LÆSERNES EGNE NOVELLER


Bogelsker©

Spanskrøret

De havde sat hinanden stævnemøde et par gange og havde kørt en enkelt søndagstur i hans bil. Hun søgte en fortrolig ven og elsker. En mand som også ville give hende de smæk, som hun drømte om. Han ledte efter pigen til at elske med, pigen med lyst til også at modtage en endefuld. Begge ønskede, at et sådant forhold kunne blive til et dybt venskab.

Ingen af dem var helt uerfarne. Hun havde prøvet S/M i et for længst afsluttet forhold. Han havde gjort erfaringer tidligere, men ingen af dem havde ført til det længerevarende forhold, som han ønskede sig.

Han havde forklaret hende lidt om sine erfaringer og ønsker. Om hvorledes han kunne lide at tage en pige over knæet og give hende en endefuld med flad hånd og forklarede hende, at det for ham var et led i det seksuelle forspil. "Ind imellem" sagde han "har jeg lyst til også at give dig en endefuld med et spanskrør.” Hendes korte svar var blot: "Det må jeg så finde mig i.”  "Godt" var hans svar. "Du behøver ikke at være uartig for at få smæk. Når jeg får lyst til at give dig en omgang, så er min lyst grund nok, at du skal vende enden til".

De aftalte to stopord. Et som hun kunne give, hvis hun ikke havde lyst til hverken smæk eller sex. Et andet, som betød omgående stop, hvis en afstraffelse blev for hård for hende.

De mødtes søndagen efter i hans lejlighed til brunch, og han satte bagefter filmen 9 1/2 uge på videoen. De snakkede hyggeligt sammen, medens de delvist fulgte filmen, som de begge havde set før, da han pludselig sagde: "Sidder du godt på din numse?” Hun så forbavset på ham, da han fortsatte: "Nyd det. Når filmen er forbi skal du have en endefuld. Forventningens glæde er den største, så du skal vide, at du om lidt skal smage spanskrøret.”

Hun skælvede svagt ved hans ord. Hun havde jo givet ham grønt lys til denne form for afstraffelse, men tanken om at skulle smage et spanskrør fik ængstelsen op i hende. Hun var klar over, at det var en mere smertelig oplevelse end at få en håndspanking. I samme øjeblik videoen sluttede måtte hun ud på toilettet for at lette sin nervøse blære. Da hun kom ind i hans stue igen så hun, at han havde gjort klar til afstraffelsen. Den store lænestol, som hun havde siddet i, stod nu midt på gulvet. På sædet lå spanskrøret klart til brug.

Han fangede hendes øjne og sagde: "Ti slag - fem udenpå trusserne - en pause - og så fem i den helt bare ende. Tag dine sko af og kom herhen.”  Han rakte frem og løsnede nederdelens bælte, tog hende om livet og drejede hende rundt. Nu blev nederdelen knappet op bagpå og lynlåsen trukket ned. Tøjet gled ned om hendes fødder, og hun stod med BH og bluse på overkroppen og næsten gennemsigtige hvide trusser på underkroppen, hvor man tydeligt så skødets mørke hårvækst igennem stoffet.

Hun følte det som vejen til skafottet, da han tog hendes hånd og førte hende de få skridt hen til lænestolen. En skarp kommando lød: "Nu skal du stå strambuks - bøj dig over ryglænet og hold fast i stolens armlæn.” Hun gjorde som han forlangte, medens tankerne løb igennem hende. Hvor meget ville det svie. Kunne hun klare alle ti slag - og hvad skulle ske bagefter.

Betaget ved synet af hendes spændte og villige bagdel begyndte han at kærtegne hende henover de glatte trusser. Ind imellem gled hånden også ind under trusserne og hævede langsomt den seksuelle spænding i hende. Hun begyndte at nyde situationen og hans intime kærtegn, indtil han pludselig rakte frem og greb spanskrøret.  En gysen gik igennem hende, da hun mærkede, hvordan han lod det frygtede redskab glide let op og ned over hendes baller.

"Der bliver et minut imellem slagene, så du kan opleve dem hver for sig og være parat til det næste", sagde ham. Hun fornemmede, at han løftede spanskrøret og sekundet efter kastede hun hovedet bagover i et ryk og udstødte et gisp, da hun mærkede den skarpe smerte, der hurtigt gik over i en sviende fornemmelse.  Han havde ramt begge endeballer præcist.  Smerten var til at holde ud, men hun dirrede igen, da minuttet var gået, og han løftede spanskrøret til næste slag.  Hun kunne ikke tilbageholde et "Åh, åh" da slaget landede. Tredje og fjerde slag fulgte, og hun følte i pausen mellem de svirpende slag, hvorledes den sviende smerte i enden forplantede sig ned i hendes skød til en stigende seksuel ophidselse.
Det femte slag faldt, og hun hørte hans stemme. "Rejs dig og drej dig om mod mig.” Hun gjorde som han forlangte. Han lagde en hånd på hver side af hendes hoved, og de så længe hinanden ind i øjnene.  Så slap han hende og løsnede sine benklæder. "Jeg har lyst til at tage dig lige nu - vend dig om og stå buk igen.”  Fornemmelserne i hendes skød fik hende til straks at gøre som han ønskede. Så mærkede hun, hvordan han skubbede hendes trusser lidt til side og lod sin pik glide ind i hendes nu meget fugtige skød. Han gled frem og tilbage i hende en tid.  Begge nød samlejet intenst, men ingen af dem nåede frem til den eftertragtede udløsning. Da han omsider trak sig ud, vidste de begge, at de ikke var ved vejs ende endnu. Hun rejste sig op, og de kyssede hinanden.

"Nu skal du have de sidste fem slag, der skal falde på din bare numse", sagde han og tog fat i begge sider af hendes trusser og trak dem langsomt ned. "Stå strambuks igen med let spredte ben. Så står du med nøgen ende. En endefuld svier allermest i denne stilling".

Snart faldt de lovede slag. Selv om han ikke slog hårdere end før, måtte hun sande, at svien var værre end før. Hun kunne ikke mere tilbageholde små støn og smerteudbrud, for hver gang redskabet til hendes afstraffelse landede i hendes nu meget ømme bagdel. De første slag var lagt midt på numsen, hvorimod de næste langsomt blev lagt længere og længere nede indtil det tiende og sidste blev lagt nedefra og ramte hendes baller helt tæt på den sårbare overgang mellem numse og lår. 

"Nu er det overstået pige" sagde han og trak hende op i stående stilling.  Du kom ikke før, men nu skal jeg gøre dig færdig.”  "Må jeg ønske?" hviskede hun. "Jeg vil være øverst.” De gik ind i soveværelset og lagde sig på hans dobbeltseng, og hun satte sig over skrævs på ham, men ikke så hun kunne få hans pik op i sit skød. Hun satte sig med et knæ på hver side af hans hoved og sagde: "Vil du ikke nok slikke fisse på mig i denne stilling, vil du ikke nok? Jeg vil føle en mand under mig.” Han greb med begge hænder om hendes baller med de varme striber efter spanskrøret og trykkede munden mod hendes skød. Tungen legede længe frem og tilbage mellem hendes fisselæber og hendes klit, indtil hun med en halvkvalt blanding af hulken og skrig råbte sin udløsning ud i rummet, medens han med nydelse drak safterne fra hendes skød.

Hun trak sig ned og faldt udmattet henover hans krop og kærtegnede hans ansigt.  En tid lå de sådan, indtil han tog hendes hoved mellem sine hænder, så på hende og sagde: "Du skal give mig en 69´er. Vend dig om, så jeg kan se og holde om din varme, stribede ende, medens du sutter pik på mig.”  "Skal jeg smage dig?" spurgte hun. "Ja" svarede han. "Du skal først smage min pik og bagefter min sæd, når jeg kommer i din mund.” "Åh det vil jeg gerne" svarede hun ophidset "og du skal kæle for min stribede og ømme ende, medens jeg sutter pik på dig.” Hun vendte sig om, lagde sig ind over ham med sin ende ved hans skuldre, så ham kunne både se og røre ved den endnu rødmende bagdel.
Skjult for hans øjne lagde hun en hånd om hans pung og den anden om hans pik. En tid lod hun ham svæve i forventningens fryd, medens hun med munden kærtegnede hans skridt og inderlår uden at røre hans pik, der i hans voldsomme ophidselse strittede op for at modtage hendes kærtegn. Pludselig åbnede hun munden og lod næsten hele pikken glide ind i sin mund. Han udstødte et råb af ophidselse og klemte spontant hårdt om hendes ømme baller. Nu var der ingen nåde. Med to fingre klemte hun som en ring omkring roden og lod fingrene glide rytmisk op og ned ad skaftet. Stadig i sin seksuelle ophidselse over den nu let svidende ende, den nylige udløsning, og følelsen af hans hoved mellem sine ben, brugte hun sin mund som en fisse til ham.  Læberne gled frem og tilbage over pikkens hoved, og hun mærkede hvordan det dunkede og sitrede i den, medens han vred sig under hende halvt bevidstløs af brunst. "Åh, åh jeg kommer," brast det ud af ham, da udløsningen pludselig overvældede ham, og han følte hvordan spasmerne i pikken tømte den lille teskefuld sæd ud i hendes ventende mund.

På samme måde som han havde nydt sin magt til at lade hende stå strambuks og mærke hvordan en pige oplever en endefuld med spanskrør. Således nød hun i sin ophidselse at have symbolet på hans køn - hans pik - i sin mund, mærke dens silkebløde hud, mærke hvordan han vred sig under hende for hvert eneste slik henover det spændte og følsomme hoved. Og endelig finalen - hans totale overgivelse til hendes mund medens udløsningens ekstase forplantede sig til HENDE: nydelsesgiveren, modtageren af hans udløsning, som hun holdt i munden et øjeblik inden hun sank den, og trods hans forsøg på at kæmpe sig fri slikkede hun pikken ren for alle safter.

I minutterne efter udløsningen var han så følsom, at det på samme tid var en både smertefuld og nydelsesfuld oplevelse at blive slikket ren af hendes tungespids. Han havde altid søgt at undgå netop dette, men nu lå han hjælpeløst under hende, og var fuldstændig overgivet til hendes nåde og lyst.

En tid lang lå de således. For en kort stund befriet for det evige seksuelle pres, vendte han igen sin opmærksomhed imod hende. Mon hun kunne tage mere? Han lagde begge arme omkring hendes ryg, så hun ikke kunne rejse sig fra sin liggende stilling henover ham. Han pressende hendes ende ned mod sit hoved til hans mund lå ud for hendes skød. Så gik hans tunge igen på opdagelse i hendes køn. I dybe stød gled tungen op i hendes fisse som en miniaturepik, hvorefter den i lange strøg gled henover og rundt om hendes lille knob og rundt på det allerinderste af lårenes følsomme sider. Igen og igen blev disse kærtegn gentaget, medens det nu var hende, som sprællende forsøgte at komme fri. Selvom hun spændte hele kroppen og begge ben, så var hendes ende, lår og kusse låst urokkeligt fast i hans greb.  Han drev hende lige så nådeløst frem, som hun havde gjort ved ham, og medens hendes krop bevægede sig i seksuel ekstase kom hendes udløsning i bølge efter bølge, og hun skreg sin lyst ud i rummet.

De havde sammen oplevet den måske hedeste søndag i deres liv.

Novellen er skrevet af "Bogelsker.”    

Hvis den tænder noget i dig, så vil jeg bede dig om at se min kontaktannonce under dette navn på www.nannas.dk og gerne sende nogle ord til mig på mail-adressen bogelsker@ofir.dk

 

Retur til novelle-menuen  

Oprettet 31.1.2006