukke verden ude er stor.

Herren rækker ud efter et af de store stearinlys, der nu har brændt i lang tid. Masser af varm brændende stearin hælder Han ud over hendes forsvarsløse nøgne overkrop, smerten er enorm da stearinen rammer de mærker Herren har påført hendes bryster og der undslipper nogle dybe gisp og suk fra slavindens mund.

Der kommer en fremmed mand hen, og uden et ord løsner Han remmen i bukserne, trækker slavindens ben endnu længere fra hinanden, trækker dildoen ud af hende og lader Hans store lem finde vej til slavindens åbne og våde skede.
Herren står bag slavinden, og hun ser Ham løfte armen med pisken op og hårdt lade den falde ned over hendes ømme og strittende bryster. Pisken snerler danser på hendes krop, hun bliver kneppet hårdt og brutalt af en fremmed, den nu stivnede stearin står til alle sider, og flovheden over hendes liderlighed i denne situation rammer hende med stor styrke. Slavindens blik forsøger at fange Herrens, hun har et panikslagent udtryk i dem, men det nytter intet, Herren trækker i kæderne så hendes ansigt igen er vendt mod det store spejl, hvor hun mere end tydeligt kan se Herren og den fremmede udnytte hendes krop. Hun mærker hvordan orgasmen nærmer sig, hun forsøger at styre udenom den, men det nytter ikke, billedet i spejlet sammen med mærkerne efter Herrens pisk og efter stearinen er for intense og hun tigger om lov til at give efter og komme. Herren griber om hendes blottede hals, strammer de vidunderlige fingre til omkring den og slavindens orgasme stiger til uanede højder, inden alt bliver sort for hende.

Slavinden får lov at komme lidt til sig selv, inden Herren haler hende på benene og trækker hende over til korset, hvor hun bliver bundet behørigt.
Stadig med den lille kæde der går fra hendes piercing, op til hendes hår og videre ud til hendes håndled. Den mindste bevægelse med hovedet giver ryk i klitoris forhuden og frembringer en sviende smerte.

Stående der, får slavinden besked på at der nu vil blive kastet to terninger, den første vil afgøre hvor mange antal tiere der vil blive uddelt i slag og den næste hvor mange antal enere der skal uddeles.

Slavinden hører den første terning rulle over gulvet, får besked på at bøje hovedet ned, selvom det er ganske vanskeligt når hun står bundet på denne måde, for at se på terningen og fortælle antallet af øjne den viser.
Slavinder bøjer forsigtigt hovedet, det trækker i kæderne og smerten er voldsom, terningen ligger nedenfor hendes fødder og den viser 5 øjne. Den næste terning ruller hen over gulvet, denne gang lander den lidt bag hende og hun må koncentrere sig dybt om at bukke hovedet endnu mere for at se den, terningen viser 3. I alt skal hun modtage 53 slag.
Herren beder hende vælge mellem nr. 1, 2 eller 3, Han har givet slagredskaberne numre, dog aner hun ikke hvilke numre de har og hvilke redskaber Han har valgt, så hun er meget nervøs for at sige noget overhovedet.
Et tag i hendes hår og et par hårde lussinger får hende straks på bedre tanker og hun mumler nr. 3.
Kæreste slavinde, siger Herren, du har valgt mit yndlingsredskab..
Spanskrøret..
Hun tror nærmest hun skal besvime da Han siger det. 53 slag med spanskrøret, det er mange flere end hun tror sig i stand til at klare.

Herren beordrer hende til at stritte bagud med numsen, og gøre sig klar til at modtage slagene.

Højt og klart tæller hun slagene, minder sig selv om at hun gør det her for Herren skyld, at hun må modtage slagene fordi Han ønsker at give hende dem.
Smerten er ulidelig, og hun kan mærke hvordan spanskrøret efterlader hendes baller i en forfærdelig forfatning, det brænder, svier og gør ondt som aldrig før, og hun føler det aldrig får ende. Herren varierer slagene, slår aldrig jævnt, men ofte det samme sted mange gange i træk, det føles som om huden bliver flænset op flere steder.
Hvert eneste slag trækker i hendes piercing, fordi hun ikke kan lade være med at trække numsen lidt tilbage og kaste hovedet bagover.

Udmattet hænger hun til sidst i kæderne og hendes tællen er mere blevet til en mumlen, hele hendes krop sitrer og ryster, og de afslørende safter løber ned af hendes inderlår.

Herren nusser hende blidt i nakken, bider hende let, kysser hende og fortæller hende at Han er stolt af hende. Længe kæler han for hendes krop og hun befinder sig i en helt anden verden, Herren finder hendes skød, lader en finger nusse hendes stadigt blottede klitoris længe og intens, varmen breder sig i hendes indre og hun mærker igen orgasmen rulle igennem hele kroppen.
Herren trækker hendes ansigt tæt ind til Hans, bider hende lidt i kinden og ler den lette latter hun kender så godt.

Hun kommer langsomt tilbage til virkeligheden, ånder tungt og ønsker mest af alt at komme til at ligge lidt ned.

Herren kommer op bag ved hende igen, og noget køligt glider op i slavindens skede.
Åh nej, El dildoen, hun elsker at hade den, for mod den har hun ingen styring over hendes skede.
Herren bevæger den frem og tilbage i hende, skruer op for styrken og hun kan mærke hvordan strømmen tager kontrollen over hendes fisse. Hun kommer igen og igen, den ene orgasme efter den anden vælter hende helt omkuld, hun kan ikke længere støtte på benene, bare overgive sig til smerten fra kæden i piercingen, samtidigt med at strømme pulsere i hendes indre.

Med et presser Herren sit lem langt op i hendes numse, voldtager hende uden nåde analt, hiver hende i håret og presser sig langt op i hende. Hun skriger af smerte og lyst, imens safterne driver ned af hendes lår. Hun mærker hvordan Herrens lem udvider sig og Han sprøjter langt op i hendes indre, imens Han igen griber hende om halsen, klemmer og presser luften ud af hende.

 

SLUT

NB. Læs også om slavindens lidenskabelige oplevelser del 2 hvor som en omskrivning af denne historie.