LÆSERNES EGNE NOVELLER

Sognare©

Strand massøren

Han havde været massør i et år nu og sommeren stod for døren. Forretningen gik godt og han havde masser at rive i, så at sige! Når vejret, om sommeren, tillod det, flyttede han til stranden, satte fire læskærme op, så han kunne passe sin praksis her. Frisk luft, sol og masser af svømmeture i pauserne! Dejligt, på denne måde at kunne forene job og fritid!

Det var midt på dagen og der havde allerede været en del kunder, mest kvinder. Det ville han nu ikke klage over! De følte sig åbenbart trygge og det at skulle ligge mere eller mindre nøgne rørte dem åbenbart ikke. Folk kunne selvfølgelig ikke se ind og når en person lå på briksen, hængte han skilt på læskærmen, at han var optaget. Der havde ikke været så meget at lave de sidste 2 timer, så han været ude at svømme og sad nu kun iført et par badebukser, ved læskærmen, under parasollen, og læste i en bog!

- Hej, har du tid?
Han havde slet ikke lagt mærke til at der var kommet en person.
- Jo, det har jeg da, svarede han og kiggede op! En nydelig pige i en sortmeleret bikini stod foran ham. At dømme ud fra hendes våde hår, havde hun været ude at svømme.
Han rejste sig, klappede bogen sammen, vendte skiltet så ”Optaget” blevet vist. Viste hende indenfor.
- Hvad ønsker du?
- Tja, en halv time! Giver du massage over hele kroppen?
- Ja, det gør jeg. Tag din bikini af og tag håndklædet om dig, svarede han og rakte et stort, hvidt badelagen frem. Han vendte sig om mens hun klædte sig af, og kiggede først, da han var klar over hun sad på briksen.
- Skal du have pengene først?
- Nej, dem får jeg bagefter. Hvis nu du ikke er helt tilfreds, så taler vi om beløbet. Men rejs dig lige op, så jeg kan spritte briksen af.
Han tørrede hurtig overfladen af, tog flasken med olie, og vendte sig mod hende.
- Ja, så kan du lægge dig op på maven og rulle håndklædte ned til hofterne.
Mens hun åbnede håndklædet og lagde sig, hældte han olien ud i hånden, og gned den rundt. Det var et rigtigt rart arbejde. Folk var som regel rimelig snaksaglig de først par minutter, men herefter lukkede de øjnene og nød bare behandlingen. Så kunne han stå i sin egen tanker og slappe af på den måde! 

Først fjernede han hendes halvlange hår fra nakken og startede så med hendes skuldre. Han havde altid opført sig professionelt og aldrig lagt op til mere end massage, trods det at der havde været en del meget flotte piger! Nogle få af dem havde endog vist en smule interesse, men det var aldrig blevet til mere. Det gjorde ikke noget, der var ingen grund til at gøre tingene kompliceret! Mens han masserede olien ind på hendes ryg, lagde han mærke til de lyse aftegninger af bikinien. Der var stor kontrast, så hun var åbenbart en flittig soldyrker. Men en af dem som dækkede sig mere til end gennemsnittet! Det var der mange der kunne lære lidt af. Andre igen, burde også gå med heldragt! Han var af den mening, at det var da sjovere at overlade noget til fantasien end få det smasket lige op i ansigtet. 

Han var i gang med hendes arme og stod nu foran hendes hoved. Hun havde lukket øjnene og så ud som hun var i en helt anden verden.
- Det er rigtigt dejligt, mumlede hun utydeligt. 
- Det er jeg glad for du synes? Har du fået massage før?
- Ja et par gange og da jeg så dit skilt, tænkte jeg, at det kunne da være sjovt at prøve og så i den fri natur. Det giver da en ekstra dimension, skal jeg love for.
- Det er også meningen, svarede han. Han var færdig med armene.
- Nu flytter jeg håndklædet op over din ryg, sagde han.
- Kan du ikke bare tage det helt af. Her er rigeligt varmt, svarede hun og strakte armene over hovedet. Der er alligevel ingen der kan se ind.

Han tog håndklædet helt af hende, hældte igen olie op og startede med hendes fødder, og gled længere op af hendes ankler. Hun måtte træne et eller andet. Slank, men temmelig fast i musklerne. Hun havde samme lyse aftegning på ballerne, som også var temmelig faste og runde! Ikke spinkel, men ganske pæn, kvindelig figur. Han tog fat i hendes lår og æltede løs med lange, seje bevægelser. Hun spredte benene en smule jo længere han kom op og lod dem blive liggende da han tog fat i ballerne.
- Træner du? Du er temmelig spændstig!
- Ja, workout og så går jeg til ridning.
- Ok, det forklarer hvorfor du næsten ikke har myoser.
Hendes stemme lød en smule anderledes. Lidt mere dyb eller hæs. Hun var nok på vej ind i en drømmeverden.
- Jeg skal til din forside. Vil du ikke have håndklædet over dig?
- Næ, ikke hvis det ikke generer dig, sagde hun og vendte sig om på ryggen. 
- Nej. Ikke det mindste. Det er op til folk selv.
- Du er aldrig blevet fristet? Ville hun vide og strakte igen hænderne op over hovedet.
Nu skulle han passe på! Svarede han nej, ville han måske virke som en træmand. Og svarede han ja, ville tilliden måske forsvinde.
- Jeg har ikke de tanker når jeg arbejder. Hvis jeg ikke er nærværende, så kan jeg ikke massere optimalt!
Han gik igen i gang med hendes skuldre! Det var sandheden han fortalte! Næsten! For selvfølgelig nød han da at det var en kvinde med en flot figur, som lå på hans briks! Men hans skulle intet risikere. Tænk hvis han tog fejl af deres signaler! Så ville fanden være løs!!

Han var nået til hendes brystkasse og var i gang med hendes bryster. Velformede, næsten bydende, stod de op i luften selv om hun lå ned! Der var ikke silikone i! Hendes brystvorter begyndte at stritte en smule under hans behandling. Det var ikke unormalt og han plejede da også at kunne abstrahere fra det!
- Du må gerne tage lidt hårdere fat lige der, kom det stille fra hende. De er lidt ømme efter træningen i går.
Han gjorde som hun sagde. Blev hun ikke en smule mere rød i kinderne! Hun begyndte også at ligge en smule mere urolig.
Så måtte det være nok, han skulle ikke ud i noget! Mere olie og så ned over hendes mave. Behændigt undgik han at komme alt for tæt på hendes skød. Men hun fortsatte med de små, urolige bevægelser.

Hånden blev igen fyldt med olie og nu skulle benene tages. Først fødderne og så op. Han var lidt utryk ved, næsten at være helt oppe, hvor hendes ben sluttede! Han bøjede hendes ene ben og foretog de lange, seje bevægelser og kunne ikke helt undgå at komme helt til hendes skød! Han var sikker på at der kom små lyde fra hende.
- Jeg håber det er ok, at jeg nyder det! Det er længe siden at jeg har fået sådanne en omgang. Du har næsten magiske fingre!
- Jo, det er da ok!
- Tak! Du mangler altså et lille stykke lige under navlen! Jeg skal nok ligge stille!

Nu var han kun få cm. fra det meget kriminelle sted! Han var glad for at hun lå med lukkede øjne, for nu kunne han ikke skjule en mindre begejstring! Og da slet ikke da havde taget de stramme badebukser på! Han måtte virkelig huske shortsene i morgen!! 

Men hun kunne ikke ligge stille. Hun begyndte at vride underlivet en smule mere!
- Tag dig ikke af det. Jeg kan bare ikke ligge stille!! Kom det spagt fra hende.
Han sukkede stille og glædede sig over, snart at være færdig! Det her var for meget!
Pludselig rejste hun sig op på albuerne! Hendes olierede krop skinnede indbydende i solen! 
- Det er vel ikke sådan at du kan barbere mig. Jeg trænger en smule til det i bikinilinjen! 
Han havde set at der var en smule stubbe i det ellers megen sparsomme hårvækst i hendes skød?
- Nej, jeg har ingen skraber og..! Mere fik han ikke sagt før end hun drejede sig, tog sin lille rygsæk, tog en skraber op og viftede triumferende med den.
- Det har jeg. Jeg kan ikke gå og se sådan ud! Jeg skal nok betale for det! Hun smilede lidt skævt og hendes øjne var lidt store og en smule svømmende!
Han kiggede på hende, så på skraberen. Så på hendes skød! Hvad fanden…!
- Ok, var det eneste han kunne svarede.
Han tog skraberen ud af hendes hånd. Hun bøjede begge ben og spredte dem ganske langsomt helt ud til siden! 
Har trak vejret helt dybt og satte så skraberen til hendes hud, lige under navlen! Forsigtigt trak han den ned mod hendes åbning. Hun havde grebet fat op kanten af briksen og holdt næsten krampagtigt fast. Hvert lille strøg han foretog, sendte små stød gennem hende. Hun formåede at løfte hofterne og skyde missen lidt højere op og åbenbarede den helt. Med de frie fingre, holdt han skamlæberne til side og fjernede hver enkelt, lille stub der måtte være. Han kiggede op på hendes ansigt og så at hun kneb læberne sammen for ikke at stønne for højt. Folk gik forbi ”rummet” og ville sagtens kunne høre noget, hvis…!

Han lagde skraberen fra sig, tog sin vandflaske og skyllede missen fri. Et lille gisp undslap hende. Han lod fingrene glide over den glatte hud og var tilfreds med resultatet. Hun var vist lige så glad, men næppe tilfreds endnu! Underlivet blev nærmest vredet helt ud til, skiftevis den ene side, så den anden! Han tog olieflasken og stille hældte han den lidt på skrå. En tynd stråle løb dovent ned mod toppen af hendes mis og spredte sig ud over huden som en vifte og fortsatte så ned stille ned over klitoris, skamlæber og nu en yderst åben grotte.

Han satte flasken fra sig og begyndte lige så med sløve bevægelser, at gnide olien rundt med flad hånd over hendes venusbjerg. Fingrene gled uhindret ind mellem skamlæberne og længere ned, da hun igen løftede hofterne. Han førte fingrene ind mellem hendes baller og fandt det bagerste hul, kørte fingrene rundt i små cirkler og presser en enkelt finger ind. Trak den langsomt ud og fortsatte op igen mod hendes skød. Hun havde sluppet taget i briksen, ført sine egne hænder ned over maven, fundet olie der ikke var gnedet ind, atter ført sine hænder op og var begyndt at kramme og ælte sine bryster. Han lod to fingre glide ind i hende. Dette udløste dybe lyde fra hendes hals da han fortsatte sine bevægelser i hende.
- Vil du ikke nok massere mine bryster igen. Stil dig om bag ved mit hoved!

Han slap taget i hende og gik ved hovedenden af briksen. Lænede sig frem over og overtog pladsen efter hendes hænder. I det samme trak hun sig helt op, så hendes hoved nåede ud over kanten af briksen, førte hænderne op, og i én bevægelse trak hun hans badebukser af. Hans næsten stive pik faldt med lille klask ned på hendes mund, som hun i næste nu åbnede og inviterede det blanke, fugtige hoved ind i munden! Hun stak tungen helt ud og lod ham fører pikken så langt ind hun kunne tage ham! Hun begyndte at løfte og sænke hovedet op ned så hans stang gled ind mellem hendes stramt tilsluttende læber!

Han kunne holde sin småstønnende lyde tilbage! Der har næsten for meget. At stå og se sit lem forsvinde ind i en solgylden piges mund under solens varme stråler, mens folk passerede ganske tæt forbi! Det måtte være en drøm! Men det var han godt klar over det ikke var, da hun med den ene hånd begyndte at malke hans nosser og med den anden hånd krammede hans baller, og dermed forsøgte at styre hans kneppende bevægelser. Han forsøgte at koncentrere sig om hendes bryster, hvor hendes små brystvorter strittede det bedste de havde lært.
Gispende trak hun pikken ud af munden og hviskede hæst
- Jeg vil ride dig. NU!
Hun rejste sig, trak ham op på briksen og fik ham til at lægge sig på ryggen. Tog fat i hans lem, rejste det, skrævede ind over det og sænkede sig langsomt ned over det.

Han blev næsten svimmel, da han gled ind i hende. Enten var hun kolossal stram, eller også strammede hun musklerne så meget, at han kunne mærke sin forhud blive skubbet helt tilbage. Han greb ud efter hende. Et eller andet måtte han griber fat i, da han var helt i bund. Så begyndte hun et sanseløs ridt! Stille, men yderst sensuelt bevægede hun sig op og ned. Frem og tilbage. Roterende, først den en vej. Så den anden. Lænede sig frem over ham, lod håret kilde ham over brystet, for dernæst at presse sin olierede krop mod hans! Hendes mis foretog en rytmisk masseren af hele hans stang. Nogle gange nede ved roden, i næste øjeblik lige under hovedet og så hele stangen. Han var ved at gå til af liderlighed! Så lænede hun sig helt tilbage ud over hans ben. Støttede på hans knæ så hendes krop stod som den perfekte bue, så solens stråler glinsede på hendes krop. Han knapt ænsede sveden som løb af hende i stride strømme. Han formåede at kigge ned og så det guddommelig syn hver gang hun rejste sig, hvordan hendes fisse næsten åd ham cm. for cm. for igen at støde ham ud. Forfra igen og igen. 

Så måtte han give slip og lade orgasmen komme! Med en kraftanstrengelse holdt han skrig og stønnen inde i sig selv da sæden stod i en kaskade ind i hende. Og det blev blot bedre da han pludselig mærke hendes hånd på nosserne. Igen kom han. I det samme slap hun taget i hans nosser og kastede sig ned over ham. Tog fat i hans nakke og pressede sin krop mod hans.
- Jaaaaaaaa, hvislede hun helt ind i hans ører. Nuuuuu koooommer jeg. Aaaaargghhhh, fyyyld mig.

Hun trak ham op i siddende position og red ham helt ustyrligt, som han havde været en hest der ikke var tæmmet helt endnu. Hun pressede brysterne hårdt mod ham. Sveden drev af dem og han var ikke sikker på hvad det var der i lind strøm løb ned mellem hans baller. Sæd? Hendes safter, eller en blanding!

Med en krampagtig bevægelse pumpede hun hans pik! Op og ned! Og lod orgasmen fylde hele sit indre, indtil hun med et suk, langsomt faldt sammen som en klud!

Han skubbede hende stille bagover og aede hende gennem håret og på hendes ryg.

- Det var vidunderligt! Hviskede hun. Tak! Det kan være jeg kommer igen i morgen!