LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Stuepige hos Herren - del 1

Det er et par timer siden, jeg ankom til min Herres hjem.
Jeg er stuepige hos min Herre. Rigtig pige er jeg nu ikke, men alligevel er jeg stuepige. I dag er jeg klædt i et rødt korset, som giver mig talje. Min BH er også rød og mine trusser ligeså. Så har jeg et par selvsiddende sorte nylonstrømper og et par sko med tynde stilethæle på 10 cm. Og så har jeg en kort stram nederdel og en tynd bluse på. En flot paryk og diskret anvendelse af make-up fuldender værket. Jo - jeg er pige, min Herres stuepige.
Jeg nyder at være stuepige hos min Herre. Han er hård ved mig, men jeg har selv valgt. Han forlanger total lydighed af mig og straffer mig, hvis ikke jeg punktligt gør, som han forlanger.
Han bruger mig også, som var jeg en pige. Ægger og pirrer mig og knepper mig fra sans og samling. Har jeg været rigtig lydig, eller særlig sød ved ham, sker det også, at jeg får lov til at få udløsning selv. Men det er noget min Herre bestemmer.
Det er nu sidst på formiddagen. Kort efter jeg ankom, tog du af sted. Du fortalte ikke noget om, hvad du skulle, men det har jeg jo heller ikke krav på at vide.
Inden du gik, satte du en læderpose over min pik og nosser. Posen blev låst med en hængelås, så jeg ikke kunne pille ved mig selv. Det er jo også din ejendom.
Som de tidligere gange, du har ladet mig være alene tilbage, er jeg også denne gang blevet forsynet med lænker, som indskrænkede min bevægelsesfrihed. Jeg har en kort lænke mellem benene og en mellem mine håndled. De er låst fast med hængelåse.
Dine ordrer til mig denne gang var, at badeværelset skulle gøres rent. Blev jeg færdig, inden du kom tilbage, skulle jeg gå ind i soveværelset. Der skulle jeg stille mig op ad væggen og låse den kæde, som sad fast i en krog i væggen, fast om halsen på mig selv. Da jeg er færdig med at gøre badeværelset rent, er du endnu ikke kommet hjem. Fristelsen for at gå ned i køkkenet og tage noget at drikke er stor. Men min lydighed - og også lidt frygt for dig, hvis du opdager det, er imidlertid for stor.
Jeg går ind i soveværelset og låser kæden fast om min hals. Kæden er lang nok til, at jeg kan sidde på gulvet, men absolut heller ikke længere.
Efter, hvad der føles som lang tid, hører jeg entredøren blive åbnet. Straks rejser jeg mig. Så hører jeg trin på trappen og døren ind til soveværelset bliver åbnet.
Der står du; ser lidt på mig og siger: "Jeg har lyst til at være rigtig ond ved dig".
Jeg gyser og siger: "Men - jeg har da ikke gjort noget galt. Jeg er færdig med at gøre badeværelset rent og har låst mig fast til kæden, som du forlangte".
"Behøver jeg nogen grund for at være ond ved dig", siger du.
"Nej" svarer jeg.
Du fortsætter med at sige: "Er det ikke din pligt at gøre alt for at behage din Herre?"
"Jo Herre", svarer jeg.
"Hvad synes du så, jeg skal?", spørger du.
Jeg svarer: "Jeg synes, du skal være ond ved mig. Bare ikke for ond".
"Hvor ond, det er noget jeg bestemmer. Er det ikke rigtigt?"
"Jo Herre. Jeg er din slavinde. Det er dig, som bestemmer".
"Du er altså klar over det. Du er ikke andet end en slavetøs. Nu, du har fremført dine uinteressante meninger, synes du så ikke det ville være på plads, at du selv bad mig om at være ond ved dig. Det er jo ikke ubetinget og fuldstændig lydighed, du lige har vist mig".
"Undskyld Herre. Jeg var ulydig og beder dig være ond ved mig".
"Ja, men hvordan ond", siger du.
"Bind mig hårdt og brutalt. Og så vil jeg bede dig om at udvide mine grænser ved at piske mig hårdere, end du før har gjort".
Du går hen til mig og låser min halslænke op. Så trækker du mig ud midt i soveværelset.
Du sætter en spredestang fast til mine ankler. Så trækker du lænken, som går mellem mine håndled ned til spredestangen og låser den fast, så jeg nu står med spredte ben og bøjet i hofterne, så min overkrop næsten er vandret.
Så fjerner du posen fra mine nosser og pik, men binder i stedet en snor om mine nosser og hænger nogle lodder i. De trækker godt nedad i nosserne, og jeg jamrede mig lidt.
"Gør det ondt", spørger du.
"Nej Herre", svarer jeg.
Samtidig løfter du loddet og lader det falde et lille stykke.
Igen jamrer jeg mig, og du løfter loddet igen samtidig med, at du siger: "Det får lov til at falde længere og længere, indtil du holder op med den jamren; er det forstået?".
Du lader igen loddet falde, og det gør endnu mere ondt, men jeg bider smerten i mig. Din trussel hjalp på min lydighed. Jo - der er dig - Herre, som bestemmer.
Så går du om bag mig, skubber til loddet, så det svinger. Du gnider mig på ballerne, og pludselig slår du mig på den ene balle med flad hånd. Det gjorde ikke ondt, men kunne godt mærkes.
Du klasker nu rytmisk på begge mine baller. Det ene slag efter det andet.
Efter nogen tid stopper du. Jeg er ikke engang klar over, hvor mange slag, du har givet mig.
Du gnider mine baller og tager blidt om min pik. Det føles rart.
"Nu er det tid til at udvide dine grænser, som du bad om", siger du. "Var det ikke det, som du ønskede", fortsatte du. "Jo Herre, jeg bad dig om at udvide mine grænser ved at piske mig. Vil du ikke godt piske mig mere, end du tidligere har gjort. Jeg var jo ikke fuldstændig lydig og ydmyg over for dig før, så jeg har også fortjent at blive straffet".
Derefter begynder du at piske mig.
Jeg kan godt mærke, at du ikke slår særlig hårdt, men smerten er meget nærværende.
Du fortsætter roligt med at piske mig på begge mine balder. Du siger, at min røv er blevet lyserød.
Slagene fortsætter.
Du pisker videre. Jeg kan mærke, at du slår hårdere. Ind i mellem stopper du og gnider mig på ballerne og masserer min pik.
Piskningen fortsætter. Du slår endnu hårdere, og jeg begynder at jamre. Det gør ondt, og jeg kan ikke holde min jamren og små skrig tilbage.
Det lader heller ikke til at genere dig. Du forlanger i hvert fald ikke, at jeg skal tie stille.
Pludselig mærker jeg, at du igen slår mig med din hånd. Den anden hånd bruger du til at massere min pik.
Du slår mig stadig, og jeg fortsætter med at jamre mig. Ja det er faktisk blevet til små skrig af smerte, men jeg kan samtidig mærke, at min pik kan lide behandlingen. Loddet i nosserne gynger mere og mere. Du slår videre og masserer stadig min pik.
Jeg kan mærke det - min pik nærmer sig punktet, hvor udløsningen kommer.
Du siger: "Lad den bare gå".
"Årh - tak Herre", er alt, hvad jeg kan stønne.
Pikken sprøjter. Du masserer den lidt endnu, men er holdt op med at slå mig.
Så kan jeg mærke, at du tager gummiet af min pik. Kort efter siger du: "Løft hovedet og åbn munden".
Jeg gør som forlangt, og du tømmer min sæd fra gummiet ud i min mund.
"Smag på det. Lad din tunge føre det rundt i munden", siger du.
Jeg gør, som du forlanger.
Lidt efter siger du: "Slug så din egen sperm, slavetøs, men vær sikker på, at det ikke er den eneste sperm, som du får i dag".

Fortsættes.

11.-7.-99. Tina(tv)