LÆSERNES EGNE NOVELLER

Sir Price©

Studiestart

Studiestart er en fortsættelsen af Festen
Har du ikke læst den, kan du gøre det HER

Dagene gik, Marie var ofte i mine tanker, min kone ligeså, men jeg kunne mærke at fristelsen, udfordringen, var for stor. Jeg vidste, at jeg ville gøre det, gøre det jeg egentlig ikke måtte – hvis hun stadig ville. Det blev fredag. Jeg hentede den godt gemte seddel, og ringede fra en konesikker mobiltelefon. Jeg havde besluttet, at den skulle være vores kontakt. Jeg hadede dette luskeri, og på samme tid fandt jeg det spændende.

- Det er Marie, lød en glad stemme.

- Har du besluttet dig til at fortsætte? Jeg præsenterede mig ikke, der blev tavst i den anden ende, hun var nok ikke helt sikker på hvem jeg var. - Har du opfyldt mine betingelser?

- Ja Master. Nu var hun med.

- Hvad har du gjort?

- Jeg har nedskrevet hele mit tidligere sexliv som du…
– Master!, - brød jeg ind.
– … som Master bad om. Jeg vil meget gerne fortsætte, og jeg er drøn trængende.
Min pik pumpede nærmest ved disse ord.

- Hvad skal du lave i denne weekend?

- Jeg håber jeg skal have min første lektion.

- Har du glemt, at jeg sagde, at du kun må omtale dig selv som ”tøzen”?

- Nej, Master, undskyld Master.

- Hvad er dit stopord?

- Kylling. Svaret kom prompte.

- Klokken er 14. Du har 4 timer til at købe ind, komme i bad, forberede en god middag - som du serverer, og i øvrigt gøre dig klar og indbydende, som du synes det passer sig for en tøz, der venter sin Master. Jeg betaler regningerne, og glæder mig til at se hvordan du vil byde din Master velkommen. Jeg lagde røret.

 

Jeg var liderlig, men også jeg måtte vente nogle timer endnu. Jeg fandt mine nyindkøbte remedier frem, gik i bad, og valgte noget afslappet tøj. Ikke noget med lak og læder, bare helt almindeligt tøj. Konen var, ret heldigt synes jeg dengang, taget på et seminar, der varede hele weekenden. Hun ville først komme tilbage søndag sidst på eftermiddagen. God tid.

 

Jeg ringede på præcis kl. 18, og døren blev hurtigt åbnet.

- Kom indenfor sagde hun. Jeg tøvede lidt, valgte at bese hendes valg af tøj og makeup. Hun havde valgt en tynd, lys og dybt nedringet bluse, der tydeligt viste hendes flotte bryster, der ikke havde, og ikke behøvede støtte. Dertil en kort mørkeblå nederdel, sorte selvsiddende strømper med mønster, og et par sorte sko med lidt hæl. Hun havde mørkerød læbestift, og sikkert en del anden makeup på, men den slags har jeg ikke forstand på, kunne bare se, at hun så godt ud, meget godt. Hun havde halvlangt mørkt nyvasket hår, der hang løst i en midterskilning, og hun havde sat en stor rød blomst i det. Det så pænt ud, men jeg synes det var lidt for pænt. Ikke tøzet nok. Det ville jeg rette op på.

Jeg gik ind, og hun viste mig ind i stuen, hvor jeg satte mig i en stor sofa. Hun havde fået sine forældre til at købe en toværelses lejlighed til sig. Hun hentede et fint menukort, hun selv havde lavet, og viste mig det mens hun bøjede sig meget langt frem, så langt at jeg nærmest umuligt kunne undgå at se ned i kavalergangen. Billigt trick, måske, men det virkede. Det viste sig at være et drinkskort. Jeg bestilte to tequila sunrise.

Hun vimsede ud i køkkenet med påtaget små skridt, og vrikkede med røven. Det var egentlig ganske sjovt at se hende overspille rollen som dullet servitrice. Efter et par minutter kom hun ind med de to drinks.

- Jeg bad ikke om is, sagde jeg.

- Undskyld Master, sagde hun, og vimsede ud med det ene glas, for snart efter at komme tilbage med det, nu uden is. Hun bøjede sig igen langt frem, stillede glasset, og rejste sig op, nu stående med samlede ben og hænderne foldede foran sig, i venteposition.

Jeg vinkede hende nærmere.

- Drej dig! Stop!

Hun stod nu så hun halvt stod med siden til, halvt stod med ryggen til mig. Jeg lod min hånd vandre fra hendes knæ og op bagpå hendes lår, op på hendes bare røv. Ingen trusser. Et plus i karakterbogen. Jeg lod min hånd mærke hendes faste røv under hendes nederdel.

- Kan du huske hvad jeg lovede dig sidst?

- Ja Master, byens rødeste røv.

- Læg dig hen over mit knæ.

Hold hænderne på gulvet. Spred benene.

Jeg lod min hånd vandre langsomt over hendes baller, mens nederdelen fulgte med op. Hun lå nu med sin yndige bare røv lige i vejret.

- Hvordan er kussen?

- Våd Master.

Jeg stak en finger ind, og konstaterede, at hun havde ret. Trak den ud, og lod den cirkle masserende rundt omkring hendes røvhul. Gav hende hurtigt et mindre slag, og derpå endnu nogle stykker. Tøzen stønnede lidt, men sagde ikke noget.

Jeg besluttede mig til at fortsætte med nogle lidt kraftigere slag, som hun også modtog uden at kny. Jeg stoppede. Tøzen havde så langt fra byens rødeste røv, men jeg var jo heller ikke gået endnu.

- Hent et glas vand med isterninger! Hurtigt.

Tøzen rejste sig hurtigt og gik hurtigt ud i køkkenet, og kom snart efter tilbage med det ønskede glas.

- Læg dig på knæ her, jeg pegede tæt på mine ben. Tøzen adlød som ventet.

Jeg tog en isterning op. - Åben munden! Jeg puttede en isterning i tøzens mund, hun lukkede den vanemæssigt.

- Sagde jeg at du skulle lukke munden!?

Tøzen åbnede hurtigt munden igen. Jeg lod hende sidde sådan, og begyndte at røre rundt i min drink, og derpå drikke af mit glas. 

- Skål! 

- xxål, sagde tøzen, noget hæmmet af sin isterning.

Tøsen havde lagt en fin lille mappe på bordet. Hun havde lavet en fin forside og teksten: ”Tøzens tidligere sexliv”. Fin titel.

- Tøzen staves med småt, sagde jeg, Master altid med stort. 

- Xa, Xaster.

Jeg gav mig roligt til at læse hendes grundige – tror jeg – gennemgang af hendes fortid. Isterningerne var ved at være små nu.

- Rejs dig op!

Tøzen rejste sig op, lidt besværligt, men hun huskede fint på ikke at lukke munden.

- Spred benene, og løft op i nederdelen. Helt op! Jeg tog en isterning i hånden, og førte den hen over tøzens kusse. Hun gispede lidt, men sagde ikke noget. Derpå puttede jeg den op i hende. Det var tydeligt at det var en kold fornøjelse for hende. Jeg tog endnu en, og endnu en samme vej.

- Læg dig på knæ som før. Jeg synes du trænger til at få kølet din liderlige kusse ned.

Isterningen i munden var ved at være smeltet, og jeg tømte min drink. Herefter tog jeg isterningerne fra den anden drink, som hun nok havde ventet skulle være til hende, og puttede dem i hendes åbne mund. Herefter rørte jeg rundt, og tog et nip af drinken. 

- Skål!

Tøzen svarede ikke, havde travlt med at synke smeltevandet, og det smagte da sikkert lidt af ”sunrise”. Hendes tunge må have været nærmest følelsesløs nu.

Jeg var færdig med at læse hendes beretning, og isterningerne i tøsens mund var smeltede. Rejs dig op så jeg kan kontrollere om kølingen har hjulpet. Hun havde isvand løbende ned ad låret. Jeg stak undersøgende en finger op i hende. Lidt uvant blanding af køligt vand og våd kusse.

- Kom sæt dig overskrævs på mine lår med front mod mig. Kys mig.

Jeg mærkede hendes kolde tunge, og vi kyssede længe og inderligt, liderligt efterhånden. Tungen blev hurtigt varm. Jeg stoppede. Tog den nu halve drink, og gav hende den.

- Drik det.

Hun tømte den nærmest i et drag. - Tak Master.

Jeg vil nu tegne en forsikring mod at nogen skulle finde på at fortælle min kone om vores lille leg. Jeg løftede hende ned på sofaen, og hentede mit kamera. 

- Jeg vil have nogle billeder af dig, som du ikke vil have at din familie og venner skal se. Det kommer de også kun til, hvis min kone - uanset hvordan - hører om dette. Forstået!?

- Ja Master.

Jeg tog det første billede. 

- Tag din bluse af. 

Jeg tog flere billeder af hendes ansigt og nøgne bryster. 

- Rejs dig, og tag din nederdel af. 

Tøzen adlød, lidt tøvende, men så var det som havde hun truffet en beslutning. Herefter tog jeg mange billeder af hende, i alle tænkelige stillinger, ganske pornografiske. Vi blev også ophidsede af legen. Jeg fortalte hende præcist hvad jeg ville have hun skulle gøre, og hun adlød uden tøven. Jeg kunne heller ikke holde mine hænder for mig selv. God tøz, tænkte jeg, et naturtalent.

Jeg tog mit tøj af og satte mig på sofaen. - Slik min pik!

Hun satte sig tilrette, og begyndte. Jeg tog flere billeder. - Du er pæn med min pik i munden, sagde jeg. 

Hun sagde ikke noget – selvfølgelig ikke.

- Vis mig hvor langt du kan få den ind!

Hun prøvede, men havde ikke lært den kunst. 

- Det må du se at få lært!

Jeg holdt op med at fotografere, havde ret svært ved at se med lukkede øjne.

- Du må ikke stoppe med at slikke før jeg siger til, belærte jeg hende.

Det varede ikke så længe, optakten havde gjort sit. Snart måtte jeg overgive mig selv og min selvkontrol til urdrifterne. Tøzen fortsatte, som forlangt, med at slikke indtil jeg ikke kunne holde det ud mere, og sagde stop.

Tøzen sank sin forret, og smilte triumferende, vel vidende at hun havde gjort sin Master tilfreds – for en tid.

- Sæt dig, jeg klappede på sofaen ved siden af mig.

Tøzen satte sig. Jeg tog hendes ene ben, og gav mig til at kærtegne hendes lår, blidt og stille.

- Jeg kan se et mønster i dine forhold. 

Tøzen lyttede.

- Du falder for fyre, der er dominerende til en fest, men finder så snart ud af, at det bare er brovtende egoister, og får dem så til at slå op med dig!

Hun nikkede eftertænksomt. 

- Du søger en der kan beskytte og vejlede dig – eller?

- Jooo, måske. Jeg søger en som dig, der kan tænde mig sexuelt ved at være dominerende, men som ikke bare er et dumt svin til daglig.

- Du må lære at skelne.

Vi talte mere om hendes tidligere forhold. Der var pause i legen, næsten.

- Nå, nu er det på tide, at du gør dig klar til at servere aftensmaden. Du kan starte med at servere en øl. 

Jeg drak det glas vand der stadig stod.

- Ja Master.

 

Fortsættes