LÆSERNES EGNE NOVELLER

Orchid©

Stilhed

Der var lydt, meget lydt. Der måtte ikke komme en lyd frem. 

Han havde givet hende besked fra tidlig morgen – hun skulle indstille sig på en gang 24/7 hele weekenden. Hun havde ikke fået nogen garanti for forløsning men han havde givet klar besked om at hun skulle indstille sig på underkastelse, straf og udnyttelse.

Væggene var tynde og der var kun en dør, der adskilte dem fra gæsterne – og det mørke univers var deres hemmelighed som de ønskede at beholde for sig selv. Så hun måtte være HELT stille.

Hun havde fået besked på at være trusseløs under pyjamassen da de skulle gøre sig klar til at gå i seng – men hun kunne ikke få sig til det alligevel. Han plejer ikke at være så hård i sin afstraffelse selvom han godt kunne lyde hård. Så hun var egentligt ikke særligt nervøs.

Hun lagde sig ind i sengen, han lå der i forvejen. De kyssede og krammede lidt. Han smilte og tog blindfolden frem fra tasken sammen med gagen. Hun gøs – så havde han tænkt sig at fuldføre legen trods gæsterne – hun havde troet at hun kunne styre slagets gang.

Han gjorde tegn til at hun skulle trække sin T-shirt af og gav hende gagen og blindfolden på. Han aede hendes bryster, og gav hende et par klemmer på hvert bryst. Hun gav sig – han plejede ikke at lægge så hårdt ud. Han trak hendes pyjamasbukser af – og nev hende i inderlåret som straf for at ikke adlyde ham. Trusserne blev også trukket af. Han spredte hendes ben og satte et par klemmer på skamlæberne. Hun brød sig ikke om klemmerne – og specielt ikke der.

Han tog hjulet frem og lod det trække sine spor over hendes lår, mave og skuldre. Hun begyndte at stønne lavmælt. Han stoppede med det samme. Hun måtte ikke komme med en lyd! Han tog hende om munden, og tog klemmerne af skamlæberne – hun snappede efter vejret og vred sig. Han kyssede hende blidt og gav hende tid til at finde sig selv igen.

Han fandt buttpluggen frem og smurte den godt ind i glidecreme, trak hendes ben op til hendes skuldre, og signalerede til hende at hun skulle beholde benene der. Langsomt og bestemt førte han buttpluggen op i hende. Hun skulle til at tage benene ned, men han standsede hende. Han tog den store dildo frem, smurte den ind og førte den fast ind i hendes kusse. Langsomt og bestemt begyndte han at kneppe hende med dildoen mens buttpluggen vibrerede i hendes røv. Da hun begyndte at nyde det, trak han dildoen ud af hende, førte sin pik op i hende. Og med fuld kontrol over sig selv, kørte han hende til kanten hele tiden – og sørgede for at hun ikke kom. Da han kunne mærke at han var ved at komme, tog han klemmerne af hendes bryster og mens han nød synet af sin lidende slave, sprøjtede han langt og længe op i hende.

Han kyssede og krammede hende, tog buttpluggen ud, og pakkede det hele sammen. Hendes utilfredshed kunne klart læses i hendes krop og hendes ansigt. Han hviskede til hende at dette kun er begyndelsen af weekenden – og de lagde sig til at sove.

2. del.

Dagen efter blev hun vækket tidligt om morgen ved at han rejste sig og gik på toilettet – her kunne hun høre at han tog sig et skyl. Hun overvejede kort at løsne sig selv fra liderligheden, men turde ikke alligevel.

Efter han var færdig med badet, kom han ind til hende – listende som et andet rovdyr. Han gav hende et kæmpe kys, strøg hende over kinden og hviskede godmorgen. Hun smilte og følte sig et kort øjeblik lykkelig. Han tog hendes hænder og førte dem over hendes hoved, satte manchetterne på – og satte dem fast om sengegærdet. Han tog endnu pude og lagde under hendes hoved, så hovedet var hævet. Blindfolden blev trukket frem og sat på hendes øjne. Så satte han sig over hendes bryster, og tog hende om næsen, så hun åbnede munden. ”hold munden åben” hviskede han til hende – og førte sin pik ind. ”Ræk tungen ud” hviskede han mens han holdt fast i hendes hår. Han kørte sin pik frem og tilbage til den var hård. ”Nu skal du sutte og få mig til at komme” sagde han, mens han tog fat om håret på hende og begyndte at kneppe hende i munden. Han tog hende om næsen så hun ikke kunne få vejret mens han jog sin tykke pik ned i mod halsen på hende. Hun var ved at kløjs i ham, men han var nådesløs. Han trak sig ud, rykkede sig tilbage og onanerede sig færdig ud over hendes bryster.
Han kyssede hende og slap hende fri igen. ”Jeg går i bad”, sagde hun – lettere frustreret og ikke særlig tilfreds.

De lavede morgenmad til gæsterne og hyggede om dem hele dagen – der var ikke spor af deres aftale for weekenden. At han måtte komme og bestemte suverænt om hun måtte få noget ud af deres leg eller ej.

Hen ad aftenen tog han fat i hende og gav hende den elektroniske vibrator. ”Den skal du sætte op i dig, og lade remoten være i din højre lomme”. Sammen med glidecremen gik hun på toilettet og satte den op. Gæsterne var trætte efter en dejlig dag, og de satte sig ned for at se tv.  Han sad ved siden af hende og holdt om hende. Med jævne mellemrum startede og slukkede han for vibratoren. Så snart hun begyndte at røre en anelse på sig, slukkede han for den igen.

Endelig skulle de i seng. Hun fik besked på at hun ikke måtte fjerne vibratoren med mindre hun skulle tisse. Han gjorde sig færdig på toilettet først, og lagde sig ind. Da hun var færdig, og kom ind i soveværelset med remoten i hånden, lå han og smilte til hende. Hun vidste at han elskede hende, men legen var ved at gå hende på nerverne. Fra at få multiorgasmer til slet ikke at få nogle, var hun nu meget mør.

Hun fik tegn på at alt tøjet skulle af mens han legede med vibratorens hastigheder – han nød hendes ansigtsudtryk og hendes manglende koncentration. Han lavede plads til hende i sengen – havde varmet dynen op så hun ikke frøs. Hun lagde sig ned, og igen fik hun både gag og blindfolden på. Og han bandt hendes hænder sammen. Det var ved at gå hende på nerverne, og hun ville have tryglet ham om at få lov til at komme ud af legen. Men hun nåede det ikke. Igen blev klemmerne sat på hendes bryster – denne gang satte han 6 på hvert bryst meget langsomt og nydende. Hun begyndte næsten at ryste – dels af smerten og dels af frustration.  Hun syntes ikke at det var sjovt længere.

Vibratoren i hendes kusse kørte på fuld styrke. Han jog en finger op ved siden af vibratoren for at gøre sine fingre våde og begyndte at gnide på hendes klit.  Hun bed tænderne sammen i håbet om at komme tættere på den længe ventet forløsning, men han havde kendt hende så længe at han vidste hvornår det var okay, godt og hvornår hun var klar. Han standsede vibratoren. Hun gryntede og løftede hofterne for at han skulle tage fat igen.

Han tog hendes hænder og lagde dem ned til hendes skød, og gav hende den store dildo. ”Leg med dig selv – du har 1½ minut at gøre dig færdig i”. Hun greb dildoen og førte den op i sig og kørte den frem og tilbage. Imens tog han en klemme af for hvert 20. sekund. Smerten var nok til at hun blev kort distraheret, men hun fortsatte ihærdigt. Da alle klemme var taget af hendes bryster, var tiden gået. Og hun var ikke kommet. Hun var lige ved at tude, da han tog dildoen ud af hendes hænder.
Han vendte hende om og tog hende bagfra – holdt inde når hun var ved at være med men fortsatte kun med et formål: at komme selv. Der gik ikke lang tid før han var færdig. Hun blev løsnet, kysset, krammet – og han erklærede sin kærlighed til hende med et løfte om at hun skulle få sin forløsning dagen efter.

3. del

Tidligt om morgen vågnede hun ved at han var i bad. Hun legede med sig selv, men nåede ikke at komme inden han kom ud af badet. Han vidste godt hvad hun havde forsøgt – og hun skulle straffes. Han tog fat i hendes brystevorter og drejede hårdt om på den mens han hviskede ”læg dig på tværs af sengen – nu”. Hun turde ikke andet end at adlyde. Han tog en dykkerklemme til næsen og satte den på hendes næse, trak hendes hoved ud over sengekanten og stak sin halvstive pik ind i munden på hende. Hendes vejr blev langsom taget fra hende jo mere stiv han blev. Da han var stiv nok og tæt på udløsningen, tog han klemmen af hendes næse, og langsomt førte han pikken længere og længere ned i halsen på hende. Han kunne mærke at hun var lige ved at nå målet før hun brækkede sig – han stod helt stille og lod hende finde sig selv igen. Da hun havde fået vejret igen, kneppede han hendes mund – og trak sig ud og lod spermen sprøjte ud over hendes hage, hals og bryst.

Nu var hun for alvor vred. Deres gæster skulle hjem, og hun var helt klar til at konvertere til en hævngerrig og nådesløs domina som havde en uopdraget slave som skulle sættes på plads. De sagde farvel til deres gæster, og hun gik ind til huset. Han stillede sig bag hende og hun skulle lige til at vende sig om at beklage sin nød, da han tog om hendes skuldre, og sagde bare ”nu er det nu”.

Hun fik besked på at de skulle i klubben, hvor de vidste at der ikke var så mange til stede i dag. Hun skulle i bad og gøre sig lækker. Da hun var færdig, fik hun igen vibratoren op i sig under tøjet. Han tændte den ikke, og hun fik besked på at hun skulle holde fingrene væk fra sig selv og remoten. Han skyndte sig i bad – han vidste godt at hun havde nået grænsen, og havde egentligt både nydt legen men havde også haft sine spekulationer om det.

De kørte hurtigt ned til klubben – hvor de fik en drink lige efter de havde skiftet tøj. Mens de sad og talte med de andre i klubben, fik hun halsbåndet på sammen med manchetterne. Hun fik en chance for at ryge færdig og tisse færdig. Da hun kom tilbage i lokalet, tog han fat om hende og kyssede hende længe. Han tog hende blidt og førte hende over til gabestokken. Med langsomme bevægelser satte han hende fast så hun stod med røven lige i vejret. Han vidste at hun nød at få gagen og blindfolden på, så det fik hun på. Han kærtegnede hende blidt over hele kroppen – og lod kys regne over hende hvor han kunne komme til.

Den blide opvarmning med pisken gik langsomt over til det mere hårde. Og til sidst hviskede han ”16 slag og du tæller med – ellers starter vi forfra”. Spanskrøret ramte første gang – hun var ved at gå i knæ, og glemte at tælle. ”Du starter forfra” sagde han, og lod det næste slag falde over den anden balde. ”1” sagde hun, og fortsatte i hans langsomme tempo – han vidste at hun ikke var så godt til at håndtere spanskrøret, så han ville give hende en chance for at følge med – nyde smerten og nå at trække sig ind i sub-verden. Nu skulle hun ikke forstyrres andet end højst nødvendigt med korte og bestemte beskeder. Da det 16. slag var faldet, løsnede han gabestokken om hende, og hjalp hende ned i knæ. Og lagde et tæppe over hende, mens han gik til baren og fik et glas vand.

Han trak hende på benene igen, og lagde en brystbondage med armene frie, hvor hendes bryster var snurret ind – kort efter satte han klemmer i. Han lagde hende op i gynækologstolen og spændte hende helt fast. Ben, arme og maven var snurret ind i reb – selv igennem halsbåndet var trukket et reb. Hun kunne slet ikke bevæge sig. Han satte buttpluggen op, og tændte for den – mens han kneppede hende med dildoen. ”Må jeg komme?” kom det desperat fra hende kort efter – han forstod hendes mumlen bag gagen. ”Ja, når du har talt ned fra 20 baglæns”, svarede han hende og kyssede hende. Hun begyndt at tælle så tydeligt hun kunne, og han kunne høre at hendes klimaks nærmede sig. Da hun nåede til 6, tog han den ene klemme af hendes bryster – hun gav sig og krøb længere ind i nydelsen. Hun fortsatte med at tælle ned, stønnende, og han tog den anden klemme af – hun var nået til 2. ”1” sagde hun – og kort efter rystede hendes krop af orgasmen. hun følte det som om at orgasmen fortsatte og fortsatte – han kneppede hende stadig med dildoen – og var helt fascineret at hendes orgasme – det var lige før han kom i bukserne. Da hendes krop faldt til ro, stønnen bag gagen blev mere normaliseret, trak han dildoen ud af hende. Løsnede rebene og hjalp hende ned at stolen. Hun rystede over hele kroppen og han måtte støtte hende hen til den nærmeste sofa, hvor hun nærmest faldt om. Han gav hende tæppet på og trak hende ind til sig, og nussede om hende – stadig med gag, blindfold og buttplugg…

Da de havde siddet et stykke tid, bad han hende rejse sig med ryggen til sig. Han studerende hendes baller – og kommenterede at han ikke kunne se nogen striber. Han tog bondagen af hende, og trak hende hen til en stolpe. Her bandt han hendes manchetter fast til hendes halsbånd, og stillede hende helt op ad stolpen. Han bandt hende fast til stolpen om livet og det samme med anklerne. Rebet om halsbåndet og manchetterne trak han rundt om stolpen – så hun kunne slet ikke flytte sig. Han tog pisken og begyndte at piske hendes balder. Han gik over til ridepisken og derefter til padlen. Hun begyndte at give sig – men hendes længe ventede ”av” kom ikke. Og han elskede når hun jamrede – så han tog spanskrøret igen, velvidende at hun ikke kunne klare den. Han startede blidt og langsomt øgede han kraften bag. Hun vidste at hendes kodeord var pause, men også at han tændte voldsomt på at hun sagde av – men hun vidste ikke om det tændte ham at hun skreg af smerte. For det gjorde hun – både av og i skrig. Da han kunne høre på hendes åndedræt at det var ved at være for slemt, standsede han og lod i stedet neglene trække deres spor hen over balderne. Han gik i baren og hentede et par isterninger, og begyndte at piske hende igen med ridepisken. Der gik ikke lang tid førend hun begyndte at jamre – så tog han isterningen og kørte den hen over balden. Hun skreg næsten.

Han slap hende fri og lagde hende over på sengen – med hovedet ud over kanten. Han bandt hendes hænder ud til siden. Derefter lagde han en bondage om anklerne og trak dem op i luften, og bandt dem fast så benene var lidt spredte. Gagen kom ud af munden på hende – og hun gispede lidt og nød at kæberne atter kunne lukkes. Han stillede sig helt op af hende – helt nøgen og lod sin pik køre rundt i hovedet på hende. Hun prøvede at fange ham med munden. Han fjernede sig og tog endnu et reb – denne gang trak han det igennem halsbåndet og spændte det fast så hun kun kunne holde hovedet ned af. Hvis hun drejede hovedet eller løftede dette ville halsbåndet afskære hende fra åndedrættet. Igen lod han pikken køre hen over hovedet på hende. ”Åbn munden og lad den være åben” sagde han med en klar og tydelig stemme. Han gik et par skridt baglæns og nød synet. Han tændte et stearinlys og gik tilbage til hende. Et par dråber ramte hendes bryster og hun lukkede munden. ”Sagde jeg ikke at du skulle lade din mund være åben?” hvæssede han. Hun åbnede munden med det samme i frygt for hvad straffen ville være. Han tog ridepisken og sagde til hende at det sidste slag ville falde når hendes bryster var frie for stearin. Så piskede han løs og da det sidste stearin var væk, var brysterne røde og stribede. Han førte pikken ind i munden på hende ganske langsomt ned i halsen og satte klemmer på hendes bryster. Hun var ved at nå grænsen. Han tog en blødere pisk og lod 20 slag falde over hendes lår mens han kneppede hende i munden. Han trak sig ud af hende og kravlede op i sengen og jog 2 fingre op i hende. De kom op i hende uden problemer. Så fik han en idé: langsomt og sikkert førte han den 3. finger op i hende. Pladsen blev trang, så han bukkede sig ned over hende og tog hendes klit i munden og bed blidt om den. Hans tunge kærtegnede hendes skamlæber og hun begyndte at stønne i velbehag. Han kneppede hende forsigtigt med de 3 fingre, og da der blev vådt nok, førte han langsomt den 4. finger op. Han lod alle fingrene blive i hende mens han slikkede hende. Da hun igen spurgte om hun måtte komme, svarede han nej og holdt inde. Han tog glidecremen og gned resten af hånden ind for kun at begynde at kneppe hende med alle fingrene. Så gjorde han forsøget: hele hånden skulle ind. Mens han førte hånden ind, begyndte han at slikke hende igen. Han stoppede op og sagde til hende at hun måtte komme når hun selv ville. Og han fortsatte – lige til hun kom.

Hun kom langsomt til sig selv med buttplug i røven, klemmer på brysterne og spændt helt fast. Han slap hende fri, og trak hende op. Han gik ud i baren og hentede hende et glas vand, som hun slubrede i sig. Nu var han ved at være klar til at skulle gøre sig færdig. Men denne gang skulle det var oppe i hende. Han spændte hende fast i gulv-gabestokken. Hun lå med røven lige i vejret og det samme med ansigtet. Han tog et par klemme og satte dem på hendes skamlæber, piskede hende lidt på den meget røde røv med de smukke striber. Han kørte pikken ind i munden på hende igen, trak klemmerne af hendes bryster mens han kontrollerede hendes åndedræt med både pik og hendes næse. Han stak den store dildo op i hende, tændte denne og spændte den fast. Meget mod vane trak han et kondom over sin meget spændte pik, og søbede den ind i glidecreme. Han trak buttpluggen ud af hende, og satte sin pik til hendes lille røv. Langsomt og blidt lod han pikken glide op i hende. Da han nåede helt i bund, begyndte han langsomt at kneppe hende – hun var dejlig stram. Han bøjede sig foran og tog klemmerne af hendes skamlæber, og nu kunne hun kun stønne av, av, av. Han kunne mærke at hans egen orgasme nærmede sig – han satte styrken op på dildoen og begyndte at gnide hendes klit. Da han kunne mærke at hun var med, slappede han og gav los og sprøjtede hårdt og længe op i hende mens han mærkede hendes orgasme ræsede igennem hendes krop.

… Orchid