LÆSERNES EGNE NOVELLER

C.L.Vie©

Sommermotion

Jeg kikker ud af vinduet, det er solskin og straks må jeg have mine rulleskøjter på og ned på fælleden. Det er helt fint at løbe dernede og i egen interesse kikke på alle de sportstrænede piger i meget kropssnære dragter. Det er nok en legal måde at udstille sin krop på uden at man betragtes som uanstændig. Lidt længere fremme kan jeg se 3 af de piger som jeg plejer at løbe sammen med. Hurtigt kommer der gang i skøjterne og med et "Hej piger" føler jeg mig oven på.

Vi bliver enige om at køre sammen og træne lidt holdkørsel. Det er lige som i cykelløb, hvor der er en som trækker foran og de andre som så har gavn af at ligge i læ. "Jeg vil godt trække," siger Dani, "Jeg har gode ben i dag." 

Vi kalder hende Dani med hun hedder egentlig Danielle. Jeg kikker lidt på hende og for mig selv tænker jeg: "Ja du har gode ben og de er gode hele vejen fra skøjten og op hvor de mødes."

Jeg melder mig til at køre lige efter Dani, så jeg kan holde skarpt øje med de gode ben, og ikke mindst den lille numse som er pakket flot ind i orange satin shorts. Vi kommer godt i gang og farten er god. Jeg kan ikke lade være med at beundre hvordan musklerne arbejder i Dani's ben og balder. Faktisk bliver jeg godt opstemt af al den motion. Et par gange mister hun et trin og jeg kan ikke undgå at køre op bag i hende. Det føles helt vidunderlig når mit skød rammer hendes ende som var skudt helt bagud. Jeg tænker et par gange på hvordan det mon er at komme helt op bag i hende.

Et par gange har jeg hende mistænkt for at miste et tag med vilje. Det er ved at blive helt pinligt og synligt hvilken effekt denne 'holdkørsel' har på mig.

Mens vi kører rækker jeg hånden ud og lader den hvile på Dani's hofte. Det sikre at vi hele tiden har den korrekte afstand til hinanden. Jeg kan ikke lade være med at bevæge tommelfingeren frem og tilbage og derved massere Dani lige over balderne. Et par gange vender hun sig om og sender mig et mystisk smil.

"Går det godt," siger hun, "eller skal du have lidt mere plads?"

Ja tak, tænker jeg, lidt mere plads mellem dine ben ville være heaven lige nu.

Pludselig går vores holdkørsel galt og vi bliver delt i 2 grupper. De 2 andre piger jagter derudaf, mens Dani trækker mig ned af stien til højre. Da vi lidt efter er skjult af buskene stopper hun op og vender sig mod mig.

"Du ser ud til at have det varmt," siger hun.

 Jo, det må jeg indrømme, at følge med hende kræver sin mand.

"Lad mig hjælpe dig," siger hun og tager fat i lynlåsen på min cykeltrøje og trækker den langsomt ned. Da den er helt åben krænger hun den til side og jeg kan mærke sommervarmen mod huden, den føles kølig da jeg er ret varm efter turen. Med spidsen af sin pegefinger starter hun under hagen og lader den langsomt køre ned mellem brystmusklerne og tegner et omvendt hjerte på maven. Da hjertet er tegnet færdigt trækker hun fingeren til sig.

"Sikke varm og fugtig du er," og mens hun holder mit blik fast, sætter hun fingeren til munden og slikker på den.

"Du smager dejlig salt," siger hun og stiler sig helt tæt på mig. Hun kysser mit bryst og begynder at slikke mig på brystet.

Det føles helt ubeskriveligt at stå her, varm efter løbet og mærke kulden fra vinden og varmen fra hendes tunge. Hun lader tungespidsen cirkulere rundt på min krop og pirrer mig så jeg er ved at miste balancen. Jeg kan ikke holde fingrene fra hende og trækker hendes sportstop op. Et par dejlige solbrune bryster var hvad der gemte sig bag stoffet. Mine hænder begynder at lege med herlighederne og vorterne reagerer kraftigt på berøringen og måske også vinden. Efter et par minutter kan jeg holde munden fra dem. Langsomt og nydende slikker jeg hendes bryster, tager vorten i munden, bearbejder den med tungen og napper lidt i den med tænderne. Hun smager vidunderligt og duften fra hende er varm, tung og feminin.

Da mine hænder bevæger sig ned til shortsene og ind i linningen siger hun: 

"Ikke i denne uge, men hvis jeg får hvad jeg vil ha' i dag så bytter vi i næste uge."

Det tager sådan lige toppen af min begejstring men hun placerer sin hånd udenpå mine bukser og med tommel og pegefinger begynder hun at køre hånden frem og tilbage. Hun leger med min manddom og med begge pegefingre i buksekanten trækker hun dem ned i en hurtig bevægelse. Her står jeg på en offentlig sti med bukserne omkring anklerne, opknappet bluse og en synligt opstemt legemsdel. Hun tager fat om fyren med den ene hånd og begynder med langsomme tag at lege med mig. Lidt efter sætter hun sig på hug, kikker intens på fyren, læner sig frem, åbner munden og lader mig forsvinde ind i varmen. Hun er utrolig godt til at bruge munden. Det føles fantastisk blødt og dog alligevel krævende. Sådan må det føles når en ko får en malkemaskine sat på patterne.

Ganske langsomt bliver jeg gennemarbejdet med tungen, der bliver kysset og slikket, suget og krammet. Jeg kan mærke at det ikke varer så længe inden hun får lov at smage mig. Da jeg ikke er sikker på hende forsøger jeg at skubbe hende væk, men hun holder fast og lidt efter kommer jeg i et brag af en orgasme. Det føles som om at jeg pumper i et væk, og jeg må tilgive at hun burde hedde Titanic sådan som hun synker.

Da begejstringen har lagt sig, og jeg er fuldstændig tømt rejser hun sig op, slikker sig om munden, sætter toppen på plads og siger: "I næste uge vil jeg ha' en ordentlig omgang." Hun smiler, ruller derudaf med ordene: "Hvis du da kan fange mig."

Her står jeg tilbage, tilfredsstillet og tømt, med åbenstående trøje, bukserne nede om anklerne og hjul under fødderne..... nok om det, jeg må videre mens jeg inde i hovedet hører "The answer my friend, is blowing in the wind."

©C.L Vie

Kommentarer, forslag, ris & ros sendes til funinspace@hotmail.com