LÆSERNES EGNE NOVELLER

C O.©

Soen - 2

Efter en tid gik Maja ud i omklædningsrummet, og da hun kom tilbage, så jeg, at hun havde benene bare under kitlen, og jeg var straks klar over, hun var klar til bedækning. Jeg åbnede et par knapper nederst på kittelen, så min svans ofte svingede ud, og da min pik i halvstiv tilstand var noget af en tæppebanker størrelse, og når jeg gik forbi Maja, slaskede den fra side til side.
Maja skulle nu fange nogle smågrise og give dem til mig. En af grisene fik et ben under kitlen på Maja, så en af hendes kæmpe meloner til patter kom til syne. Hun lagde ikke mærke til det, og fortsat med at fange grise. Den sidste gris var ikke til at fange, så jeg gik over for at hjælpe hende, men da vi fangede grisen, gled Maja og satte sig med sin fede røv oven på det smattede gulv. Jeg kunne nu se det meste af hendes dejlige lår og kunne skimte en voldsom dusk mellem benene, og hendes kæmpe patter hang frit fremme, som meloner, der var pluknings modne. Maja blev siddende og sagde: "Bedæk mig så din store buk, jeg trænger sådan til pik". Hun rejste sig op på knæerne, krængede tøjet af og lagde sig på alle fire. "Jeg vil dækkes ligesom når soen bliver bedækket, du må bakse med mig, indtil din tæppebanker pik er klar." Jeg smed kludene. Majas kæmpe røv vendte lige i mod mig, hun svajede godt i ryggen, og det bevirkede, at der var fri udsyn til hendes lyserøde røvhul. Jeg begyndte at bearbejde hende, først slikkede jeg lidt på ballerne, så kravlede jeg om på siden af hende og forsøgte at komme til at slikke patterne, det var ikke nemt for de hængte ned på gulvet. så kravlede jeg om bag hende, stak næsen ind i hendes lyserøde røvhul og slikkede det bedste jeg havde lært. Maja både stønnede og protesterede og sagde:" Kom nu ned til fissen dit fjols, min sjask liderlige fisse venter pik nu". Jeg manglede lige det sidste, og min tunge gled nu længere ned og da jeg smagte på kusse saften blev min pik stenhård. Jeg knælede bag hendes røv og uden hjælp fra hånden fandt den stive pik hurtig fissen og jeg stødte den helt i bund. Maja sagde: "Kom så  Frans (det heder ornen) bedæk mig nu, lad mig rigtig mærke din store svans jae jae det er godt aaaaaaaaa bliv ved, bliv ved".
Jeg slasker min mave mod Majas røv, og mine klodser svinger fra mit eget røvhul og op på Majas  mave, også med et lille slask hver gang de rammer. Majas stønnen var nu nærmest  blevet til et jiiiv jiiiv jiiiv---
Pludselig ringer mobil telefonen og Maja siger nej nej, men jeg er nødt til at tage telefonen, og kan heldigvis nå telefonen uden at afbryde bedækningen og samtidig med at jeg siger hallo Carl her, stønner Maja jeeees jeeees jaeaeaes hver gang pikken går i bund og klodserne enten smækker mod hendes mave eller mit røvhul. "Det er dyrlæge Skov, har du tid til modtage mig om et kvarter, så vil jeg komme og sundheds tjekke besætningen." samtidig med at hun sagde det kom jeg med et øeh, øeh, øeh . Jeg sagde ok og tænkte, at jeg var færdig med bedækningen inden hun kom.
Jeg satte tempoet op hele hendes krop gyngede med, hendes patter svang frem og tilbage hen over det beskidte gulv samtidig sagde hun "Pump mig, pump mig, pump mig fuld af dit sperm, jaeaeae øhh øhh jeg kommer jeg kommer jauuu iauuu  åhhh åhhh" jeg siger et højt jææææs jauuuv og Maja bliver pumpet fuld mit sperm.
Efter at jeg havde sundet mig lidt og set på Majas fede ryg og store røv, ringede det på klokken, det var dyrlægen, der stod udenfor og vente på at blive lukket ind. Jeg hev den halvstive pik ud af Majas fisse med et svup, rejste mig tog kittelen og skyndte mig op mod indgangen, og prøvede at iføre mig kitlen, hvilket ikke var nemt med min krop der var våd af sved. Det resulterede i at den blev knappet skæv, så da jeg åbnede døren hang mine fedtede nosser frit fremme. Hvordan dyrlægen reagerede på det er en hel anden historie.

Fortsættes.