LÆSERNES EGNE NOVELLER

Highwayman©

Sørens herskerinde

Denne historie omhandler gummibeklædning samt et særdeles tabubelagt emne, nemlig sex mellem søskende, så hvis du af den ene eller anden årsag ikke har lyst til at læse videre bedes du klikke væk fra historien!

Du er hermed advaret.


"Hvad pokker er det du laver?", spurgte Linda og gav sig til at smågrine.
Jeg havde ikke hørt hende komme ind i mit arbejdsværelse. Jeg vendte mig om på stolen. Min gummiklædte hånd holdt stadig pikken i et stramt greb.

"Hvad Fanden laver du her på denne tid af dagen?", spurgte jeg foregivende vrede da jeg så det var hende. "Og hvad ser det ud som om jeg laver?", fortsatte jeg og slap pikken, der strittede lige ud i luften.

Grunden til hendes spørgsmål var ikke så meget at hun havde taget mig i at onanere foran pc'en en højhellig søndag formiddag, det havde hun gjort før, men denne gang var det sket i fuldt latex-outfit.

Hun fnisede og bag den sorte maske blev jeg lidt rød i kinderne. Linda og jeg altid kunnet tale sammen om alting og har således haft et meget tæt forhold. Siden jeg for to år siden flyttede hjemmefra har hun haft nøgle til min lejlighed. Det sker at hun kommer og overnatter, men det er mest hvis bølgerne har gået højt i en diskussion med vores forældre. Dog har hun aldrig tidligere set min lille samling af gummibeklædning. 

Der er ikke den store aldersforskel endsige forskel i størrelse på os og jeg kan ikke lægge skjul på at min lillesøster, trods sine kun 17 år, er en meget attraktiv og veldrejet tøs med en, for hendes alder, pæn barm. Det er da også sket mere end en gang at jeg har luret på hende i badeværelset. Om ikke andet så i det mindste for at få lidt "åndelig føde" til højrehånden og fantasien. På den anden side har hun heller aldrig gjort det mindste for at skjule sine begyndende kvindelighed.

"Hmm...", sagde hun, kiggede på pikken, som langsomt var ved at miste sin stivhed i gummifængslet. Så smilede hun skævt. "Jeg troede ellers du ville blive glad for et besøg".
"Det er jeg også Søs, men det var altså ikke meningen at...", begyndte jeg.
"At jeg skulle se dig i det der?", afbrød hun mig. Jeg nikkede.
"Hvorfor ikke det? Du ser da flot ud Søren! Du ligner noget fra en science fiction film!", sagde hun imens hun gik hen mod mig.
"Synes du?", spurgte jeg lettere vantro.
"Ja da!", svarede hun og lod hånden løbe prøvende ned ad min gummiklædte arm. "Din dragt føles altså ret lækkert at røre ved!"
"Synes du?", ville jeg vide.
"Ja! Du.. Jeg tror egentlig godt jeg kunne tænke mig at prøve sådan noget tøj!", sagde Linda og lod igen hånden løbe ned ad min arm. Denne gang var der ikke meget prøvende over hendes berøring. Hun masserede armen let. "Det ER altså lækkert at røre ved!", kom det stille fra hende. 

Jeg var både imponeret og skræmt. Min fantasi arbejde på højtryk og billederne passerede i rasende fart forbi mit indre blik.
"Har du ikke et eller andet jeg kan prøve?", spurgte hun igen i den der bedende lillepige tone, som jeg kendte alt for godt. "Vi er jo næsten samme størrelse!"
Det havde hun ret i. I tankerne gennemgik jeg klædeskabet i mit soveværelse.
"Et øjeblik!", sagde jeg. "Jeg skal lige kigge efter!". Så gik jeg ind i soveværelset. Efter at have rodet lidt i bunden af skabet fandt jeg et par tights med åbent skridt. Mon hun ville gå med til at prøve dem? Nå, det var da et forsøg værd. Jeg kaldte på hende og fandt i mellemtiden et par lange handsker frem.

Hun kom ind i soveværelset. "Må jeg godt prøve dem der?", spurgte hun og pegede på bukserne, som jeg havde lagt til rette på sengen. Jeg nikkede kort og hun tog dem op. Så smilede hun skævt til mig. "Jamen.. dem kan man jo ikke have noget på indenunder!", konstaterede hun. Jeg nikkede igen og smilede fåret. "Men først skal der talkumpudder indeni, så de er lettere at tage på!", sagde jeg belærende. "Vi kan ligeså godt lære dig de grundliggende regler fra starten. Linda nikkede og smilede. Så satte hun sig på sengen og begyndte at tage sine jeans af. Imens pudrede jeg indersiden af bukserne. Linda rejste sig og greb ud efter dem. 

"Hov! Hov! Unge dame!", sagde jeg skolemesteragtigt. "Du skal også have dem der af!", fortsatte jeg og pegede på hendes g-streng. Hun fnisede og smed så også trusserne. "Giv mig dem så!", sagde hun og greb igen efter bukserne. Jeg fjernede dem med vilje så hun greb i den tomme luft, så smilede jeg. "HA!", udbrød jeg. "Du har nok været i gang med fars skraber!". Hun forsøgte at dække skridtet, men det var allerede for sent. Jeg havde set at hun var glatbarberet. "Det har jeg i hvert fald ikke! Og i øvrigt er det min egen skraber!". Så smilede hun. "Giv mig dem så!" Denne gang fik hun næsten fat i bukserne, men i det samme lod jeg mig falde bagover på sengen. "Du kan jo prøve om du kan tage dem fra mig!", sagde jeg med et stort grin. Linda kastede sig ind over mig og satte sig over skrævs på min brystkasse. Hun greb ivrigt efter bukserne, som dog stadig var udenfor hendes rækkevidde.

Pludselig gik situationens alvor op for mig: Her lå jeg, hendes 4 år ældre bror, iført gummi fra top til tå, med halvstiv pik og min halvt afklædte lillesøster skrævende over mig. Det var allerede for sent at skyde tanken fra sig. Min pik var igen begyndt at rejse sig. Linda må have bemærket det for pludselig greb hun bag sin ryg og fangede pik og nosser i et fast greb.
"AV! FOR SATAN!", udbrød jeg. Hun havde virkelig taget godt fat. Forskrækket slap hun grebet og sagde undskyld. Det var ikke hendes mening at tage så hårdt fat. "Gør det meget ondt i den?", ville hun vide. "Ja sgu' da! Hvad Fanden tror du?", svarede jeg foregivende vrede. "Undskyld Søren!", sagde hun stille. Så begyndte hun at massere nosserne forsigtigt. Resultatet lod ikke vente på sig. I løbet af kort tid stod min gummierede pik atter stiv som et kosteskaft.

Jeg skubbede Linda ned fra min brystkasse og gav hende bukserne. "Tak!! Så er det godt med dig!!", sagde jeg og rejste mig fra sengen. Skal hun prøve gummi, kan hun lige så godt prøve det hele, tænkte jeg og fandt en trøje med korte ærmer frem. Da jeg vendte mig om var Linda ved at trække bukserne op over hofterne. "Øjeblik!", sagde jeg. "De skal sidde rigtigt på benene!" "Så hjælp mig dog! Det er altså første gang jeg har sådan noget tøj på!", svarede hun og sendte mig et blik, der ikke var til at misforstå. Jeg faldt på knæ og begyndte at glatte folderne på benene. Pludselig gik det op for mig at mine bukser rent faktisk sad bedre på hende end på mig selv. Jeg smilede og glattede videre op ad lårene. En specielt stor fold havde sneget sig ind mellem hendes ben, så jeg bad hende skræve lidt. Mine gummiklædte hænder fandt lettere famlende vej til hendes inderlår og folden forsvandt. Så rejste jeg mig og trak op i bukselinningen så gummibukserne fik den helt rigtige pasform over hendes velformede bagdel.

"Prøv at se dig selv i spejlet", sagde jeg og hun gik hen foran mit store full size spejl. Det var tydeligt at hun beundrede sit udseende.
"Byt lige din trøje ud med denne her!", sagde jeg og rakte hende gummitrøjen. Mens hun smed rullekravesweater og BH bemærkede jeg at hendes øjne strålede på en underlig måde. Med lidt besvær fik hun trukket den ned over hovedet og den ene arm kom på plads. "Du er altså lige nød til at give mig en hånd!", sagde hun efter at have kæmpet med at få armen igennem det andet ærme. "Selvfølgelig, Søs!", svarede jeg og tog et fast tag i trøjen. Åbenbart var hun ikke forberedt, for hun stødte ind mod mig og min gummiklædte pik strejfede hendes blotlagte skød. Forskrækkelsen over den pludselige bevægelse blev afløst af et skævt smil. Så stak hun den anden arm gennem ærmegabet og jeg fik trukket trøjen på plads over hendes velformede bryster.

Hun tog igen opstilling foran spejlet og vendte og drejede sig. "Den sidder altså ikke rigtig!", konstaterede hun og fumlede med sine bryster. Jeg gik hen og tog fat i trøjen for at trække den på plads. Da jeg med famlende bevægelser omsider havde fået trøjen til at sidde helt rigtigt, inspicerede hun endnu en gang sit udseende i spejlet. "Nu mangler jeg vist kun handskerne!", konstaterede hun. Jeg hentede dem og gav hende dem på. Jeg syntes dog der manglede noget så jeg undersøgte endnu en gang klædeskabets indhold, hvilket resulterede i at Linda også blev iført en catwoman maske over sin korte blonde frisure.

"Nu er det da vist helt perfekt!", konstaterede hun efter endnu en inspektion i spejlet. "Ja... næsten!", svarede jeg. "Du mangler kun at blive poleret og udstyret med en pisk!". Linda smilede skævt. "Tjah hvorfor ikke! Har du sådan en?", ville hun vide. "NEJ! Det har jeg sgu' ikke!", udbrød jeg. "Det kunne da lige passe at du skulle rende rundt med sådan en! ...men du kan blive poleret!". "OK! Så lad gå!", svarede hun.

Jeg gik endnu en gang hen til skabet og bukkede mig efter en silikonespray som stod i bunden. Pludselig fik jeg et  klask i bagdelen. Og endnu et. Hurtigt greb jeg sprayflasken og rettede mig op. "Hvad skulle det til for Søs?", spurgte jeg. "Lady Søs! Om jeg må bede!" Linda stillede sig lettere truende an. "Det er fordi du ingen pisk har!" Så gik hun hen for at tage sine sko på. Vi var nu næsten lige høje. Jeg besluttede mig for at spille med på hendes attitude. "Tillader Milady at jeg polerer hendes dragt!", spurgte jeg uden at se på hende. Indvendigt smilede jeg af hendes pludselige forandring. "Så lad gå!", svarede hun i en let hoverende tone og satte sig til rette på sengekanten.

Endnu en gang faldt jeg på knæ og begyndte så at sprøjte silikone på hendes ben hvorefter væsken blev fordelt med en klud. Da jeg nåede lårene satte hun sig lidt længere ud på kanten og spredte benene så jeg stirrede lige ind i hendes blotlagte skød.

Famlende polerede jeg Lindas gummiklædte lår og bad hende til sidst om at lægge sig ned på ryggen så også mave og overkrop kunne blive poleret. Linda skævede til mit strittende lem. "Tak skal du have! Der er da i det mindste én der er glad for at se mig!", sagde hun. Hendes bemærkning gav et lille ryk i pikken og jeg polerede hendes mave ekstra meget. Jeg så at hun nu lå med lukkede øjne. "Hvad tænker du på?", spurgte jeg forsigtigt. "Ikke noget specielt!", svarede hun. "Jeg ligger såmænd bare og nyder at blive puslet om!". Kluden fortsatte sit arbejde op ad hendes unge krop og nåede så til de velformede bryster. Forsigtigt fordelte jeg silikonesprayen omkring hendes halvstive brystvorter og gav mig så til at pudse trøjen. Linda lå stadig med lukkede øjne, men et lille smil havde fundet vej til hendes læber. Min første berøring af hendes brystvorter sendte et lille ryk gennem hendes krop. Hun kiggede op på mig og lukkede så atter øjnene. "Bliv ved med det der Søren! Det er sgu da dejligt!", sagde hun stille og kluden under min hånd gik i gang med at ælte hendes bryster uden på gummitrøjen. Det varede ikke længe før Linda åbnede munden let og begyndte at slikke sine læber. Hun nød åbenbart behandlingen. En pludselig indskydelse fik mig til at knibe let i den ene vorte, som strittede demonstrativt mod det sorte gummi. Min handling sendte et nyt ryk gennem hendes krop og hun begyndte at stønne let. "Mmmm....", gispede hun og hendes gummiklædte fingre fandt vej til klitoris. Med bløde bevægelser begyndt hun at massere sit skød.

Stadig liggende på knæ ved siden af Linda havde jeg frit udsyn til hele denne ophidsende forestilling. Med et fordampede min hæmninger og jeg begyndte at massere hendes mave hvorefter jeg lod hånden vandre stille og roligt nedad mod kussen. Lindas øjne var stadig lukkede og hendes liderlige stønnen var blevet mere højlydt og regelmæssig. Hendes underliv var begyndt at bevæge sig. Jeg tog mod til mig og berørte hendes venusbjerg. Det gav et gib i hende hvorefter hun spredte benene endnu mere. "Kom nu Søren!", sagde hun pludselig. "Det er jo det her du har drømt om, ikke?" "Øh.. J..Jo!", svarede jeg stammende. "Jeg har godt set hvordan du har kigget på mig!", fortsatte min lillesøster. "Hver eneste gang du har haft chancen! Det var simpelthen for åbenlyst!" Igen måtte jeg give Linda ret. I meget lang tid har hun været hovedpersonen i mine seksuelle fantasier. For det meste iført gummi som jeg selv.

"Har du fantaseret om at se mig i gummi?", spurgte hun. "Ja!", indrømmede jeg og mine fingre fandt hendes klitoris. "Hvad har jeg på i dine drømme?", fortsatte hun. Nervøsiteten ramte mig som en våd karklud og jeg begyndte at stamme. "E..en s..sort heldragt..." "Hvad mere?", ville hun vide. "L..lange støvler, handsker ... og en pisk!" Mine gummiklædte fingre bearbejdede hendes klitoris. Hendes ene hånd kom til syne og to fingre forsvandt ind i hendes glatbarberede ungepige kusse. Linda stønnede som om hun var på randen af en orgasme og det rykkede kraftigt i min pik. Jeg var på nippet til at komme, men fik genvundet kontrollen. Hendes sortklædte fingre kørte ind og ud af kussen i et roligt tempo. "Hvad ... laver vi så i dine drømme?", spurgte hun med ru stemme. "Du er min herskerinde!", nærmest røg det ud af mig. Egentlig var det vist lige omvendt, men hvad pokker, tænkte jeg. "Så slik mig!", beordrede hun i en hård tone. Jeg kravlede ned fra sengen og fik Linda placeret med røven på sengekanten og spredte hendes ben. Min tunge fandt hurtigt hendes klitoris, som blev bearbejdet med bløde bevægelser. Tungen fortsatte op over venusbjerget og ned langs hendes skamlæber. Helt med vilje undlod jeg at stikke tungen indenfor. Ganske vidst var hun lige nu min herskerinde, men hun skulle nu alligevel pines lidt. Linda greb med en hånd om det ene ben, der blev strakt lige op i luften mens hendes anden hånd ivrigt forsøgte at sprede skamlæberne. Et ikke helt nemt job, idet hun jo havde gummihandsker på og fordi hendes kusse efterhånden var begyndt at drive af safter. "Stik så din tunge ind i mig!" Jeg parerede Lindas ordre og stak tungen så langt ind som overhovedet muligt. Jeg fornemmede at hun slap sit greb i benet og i stedet blev hele mit ansigt nu presset mod hendes våde skød af begge hænder. Hun var på vej til at komme i en kraftig orgasme. Min tunge arbejdede som et stempel i kussen og bag masken hev jeg efter vejret. Linda fastholdt sit greb, men til sidst lykkedes det mig at vriste hovedet fri. Jeg gispede og stønnede som en anden dampmaskine. Hun kiggede på mig og smilede frækt. "Knep mig så slave!" Det rykkede igen i min pik, som havde ventet på denne ordre i meget lang tid.

Linda kravlede baglæns ind på sengen og jeg fulgte lydigt efter. Da hun havde fundet sig til rette løftede jeg begge hendes ben og spredte dem helt. Hende kusse glinsede af mit spyt og hendes safter. jeg skønnede at pikkens gummierede overflade ikke ville få problemer med at trænge ind i hende. Pludselig kimede alarmklokkerne i mit baghoved. "Er det her nu klogt Søs? Du er jo jomf...." "Næh! Ikke mere...", afbrød hun mig ".. og KNEP MIG SÅ FOR HELVEDE! Jeg vil mærke din store pik i mig!". Jeg gjorde som befalet og placerede pikhovedet ud for indgangen. For en sikkerheds skyld lod jeg dog pikken spille lidt udenpå kussen først, så gummioverfladen kunne blive våd og glat. I en eneste bevægelse pressede jeg pikken helt ind i Linda. Hold kæft hvor var hun snæver! Jeg lod med vilje pikken blive inde et stykke tid, så kussen fik lidt tid til at vende sig til størrelsen. Linda gav sig og jamrede let. "Kom nu! Knep mig!", bad hun og jeg begyndte at køre frem og tilbage i hendes snævre passage alt imens hendes stønnen tog til. Jeg slap grebet i hendes ben og placerede dem i stedet på mine skuldre. Det gode og det onde sloges i min hjerne. Dette her var noget allerhelvedes forkert noget at gøre... men hold da ferie hvor var det dejligt. Min lillesøster nærmede sig orgasmen og jeg arbejdede lidt hurtigere i hendes kusse. Jeg ville have at vi kom samtidig. Kort efter skreg hun sin orgasme ud i rummet og min pik eksploderede med et brag i hendes indre. Jeg kom i lange seje strømme indeni heldragtens penishylster. Linda jamrede sig højlydt, men jeg blev ved med at banke pikken ind i hende. Pludselig kunne jeg ikke få nok af hende og ville have det hele med! Da pikken omsider mistede den sidste rest af stivhed trak jeg den ud af min søsters kusse og faldt forpustet om på sengen ved siden af hende. Sådan lå vi længe uden at sige noget. Det eneste som hørtes i rummet var vores åndedræt som til sidst faldt til ro. Linda rullede over på siden og lå og kiggede på mig. Hendes gummiklædte hånd begyndte at tegne usynlige mønstre på min brystkasse. Så brød hun tavsheden. "Ved du hvad? Det her var fantastisk!" Jeg lukkede øjnene og forsøgte at ignorere hende. "Og ved du hvad?", fortsatte hun. "Jeg vil gerne gøre det igen! Det her gummitøj er altså helt fedt!". Engle og dæmoner sloges i mit indre. "Ja ja!", sagde jeg blot. Linda blev bare ved med at tale. "Jeg tror jeg vil spare sammen til mit eget tøj!" Den bemærkning fik mig til at reagere. "Er du klar over hvad gummibeklædning koster? En mindre bondegård, Søs! Det får du aldrig nogen sinde råd til!". "Jeg kan da bare tage en avisrute mere!", vedblev hun hårdnakket. "Ja, ja! Så siger vi det!", svarede jeg blot. Pludselig blev hun tænksom. "Jeg kunne da også bare låne dit tøj!" "Niks!", røg det ud af mig. "Ikke tale om!". "Årh jo Søren! Må jeg ikke nok? Jeg skal nok være sød ved dig!", insisterede hun. "Hør her Søs!", belærte min indre skolemester hende. "Punkt 1: Det vi to lige har gjort er aldeles forkert! Og vi har begge bedst af at glemme at det overhovedet er sket! Søskende må ikke elske med hinanden! Sådan er loven! Punkt 2: Det kan godt være at du kan lide at have gummitøj på! Fint nok med mig! Men det burde ikke på stedet få dig til at fare ud og købe din helt egen garderobe. Ikke endnu! Giv det dog lidt tid. Du har fundet ud af en ny side af din seksualitet. Vend dig lige til tanken først!"

Linda forstod godt hvad jeg mente. Alligevel surmulede hun og rejste sig fra sengen. "Hjælper du mig lige ud af trøjen?", spurgte hun. Jeg rejste mig uden et ord og trak trøjen over hendes kønne hoved. Indenunder var hende overkrop glinsende af sved. Hun gøs let ved hudens kontakt med den kølige luft i mit soveværelse. "Jeg må vist hellere tage et bad inden jeg går hjem!", konstaterede hun da hun havde taget handsker og tights af. "Det skal du være velkommen til", svarede jeg. "Du ved hvor håndklæderne ligger!". Linda forsvandt ud af soveværelset og kort efter hørte jeg lyden af bruseren. Jeg begyndte at tage mit eget udstyr af og stod til sidst nøgen foran det store spejl. Min krop bar flere steder tydelige spor af talkumpudder, så et bad var vist også på sin plads for mit eget vedkommende. Mens jeg ventede på at Linda skulle blive færdig under bruseren lå jeg på sengen og filosoferede over formiddagens hændelse. Det havde været noget helt særligt. Faktisk var Linda den første kvinde som jeg havde haft sex med i gummi. Af en eller anden grund hænger piger med trang til gummibeklædning ikke på træerne og slet ikke i min bekendtskabskreds. Jeg var også klar over situationens alvor. For Fanden mand! Man dusker ikke bare sådan sin søster! Der er simpelthen ingen undskyldning! Men lige meget hvor meget jeg forsøgte at overbevise mig selv om at jeg burde lade være kunne jeg simpelthen ikke få tankerne væk fra hendes pragtfulde krop. Min pik vågnede let. Jeg kiggede på den og rystede opgivende på hovedet. Fakta var at Søs havde taget magten fra mig. Jeg rejste mig og gik ud og fandt et håndklæde. Hvad enten hun var færdig eller ej ville jeg i bad nu!

Da jeg kom ud i badeværelset var der vand med sæberester over hele gulvet. Linda sad i brusekabinen og ovenpå afløbet med vandet fossende ned af sig mens hun onanerede. "For pokker Søs!", udbrød jeg. Denne gang var min vrede ægte nok. "Se lige hvad du har gjort!" Linda åbnede øjnene og smilede til mig. "Kan du ikke bare unde mig et øjebliks fred?" "Et øjebliks fred!", eksploderede jeg. "Du har været herude i snart en halv time! Og se gulvet! Det hele sejler jo! Se så at blive færdig så jeg kan komme til!" Linda rejste sig og lukkede for vandet. Så tog hun det håndklæde som hun havde placeret på toilettes låg og begyndte at tørre sig. Jeg gik ind under bruseren og åbnede for vandet. Den varme stråle gjorde kroppen godt og jeg stod et øjeblik med lukkede øjne. Pludselig mærkede jeg bevægelse bag mig. "Nu skal jeg sæbe dig ind brormand!", sagde Linda. Jeg ignorerede hende. Stædigt begyndte hun at sæbe min ryg ind og hvor nødigt jeg end ville indrømme det nød jeg det faktisk. Pikken begyndte igen at rejse sig. Da hun havde sæbet mine baller ind fik jeg et let klask og ordre til at vende mig om. Linda kiggede på min strittende pik. "Nå da da! Det er da et vældigt humør du er i allerede!", sagde hun til den. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at fnise og pludselig stod vi der under det varme vand og storgrinede begge to. Linda trykkede sig ind til mig og gned  på pikken med sin ene hånd. "Det er vist på tide at jeg gør lidt gengæld! Synes du ikke?", spurgte hun kælent. Ligegyldigt hvor meget mit indre protesterede kom der ikke en lyd ud af min mund. Jeg nikkede blot. Linda faldt på knæ foran mig og tog pikhovedet i munden. Hendes tunge cirklede omkring spidsen og i løbet af ingen tid var pikken atter stiv som et bræt. Hun lod sine tænder løbe op og ned ad skaftet og inden jeg vidste af det var pikken dybt begravet i hendes unge hals. Hun bevægede hovedet frem og tilbage i bløde bevægelser og til sidst blev jeg nødt til at trække pikken ud af hendes mund. Jeg var simpelthen bange for at kvæle hende i den ladning sperm, som var mere end klar til at blive sendt af sted. Hun så op på mig op på mig og forsikrede mig at det var ok at jeg kom i munden på hende. Så tog hun atter pikken under behandling og et kort øjeblik senere eksploderede den. Til min store overraskelse tog hun det hele i munden og gav sig så til at slikke pikken ren for vores safter. Da hun var færdig rejste hun sig og gav mig et salt tungekys. Så gik hun ud fra brusekabinen og begyndte forfra på sin tørring af kroppen. Det sidste jeg hørte til hende den søndag, var da hun på vej ud fra badeværelset sagde "Vi ses! SLAVE!".

 

Fortsættes i novellen Weekend