LÆSERNES EGNE NOVELLER

Subbe©

Slavindens lyst

SMerten føles som en ild. Rammer lige mit i det uendelige univers af sub og vågen tilstand. Slavinden ligger knælende for Herrens fod, sammenkrøbet, nøgen, svedende og rystende, bevidst om at legen kun lige har taget sin begyndelse og med viden om altid at frygte Herrens påfund bare lidt.

Dagen var startet med at slavinden havde modtaget en sms fra Herren, hvor han gav hende besked på at gøre sig klar til kl. 16.30, hvor slavinde ville blive hentet.
Hele dagen havde slavinden brugt til at gøre sig klar til mødet med Herren. Slavinden havde brugt lang tid på badet, havde renset alle huller udvendigt og indvendigt, fjernet den mindste smule hår på kroppen med varm voks, så hendes skød og ben skinnede glatte og fine. Make-uppen var let og diskret, slavinden vidste at Herren kunne lide det på den måde og ville gøre sit bedste for at tilfredsstille hans ønsker. Håret blev farvet i en smuk mørkrødlig farve og hun redte det til det skinnede blankt. Neglene fik en ny gang lak og blev filet smukt i form. Tøjet var det sidste slavinde ordnede. Hun trak en lækker lille lak nederdel i sort på, lange røde lår støvler, det smukke snørekorset og en sort gennemsigtig skjorte på, til sidst svøbte hun et sjal over skuldrene og satte sig knælende klar på gulvet i gangen. Hun vidste godt hun var lidt i god tid, men ville være helt sikker på at hun sad parat til Herren når han dukkede op, ville på ingen måde skuffe ham ved at være en sjuske og ikke være parat til ham.

Hun sad knælende med lukkede øjne, armene bag ryggen og hænderne samlede, numsen lige løftet over jorden og benene let spredte. nøjagtigt på den måde hun vidste Herren ville synes bedst om. Hun lyttede intens efter de velkendte trin i opgangen, spidsede ørene men holdte øjnene lukkede og hovedet sænket. 

Der var hans lyd. Hun kunne hører ham nærme sig døren og var sig bevidst om at hendes skød reagerede med at lade en lille stribe af saft løbe ud og ned langs hendes revne og videre om til hendes numse. En dråbe ramte jorden med en lille lyd.
Døren blev åbnet. Slavinde holdte vejret et lille øjeblik. Herren var hende så nær at hun kunne fornemme ham, men det var hende helt forbudt at rører sig før han havde givet hende lov, så hun sad helt helt stille og afventende.
Slavinden mærkede at Herren nu stod lige foran hende, kunne mærke hele sin krop og hele sit sind for længst var gået i slavinde ”mode.”
Herren rakte ned, greb sin slavinde i nakkehårene, trak hende på benene, tog fat om hendes hage og løftede hendes ansigt, kiggede på hende, smilede og kyssede hende dybt, sugede hendes tunge ind i sin mund og bed hende hårdt.
Smagen af blod bredte sig i slavindens mund, smerten var bittersød. Slavinden nød at mærke Herren i en sådan grad vise hende sit ejerskab, også over hendes mund, samtidig med at det gjorde afsindigt ondt i tungen. Slavinden ikke så meget som gav sig, selvom hun kunne mærke knæene give sig en anelse under hende.
Herren slap hendes tunge, samtidigt med at han stadig havde et fast greb i hendes nakkehår. En lille bloddråbe fandt vej ud af slavindens mundvige. Hun stak sin nu ophovne tunge ud, slikkede villigt den lille bloddråbe i sig.
Herren trak slavinden tæt ind til sig, holdte hende i et hårdt greb om armene, der stadig var bag ryggen af hende, pustede hende i håret og sagde hej til hende, gav hende lov til at se op på ham.
Slavinden vendte sine øjne mod Herren. Hans blik var intens, blandet af lyst og glæde over at se hende. Samtidig kunne hun mærke hans krop tæt mod sin. En frydefuld gysen løb langs hendes rygrad, hun vidste at hun havde glædet Herren ved at efterkomme hans ønske om at hun skulle være helt klar til ham.
Herren trak slavinden ud fra sig, mønstrede hende fra top til tå, løftede op i hendes korte nederdel, undersøgte grådigt hendes skød. Nød at det var helt glat nøjagtigt som han ønskede det, samtidigt kunne han mærke at hun var dejlig våd og åben for ham. Hele tiden holdte han fast i hendes nakkehår så hendes hoved var lænet tilbage og han havde kontrol over hende.
Herren kunne mærke slavinden blive mere og mere våd, imens hans hånd
undersøgende legede med hendes skød, og uden nogen varsel pressede han fire fingre langt op i hendes varme indre. Slavinden udstødte en langtrukken og hæs lyd, vaklede en anelse på benene og Herren måtte tage ekstra hårdt fat i hendes hår for at holde hende på plads. Slavinden måtte have godt fat i sit eget indre, Herrens pludselige indtrængen i hendes sultne skød fik en voldsom orgasme til at nærme sig. Hun elskede når han uden nåde og uden forberedelse på den måde besatte hendes skød, brugte det uden hensyn og med en hårdhed, der på en gang gjorde vanvittigt ondt og samtidigt tændte hende ud over alle grænser.
Herrens hånd drejede rundt i slavindens indre, langsomt men med en fasthed og en bestemthed der viste hende, at det var ham der bestemte tempoet. Indimellem kørte han hånden lidt ud, kun for straks at køre den endnu længere op i sin slavinde. Tommelfingeren brugte han i små lette strøg over slavindens klitoris, som lå blottet og stor forrest i hendes skød. Slavinden jamrede sagte, stønnede med åben mund, og et blik der viste hun var langt væk i nydelsen og smerten.

Herren kendte sin slavinde godt, vidste at dagens forberedelser både med den fysiske fremtræden og med den mentale indstilling til at være perfekt for Herren, havde tændt hende, gjort hende varm og liderlig, men hun skulle vente, hun ville ikke få lov til at komme, ikke endnu, ikke her og ikke uden at han havde brugt hende endnu mere.
Herren trak hårdt i slavindens nakkehår, hendes hoved blev rykket hårdt
bagover. En hård og kontant lussing ramte hendes venstre kind, hvor varmen bredte sig videre og videre ud i hele hendes krop. Hendes øjne blev endnu mere slørede, og en sagte stønnen undslap hendes mund. Hendes knæ skælvede og hendes skød brændte med den ild som kun Herren kunne tænde i hende.

(Dette var subbes historie fra januar 2005, men jeg bad hende skrive fortsættelsen før den kunne udgives, og nu maj 2006 kom så den længe ventede fortsættelse    /Red. Nanna)

Slavinden står helt udspændt, armene er strakt langt op over hovedet, og benene er spredt ud til siderne. Manchetterne er af hårdt læder og isat kæder, der er fæstnet til bjælkerne i lofter, og bensprederen imellem hendes ankler holder slavinden i et jerngreb. Herren spænder kæden en anelse mere, hvilket betyder at slavinden nu kun lige kan nå jorden med det yderste af fødderne og tæerne..
Herren binder et blindfold for hendes øjne, lader hænderne glide nedover slavinden ansigt og lader et par fingre finde vej ind i hendes mund. Slavinde sutter på Herrens fingre, de smager af hendes egne lystne safter.
Hans fingre bevæger sig længere ned, kradser hende let på halsen, før hans hånd lukker sig om den, bare for et øjeblik, men længe nok til at få hende til at mærke at oxo denne kropsfunktion er i hans magt.
Han går lidt væk fra hende, kigger på hendes udstrakte krop, vurdere den fra top til tå, finder klemmerne frem af kassen og stiller sig helt tæt på slavinden.
Han lader den ene ende af en klemme kører langsomt ned af slavindens krop, hun sitrer let og en lille gysen løber igennem hendes krop..
Han suger en brystvorte ind i munden, bider let i den, inden han placerer en klemme omkring den, hun stønner svagt. Han bider i det andet bryst. gør det vådt og struttende, inden han placerer en klemme i den også. Herren fortsætter med at sætte klemmer i slavindens krop, hele vejen fra brystvorterne, ned under hele hendes bryst, i et mønster hele vejen ned af maven, underlivet og videre ned på hendes skamlæber, som han samler med store klemmer. Hendes safter gør Herrens fingre våde og en svag stønnen finder vej over slavindens læber.

Pisken rammer hendes baller hårdt og nådesløst, hun giver sig en anelse.
Slagene falder tæt, rammer hele vejen over hendes kolde baller, som hurtigt bliver varmet op af Herrens legen med pisken. Han lægger pisken fra sig, mærker på slavindens varme baller, smækker dem røde og endnu varmere med flad hånd. Slavinden stønner, og safterne løber ned af hendes lår. Herren finder en mindre pisk frem, lader den danse på slavindens inderlår, på hendes skød og på hendes meget følsomme brystvorter. Kradser med neglene på hendes røde baller, napper i hendes strittende brystvorter. bider let og drillende i dem, inden han igen finder den større og tungere pisk frem og lader den falde tungt ned over hendes baller.
Slavinden vrider sig under Hans behandling af hendes følsomme krop.
Smerterne kører i ring, og hun er tæt på at ryge ud over kanten, hvor smerte bliver til uendelig lyst og liderlighed.

Herren fjerner en for en klemmerne, slavinden ved smerten kommer, og hun venter nydende på den. Idet Herren fjerner de store klemmer i hendes skamlæber, rammer orgasmen hende, voldsomt og hæmningsløst lader hun sig rive med af følelsen. Safterne løber ned af hendes ben. Herren lader et par fingre finde vej op i slavindens dunkende indre, og med den anden hånd holder han stramt om hendes klitoris, hvilket får hendes orgasme til at tiltage i styrke. Han puster hende i ansigtet, kysser hende blidt på kinden, nyder hendes overgivelse til ham.

Tøsen bliver lagt på maven ind over spisebordet, manchetterne bliver strammet og bundet stramt fast til bordbenene med de tunge kæder. Lyden af kæderne får slavinden til at stønne lidt, og hun mærker hvordan hendes krop bliver strakt ud. Herren tager fat i hendes nakkehår, trækker hendes hoved bagover og hvisker i hendes øre "Er du, min kære tøs, klar til at tage imod din Herre?" Tøsen kan kun svare med en lyd der skulle gøre det ud for et ja, og i det samme mærker hun Herrens store lem bore sig ind mellem sine baller og op i sin numse. Han borer den hele vejen op, uden hensynstagen til den jamrende lyd der kommer fra tøsen. Smerten er i starten som en ild, og hun forsøger at rykke sig væk fra Ham. Han tager hårdere fat i hendes hår og bøjer hendes hoved længere bagud, presser pikken længere op i hendes indre og knepper hende hårdt. Slavinden hulker og kan mærke tårerne der løber ned af hendes kinder, det gør rasende ondt og er ydmygende for hende, samtidigt kan hun ikke undertrykke lystfølelsen som samtidigt dunker fra hendes røv og ud i hele hendes krop. Han tager hende voldsomt og længe, hun mærker tydeligt Hans store pik kører frem og tilbage i hendes nu våde numse.. Safterne fra hendes kusse løber ned af hendes inderlår og hun mærker Herrens nosser banke ind mod den våde revne. Herrens hænder finder tøsens bryster, han tager fat om hendes brystvorter, klemmer dem hårdt og trækker i dem. Smerten bliver til total lyst og tøsen kan mærke at orgasmen nærmer sig. Herrens pik vokser i hendes stramme hul og hun mærker hvordan han eksplodere i hendes indre, samtidigt med at hun kommer i en voldsom orgasme der får alle muskler i hendes underliv til at trække sig sammen igen og igen om Herrens pik.