LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Strafologen del 1

Der er grafologer, sexologer, meteorologer, gynækologer, psykologer og teologer, men der var ingen Strafolog, en person der gennem sin erfaring vidste alt om, hvordan man straffer mennesker, der ikke kan indordne sig under samfundets love.

Med den viden fik jeg fat i et egnet lokale og indkøbte diverse værktøj og remedier, bukken, en straffepult med beslag og diverse spanskrør og piske, og en god seng man kunne lade den straffede slappe lidt af på efter endt straf, eller hvis vedkommende ville have lidt trøst efter den straf de betalte mig for at få, så de kunne komme rene ind i samfundets tandhjul igen.

Jeg påtænkte også at tilføje som en slags undertitel, knepolog, så mine fremtidige patienter ville vide, at når de stod foroverbøjet med bukserne trukket ned og fik diverse antal slag med spanskrøret i deres bare ende, så kunne de tænke på, de kunne bestille en ordentlig gang knepperi som afslutning på deres afslapningsprogram, men i mange tilfælde forventer de fleste kvindelige patienter, at den kategori skal der ikke bedes om, eller bestilles på forhånd, det skal komme bag på dem, som en sidste afslappet del, der får deres orgasmer til at fordele smerten fra den første behandling som et ekstra kuriosum fra behandlerens side, derfor er en bagstikker god.

Så var det bare at sætte en lille annonce i den lokale sprøjte sammen med alle de andre tandteknikere og dentologer så fremkom strafologen som den sidste og alle var velkomne. Jeg havde selvfølgelig lagt op til at også mindrebemidlede havde en chance for at få behandling hos mig fordi jeg nok ikke skulle forvente at sygesikringen ville give tilskud til mine behandlinger!

 

Jeg var lige ved at tro, jeg blev nødt til at oprette venteliste så mange opringninger havde jeg de første tre dage. Min første patient hed Hanne. En enlig mor med en utrolig uartig datter på seksten år, kom ned på min konsultation for et møde og alt hvad hun fremlagde var om pigen, hendes urenlighed, ophobning af vasketøj, gjorde hvad der passede hende, kom hjem når hun ikke gad være ude længere, i det hele taget ikke hørte efter moderen. Da jeg havde hørt på Hanne i en halv time svarede jeg, - Det er dig der har svigtet din datters opdragelse. Da hun var mindre burde du have fortalt pigen, at hun fik en endefuld, hvis hun ikke gjorde som du sagde. Det er dig der skal i behandling først. Retter du så ikke din opdragelse af din datter, så tager jeg hende i næste behandling, men hvis du lige kommer med mig herind Hanne, så skal jeg fortælle dig lidt om dit behandlingsprogram.

- Ser du lille ven, hvis du nu havde skiftet undertøj, inden du gik hjemmefra, og havde taget dig et bad, så var du på plussiden, men gjorde du ikke, så er du i minus og får en ekstra omgang klø i din bare ende med et spanskrør. Nu skal du se, da det er første gang, du er her, vil jeg spænde dig fast i den straffepult med remmen over ryggen og hænderne placeret i de manchetter, så du står roligt i en foroverbøjet stilling, hvor dit bagparti er rundet godt ned i en stram bøjning. Så løfter jeg din kjole op på ryggen og sætter den fast med to stiks, og så blotter jeg din ende ved at trække dine bukser eller trusser ned til knæene eller derunder, så dine ben kan adskilles let. Det giver dig en bedre støtte, men så er det også nemmere for mig, hvis du under behandlingen bliver ked af det, så kan jeg ventilere din sorg og dine smerter ved at kæle lidt med dig, og så får du i din første behandling femogtyve slag med spanskrøret i din bare ende. Når vi er færdige med selve behandlingen, så kommer trøsten, men det mærker du ganske af sig selv, nu går vi så i gang.

 

Da Hanne under store skrig og gråd tiggen om nåde, og, ikke mere, jeg kan ikke mere, så lod jeg mine fingerspidser kæle lidt med hendes kusse, der underligt nok var fugtig, selvom damen påstod, det gjorde ondt i hendes bare ende. Men der skulle ikke meget lir til før Hanne var skrubhamrende liderlig, skrævede ud i sin fastspændte stilling, så hendes liderlige lår var ved at sprænge min nyanskaffede pult. Men det blev endnu værre, da jeg tog min stive liderlige pik og satte hovedet hen til Hannes indgang til lystens hule. Så klaskede hun sammen og gik over i en anden toneart mere, mere knep mig åh ja knep mig rigtigt liderligt smæk mig i numsen åh ja, ja, ja, da jeg som afslutning kastede mine safter ind i hendes liderlige kusse så skreg hun som da hun fik slagene i sin bare ende.

Da jeg løste hende fri og gav hende et lille håndklæde og en vaskeklud, da stod hun og trippede foran mit store spejl for at se striberne på sin bare ende og sagde, hvor ser det godt og liderligt ud hvornår skal jeg have den næste behandling!

 

------

 

Jeg havde mange patienter, men det var ikke dem alle, der ville have afslutningen med, men alle har jo ret til at opfatte ting på en anden måde end os der gik ind for denne afslapning det er at blive godt og grundigt gennempulet, så kussen er så øm, så den fortæller damen, hun skal passe på, når hun sætter sig på et hårdt sæde i bussen hjem, for ikke at tale om det fåtal der kommer på cykel. De trækker som regel cyklen hjem af både den ene og den anden årsag der ligger i unødig smertepåvirkning!

Gudrun, en dame på nær de halvtreds kom og fik fyrre slag med spanskrøret i sin bare ende uden at være spændt fast og hun var en mønsterpatient, ingen skrig eller gråd og hun stod flot, med sin bare og smukke runde ende, der lyste hele klinikken op og jeg som behandler nød denne numse. Jeg slog med svirp og jeg snittede slaget ind mod denne skønne ende hun rettede ryggen en lille smule da snittets smerte bed hendes ende, men ikke en lyd, og da jeg var færdig med behandlingen, så kælede jeg med en stram fisse. Aldrig havde jeg følt så stram en fisse, jeg måtte nærmest presse mig ind i hende, og hun adskilte sine lår endnu mere, men jeg kom omsider i bund i hende og jeg kneppede hende. Det var så stramt og så liderligt, at vi begge to nærmest dansede en stille vals og pludseligt en quickstep det var sindssygt liderligt at kneppe Gudrun, men jeg anede jo ikke, at det var sidste gang min pik var i hendes fisse, da jeg omsider havde opfyldt mine forpligtelser og kastet alle fortøjninger, og afleveret mine safter på behørig måde, og på det sted hvor de gør størst lykke.

 

To dage senere stod Gudrun med et brev fra sin mand. Han skrev, at han var lykkelig for alle de striber, der sad til hans fornøjelse på hendes bare ende. Striber han desværre af religiøse grunde ikke selv kunne give hende, men det andet med den afslappende behandling, det forlangte han selv at udføre, og derfor skulle Gudrun straffes endnu engang, men da hun havde fortalt ham hun fik fyrre slag sidst, så ville han allernådigst bede mig om at give hende lidt rabat denne gang og så sætte kvoten op til tres slag med spanskrøret i hendes bare ende. Det kunne jeg selvfølgelig kun honorere ved at skrive, at hun nu ville få en endefuld i sin bare ende for sin utroskab rettet mod ham, og jeg lovede ham at lægge alle kræfter i denne behandling for denne ene gang skyld.

Men Gudrun som ellers tog sine klø med oprejst pande og nedtrukne bukser, begyndte at klynke da hun havde fået femoghalvtreds slag i sin bare ende, og begyndte at græde og fortælle mig, hun ikke kunne klare mere, så må jeg erkende, at jeg gav hende ret, hun havde fået den endefuld og den formaning, om at hun fremover skulle holde sig til sin ægteviede mand, når hun skulle trøstes, selvom hun hviskede mig i øret inden hun forlod klinikken, jeg vil så gerne trøstes af dig!

Jeg sagde lige så dæmpet til hende, - hvis du kan tie stille derhjemme og vaske dig efter næste behandling, så vil vi se på om ikke vi kan presse en efterbehandling ind igen!

 

------

 

Når man er så travlt beskæftiget, som jeg var som Strafolog, og man fra start af glemmer småting i sin planlægning og annoncering, så burde der stå, kun for kvinder, men man kan jo ikke huske alt.

En mor til et barn på femogtyve år sad i min stol og tog sig til hovedet, fordi hendes barn altid havde fået klø og en god opdragelse, som vedkommende havde taget som en god ting og rettet sig efter hendes formaninger. Nu var vedkommende kommet hjem med politiets hjælp, som fortalte, at hendes barn var blevet taget i butikstyveri. Men hun kunne ikke mere selv klare opgaven, men hun ville overvære at hendes barn fik den fornødne afstraffelse, så jeg satte en tid i bogen og glædede mig til en femogtyve års pige, der skulle have smæk og en formaning, men minsandten om ikke moderen ville have hende trøstet også.

Men da moderen mødte op med barnet, så var det en ung mand, på femogtyve år. Der fik jeg, noget af et chok, så jeg greb telefonen og ringede til Hanne, med den uartige datter på seksten år, som endnu ikke, havde været under min kyndige behandling. Men jeg spurgte om ikke det ville være sundt for det pigebarn, at hjælpe mig med lidt arbejde, så hun fik armene ud fra kroppen.

Knægten var så samarbejdsvillig, så han i min og sin mors påsyn trak bukser og underbukserne ned og lænede sig forover ind over pulten og tog fat om bøjlen med sine hænder.

Jeg sendte slagene ned over hans spændte balder, og han sagde ikke en lyd, tog imod dem alle, da jeg af de tredive han skulle have fik en smerte i min overarm da slag nummer femogtyve ramte hans bare ende, holdt jeg en lille pause. Han drejede sit ansigt og i en hånlig tone, sagde han, jeg mangler fem slag, bare så de ved det!

Jeg gik tæt på ham, skulle sådan en flab omskrive min diagnose? Jeg pressede ham ned over pulten og snittede slagene af spanskrøret ned over hans ende. Da kom reaktionen, han skreg, og havde pulten ikke været boltet fast i gulvet, så var han spænet ud på vejen med bukken under sig. Men alle fem slag blev snittet ned over hans bare ende, og da kvoten var sluppet op, så dansede han rundt på gulvet, så meget som hans bukser tillod det, og med begge hænder på hver sin balde og sit halvt erigerede lem strittede ud i luften. Da kom Hannes datter Anni ind ad døren, og jeg bad hende om at trøste ungersvenden, hvis hun kunne fange ham i hans dans. Men det kunne hun, da hun tog fat i hans halvstive pik, der strittede lidt vel meget efterhånden, og jeg så, at moderen var lige så liderlig som sønnen, så jeg ledte hende ud i det andet rum, hvor vi skulle vente på sønnen.

 

Jeg fik damen til at stå ved siden af mig, og mine kyndige hænder søgte ned i hendes bukser, hvor de hurtigt fandt frem til hendes liderlige hule, men hun var heller ikke usikker på, hvor hun skulle lede efter det stempel, der passede ind i hendes cylinder, så inden vi fik set os om, så lå vi midt på gulvets løber. Hun, med sine lækre pusselanker op i lodret i spredt formation, jeg holdt fast i hendes ben og trak hendes kusse hen, så jeg kunne nå ind i hende med min stive pik. Og så kneppede jeg hende noget så liderligt, og hun lå og flæbede over at hendes søn jo skulle jo overvære hendes forløsning, nu hvor han havde fået sine smæk i sin numse, så skal han da se sin mor, se hvad hun skal igennem, fordi han har været en uartig dreng!

 

Da de endelig gik fra min konsultation, rev jeg deres kort over og kastede det ind i fyret, og skyndte mig at skrive en ny annonce med teksten, specialbehandling, kun for damer/ kvinder/piger, og kun efter særlig aftale!

Men inden, jeg kunne lukke klinikken den dag, så fik jeg Hanne i telefonen. Nu måtte jeg altså tage affære med hensyn til Anni, nu sad hun inde i sofaen uden bukser på og legede med en agurk, og når Hanne spurgte hende, om hvad hun dog havde tænkt sig, så svarede hun, - jo mor, jeg havde tænkt mig at få en orgasme. - Jamen, hvorfor Anni, hvorfor skal det være nu! - Jo mor, det skal det, fordi det er nu, jeg er liderlig. - Jamen, har du ikke lige været ovre og trøste en ung mand på klinikken? - Jo mor, men han anede intet om at kneppe, han troede det var hans tissemand!

 

------

 

Mit motto er, alle opgaver skal løses, selvom de ser svære ud fra begyndelsen, men sommetider så var jeg ude i grænselandet, hvor jeg følte mig totalt ude i hampen, som da jeg fik besøg af Ane!

Hun var mor til Ena, som igen var mor til tvillingerne Eta og Toa. De skulle alle sammen i behandling, fordi Ane, som var en pæn og sød dame på treogtres år, havde set de to tvillinger stjæle penge i sin pung, og det fortalte hun til sin datter Ena, som straks gik videre til sine to døtre, Eta og Toa, og lovede dem en endefuld for deres tyveri. Men de stod sammen to mod én, og fortalte at de penge de tog den dag i mormor Anes pung, dem havde de givet videre til deres mor Ena, som også fortalte at de penge, hun fik af sine døtre, som de havde taget i mormor Anes pung og givet videre til deres mor Ena, dem havde deres mor Ena, lagt ned i mormor Anes pung igen.

Så der var ingen der fik noget ud af selve tyveriet, men de skulle straffes, fordi de havde tænkt sig at bruge de penge de stjal fra mormor Ane. Men da de blev opdaget, så gav de dem til deres mor, som glemte at fortælle sin mor det, som så stod tilbage med en falsk anklage, da der ikke var stjålet noget. Jeg tog den engang til, og engang til, og sad stille og spurgte hvor gamle er døtrene?

Ane sagde, jeg er treogtres, min datter Ena er toogfyrre, og tvillingerne er begge to enogtyve år.

Men de var heldigvis så fair, at det var de to småtøser på enogtyve, der først skulle smage spanskrøret. Men de måtte nøjes med ti slag i deres bare ende, fordi der var tale om småpiger, fortalte deres mor, og da Eta stod med bukserne nede om haserne, og den lille runde numse dirrende og rystende, så stod Toa, hendes tvilling, foran hende og kælede med hendes hænder, mens jeg førte spanskrøret ned over den smukke lille bagdel, jeg meget gerne ville havde taget i nærkontakt. Men man er vel et mandfolk, når der ikke er andet at gøre! Toa stod med sine bukser nede ved haserne og Eta foran hende kælemde, hvilket de fortsatte ude i deres campingvogn, hvor de blev bedt om at gå i seng, når deres behandling var færdig, og jeg spurgte deres mor, om der virkelig er så mange sovepladser i den vogn?

Nej, svarede deres mor, men de skal jo ligge i samme seng, ellers kan de da ikke trøste hinanden!

Og tvillingernes mor Ena, skulle kun have femogtyve slag med spanskrøret, fordi hun var mellemleddet i tyverisagen. Hun var nyforlovet med den mand, som ejede den vogn, tvillingerne lå i i samme seng og trøstede hinanden. Når hun havde fået sin endefuld i sin bare ende, så skulle hun sidde på en blød ring og køre bilen op til Rågeleje.

Men mormor Ane skulle have hele den store tur, men da jeg havde stået op hele dagen med et spanskrør i hånden, så foreslog jeg Ane, da vi endelig blev alene, at hun fik sin endefuld i sin bare ende med min hånd, så jeg kunne sidde ned og have hende liggende over mine knæ.

Hun var en snu rad den dame, hun tog livremmen ud af mine bukser, lagde den sammen og gav mig den i hånden, da jeg sad på stolen i konsultationen. Så stillede hun sig op foran mig, knappede sin kjole op, tog brystholderen af, bukserne tog hun også af, og til sidst stod hun helt nøgen foran mig og sagde, - Nu stiller jeg mig buk, her så slår du! 
Det var en fin ide, jeg gav hende femten rap med remmen, så lagde hun sig over mine knæ og fik en endefuld med hånden.

Jeg begyndte så småt efterbehandlingen, da hendes kusse stod på klem, mellem hendes lækre stramme og tynde lår. Og hun var med fra starten af, hun var meget hurtigt våd, og jeg gled ned bag hende på gulvet og kneppede hende sønder og sammen. Jeg var så træt og så udkørt og så slap, efter jeg havde fyldt hendes liderlige kusse med alle resterne af mine safter, de sjatter, der endnu var tilbage i kammeret. Men mormor Ane var en frisk pige. Læg dig på sengen doktor, sagde hun, så gør jeg rent og rydder op og laver os en kop kaffe, så vi kan sidde og sludre lidt sammen inden vi går i seng begge to. Så skal du kneppe mig, så vi begge to kan stå friske op i morgen tidlig og se hvad der er af behandlinger i morgen. Men er der ikke så mange som i dag, så skal du give mig den endefuld, jeg har til gode. 
Jeg skyndte mig at ansætte hende som klinikassistent, så fik jeg vel en pause på eet eller andet tidspunkt, men jeg måtte lire lidt med damen for at få et ja til jobbet.

 

------

 

Ideen med en klinikassistent, var slet ikke så dårlig, hun skulle bare sættes ind i forretningsgangen med patienttilgangen, ingen ventelister, og ingen dame eller pige måtte gå forgæves, alle skulle i hurtig behandling, jo før jo bedre.

Og da jeg fik en særbehandling ind ad døren, så var det rart for mig, at kunne sætte min assistent ind i de forskellige behandlingstyper, så hun kunne afsætte tider og indføre dem som behandlinger.

Inger, en dame på tooghalvtreds år, følte sig totalt smidt ud. Ingen havde lyst til at fortsætte med hende som hverken mor eller kone, hun var på selvmordets rand. Hendes mand havde fået skilsmisse, og hendes to børn gad ikke høre på hende, eller gøre som hun bad dem om, så hun mente livet for hende var slut. Jeg fortalte hende at der var en længere behandling i udsigt for hendes vedkommende, men jeg gav hende gerne denne behandling. For damen så fantastisk ud, en høj langlemmet dame med figuren på den rigtige side af modejournalernes sider, små bryster og en dejlig rund bagdel, der meget gerne skulle under en god massageform med hånden.

Hun fik først en god opsang af middelsvær karat, hvor jeg skammede damen ud og fortalte hende, at jeg personligt ville straffe hende godt og grundigt med en endefuld i hende bare ende. - Rejs dig op Inger og løft kjolen, læg dig over mine knæ, så skal jeg trække dine bukser ned, og så gav jeg hende en endefuld med hånden. Jeg klaskede hendes smukke ende, som fik over hundrede slag, og jeg skældte hende ud samtidig, for jeg havde erfaring for, når man skælder ud samtidig med man straffer damerne i deres stramme numse, så er deres nysgerrighed så stor, at de glemmer at klage sig over smerterne i deres bare ende, dem bider de i sig for at høre, hvad manden siger, og mange af dem retter sig minsandten efter det man fortæller dem.

 

Som jeg sagde til Inger, når du har forstået, hvorfor du får en endefuld i din bare ende, så fortæller du mig det, og så skal vi to en tur i byen og købe noget smart tøj til dig, så du også er en smuk pige med tøj på, ligesom du er en raffineret skønhed uden tøj, har du forstået?

Minsandten om ikke madammen forstod, hvad jeg fortalte hende, og så slog jeg selvfølgelig ikke mere. Så gik jeg over til næste fase i hendes behandling, da jeg med mine fingre fortalte hende, at jeg havde fundet hendes kusse nede mellem hendes lår, og jeg fik hendes reaktion omgående ved, at hun spredte sine lår endnu mere, så det var nemmere for mig at lire hende op til et godt knald.

Jeg hviskede med en liderlig stemme, at hendes mand havde kastet hende væk, som en ubrugelig genstand, - men du er brugelig lille skat, alene din kusse er en guldgrube. Den er det skønneste du har lille skat, og den kronjuvel der sidder og tigger om at blive strøget og kælet med, så den kan fortælle dine orgasmer, at de så småt godt kan se at komme i drift, så jeg kan gennempule dig, så din kusse rigtig kommer i brug igen, som det den er frembragt til, nemlig til et kneppe med min liderlige stive pik, så jeg har muligheder for at fylde dig helt ud og kaste mine safter ind i din liderlige grotte, i et skønt og hårdt ridt, hvor jeg sender dig sammen med mig ind i den syvende himmel.

 

Men hvor vi mænd, bliver trætte og udkørte af sådan et ridt, der bliver damerne frisket helt op på knap sytten, så Inger var klar til at gå ud og handle, men jeg måtte lige bede hende om tyve minutters pause, så jeg kunne nå at ind svælge tre kopper sort kaffe og nogle dybe inhaleringer på mine cigaretter, før jeg var klar til en bytur med damen.

Men da hun stod i prøverummet og fik min besked på at købe pants i stedet for trusser som skærer en damenumse i tre stykker og da hun fik de pants på, så gav både hun og ekspeditricen mig ret, det var så godt et syn at ekspeditricen smed sin trusser og tog et par pants på, for øjnene af mig, det var ikke noget dårligt syn, hun var også en flot pige, uden bukser på, herligt og liderligt at se på.

Inger stod påklædt og lignede en fotomodel i lange sorte bukser, der sad som var de sprøjtlakeret på hende. Lange sorte støvler med stilethæl, en kort jakke, så man anede hendes stramme ende, smuk pige, og jeg sendte hende i byen for at finde en smart fyr med en god tegnebog. 

Fortsættes HER