LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Strafologen del 2

Har du ikke læst del 1 kan du gøre det HER

Ude i naturen nedkommer dyrene på marken, og deres afkom rejser sig og er på få øjeblikke med i flugten  for at overleve, og alligevel påstår vi, at den menneskelige race er den mest udviklede, fordi vi har talens brug og kan tænke, påstås det, selvom man mange gange ser, at tankens virksomhed ikke er blandt de største tænkere. Men vi kan ikke klare os selv, før vi er voksne, eller i hvert fald omkring atten års alderen, og alligevel skal der noget ekstra til for at få den enkelte til at tænke og forstå, hvad man siger, også selvom man udsteder papirer på det og er overbevist om, at nu har vedkommende forstået, hvad det drejer sig om, og alligevel sker der tilbagefald, ganske uforståeligt!

Inger, min mønsterpatient, sendte jeg ud på gaden for bare tre måneder siden med en selvtillid og et selvværd, med et udseende som en fotomodel, genopbygget fra inderst til yderst, påklædt i den fineste mode, som vi havde taget brodden af begge to.

Jeg overbeviste hende, med mine hænder, spanskrøret og min pik, at hun var en lækker dame, både i stram buk stilling, liggende på lagnet, og gående rundt i samfundet.

Hun havde modtaget ikke så få klø i sin bare ende, inden vi nåede så langt, og jeg havde kneppet hende adskillige gange for at få hende til at forstå hvad en orgasme er, og at den skal nydes sammen med en mand med en stiv liderlige pik oppe eller inde i hendes lige så liderlige kusse.

Og selvom jeg bad hende om at gå ud og finde sig en god mand, der ville elske hende, kneppe hende og fortsætte med at opdrage hende med en hård hånd, hvis der ikke var andet at gøre, så gik hun lige modsat mine formaninger og rejste hjem til sin familie, som én gang havde kylet hende ud som en kludedukke og et koldt køleskab i en seng.

Resultatet sad nu foran mig nedbrudt og ødelagt og bad om forladelse for sine dumheder. Nu var hun ikke alene nedbrudt i sit sind, men nu havde hendes familie også snuppet den smule penge hun havde haft, og de havde igen bedt hende om at skrubbe af og blive væk. Hendes mand sagde endog, at hun var en dødssyg kold kælling, og hendes børn sagde hun ikke var mange potter pis værd som mor, så de ville hellere undvære hende, end at sidde og se hende græde og tigge om lidt kærlighed fra deres side. Men nu sad Inger nede hos mig og sagde, hvad skal jeg dog gøre for at blive elsket igen?

Jeg lagde hende over knæet, løftede hendes kjole op og trak hendes slidte gamle bukser ned og blottede dermed hendes liderlige og lækre bare ende, som jeg gav mig til at klaske helt vildt. Jeg gav hende sådan en endefuld i hendes bare ende så hun jamrende skreg og tiggede mig om at stoppe, men hun havde jo, i mine øjne været så forbandet uartig, når hun gjorde det modsatte af hvad jeg bad hende om, så jeg slog videre og var ubønhørlig i min vrede og jeg skældte hende ud, samtidig med jeg gav hende klø, hendes skrig var efterhånden så høje at havde der siddet damer i venteværelset, så ville de have flygtet ned og købt sig en charterrejse for at komme så langt væk som muligt, og da jeg endelig stoppede hendes afstraffelse og råbte ind i hendes øre, så lægger du dig ned på alle fire, din lille uartige tøs, for nu skal du altså mærke hvad det vil sige at blive gennempulet, du skal simpelthen gennemkneppes så din kusse er lige så øm, som din bare ende, har du forstået Inger?

Og hun gjorde for engang skyld som jeg bad hende om.

Så jeg besteg hende med min liderlige stive lanse, jeg tog ingen hensyn til hvordan jeg kom ind i hende eller om hun var våd, hvad jeg følte hun ikke var, så hun fik også her sin straf med min liderlige pik der krængede hendes kusse ind i sig selv, på grund af væskemangel, som efterhånden kom i gang, så jeg red hende hårdt og brutalt, indtil jeg uden tanke for hende, kastede mine safter ind i hendes liderlige kusse.

 

------

 

Jeg vidste jeg var hård ved hende, men jeg gav hende mine nøgler og bad hende gå hjem til mit hus og flytte ind der, gøre rent og rydde op samt tage sig et bad. Og når jeg kommer hjem, så er der pænt og hyggeligt og maden står på bordet og gør den ikke, lille Inger, så sidder du ikke ned mere på din ødelagte ende i denne måned, uden at vide hvorfor du fik klø.

 

Men min dag var andet end Ingers problemer. En mor med en voksen datter, havde det problem, at hun ikke ville tillade at datteren fik en mand, som moderen udlagde det. Datteren skulle ikke ødelægges af en mands pik, som hun selv var blevet det, følte hun.

Datteren som var femogtredive, måtte kun bruge dildoer og massageapparater, som moderen købte til hende. Godt nok var datteren med inde og vælge de apparater ud, som hun helst ville have, men hun ville så gerne mærke en pik i sin fisse, men det modsatte moderen sig og hun henvendte sig til mig om jeg kunne og ville hjælpe hende, med at overtale datteren.

Efter min samtale med moderen, bad jeg om at tale med datteren under fire øjne, så jeg kunne bedømme hvad der var at gøre og hvor opsat datteren var, på denne pik i sin lille snævre fisse.

 

Datteren Yrsa, en sød lille dame, genert og fantastiks forsagt, sad med nedslået blik og fortalte at hun havde et billede af en pik, som hun så på, når hun stoppede dildoen ind i sin våde fisse, men hvis hun ikke så på pikken, så fik hun ikke noget ud af dildoens frem og tilbage rejse i sit indre.

Og jeg bad om at se det billede, der var et fotografi af én af Thorvaldsens figurer på glyptoteket, med en lille næsten knækket tissemand, så jeg lynede mine bukser ned og tog min afslappede pik ud af bukserne og lod hende se den og jeg sagde, prøv nu at kæle med den, så du kan se hvad der sker med sådan et eksemplar af slagsen og da den i Yrsas hånd rejste sig for at se, hvem der denne formiddag vækkede ham, af hans slummer inde i buksernes mørke.

Hun slikkede sig om munden og hendes øjne stod som på stilke og hun forsøgte at sige noget, men det blev kun til små udbrud nej, åh ja, nå, næh, så tog hun fat om pikkens rod og krammede den i sin lille varme hånd og trak forhuden tilbage så hovedet kom frem og hilste på hende, da var hun, som så mange andre før hende, så begejstret at hun ville prøve at slikke på den og jeg lod hende sætte ham helt ind i hendes lille mund og hendes læber omsluttede pikken der var lige ved at forsvinde ned i Yrsas hals.

 

Så jeg afgjorde hvilken behandling, jeg ville foreslå begge damerne, når de senere kom til min klinik. Ingen af dem forstod hvad jeg mente, så jeg gik over til selve behandlingen, hvor jeg bad Yrsa om at sidde i min dybe lænestol, og jeg spændte hende fast, så hun sad med fastspændte håndled i lænestolen, og så sin mor, som jeg bad om at bøje sig forover på min buk, så jeg kunne fastspænde hendes hænder så hun ikke kunne flytte sig.

Jeg løftede hendes kjole og trak hendes trusser ned og sagde, nu får du en endefuld med spanskrøret i din bare ende, jeg giver dig femogtyve slag, fordi du har udsat din datter for urimelige krav i din opdragelse af hende, du må ikke fratage hende lysterne til at formere sig eller til at elske et andet menneske og så susede spanskrøret ned over hendes stramme bare ende, og hun sagde ikke en lyd, ikke før hendes ende var godt stribet og spanskrøret havde ramt hendes bare ende med toogtyve slag, så skreg hun op nej, nej ikke mere, men jeg gav hende alle de slag hun havde fortjent.

Så stillede jeg hende hen i skammekrogen, hvor hun kunne stå og svale lidt ned, ovenpå sin straf og så, kunne hun se sin datter blive behandlet.

 

------

 

Moderen stod stille, da jeg tog Yrsa og lagde hende ned over mine knæ og på samme linie som hendes mor, fortalte jeg hende, hun ville få sådan en endefuld i sin bare ende, så hun fik svært ved at sidde ned i flere dage, fordi hun som en voksen pige lod sig dirigere af en forstokket mor, hun burde selv for længe siden have gennemtrumfet at hun ville kneppes af en mand og ikke nøjes med en plastic kæp og da jeg havde skældt hende godt og grundigt ud, løftede jeg hende kjole op på ryggen og trak hendes lækre tynde små trusser, ned over denne skønheds ende, så jeg havde en chance for at røre, ved det glatte skind, som sad som et stramt betræk, hen over dette bjerglandskabs kuplede balder og endelig klaskede min hånd ned over hende ende og hun sagde ikke en lyd i hvert fald ikke i negative retninger, hun stønnede liderligt og højt, hun nærmest tiggede om flere smæk i numsen og ind imellem kælede jeg for hendes lille stramme fisse, der sad totalt gemt, inde i hendes skød, som var dækket af de smukkeste krøller.

Og jeg lod hende glide, ned til stillingen på alle fire, men da hun jo aldrig havde stået i denne stilling for at blive kneppet, så var hun i vildrede, men hun kom dog hurtigt på plads, da det gik op for hende at min liderlige lanse, var ved at være klar til den første rejse, ind i hendes liderlige univers og jeg siger at hendes mor skreg, men Yrsa skreg samtidig, med små liderlige skrig, hun gispede efter luft da jeg lod hende nyde denne piks indtrængen i hendes sjaskvåde fisse, for første gang i sit liv, havde denne skønne tøs, en pik inde, hvor der er anrettet plads til den og hvor hensynet til dens rejse er gjort klar, med de små kirtler, der er placeret på hele ruten, til at smøre rejseruten så der ikke fremkommer ridser i fissen.

Og selv om hendes mor græd af ulykken over hendes lille pige endelig havde fået pik, så forsøgte Yrsa at fortælle hende, hun selv ville betale de næste ti, behandlinger hos mig!

 

Da jeg sad en dag, hvor der ikke var det store at lave, så tænkte jeg på, hvad fanden gjorde man før jeg åbnede denne Strafologiske klinik og behandlingscenter, nu vrimlede det frem med patienter der ville straffes og trøstes, jeg havde endnu fem mænd på venteliste, men min klinikassistent var i gang med et kursus, selvfølgelig kunne hun sagtens piske de mænd, både med spanskrøret eller med den ni halede og hun kunne da også sagtens spille pik på dem eller sutte den af på dem, men hun skulle lære at beherske sig, når hun trak bukserne ned på mændene og deres genitaler væltede ud af gylpen i deres underbukser, så blev hun totalt skeløjet og famlede rundt som en ekspeditrice i en slagterforretning, der ser en kogt fiskefilet for første gang og ikke aner hvad hun skal gøre ved den.

 

Men var Yrsa og hendes mor, en specialopgave, så ved jeg sgu ikke, hvad jeg skulle kalde den opgave, jeg blev præsenteret for, med søstrene Gormsen, Ulla og Petra, jeg mente at vide der var tale om to lesbiske veninder, men de påstod de var søstre og så måtte jeg jo bare sige ja.

Men problemet var at den ældste, Petra som var over de halvtreds år, der var smask forelsket i Dolly Parton og alt hvad der drejede sig om erotik, så var det Dolly Parton der skulle være med i sengen hos Petra og da de ikke havde råd til at bede hende om at komme på gæstevisit hos Petra, og da de yderligere vidste, hun ikke var lesbisk, så var alle muligheder jo opbrugt, mente Ulla, men der fik Petra en anden ide, hun fik sat en krog i loftet over sin seng og deri hang et nodestativ, med et stort billede af Dolly, med sine store bryster og sit kønne smil og i hendes ører sang Dolly sine country sange, igennem hendes båndoptager og i Petras hånd sad der en stor dildo, med en ekstra stærk vibrator, som faktisk lød som en ekstra bastone, til Dollys kønne, lidt specielle stemme.

Men det stod på i timevis sagde Ulla og det var ikke til at holde ud at høre på, derfor mente hun at jeg, måske kunne opdrage Petra til en anden form, for erotisk udfoldelse, som Ulla sagde, en mere lydløs måde at Petra skulle kneppes på.

 

------

 

Jeg ordinerede straks, en gammeldags endefuld på femogtyve slag i Petras bare ende med et spanskrør i overværelse af søsteren Ulla, samtidig med at hun skulle have høretelefoner på med Johnny Cash, dog uden billede foran sig.

Petra skabte sig, som var hun en lille pige og ikke et voksent menneske, så både søsteren og jeg, måtte overmande hende og binde hende fast. Og da slagene faldt med det karakteristiske svirp ned over hendes bare ende, så vrælede hun og skabte sig, men til sidst fandt jeg ud af det ikke var selve de klø hun fik, som skabte panikken i hende, det var musikken hun ikke ville høre på.

Og da jeg placerede min pik i hendes liderlige kusse, hvor hun stod i foroverbøjet stilling, uden høretelefoner, så jublede hun og skrævede ud så hun var en fryd at kneppe.

Til at begynde med troede jeg, den endefuld jeg havde givet hende, var den store forløser for hende, men da vi stod og søstrene skulle hjem i den taxa jeg havde bestilt til dem, så bad Petra om fem ekstra behandlinger inden for relativ kort tid. 

 

------

 

Min klinikassistent var endelige kommet hjem fra sit kursus og havde den første mandlige patient inde hos sig. Der var tale om en kommunalpolitiker, som havde nogle problemer med sin psyke. Han kunne ikke slappe af, og jeg havde ordineret ham tre behandlinger af tredive slag i hans bare ende med spanskrøret, dernæst skulle han slappe lidt af i skammekrogen, hvor assistenten skulle forsøge på at få hans tanker, til at beskæftige sig med noget andet end politik.

Og det var åbenbart ikke svært for ham, kunne jeg høre gennem den dårligt isolerede væg, som jeg måtte få bedre isoleret, hvis mine damepatienter ikke skulle overbebyrdes med alle de eder og forbandelser, som disse mænd fremkom med, inden de gav sig til at græde af smerten i deres bare ende. Som små drenge stod de flæbende og bad om at slippe for de sidste klø, men hun skulle nøje følge ordinationen, men når hun overgik til den afslappende del, hvor patienten stod i skammekrogen og hun fik fat i deres pik og kælede med nosserne, fik de en anden lyd i deres organ. Så hvislede de som slanger, de peb i en underlig rytmisk stønnen, men så kom der skred i dem, så gjaldede de løs, nu, nu, nu kommer jeg åh ja, nu, nu, ja, ja, for fanden den går på mig, åh, ja, den går på mig jeg skal, ja, kom nu, lad mig få den længere ind i din hals, slug mig, slug mig åh. 

 

------

 

Gamle Oda, som hun ville hedde, var noget af et problem, hun havde boet hele sin barndom på en gård på Lolland, som nu ejedes af en kusine til hende, men hun havde været gift med en bybo og levet hele sit voksenliv i København, men efter sin skilsmisse, så boede hun alene og følte hun var træt af mænd, men da hun gik på efterløn som tresårig.

Så begyndte hun at drikke et par små kolde snapse, om morgenen, for at få dagen til at skride i de rigtige folder, men savnet efter et parforhold, skabte flere problemer for hende, især da hun ikke ville finde sig en ny mand, så hendes læge havde ordineret lykkepiller til hende.

Og det kunne hendes psyke ikke klare, både snapsene på fastende hjerte og et par lykkepiller oveni, det gav hende en optimisme, som var så enorm, så hun troede at hun fløj, især når hun startede sin lille Fiat bil og fræsede gennem myldretidstrafikken, som havde hun stjålet både benzin og bil, så kom politiet ind i billedet.

Og nu sad gamle Oda foran mig og gav mig ret, i at hun simpelthen, trængte til sådan en endefuld i sin bare ende, med et spanskrør, så hun kunne forstå, der var andre i denne verden end hende, og hun fandt min diagnose og ordinationen korrekt, og hun indvilligede også i, at hun ville modtage behandlingen af tre gange hundrede klask med hånden i hendes bare ende og bagefter en tur i skammekrogen, og derefter femogtredive slag med spanskrøret i den bare ende, så skulle hun sikkert også have lidt trøst bagefter, mente hun. Og i den retning var der endnu ingen damer der blev overgivet, så jeg skulle nok være klar med en god stiv og liderlig pik i fuldt udstyr, når lille uartige Oda, havde fået sin opdragelse og modtaget sine behandlinger og stod klar til en bagstikker.

 

Fortsættes