LÆSERNES EGNE NOVELLER

Catway©

SM i hytten 1. og 2. del

Er en Mand på 30 somre, der altid har tændt på SM og været så heldig i perioder af mit liv at leve det, men kun som S, har dog visse fantasier om at prøve at være M.

Havde siddet og chattet en nat på forum, da jeg fik øje på en der var logget ind som FRUE, tiltalte hende i rødt og spurgte om hun havde tid og lyst. ”Ja, men kun hvis du er velopdragen ” svarede hun. Det mente jeg naturligvis og vi chattede det mest af natten. Både hun og jeg beskrev hvilke områder inden for SM der havde vores fulde interesse, det vidste sig at det var sammenfaldende og hun fik min E-mail inden vi sluttede, men var dog ikke sikker på at jeg ville høre fra hende igen.

Over de næste 3 uger skrev vi dagligt sammen, så en dag lå er en E-mail med overskrifter. ”Er du klar til RL” , jeg læste med spænding mailen, der indeholdt informationer om et mødested, tidspunkt og påklædning, men også det kodeord som jeg kunne bruges hvis jeg ville stoppe seancen. Jeg besluttede med det samme, at NU skulle det prøves at være i M´s rolle, og skrev tilbage at jeg ville være der til den aftalte tid. Da lørdag oprandt gik jeg først i bad inden jeg skiftede til en Habit men uden undertøj, som beskrevet i ORDREN. Havde dage forinden fundet sådan ca. hvor det var jeg skulle møde. Det var en adresse på en hytte i et skovområde der havde mange sommerhuse.

Fandt uden problemer hytten og til den aftalte tid bankede jeg på døren, jeg gøs ved tanken om hvad jeg skulle opleve. Døren gik og der stod FRUE'en , hun havde godt nok skrevet at hun ikke så dårlig ud men det var en underdrivelse. Mit hjerte bankede bare ved synet af hende i hendes lak nederdel samt korset. Hun bød mig indenfor og lukkede døren. ”Åben jakken så jeg kan se dit bryst” lød hendes første ord, jeg gjorde som der blev sagt og hun lod sine hænder glide ned over min mave til buksekanten hvor hun stoppede.. ”Havde jeg IKKE sagt at du skulle have klemmer i dine bryster når du kom SLAVE”, lød det. Det havde jeg helt glemt, havde endda taget klemmerne med i bilen. Forsøgte at undskylde, MEN nej. Hun tog nu 2 klemmer frem og satte dem fast i mit bryst, det gav en isnende smerte i mig at de begge sad der. ”Luk jakken igen, og lav mig en kop te, køkkenet er den vej” sagde hun

Hun vendte sig om og gik ind i stuen. Jeg gik ud i køkkenet fandt 2 slags te, valgte den som jeg gættede på hun ville have og lavede en kande. Tog den og 2 krus med ind i stuen og serverede for FRUEN. ”Sæt dig på gulvet og drik din te” lød det, satte mig med mit krus og smagte på teen, synes den var blevet rigtig god. ”Hvad er det for noget sprøjt du har lavet?”, svarede at jeg syntes at det smagte meget godt. ”Du skal ikke svare ingen, må hellere lære dig hvordan du skal opføre sig, ind på værelset og tag dit tøj af” Jeg gik ind på værelset og tog min habit af, da jeg tog jakken af kom jeg til at snitte den en klemme i brystet, og AV det kunne mærkes.

Gik tilbage til stuen hvor FRUEN stod klar, hun kiggede på min PIK der var begyndt at blive stiv ved tanken om det der nu skulle ske. Fik besked på selv at spænde manchetter på hænder og fødder. ”Stil dig under de kroge” sagde FRUEN jeg gjorde som sagt og hun satte reb fast i manchetterne og jeg blev spændt ud som et X. Mærkede noget blødt glide ned over min ryg, for der efter at mærke en sviende smerte da det første slag ramte mine balle, ”Hvad hedder det så slave”, TAK FRUE svarede jeg. Hun lod 14 flere slag ramme mine baller og ryg inden hun stoppede.

Hørte at hun forlod stuen, og jeg var alene med mine sviende baller og uartige tanker. PIKKEN blev hel stiv ved tanken om hvad der nu skulle ske. Tror jeg stod i 10-15 min. inden hun kom tilbage. Hun gik om foran mig og kiggede på min stive PIK tog fat i klemmerne og trak i dem mens hun spurgte, ”Har du fået lov til at blive liderlig slave” svarede NEJ FRUE men havde så dejlige tanker om dig at jeg ikke kunne lade være. Hun kiggede mig dybt ind i øjede og lod sine læber kysse mine, smagte taknemligt på hendes læber, imens lod hun den ene hånd glide ned til min PIK som hun begyndte at kærtegne, ”Hvis du kommer skal du selv gøre rent” , jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at holde mig men hun var meget dygtig med sine hænder, og lod sine læber snappe i min øreflip. Kunne ikke holde mig mere og kom ud i FRUEN hånd. Hun stoppede med det samme, tog min hånd med min sæd op til min mund. ”Slik den ren slave” forsøgte at undvige men uden held. Det smagte ikke som jeg havde forventet, lidt salt.

Da hendes hånd var ren, kigge hun ned på gulvet og så at der var kommet lidt på trægulvet. ”Kan du så se at få det tørret op” jeg protesterede, at jeg ikke kunne gøre det mens jeg var spændt fast. FRUEN løsnede mig og jeg skyndte mig ud i køkkenet for at hente en klud til at tørre op med. Da jeg havde tørret op, og var kommet tilbage til stuen sad FRUEN med spredte ben og gav mig besked på at slikke hende, ”Hvis det ikke er godt nok smager du pisken med det samme” Jeg satte mig på knæ og slikkede det bedste jeg havde lært, men fik alligevel 5 slag inden hun kom.

Hun tog nu klemmerne af mit bryst, og det gjorde meget mere ondt end af have dem på. Fik besked på at det snart var tid til aftensmad, jeg fik besked på at lave en let aftensmad til 3, øhhh 3 spurgte jeg, ”Ja jeg venter en gæst i aften” lød svaret. Jeg tænkte mit men gik ud og lavede en let anretning til aftensmad, da den var færdig og bordet dækket til 3, havde FRUEN imens rumsteret i det værelse som jeg endnu ikke havde været inde i. Kaldte på hende så hun kunne godkende resultatet. Hun kiggede og sagde til min store lettelse, at det så OK ud. Fik nu besked på at gå i bad, og når jeg var færdig ville hun komme for at checke det var i orden.

Gik ud i badeværelset og tog et langt brusebad. Da jeg var tørret kaldte jeg på FRUEN hun undersøgte mig over det hele syntes jeg, fik nu besked på at tage fat i mine ankler med hænderne så hun kunne checke om mit røvhul også var rent, stillede mig som befalet mens hun tog en gummi handske på. Mærkede en finger trænge op, og så endnu én.

Hun lod fingrene køre lidt ind og ud, Åhh det var en dejlig følelse. Hun trak dem helt ud og jeg fik besked på at slikke handsken ren. ”Sæt dig på gulvet mens jeg tager bad” Jeg satte mig og FRUEN gik i bad. Da hun var færdig fik jeg besked på at tørre hende, og som sagt så gjort. Klokken var nu blevet 17:30 og jeg fik besked på at dække bord mens hun skiftede til aftensættet. Da den var 5 min. i seks var jeg færdig og hun kom ud iført det flotteste sæt lak jeg nogensinde havde set. ”Sæt dig til bordet” lød det, jeg satte mig og ventede spændt på hvem hendes gæst var og hvilket køn. Præcis klokken 18 ringede det på døren og hun gik ud og åbnede døren, kunne høre at hun gav en et kys men de talte ikke samme, da de kom ind i stuen så jeg at gæsten var en ung pige på ca. 23 iført en stuepige uniform, min PIK begyndte at røre på sig ved synet. De satte sig til bordet og vi spiste mens vi talte om almindelige ting. Da vi var færdig fik pigen besked på at rydde bordet og vaske op, mens FRUEN ville gøre mig klar. Klar, til hvad, tænkte jeg. Fik nu besked på at stille mig ind over spisebordet, og blev spændt fast til benene, så jeg stod med røven strittende. FRUEN lod pisken glide ned over min ryg mens hun fortalte at jeg nu skulle være legetøj for pigen som var under oplæring til selv at kunne være FRUE.

Stod vel i 10 minutter inden pigen var færdig i køkkenet. Da hun kom tilbage sagde FRUEN ”Vis nu hvad du vil gøre ved en slave der har være uartig” hørte at FRUEN satte sig i en stol..

Pigen gik hen til mig og sagde at nu skulle jeg straffes for at have være uartig. Jeg protesterede og sagde at jeg ikke havde gjort noget, endnu. Pigen sagde at det her var straf for de 14 gange hvor jeg på Chatten havde glemt at tiltale FRUEN med stort. Det havde jeg lykkeligt glemt men FRUEN havde naturligvis påpeget det.

Pigen sagde at jeg skulle starte med 10 slag og tælle højt. Svip. EN sagde jeg Svip TO …………

Da jeg havde fået de 10 slag kunne jeg høre at pigen afleverede pisk til FRUEN. Det næste jeg mærkede var at hun spredte mine baller og stak en finger op. Mærkede nu at hun kom noget creme på.

Hun løsnede nu mine hænder og sagde ”Så spreder du selv dine balle så jeg kan komme til” Jeg tog mine hænder ned på mine ømme baller og spredte dem så meget som jeg kunne. Mærkede nu noget stort presse sig på og så var det inde, jeg følte at min røv skulle sprænges, hun begyndte at køre langsom helt ind, og jeg gættede at jeg blev kneppet med en dildo. Langsomt blev jeg mere åben og kunne begynde at nyde det. Efter ca. 5 min stoppede hun mens den var helt oppe i mig, så spændte hun den fast til mine lår, og løsnede også mine ben. ”rejs dig op søde” lød det. Jeg stillede mig op stadig med dildoen oppe. Hun kigge på mig, og jeg fik nu et langt tungekys.

Pigen gav mig små klaps i min ømme baller og gav nu FRUEN besked på at stille sig på alle fire. Hun hviskede i mit øre at nu skulle FRUEN for første gang prøve at blive kneppet bagi.

FRUEN protesterede og sagde at det ikke var med i aftalen, men pigen sagde at der stadig var 20 minutter tilbage.

FRUEN gav sig og stillede sig på alle fire. ”Spred hendes baller” fik jeg besked på og stillede mig ved siden af FRUEN og spredte hende baller så pigen kunne smøre FRUENS røv ind i glidecreme. Min PIK var meget stiv og klar. Pigen lagde sig ned foran FRUEN og hun fik besked på at slikke pigen. Til mig sagde hun at jeg skulle have min belønning og jeg gerne måtte begynde. Jeg pressede langsomt min PIK op i FRUEN røv mens hun slikkede pigen, kunne høre på FRUEN at hun var meget liderlig. FRUEN slappede nu helt af i sine muskler og jeg kneppede hende så hårdt som jeg kunne, der gik ikke langt tid før jeg kom. Kort tid efter kom pigen med et lille skrig.

Trak mig ud af FRUEN, og ville tage kondomet af, men ”Det skal FRUEN først slikke ren” lød det var pigen,

Gik om foran FRUEN og lod min PIK komme ind i hende mund, FRUEN ville ikke have det, man så gav pigen hende et slag med pisken, og FRUEN gav sig og slikkede kondomet ren mens det sad på min nu halv slappe pik.

Pigen kigge på klokken og sagde til FRUEN og mig at nu var hendes time gået. ”Var FRUEN tilfreds med min afstraffelse af slaven” spurgte pigen med et smørret smil. FRUEN sagde til pigen at det var rimeligt, men at det ikke ville gå ustraffet hen at pigen havde draget hende med ind, og at hun godt kunne have været lidt hårdere ved mig, jeg tænkte ”mere hård” og mærkede dildoen som stadig sad oppe i mig.

FRUEN gik hen til mig og trak dildoen ud, mens pigen hentede 3 øl som vi satte os ned og nød mens vi talte om det der var sket.

FRUEN spurgte pigen om hun også kunne blive til i morgen aften, og det svarede hun ja til. ”Kom og slik din FRUE” Ja, svarede jeg og satte mig på knæ og slikkede FRUEN indtil hun kom. ”I må hellere komme tidligt i seng det bliver en lang og hård dag i morgen” lød det fra FRUEN. Pigen og jeg kiggede forventningsfuldt på hinanden.

Da vi var færdige med vores øl skulle vi i seng, ”Gå ind på Jeres værelse” vi adlød og 5 minutter senere kom FRUEN også derind. ”Må hellere sikre at I ikke laver ulykker i nat” Ja FRUE svarede vi i kor. Vi blev nu begge lagt på siden og fik vores hænder bundet sammen og fast til sengegavlen, ”Så løber I ingen steder og sov godt” lød det fra FRUEN inden hun gik. Vi kigge hinanden dybt i øjede og begyndte at kysse mens vores ben snoede sig sammen så godt som vi kunne komme af sted med. Ved fælles hjælp lykkedes det mig at komme til at ligge så jeg kunne trænge ind i hendes våde mis. Nåede kun at kneppe i et par minutter før jeg kom, så liderlig var jeg. Undskyldte, men pigen sagde at det skulle jeg ikke tænke op, hun ville bare tage hævn en anden dag. Kyssede hende godnat og vi lagde så til at sove og drømte hvad der skulle ske i morgen

 

SM i Hytten 2 del.

Vågnede ved, at vi blev bundet op af FRUEN, "I skal være i bad inden for 10 min" sagde hun inden hun gik ud igen. Kiggede over på pigen der også var vågnet, ville bare lige give hende et lille kys, men da vores læber mødtes, var det som, der gik et gys igennem min krop, kunne mærke på hende, at hun havde det på samme måde.

Fik af vide, at hun hed Anette, jeg sagde, jeg hed Erik. Vores tunger udforskede den andens, da vi kom i tanke om, at der allerede var gået 6 min, så der var kun 4 min. til vi skulle være startet på vores bad. Stoppe med at kysse og skyndte os ud på badeværelse og tændte for vandet.

Vi nåede lige begge, at komme ind under bruseren inden FRUEN råbte fra køkkenet at tiden var gået. Lod mine hænder glide over Anettes ryg, mens vi begærligt kyssede hinanden under vandets bløde stråler, mine hænder gled ind mellem hendes baller og mærkede med en finger, at hun allerede var våd. DA døren blev åbnet og det lød "Det har i vidst ikke fået lov til….." vi svare i kor Nej FRUE… og kiggede ned i gulvet. Fik besked på at slukke for vandet og komme ud fra badet. "Når I er tørre kommer I ind i stuen og får Jeres straf" Tog et håndklæde og tørrede hendes dejlige krop, da jeg nåede til hendes hofter, lod jeg en finger glide ned over hendes klitoris, men i det samme kom FRUEN tilbage. SWIP lød det og jeg fik med det samme pisken at mærke. "Havde jeg ikke sagt, at I skulle stoppe" hun tog nu med fast hånd os begge med ind i stuen.

Jeg fik besked på at stille mig over i hjørnet. Jeg kunne høre en skramlen, og Anette stønnede. Da fruen vendte mig om, kunne jeg se, at Anette var blevet spændt fast med spredte ben til gulvet og hænderne strakt op til loftet og blindfoldet. Fik nu ordre på, at tage to klemmer og sætte dem godt fast i hendes bryster, hun gispede, da jeg satte dem direkte på brystvorterne. FRUEN checke, at de sad rigtig ved at trække hårdt i dem. "Er du klar over, at dette er en del af staffen for i går tøs" Ja svarede hun….

FRUEN hentede en pisk og gav mig besked på, at give pigen 20 slag, jeg forsøgte at undslå, men fik et slag som svar.. SWIRP lød det, men det første slag jeg gav var åbenbart ikke hård nok, "du skal slå til ellers får du selv 2 slag for hver du kikser" og jeg mærkede den nihalede over mine baller. Jeg fortsatte med at piske hende det bedste jeg havde lært, men nåede selv at få 16 slag inden jeg var færdig. Mine balle sved, og jeg kunne se på Annette, at hun var færdig efter de 30 slag. "Spred hendes baller" lød det, jeg gik hen til pigen og spredte hendes baller så meget som jeg kunne, ventede på hvad FRUEN nu havde fundet på. Hun kom med en tube glidecreme og smurte pigens dejligt røv ind. Så pressede hun en stor dildo op i Anette og tændte for den. "Hvis den falder ud bruger jeg hånden næste gang" kunne se at hun gjorde alt, hvad hun kunne for at holde den oppe. FRUEN tog mig i håret, og fik mig til at knæle foran hende, og jeg fik besked på at slikke hende indtil FRUEN sagde stop, "Men hun må ikke komme". Begyndte at slikke den våde mis.. da jeg pludselig mærkede at FRUEN spredte mine balle og pressede en buttplug op i mit ømme røv.. Efter ca. 5 min fik jeg besked på at stoppe, og det havde lykkedes Anette at holde sig, men hun var lige på grænsen af en orgasme.. FRUEN sagde, at jeg skulle gå ud i køkkenet og lave morgenmad, imens hun lige talte med pigen.

Jeg gik ud som beordret og lavede maden, det var meget uvant at gå rundt med en buttplug. Da maden og kaffen var færdig gik jeg ind i stuen igen, hvor FRUEN lige var blevet færdig med at smøre pigens baller og ryg ind i en eller anden slags olie. Vi satte os til bordet og spiste jeg stadig med pluggen og Anette med klemmerne i hendes bryster. Da vi var færdig fik vi begge besked på at tage den ud/af, åhhh det var dejligt at slippe for at skulle gå med den oppe. Vi vaskede op og da vi var færdige skulle vi skifte til alm., tøj men uden trusser. Vi satte os i sofaen og talte om dagen før. Vi var alle 3 enig i, at det havde været en oplevelse for livet, men FRUEN sagde at weekenden ikke var slut endnu.. Jeg kiggede på Anette, min pik begyndte at rejse ved tanken om, hvad HUN nu havde fundet på. Anette så med det samme, at den var begyndt at rejse sig, og lod hånden glide ned under boret og over på min nu stive PIK. Men det opdagede FRUEN, og hun tog fast i min ene brystvorte og drejede rundt indtil jeg næsten havde tårer i øjnene. "I trænger vidst til lidt frisk luft, tror vi hellere må tage på skovtur til frokost". Vi skulle nu pakke en kurv med mad, mens hun ville pakke en mere personlig kurv kun til OS...

Enhver kommentar er velkommen på Catway@ofir.dk