LÆSERNES EGNE NOVELLER

Subbe©

Slavindens lidenskabelige oplevelse - del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER
(Advarsel: Novellen indeholder sætninger som til forveksling kan tolkes som kvælning. Der er dog i historien tale om åndedrætskontrol, der til forveksling kan minde om kvælning. Åndedrætskontrol eller breath-control udføres i SM kredse men kan være yderst livsfarlig og ende med døden hvis det udøves af uerfarne personer. Fysiologisk set, er det at man bremser ilttilførelsen til hjernen, og det gør at mange oplever en meget intens, spændende og forstærket orgasme. I fagsprog kaldes dette seksuel asfyksi   /Red. Nanna)

Stille og tydeligt nervøs sidder slavinden helt ude på kanten af skamlen.
Benene er behørigt spredte, så man netop kan skimte ringen i hendes skød.
Hun har ventet en tid nu, men tør ikke bevæge sig, for Han har jo sagt hun skulle sætte sig pænt ned på skamlen, og så vil Han tage sig af hende, når Han finder det passende.

Stolen står midt i lokalet, slavinden kan se kæder der hænger ned fra loftet, et kors på væggen, store stager med smukke levende lys, og en briks med manchetter fastgjort til siden. For enden af væggen er der et kæmpe spejl, hvor hun tydeligt kan se sig selv.

Slavinden læner hovedet frem, lader tankerne om Herren og Hans vilje fylde hende. Slavinder mærker spændingen i hele kroppen, nyder tanken om at hun snart skal overgive sig til Ham, lader sig "drukne" i tankerne om Herren og flyder af sted ud i hendes eget univers.

Herren står bag slavinden, hun har kun svagt ænset Han kom ind i rummet, langt væk som hun var i hendes fantasier og ønsker. Herren lægger en hånd om slavindens hals, og drejer hendes ansigt op i mod Hans. Kigger hende intenst i øjnene, bøjer sig ned og kysser hendes kind, siger til hende at hun nu skal holde øjnene godt åbne og blikket rettet mod spejlet, og bevægelser er strengt forbudt.

Slavinden trækker vejret dybt, fokusere på Herrens ord og koncentrere sig dybt om opgaven, som burde være overskuelig, hun har før, mange gange skullet sidde stille, fokusere og koncentrere sig.

Herren trækker slavindens arme op over hendes hoved, fæstner en manchet til hver af hendes håndled, trækker en kæde hen og sætter hende fast i den.
Slavindens hår der er samlet i nakken binder Herren et tyndt reb, trækker rebet op til kæden og fastgør det.

Slavindens krop er helt strakt ud fra lænden og op. Hun sidder stadig helt ude på kanten af skamlen, Herren tager fat i hendes lår og spreder dem endnu mere fra hinanden. Et greb strammes om hendes skamlæber, vækker hendes begær efter at Herren skal besidde hendes indre, og et suk undslipper hendes læber. Herren trækker en tynd kæde igennem hendes piercing og fastgør den til hendes håndled og til hendes hår.
Herren spreder med fingrene slavindens skamlæber fra hinanden, og fastgør et spredeinstrument til dem. En kraftig dildo bliver placeret i hendes indre, og i spejlet kan slavinden se hvordan safterne allerede siver fra hendes skød.
Slavinden sidder stille, er opslugt af at hendes Herre arbejde med den krop hun har overladt i Hans varetægt.

Herren trækker en skalpel frem, og starter langsomt, men med sikker hånd, med at skære slavindens klæder af. Herren starter med den lille stramme top hun har på. Stropperne bliver en for en skåret over, skalpellen finder sin vej ned til udskæringen på toppen. Skærer skråt ned, blotter slavindens venstre bryst, ridser let omkring brystvorten, som straks stritter ud, helt mod slavindens egen vilje. Hun er åndeløs af nervøsitet og spænding, liderligheden kan hun ikke skjule, selvom den kæmper med frygten. Hvor langt vil Herren gå, vil han bruge kniven på hendes forsvarsløse hud. Skalpellen hviler mod brystvorten, inden Herren lader den kører hele vejen rundt om den strittende og sultne del af hendes bryst. Der ses en lille bloddråbe på siden af brystvorten, og det giver et gib i slavinden, hun trækker hovedet tilbage, hvilket blot resulterer i at hun hiver i piercingen og blotter klitoris helt og fuldt. Smerten jager igennem hendes krop da Herren lader skalpellen ridse hendes bryst, angstens sved hagler ned af hendes ansigt, og hun må tage sig alvorligt sammen for ikke at skrige af angst.
Herren fortsætter sit arbejde, og skærer langsomt resten af toppen af slavindens hede og rystende krop. Flere gange mærker og ser hun skalpellen efterlade små røde striber, hvor blodet netop anes under huden. Herrens blik er intenst og koncentreret, og slavinden fornemmer Hans vilje til at knække hende helt og fuldt, Hans vilje og ønske om at besidde ikke kun hendes krop, men hele hendes sjæl og hendes verden, og hun rummer kun ønsket om at give sig fuldt og helt til Ham.

Herren rækker ud efter et af de store stearinlys, der nu har brændt i lang tid.
Masser af varm brændende stearin hælder Han ud over hendes forsvarsløse nøgne overkrop, smerten er enorm da stearinen rammer de ridser Herren har påført hendes bryster og der undslipper nogle dybe gisp og suk fra slavindens mund.

Der kommer en fremmed mand hen, og uden et ord løsner Han remmen i bukserne, trækker slavindens ben endnu længere fra hinanden, trækker dildoen ud af hende og lader sit store lem finde vej til slavindens åbne og våde skede.
Herren står bag slavinden, og hun ser Ham løfte armen med pisken op og hårdt lade den falde ned over hendes ømme og strittende bryster. Pisken snerler danser på hendes krop, hun bliver kneppet hårdt og brutalt af en fremmed, den nu stivnede stearin står til alle sider, og flovheden over hendes liderlighed i denne situation rammer hende med stor styrke. Slavindens blik forsøger at fange Herrens, hun har et panikslagent udtryk i dem, men det nytter intet, Herren trækker i kæderne så hendes ansigt igen er vendt mod det store spejl, hvor hun mere end tydeligt kan se Herren og den fremmede udnytte hendes krop. Hun mærker hvordan orgasmen nærmer sig, hun forsøger at styre udenom den, men det nytter intet, billedet i spejlet sammen med mærkerne efter Herrens skalpel og efter stearinen er for intense og hun tigger om lov til at give efter og komme. Herren griber om hendes blottede hals, strammer de vidunderlige fingre til omkring den og slavindens orgasme stiger til uanede højder, inden alt bliver sort for hende.