LÆSERNES EGNE NOVELLER

Catway©

SM i hytten 3. del

”Er i klar til at gå” lød det. Ja svarede vi i kor, SÅ kom her hen og få Jeres halsbånd på. Vi fik nu begge et læderhalsbånd på med en lang snor til. Vi gik udenfor og nød det gode vejr. Anette fik besked på at gå forrest med mig 5 skridt efter. Fruen styrede os hen af en sti som der åbenbart var mange der brugte idet den var meget farbar.

Pludselig stoppe Anette og kiggede op. Jeg nåede ikke at stoppe og vi faldt begge 2.. ”Kan I ikke gå pænt” lød det fra Fruen… ” jo” sagde vi i munden på hinanden, men vi kunne se på hende at hun ikke troede på os. Efter ca. 5 min nåede vi en lysning i skoven, hvor vi fik besked på at stoppe. Først fik vi besked på at pakke maden ud og gøre klar til frokost, imens ville hun gøre klar til vores ”Dessert”, Vi talte om hvad hun nu havde planlagt med os, men havde ingen ide.  

Fruen kom over til os, og gav besked på at hun ville opvartes under frokosten. Vi svarede ”ja” og startede med at åbne vinen. Da jeg skænkede for hende kom jeg til at spilde lidt. ”Kan du end ikke klare at skænke et glas vin”

”Undskyld” svarede jeg mens jeg kiggede ned i jorden. ”Du må hellere tage dit tøj af så du ikke spilder på det” lød det fra Fruen. Jeg gjorde som beordret og lagde mit tøj i en pæn bunke, da det lød ”Du har da ikke fået lov til at kigge på ham har du” – ”Nej” svarede Anette stille og kiggede ned i Jorden. 

Jeg serverede nu for Fruen, og Anette der sad ved hendes fødder, og det lykkedes mig at komme igennem uden at få skrevet mere i den sorte bog. 

Nu fik Anette besked på at  blindfolde mig, hvorefter jeg blev ført hen til et gammelt træ der var væltet. Der fik Anette besked på at binde mig godt fast og således at mine baller var helt frie. Det var en underlig fornemmelse at stå der bundet og blindfoldet, og ikke ane om der var en sti i nærheden hvorfra vi kunne blive opdaget. Det næste jeg mærkede var at en kom noget kold på min røv, og kort tid efter mærkede jeg en buttplug blive presset op. Jeg forsøgte at undgå det, men her var ingen kære mor. ”Nu kan du står der og tænke over hvilken straf du skal have imens jeg leger lidt med Anette”.

Jeg kunne nu høre en skramlen med grene, og lidt efter lød det første piskerslag. Jeg talte dem inde i hovedet bare for at få en lille ide om hvilken straf jeg ville få senere. Den endte med at Anette fik 29 slag, eller sådan fik jeg talt dem.

Lidt efter kunne jeg lige høre, at Anette var i gang med at slikke Fruen, for jeg kunne høre hende stønne. Da det stoppede kunne jeg høre at de begge gik væk fra mig, og nu blev der helt stille. Jeg tror at jeg må have stået i mindst 30 min, før jeg igen kunne høre en lyd.

”Så min dreng, nu er det DIN tur” lød det fra Fruen, ”Har du gættet hvilken straf der venter dig ?” 

Jeg svarede at jeg forventede 30 slag med pisken. ”Nej det bliver kun hvis du ikke gør dit arbejde godt nok og uden at kny” grinede Fruen. Jeg mærkede nu at pluggen blev taget ud, åh det var dejligt ”Bare rolig du skal snart blive fyldt ud igen” lød det fra Fruen. Jeg tænke, hvad mener hun med det.

”Så Anette nu skal du i gang med at kneppe ham hårdt.” Jeg spurgte naivt hvad hun mente. ”Anette står klar bag ved dig med en stor Strap-on dildo som hun skal buge på dig i mindst 20 minutter, hvis hun da ikke selv vil have en tur.” Og når hun er færdig skal du endelig mærke en rigtig pik i din lille numse. Jamen det vil jeg da ikke, udbrød jeg. Men svaret var bare 5 slag. Det næste jeg mærkede var en STOR dildo der pressede sig ind i mit lille numsehul, hvor efter Anette begyndte at  bevæge sig frem og tilbage. Da den var helt inde kørte tankerne rundt inde i mit hoved, men jeg kunne ikke undlade at blive helt stiv, så dejlig var den følelse. Jeg kunne mærke at hun gjorde det hårdere og hårdere imens jeg tænke på hvordan det ville være at mærke en rigtig pik. Da der mindst var gået 20 minutter fik Anette ordre til at stoppe men at efter lade dildoen dybt inde i mig.

”Så Lars nu er han klart til dig” lød det fra Fruen, jeg tænkte: Jamen, hvor mange mennesker har stået og set på, at jeg blev taget med en dildo.

”Åbn din mund” lød det nu fra en mandsstemme, jeg åbnede vidst ikke hurtigt nok, for der faldt 2 piskeslag ned på min røv, hvilket bare var med til at jeg rigtigt kunne mærke dildoen. Jeg åbnede nu munden og mærkede for første gang i mit liv en pik, den smagte at gummi hvilket undrede mig, indtil det gik op for mig at han selvfølgelig havde et kondom på. ”Slik så det bedste du har lært knægt” lød det fra manden. Jeg  begyndte at slikke, og det ophidsede mig faktisk at slikke på en anden pik, hvilket jeg ville have forsvoret for bare 2 dage siden. Efter lidt tid sagde han, ”Nu vil kommer du til at mærke mig inde i dig” hvorefter han tog pikken ud af min mund, og lige efter mærkede jeg at dildoen blev fjernet, hvilket efterlod et underlig hul i mig. ”Imens han knepper dig kan du jo slikke mig” lød det fra Fruen.

Hun stillede sig foran mig og jeg kunne dufte hendes varme mis, som jeg med det samme begyndte at slikke. Åhh jeg elsker den smag. Kort tid efter mærkede jeg nu at Lars langsomt pressede sig ind i mig, åhhh det var en dejlig følelse at mærke en person dybt i ind i mig, samtidig med at jeg slikkede Fruen.

Jeg kunne høre på hendes lyde at hun snart ville komme, og så lød det fra Lars ”Nu kommer jeg” hvorefter Fruen også kom. Jeg tænkte, at det kunne jeg da tros alt ikke blive straffet for, men jeg mærkede at han trak sig ud af mig og gav en et stort smækkys (jeg gætter på at det var til Fruen), ”Det var en dejlig gave du havde til mig i dag håber at jeg en anden gang kan få lov til at låne din Slave igen” lød det fra Lars, ”Ja nu må vi se” svarede Fruen., Hvor efter jeg kunne høre at han gik sin vej. Jeg var totalt udmattet selvom jeg jo ikke havde fået lov til at komme endnu. Nu blev jeg løsnet fra træet, og fik fjernet blindfoldet fra mine øjne, Jeg måtte lige blinke lidt før jeg kunne se noget i sollyset. Fruen kiggede på mig og gav mig et inderligt tungekys, hvor efter hun spurgte om det havde været dejligt. Det måtte jeg jo svare det det havde det, selvom at jeg jo ikke var til fyre. ”Ja ja nu får vi at se” svarede hun kryptisk. ”Kom vi går over til Anette” sagde hun og jeg fulgte efter hende. Da vi kom over til hende, kunne jeg se at hun sad bundet på hug. ”Please Frue jeg skal sådan tisse” lød det fra hende. ”Jamen så tisser du bare nu min lille pige” ”Jamen jeg kan da ikke imens I ser på” lød det stille fra Anette. ”Det skal du.” lød det hårdt fra Fruen, hvorefter vandet løb ud af Anette, imens hun sad og kiggede ydmygt ned i jorden. Da hun var færdig lød det fra hende. ”Må jeg godt få noget papir at tørre mig med?” - ”Nej det vil jeg da ikke ofre papir på. Det må du klare.” lød det fra hende til mig. ”Jamen hvad mener Fruen” spurgte jeg. ”Kan du så komme ned og slikke hende ren!!” lød det. Jeg kom ned på knæ og kravlede ned til Anette, hvorefter jeg meget forsigtig begyndte at slikke hende ren. Det smagte nu slet ikke slemt, bare salt. Jeg lod tungen køre helt ind i Anette og hen over hendes klitoris og kunne mærke at det tændte hende. Da hun var helt ren fik vi begge besked på at gå over og tage vores tøj på igen og samle alle tingene sammen i kurven. Imens ville hun lige gå ud til Lars og sige farvel inden han kørte sin vej. Da Fruen var væk tog Anette min hånd og kigge mig dybt ind i øjnene. ”Det har været en UTROLIG dejlig weekend sammen med dig” hvorefter vi kyssede hinanden inderligt, jeg lod mine hænder glide ned over hende baller og kunne mærke hvor varme de stadig var, imens mærkede jeg at hun lod en finger glide ind i min udborede røv, hvorefter hun sagde ”Det var så liderligt at  kneppe dig med en dildo, det ville jeg gerne prøve igen.” hvor til jeg svarede at jeg også gerne ville se hende igen efter denne weekend, imens jeg kigge hende dybt ind i øjnene. ”Vi må heller skynde os inden Fruen kommer tilbage” hvorefter vi tog vores tøj på, og pakkede det hele sammen i kurven.

Lige efter at vi var færdige kom Fruen tilbage, og vi fik besked på at gå tilbage i Hytten.
Da vi nåede tilbage fik vi besked på at lave kaffe, og da vi drak den, talte vi omkring de oplevelse vi have haft i weekenden. Vi var alle enige om, at det havde været en weekend der havde flytte mere end 1 grænse for os alle, hvilket jo også er noget af det som S/m drejer sig om. Da jeg efter kaffen sagde farvel, spurgte Anette om hun ikke måtte køre med idet vi skulle i den samme retning, hvilket jeg svarede ja til med det samme, da jeg helt klart var faldet lidt for hende i løbet af weekenden. Da jeg satte hende af derhjemme, havde vi udvekslet telefonnumre og adresser, for vi ville helt sikkert se mere til hinanden (hvilket vi også gjorde idet vi endte med at danne par med det er en helt anden historie.)

Catway@Ofir.dk