LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Stuepige hos Herren - del 2

(Afsnit 1 - hentes HER)

Det er først på morgenen en lørdag. De havde beordret mig til at komme om morgenen. Da jeg ankommer ligger der i entreen en kuvert, hvor der uden på stod "Til min slavinde".
Jeg åbner kuverten, tager brevet ud og læser den korte besked: "Indfind dig nøgen i mit soveværelse. Jeg sover. Kravl meget stille ind under dynen fra fodenden. Sut din Herres pik til den sprøjter og slug det hele. Hvis det ikke vækker mig, bliver du liggende helt stille med min pik i munden og slikker, indtil jeg vågner og giver dig besked på andet".

Hurtigt klæder jeg mig nøgen. Jeg vil gerne tage noget frækt undertøj på, men De ønsker mig nøgen, og det må jeg selvfølgelig rette mig efter.
Som jeg fortalte i første afsnit, så er jeg transvestitslavinde. Min Herre ejer mig og gør ved mig, hvad han har lyst til.
Jeg nyder at være iført kvindetøj. Som reglen er jeg iført lækkert undertøj, selvsiddende nylonstrømper og sko med tynde stilethæle. Mine bryster er kunstige, men yderst vellignende og føles næsten ægte. Det gør min paryk også. Når jeg yderlig har lagt min make-up og er iført kjole, så ligner jeg en rigtig kvinde.
Det er også det, jeg tilstræber, at ligne en kvinde - og at blive brugt som en kvinde.
Min Herre behandler mig og bruger mig som en kvinde, men han har totalt taget magten over mig, så jeg nu er hans slavinde.
Jeg nyder at være min Herres slavinde. Især nyder jeg, når han er sød ved mig. Det er han også for det meste, men han forlanger, at jeg skal gøre mig fortjent til det.

 

Stille åbner jeg soveværelsesdøren og kravler så stille som muligt ind under dynen, indtil jeg kan mærke, at min mund er ud for min Herres pik. Jeg tager pikken i munden. Ligger helt stille og bevæger kun hovedet ganske lidt, medens jeg slikker og sutter.

 

Min Herres pik begynder at vågne og vokse i munden på mig. Medens jeg sutter videre, kan jeg mærke, at min Herre begynder at røre uroligt på sig.
Min Herre begynder at stønne af vellyst, og jeg mærker hans hænder på mit hoved. Han presser mit hoved ind mod sig og begynder at gøre samlejebevægelser med hofterne. Han mundknepper mig. Pikken kommer dybt ind i munden på mig. Så dybt, at jeg næsten ikke kan klare det. Min rutine med at sutte pik er ellers, med min Herres træning af mig, blevet stor.

Pludselig fyrer min Herre pikken af. Sæden springer ind i munden på mig. Det at få spermen sprøjtet direkte ind i munden, er stadig forholdsvis nyt for mig, og smagen endnu noget uvant.

Det er først for nyligt, at vi blev enige om, at vi nu havde så stor tillid til hinanden, at min Herre ikke mere behøvede at bruge kondom. 
Med min Herres pik i munden er det svært at synke spermen. Den breder sig i min mund, så jeg rigtig kan fornemme smagen. Min tunge bruger jeg flittigt til at slikke pikken ren, og lidt efter lidt synker jeg min Herres sperm.
Men jeg glemmer ikke, at jeg skal blive ved med at have min Herres pik i munden. Den er nu blevet mindre og er ikke mere stiv, men det er stadig lækkert at have den i munden og slikke den. Og så ved jeg, at min Herre godt kan lide, at jeg beholder den i munden efter, han har fået udløsning.

 

Jeg kan mærke min egen tøsepik mellem mine ben er blevet stiv. Jeg er selv blevet meget liderlig af at slikke min Herres pik til udløsning og at smage og synke hans sperm. Hvor vil det være dejligt, om jeg selv kunne få lov til at få udløsning og fristelsen til at tage om min tøsepik er stor.
Min Herre har imidlertid udtrykkeligt forbudt mig at røre ved min tøsepik, og udløsning er noget, han yderst sjældent tillader mig. Min Herre siger, at jeg er hans slavinde og er til for at betjene og fornøje ham, ikke for min egen tilfredsstillelses skyld. Han har også truet mig med en meget hård straf, hvis jeg piller ved mig selv.
Så jeg styrer min egen liderlighed og koncentrerer mig om at gøre det dejligt for min Herre.

 

Min Herre er i mellemtiden blevet vågen og slår dynen af. Han står ud af sengen og siger samtidig til mig. "Jeg går i bad. Og du vover ikke at drikke noget eller at skylle munden. Du har godt af at have smagen af mandfolk i din mund ind til videre. Gå nu ned og lav kaffe til mig. Når du har gjort det, så se at blive gjort i stand, men ingen trusser. Derefter tørrer du støv af og støvsuger stuen. Derefter ordner du soveværelset, så alt er pinligt i orden. Når det er ordnet, klarer du vasketøjet".
Remsen af ordrer er lang, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil få en travl dag. Jeg skynder mig i gang.

 

Først laver jeg kaffe og retter den an i stuen. Derefter gør jeg mig selv i stand. Lægger en omhyggelig make-up og ifører mig lækkert undertøj, sorte selvsiddende nylonstrømper og sko med 10 cm. høje tynde stilethæle og min paryk.
Med de opgaver min Herre har givet mig, tager jeg i dag min stuepigeuniform på. Det er nok mest hensigtsmæssigt.
Uniformen er sød og meget fræk. Den er vinrød og meget kort. Den dækker kun lige min bagdel.

 

Da min Herre har drukket sin kaffe, kalder han på mig. Jeg stopper straks med mit arbejde og skynder mig ind til ham og nejer.
Min Herre løfter op i min korte kjole og tager mig hårdt om min tøsepik og siger, at han skal nogle ærinder i byen, men at jeg blot skal fortsætte med mine opgaver, men at jeg først skal gå op i "legeværelset".
Jeg nejer for min Herre og skynder mig op i "legeværelset".
Min Herre følger efter og siger: "Inden jeg går, er der lige nogle ting, jeg skal ordne med dig. Jeg kan jo ikke have, at du piller ved dig selv, medens jeg er borte".
Jeg får besked på at isætte en buttplug i min slavindefisse, som min Herre kalder mit endehul, hvorefter han spænder et bælte stramt om livet på mig. Derefter binder han en snor om mine nosser og tøsepik og trækker snoren hårdt tilbage mellem mine ben og binder snoren fast på bæltet. Min tøsepik og mine nosser er nu trukket stramt op mellem mine ben. Det gør ondt, og jeg kan ikke lade være med at jamre mig lidt.

 

Min Herre træder et par skridt tilbage og siger, at jeg skal løfte op i min kjole.
"Nå - gør det ondt? Jeg synes, du jamrer dig noget. Men det er der ikke noget at gøre ved. Du må lide for skønheden og med din tøsepik trukket tilbage, ligner du faktisk en rigtig tøs mellem benene".
Jeg kunne godt lide, at min Herre synes, at jeg ligner en rigtig tøs, så jeg bider smerten i mig, men er godt klar over, at smerterne vil blive værre og værre.
Derefter giver min Herre mig manchetter om håndleddene, om anklerne og om halsen. Han låser en kort kæder mellem mine håndled og mellem mine ankler og derefter en kæde fra halsen til kæden mellem mine håndled og videre ned til kæden mellem anklerne.
"Så", siger min Herre, "- nu kan du vist ikke hverken pille ved dig selv eller rende af din plads, medens jeg er borte og fryd dig så over, at jeg synes, du er rigtig lækker".
"Men Herre, jeg kan jo dårligt bevæge mig. Hvordan skal jeg kunne udføre mine pligter lænket på denne måde", siger jeg.
Svaret er adskillige klask på mine balder, samtidig med, at min Herre siger: "Det er dit problem. Se blot at være flittig medens jeg er borte; og kom så i gang".
Da min Herre gik, var hans afskedshilsen: "Lad nu være med at lukke nogen ind".

 

Formiddagen er meget ubehagelig. Snoren trækker min tøsepik og nosser hårdt tilbage. Da jeg på et tidspunkt føler trang til at sidde et kort øjeblik, er det endnu værre, idet jeg kommer til at sidde næsten direkte på nosserne. Det øger kun smerterne, så det opgiver jeg. Der er heller ikke tid, hvis jeg skal nå alle de opgaver, som min Herre har pålagt mig.
Flere gange er jeg nødt til at gå op og ned ad trappen. Det er næsten umuligt på grund af den korte lænke mellem mine ben.
Længe har jeg også smagen af min Herres sperm i munden.

 

Først på eftermiddagen kommer min Herre tilbage. Jeg modtager ham nejende i entreen. Han bar på flere indkøbsposer, som han sætter på gulvet med besked til mig om at bære dem ud i køkkenet, hvilket jeg straks gør.
Derefter kalder min Herre mig ind i stuen og spørger, om jeg har været flittig.
Jeg svarer, at det har jeg, at jeg næsten er færdig og kun mangler at lægge noget tøj på plads.
Så løser min Herre snoren, og min pik og nosser bliver befriet for at være trukket hårdt tilbage.
Det er smertefuldt at få snoren bundet af, men lettelsen er større.

 

"Tag buttpluggen ud, tag gummiet af den og tag pluggen i munden og læg dig ind over spisebordet", siger min Herre herefter til mig og fortsætter: "jeg er blevet enormt liderlig af at tænke på, hvordan du gik rundt, medens jeg var ude at handle, og synet af dig, nu jeg er kommet hjem, har ikke gjort mig mindre trængende".
Jeg lægger mig ind over bordet med bagdelen vendende åben ud mod min Herre.
Straks efter mærker jeg, at min Herres pik trænger ind i mig, og kort efter fyrer min Herre uden videre hele sin spermladning af inde i mig.
Jeg får besked på at sætte buttpluggen på plads, så spermen ikke render ned af benene på mig. Så får jeg besked om at skynde mig at få lagt tøjet på plads.
Herefter fortæller min Herre, at han skal have gæster om aftenen, hvorfor jeg skal dække bord. Da jeg er færdig med det, får jeg besked om at gå op i "legeværelset" og vente.

 

Kort efter kommer min Herre og til mig i "legeværelset". Han løser den lange lænke, som går fra halsen over håndleddene til anklerne, men gør derefter mine håndled fast til krogene i loftet, så jeg står helt udstrakt. Så binder han et reb om mine ankler og trækker dem så langt fra hinanden, som ankelkæden tillader. "Jeg har den største lyst til at give dig en ordentlig omgang pisk, men da du har været flittig i dag, slipper du med en lille omgang", siger min Herre, hvorefter han pisker mig.

Det gør ondt, men er til at holde ud.

 

Herefter løser min Herre alle lænkerne af mig og siger: "Nu kan du godt tage hjem. Du beholder buttpluggen i dig, indtil du kommer hjem. Så kan du hele vejen hjem blive mindet om din Herre".
Jeg klæder om og gør klar til at gå.

 

Min Herres sluthilsen til mig er: "Du møder i morgen kl. 09.30. Der er rengøring efter mine gæster, som venter på dig".

 

Fortsættes. Se nederst på siden

11.-7.-99. Tina(tv)