LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)©

Stuepige hos Herren - del 3

Læs afsnit 1 HER
Læs afsnit 2 HER

Klokken er 10. Stille lukker jeg mig ind hos min Herre.

I går havde jeg også været hos min Herre. Jeg havde haft en travl dag hos ham. Hele dagen havde jeg gjort rent, og til sidst havde jeg gjort klar til, at han om aftenen kunne modtage gæster. Til sidst havde han sendt mig hjem med besked om at komme igen i dag, så jeg kunne rydde op efter hans sammenkomst om aftenen.

Stille låser jeg mig ind i "legeværelset" og klæder mig om. Min Herre havde ikke sagt noget om min påklædning i dag, men da jeg skal rydde op efter hans sammenkomst, tager jeg min stuepigeuniform på.

Først klæber jeg mine bryster på. Så tager jeg en BH på. Så følger sorte selvsiddende nylonstrømper, små trusser, den korte vinrøde stuepigeuniform og mine stiletter.

Derefter skynder jeg mig at lægge en diskret make-up og slutter med min paryk.

Da jeg derefter ser mig selv i det store spejl, er det ikke til at forstå, at jeg egentlig er en mand, og at jeg kort forinden var ankommet klædt som mand. I spejlet ser jeg en køn pige. Måske lidt for kraftig, men uhyre fræk at se på i den korte stuepigekjole, nylonstrømperne og skoene med de ti centimeter høje tynde stilethæle.

 

Stille går jeg ind i stuen. Det ser ikke slemt ud. Ude i køkkenet er det heller ikke så slemt. Min Herres gæster har været flinke til at rydde op efter sig.

Jeg starter med at sætte kaffemaskinen i gang med at brygge kaffe. Derefter rydder jeg op i stuen og fortsætter ude i køkkenet.

 

"God morgen. - Nå sådan ser du ud - Pouls stuepige", lyder en kvindestemme pludselig bag mig. Jeg vender mig overrasket og ser en kvinde i en kort morgenkåbe med let pjusket langt mørkt hår. Hun ser ud til at være i midten af tyverne.

 

Jeg rødmer og ved et øjeblik ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Så nejer jeg for hende og siger: "God morgen".

 

Den unge kvinde træder længere ind i køkkenet, idet hun siger: "Poul har godt nok fortalt en del om, at han har en mand der er hans slavinde og stuepige. Men jeg må nu sige, at jeg er overrasket over, hvor godt du ser ud. Jeg hedder i øvrigt Helle. Men du må nok hellere kalde mig "Frøken Helle". Medens hun siger dette, er hun gået hen til spisebordet, hvor hun sætter sig på en stol.

 

Rødmen stiger op i mine kinder. Jeg aner ikke, hvad jeg skal sige, eller hvad jeg skal gøre ved mig selv. Det kommer helt bag på mig, at min Herre ikke var alene.

 

Helle klarer stilheden, idet hun siger: "Hent mine cigaretter. De ligger inde i stuen - på fjernsynet".

 

Jeg skynder mig ind i stuen, finder cigaretterne og skynder mig så hurtigt, jeg kan på mine stiletter, tilbage til Frøken Helle.

Hun tager en cigaret frem og fører den stille op til sine læber, medens hun stiller ser på mig. "Ild", siger hun blot.

Skyndsomt tager jeg lighteren, som ligger på bordet ved siden af hende og tænder for hende.

Hun tager et dybt drag af cigaretten og blæser langsomt røgen ud og siger så: "Løft op i din kjole, så jeg kan se, hvad du har mellem benene".

 

Jeg rødmer endnu mere. Står helt stille. Kan ikke rigtigt tro, hvad hun lige har sagt. Det kom så stille og naturligt fra hende.

Hun rejser sig pludseligt. Stolen skurer lidt hen over gulvet. Med et par hurtige skridt er hen henne ved mig. Hun lægger sin ene hånd på min skulder og siger: "Bøj dig forover og tag med dine hænder fat om dine ankler".
Næsten automatisk gør jeg, hvad hun har sagt.

Så mærker jeg, at hun løfter min nederdel op over min ende, så mine trusser blottes. Straks efter mærker jeg, at mine trusser bliver krænget ned over min bagdel. Jeg er nærmest paralyseret. Står helt stille, foroverbøjet og lader denne ukendte unge kvinde styre mig, medens jeg forsøger at tænke over, hvad det egentlig er, der sker.

Langt når jeg ikke i mine tanker. Klask lyder det og en brændende varme breder sig på min ene balde, straks efterfulgt at yderlig et klask og en lige så brændende varme på min anden balde.

Så lyder Frøken Helles stemme: "Du vover ikke at røre dig. Du bliver stående. Jeg gav dig ordre om at løfte op i din kjole, så jeg kunne se, hvad du har mellem benene, men du bliver bare stående. Poul har vist overdrevet lidt, da han pralede af din lydighed. Men jeg skal nok få dig til at lystre".

Klaskene på mine balder er hårde, men jeg har fået hårdere smæk af min Herre, så jeg blev lydigt stående. Jeg har heller ikke mod til at trodse Frøken Helle. Hun har helt tydeligt styr på situationen - og på mig.

Klask, klask. Flere slag følger, da Frøken Helle fortsætter med at give mig endefuld med sin flade hånd.

"Jeg skal nok få banket noget lydighed ind i sådan en tøs. Og er det ikke nok med hånden, så kan du være evigt forvisset om, at jeg vil finde stor fornøjelse i at bruge min pisk til at opdrage dig med", lyder det fra Frøken Helle samtidig med, at hun slår videre.

"Hallo - hallo", lyder det muntert.

Jeg genkender min Herres stemme.

"Her er sandelig gang i den. God morgen Helle. Du er vist ved at få sat nogle ting på plads, kan jeg se", lyder det videre fra min Herre.

Frøken Helle stopper med at slå mig. Svagt fornemmer jeg, at hun går over til min Herre. Så lyder der tydelige lyde fra en omfavnelse og fra et kys.

 

"Det er bare din lille ulydige stuepige, der ikke vil løfte sin kjole, så jeg kan se, hvad hun har mellem benene. Men jeg skal nok få lært hende lidt lydighed", lyder det fra Frøken Helle.

Selv er jeg blevet stående foroverbøjet med mine hænder om mine ankler og med min ende blottet.

Så mærker jeg, at min Herre er kommet hen til mig. Mærker, at han står, så min foroverbøjede ryg er tæt ved forsiden af hans ben. Så tager han et lille skridt frem, og jeg mærker hans ben mod min ryg. Hans hænder lægger dig på min balder, og han trækker mig ind mod sine ben, så jeg læner mig mod ham.

Jeg mærker, at han fjerner sin ene hånd fra min ene balde, og jeg er næsten klar over, at han vil slå mig. Jeg kommer heller ikke til at vente længe før hans flade hånd lander hårdt på min i forvejen noget ømme balde.

 

Klask lyder det. Og min Herre siger: "Har jeg ikke for længe siden givet dig ordre om at være lydig over for mine gæster, hvis du på noget tidspunkt mødte dem?".

"Jo Herre", svarede jeg vel vidende, at undskyldninger om, at jeg slet ikke havde nået at lystre Frøken Helle inden hun begyndte at give mig en endefuld, ikke havde nogen betydning. Min Herre forlangte ubetinget lydighed af mig.

"Godt", lyder det fra min Herre, samtidig med, at han klasker mig hårdt på balderne med sine hænder og fortsætter med at sige: "- nu kysser du Frøken Helles fødder, undskylder din manglende lydighed og beder hende straffe dig med ti piskeslag".

"Ja Herre", svarer jeg og fortsætter "- og undskyld, at jeg ikke har været tilstrækkelig lydig over for Herrens gæst".

 

Min Herre flytter sig, og jeg lægger mig straks på knæ og kravler over til Frøken Helle, der har sat sig på en stol ved spisebordet. Så bøjer jeg mig ned og kysser hendes ene fod, idet jeg siger: "Undskyld, at jeg ikke var tilstrækkelig lydig, Frøken Helle. Jeg beder dig om at straffe mig for min manglende lydighed ved at give mig ti piskeslag".

"Udmærket", svarer Frøken Helle, "- du kan hente min pisk. Den ligger på sengen inde i gæsteværelset. Men skynd dig".

Jeg rejser mig, nejer for min Herre og Frøken Helle og skynder mig ud ad køkkenet til gæsteværelset.

Straks jeg er kommet ind i gæsteværelset, stopper jeg brat op. På sengen ligger en nøgen mand lænket til sengen. Han ligger på maven med arme og ben strakt ud mod sengens hjørner. Hans ansigt er vendt mod mig. Han er kneblet med en ball-gag i munden. Hen over hans nøgne ryg ligger en pisk med mange snerter.

Stille går jeg hen til sengen. Siger ikke noget. Den nøgne mands ryg, balder og lår er røde med enkelte striber på balderne.

Jeg tager pisken og går baglæns hen til døren, medens mine tanker kredser om, hvem han er.

Så skynder jeg mig tilbage til køkkenet. Nejer for min Herre og Frøken Helle, som jeg giver pisken og til hvem, jeg siger: "Vær så god Frøken Helle. Nu kan du straffe mig".

Hun rejser sig. Sætter en stol ud midt på køkkengulvet og siger: "Stil dig bag stoleryggen. Løft op i din kjole, træk dine trusser ned og læn dig derefter ind over stolens ryglæn".

 

Denne gang tøver jeg ikke med at løfte op i min kjole og heller ikke med at trække mine trusser ned.

Min tøsepik springer frem. Er jeg utryg ved det, som er ved at ske, så ses det i hvert fald ikke på min tøsepik. Den knejser frisk og frejdigt mellem mine ben.

Frøken Helle har også set min knejsende tøsepik, for hun siger: "Poul, det er godt nok en dejlig klitoris din slavinde har. Den kan jeg godt tænke mig at lege lidt med. Gad vide, om jeg kan piske en orgasme ud af den, eller den falder sammen under piskningen".

Min Herre svarer: "Ja Helle. Tøsen er godt udstyret. Jeg ved godt, at du siger, at du kan piske din mand til udløsning, men det der er ikke din mand, men min slavinde".

"OK", lyder det fra Frøken Helle, "- men jeg glæder mig nu til at piske hende for hendes manglende lydighed. Mon ikke hun bagefter vil være noget hurtigere til at lystre, når jeg siger noget til hende".

Ikke så snart har Frøken Helle sagt det, får jeg hører et sus i luften og en stærk smerte i mine balder, hvor piskens mange snerte lander.

"Tæl", lyder det fra Frøken Helle.

"En", svarede jeg.

Så følger hurtigt efter hinanden "To", "Tre", "Fire" og "Fem".

Hun slår hårdt, og det er tydeligt, at det ikke er første gang, hun svinger en pisk. Men det er vel også hende, som har pisket manden, der ligger bundet på sengen inde i gæsteværelset. Min Herre talte jo om hendes mand. Gad vide, om det er hendes mand, der ligger pisket og bundet derinde på sengen.

Frøken Helle holder en pause. Jeg kan se, at hun har sat sig på en stol ved spisebordet, og at hun tænder sig en cigaret.

"Hun har godt af at vente lidt med de sidste fem slag", siger hun, "- og så kan varmen jo også brede sig lidt i hendes balder".

 

"Vi skal vel også have noget morgenmad, selv om det er ved at være lidt sent", lyder det fra min Herre.

Frøken Helle svarer: "Det skal vi da. Og vi har jo både en slavinde og en slave til at klare det for os og til at servere for os. Gad vide, hvordan Ole har det? Da jeg slukkede lyset efter at have givet ham hans godnatpisk klokken fire i morges, var han ikke særlig tilfreds med situationen. Jeg tror ikke, at han var så glad for at ligge bundet og pisket, medens hans kone gik i seng med dig. Han har nok ikke sovet så meget".

Min Herre fortsatte: "Han så heller ikke alt for tilfreds ud aftenen igennem. Men næste gang, så vil jeg have ham stående bundet inde soveværelset hele natten, medens jeg knepper dig fra sans og samling. Jeg vil nyde, at han er tvunget til at se på, at jeg elsker med dig"

Frøken Helle svarede: "Det kan da godt være, at vi skal gøre det. Vi kan jo lege lidt, når vi har spist morgenmad. Så kan vi jo se, hvad der sker. Men nu skal din slavinde vist have resten af sin straf".

 

Frøken Helle rejser sig og siger: "Hvad nåede vi til?".

Stille svarer jeg: "Jeg har fået fem piskeslag. Jeg beder Frøken Helle om at fuldføre straffen ved at give mig de sidste fem piskeslag".

Igen et sus i luften og en kraftig smerte på balderne. Frøken Helle slår hårdere nu.

"Seks", siger jeg og straks efter: "Syv", "Otte" og "Ni".

Så er der kun eet piskeslag tilbage, tænker jeg lettet. Jeg klarer det. Jeg er før blevet pisket hårdere af min Herre.

 

Så hører jeg suset i luften og sanser lige, at det sidste piskeslag er på vej. "Aauuu . . .", nærmest stønner jeg, medens luften langsomt forsvinder ud af munden. Smerterne er voldsomme, og jeg synker ned over stolens ryglæn og klamrer mig samtidig til den med hænderne.

Det sidste piskeslag har ramt mig direkte på min tøsepik og mine nosser. Frøken Helle har slået nedefra og opad mellem mine ben.

 

Efter et lille øjeblik, hvor jeg sunder mig, lægger jeg mig på knæ foran Frøken Helle. Bøjer mig ned og kysser hendes fod og siger: "Tak for straffen og opdragelsen. Jeg skal nok fremover skynde mig at lystre, når du siger noget til mig".

"Godt", svarer Frøken Helle og fortsætter "- det skal i øvrigt være mig en stor fornøjelse at opdrage lidt på en tøs som dig".

Så kravler jeg over til min Herre, kysser hans fod og siger: "Undskyld Herre, at jeg ikke var lydig og lystrede Frøken Helle. Jeg skal nok fremover være lydig over for dine gæster".

"Ja det håber jeg sandelig. Ellers er jeg sikker på, at jeg sagtens kan få Helle på besøg igen, så hun kan hjælpe lidt på din opdragelse, men se nu at få lavet noget morgenmad".

Jeg rejser mig, trækker mine trusser op om mine ømme balder og går i gang.

 

Frøken Helle og min Herre bliver siddende ved spisebordet i køkkenet.

Medens jeg er i gang med at gøre klar til morgenmad, hører jeg min Herre sige til Frøken Helle: "Hvor længe har du tænkt dig at lade Ole ligge?".

Frøken Helle svarede: "Han keder sig sikkert, men jeg gider næsten ikke gå ind til ham. Kan slavetøsen ikke hente ham?".

"Det er der da ikke noget i vejen for", hører jeg min Herre sige.

 

Lidt efter er jeg færdig med morgenmaden og spørger: "Skal jeg servere morgenmaden i stuen, eller vil I have den her i køkkenet.

Frøken Helle svarer: "Vi tager den i stuen. Men der er lige noget, du skal ordne først. Gå ind i gæsteværelset til Ole. Du så ham jo, da du hentede min pisk. Det er min mand; han hedder Ole og er min slave. Tag pisken her med. Du starter med at give ham fem piskeslag på ballerne. Du skal ikke lægge fingrene imellem. Kan jeg ikke tydeligt se de nye piskeslag, så får du selv pisk. Og jeg nøjes ikke med at give dig fem eller ti slag. Derefter løsner du hans arme og ben fra sengen, men ikke hans lænker. Så tager du hans halsrem og fører ham ind i stuen. Forstået?".

"Ja Frøken Helle. Jeg har forstået".

Frøken Helle rækker mig pisken, og jeg går ind i gæsteværelset.

 

Inde i gæsteværelset ligger Ole selvfølgelig stadig bundet på sengen. Jeg ser lidt på ham og siger: "Poul er min Herre. Jeg er hans slavinde. Frøken Helle har beordret, at jeg skal give dig fem piskeslag og derefter løsne dine arme og ben fra sengen, men ikke dine lænker og derefter føre dig ind i stuen. Det gør mig ondt, at jeg skal piske dig, men jeg har selv lige fået pisk af Frøken Helle, og lystrer jeg ikke, så får jeg flere pisk. Jeg håber, at du forstår det".

Så stiller jeg mig ved siden af Ole. Løfter armen og lader det første piskeslag suse gennem luften og ramme Ole på balderne. Han krymper sig og en trækning går gennem hans krop. På ny løfter jeg armen og slår for anden gang. Der er nu en tydelig ny rødmen på Oles i forvejen røde balder.

Jeg krymper mig selv en smule over at piske ham, men ved, at gør jeg det ikke, så bliver jeg selv pisket.

Så lader jeg det tredje piskeslag suse gennem luften og lande på Oles balder. En trækning går igen gennem hans krop og en tydelig stønnen af smerte kommer ud af hans kneblede mund.

Det fjerde slag får Ole til at stønne endnu mere.

Jeg har en underlig fornemmelse i mig. Det gør mig ondt at piske Ole, for jeg ved fra mig selv, hvor ondt det gør. Men samtidig har jeg en pirrende dejlig fornemmelse i mig. Det er som om, at jeg på en underlig måde pludselig nyder at piske ham.

Det femte slag var måske endog hårdere end de forudgående, og jeg var ikke helt fri for at have lyst til at piske ham endnu mere.

Så lægger jeg pisken fra mig og løsner Oles ben fra sengens hjørner og derefter hans arme.
Ole bliver liggende, men begynder så langsomt at bevæge sine ben lidt. Så drejer hans sig om på den ene side og bøjer sin ene arm. Det er tydeligt, at han er stiv i lemmerne af at have ligget på samme måde i lang tid.

Lidt efter lidt får han bevægeligheden tilbage i kroppen, og kommer op at sidde på sengen. Han ømmer sig noget gennem kneblen. Til sidst lykkedes det ham at komme op at stå, selv om han er lidt usikker på benene lige i starten.

 

Ole er høj - højere end jeg selv er, selv om jeg har høje stiletter på. Han er også slank og muskuløs.

Han har manchetter om begge håndled og om anklerne. De er låst fast med små hængelåse. Mellem håndledsmanchetterne og mellem ankelmanchetterne er der en kort kæde.

Så tager jeg fat i remmen, som hænger fra hans halsbånd. Tager pisken fra sengen i min anden hånd og går ud af gæsteværelset med Ole trippende efter mig. Fodlænken tillader ham kun at tage meget korte skridt.

 

Inde i stuen ser jeg, at min Herre sidder i sofaen iført morgenkåbe. Ved siden af ham sider Frøken Helle. Hun har ikke skiftet, og er stadig iført sin morgenkåbe.

 

Stille nejer jeg for min Herre og Frøken Helle. Samtidig ser jeg, at Ole er sunket på knæ og nu bøjer sig ned til Frøken Helles fødder.

 

Fredag den 12. januar 2000. Tina(tv)

 

Og hvad der videre skete må du fantasere dig til… historien har intet afsnit 4, desværre (red. Nanna)