LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren2©

Stuepigerne

Kenneth stod tidligt op og gik direkte i bad. Han havde sovet alene, for der stod en hård dag foran ham. Det ville blive sent, men han havde heldigvis fri i morgen. Han gik hurtigt ind og fik tøj på, morgenmaden skulle spises på hotellet, så han gik blot ud i køkkenet for at sige farvel til tøserne og få sig et par dejlige varme kys inden han kørte.
Linda var i fuld gang med kaffen og der var dækket bord. Hun var iført en ganske kort nederdel, der som hun stod bøjet over nederste skuffe afslørede, at hun var trusseløs. Han nød synet af det nederste af hendes bare numse og glatbarberede fisse. Skamlæberne var let adskilte, men han havde ikke tid til mere end et par kærtegn og et kys. Linda rejste sig op og vendte sig. Kavalergangen var frit til syne i hendes stramme top. Hun vidste lige præcis, hvordan han ville have hende om morgenen inden han smuttede. Hun gik hen og kyssede ham varmt og vådt, mens hun gned sig forsigtigt op af ham. Ganske forsigtigt for der blev jo ikke tid til et lille hurtigt knald til morgen, hun kunne heller ikke få lov til at mærke hans stive pik dunke og sprøjte hende i munden. En lynhurtig mundfuld der holdt hende varm og ventende hele dagen. Han kyssede hende heftigt tilbage og slap hende.
Hvor er Bente, spurgte han, men inden Linda kunne svare kom Bente ud i køkkenet. Hun var stadig i natkjole og havde ikke været i bad. Linda havde ellers vækket hende i deres dobbeltseng, men Bente ville lige have fem minutter mere. Det var blevet til mere end fem minutter, kunne hun se. Hun sænkede skamfuldt øjnene, da hun mærkede Kenneths falde på sig. Hun frygtede nu at få en ordentlig omgang med et af de tynde spanskrør inden han kørte. De sved så forfærdeligt, især de sidste seks eller ti måske tolv slag der altid faldt allernederst på hendes nøgne ubeskyttede numse og øverst på hendes lår. Hun skulle altid stå et kvarter bøjet, efter han var gået, og i den tid blev hendes fisse så drivende våd mens tårerne forsvandt fra hendes øjne. Det var hende forbudt at onanere, og Linda måtte heller ikke røre hende. Ingen af dem turde omgå forbudet. De kunne aldrig vide om Kenneth kom tilbage og opdagede deres liderlige leg. De måtte kun lege med sig selv eller hinanden, hvis de havde fået enten lov eller besked derpå.
Kenneth rømmede sig, og Linda løftede nervøst øjnene, nu var hun helt vågen. Du har underbukser på, når jeg kommer hjem, sagde han kort og kontant. Han kyssede Linda en gang til og satte sig ud i bilen.
Det var nogle lange fem minutter du holdt dig, sagde Linda med et smil om læben, da tiden var gået. De vidste begge nogenlunde, hvad der var i vente, og satte sig ned for at spise morgenmad. De sad uroligt på stolene og talte om dagens gøremål. Begge havde de aftenen og natten summende. Kenneth kom først hjem ved toogtyvetiden, så de kunne nå at tage en eftermiddagslur og have masser af tid til at gøre sig i stand, før han kom hjem.
Efter dagens møder gik alle en tur i hotellets svømmehal og sauna, så de var friske til aftensmaden. Efter maden fik de en hyggesnak, mens de kunne sidde behageligt og nyde en øl og en smøg i fred og ro. Da de omsider havde fået ordnet verdenssituationen, var det tid til at trille hjem. Kenneth satte sig ud i bilen og nød turen hjem i den lune sommeraften. Han tænkte ikke på pigerne, det havde han dem til at få ham til.
Bente og Linda havde sovet godt, inden de stod op og spiste et let måltid mad. Bagefter hentede de en stor balje varmt vand og gik ind i soveværelset. Bente lagde sig først, hvorefter Linda gik i gang med skum og barberskraber på Bentes varme fisse. Hun mærkede forsigtigt efter med tungen, om der var helt glat. Hun gjorde sit yderste for at holde tungen på de ydre skamlæber, selvom hun havde den største lyst til at slikke Linda. Hun sagde, den er helt glat, og lagde sig selv ned for at nyde Linda give hende den samme tur. Bagefter gik de i bad.
De hjalp hinanden med at ordne hår og lægge makeup. Klokken var mange, så nu måtte han godt snart komme, var de enige om. Bente havde husket at tage underbukser på. De var af hvidt bomuld og sad stramt over hendes balder. Alt var skjult nu. Numsen var helt glat og fin næsten jomfruelig.
Kenneth gik glad fløjtende ind af døren og hængte overtøjet ind i skabet. Da han kom ind i stuen, stod pigerne og ventede på ham iført små stramme toppe og ganske korte nederdele i sort. Lindas netstrømper var gule, hans yndlingsfarve, og Bentes var røde. Han tog rundt om Linda og de kyssede dybt og inderligt. Det gøs i ham, da han mærkede, hvor dejlig glatbarberet hendes varme fisse var. Bente måtte vente, så Linda fik besked på at stille Bente i skammekrogen.
Linda førte Bente over i et hjørne og løftede hendes nederdel op, så man kunne se hendes beklædte numse. Det virkede ekstra fristende, at bukserne skulle trækkes ned, inden hun fik sine klø. Bente dirrede let. Hun havde hellere stået med numsen bar, så hun ikke som en lille pige skulle trække dem ned og blotte sig som en anden skoletøs.
Linda satte sig i sofaen sammen med Kenneth, og de begyndte at kæle. De sad længe uden at tage tøjet af, men pludselig hviskede han sagte, tag tøjet af og tag lige det værste tryk på mig, inden jeg lærer Bente at opføre sig ordentligt. Linda rejste sig op og tog stille tøjet af, undtagen strømperne der fremhævede hendes numse så perfekt. Hun tog hans bukser af og lod sine bryster kæle hans pik inden hun begyndte at slikke og sutte på den. Den var stram og nosserne hævede. Det kunne ikke vare længe inden den gik på ham, medmindre hun passede på, så hun slappede lidt af for at gøre sprøjtet rigtig stort. Endelig begyndte det at rykke i ham, og han kom og kom og kom med lange sædsprøjt ind i hendes varme mund.
Bente, der stod med ryggen til, vidste udmærket hvad der foregik og drømte om det var hende der gjorde det. Det gav hende desværre en våd plet i bukserne, hvilket sikkert ville give hende ekstra straf. Hun ventede nervøst, mens Kenneth var ude og tisse og falde til ro igen. Han kunne blive noget så uhyggeligt rolig. Vente, vente, vente. Hun hørte han satte sig i stolen, og hun stivnede, da han sagde hendes navn efterfulgt af en ordre om at komme. Hun stod med bøjet hoved foran ham og fik besked på at trække underbukserne ned og lægge sig over knæet. Hun gjorde som sagt til hende og lå nu med den bare numse ret i vejret og underbukserne nede om knæene. Ingen kunne være i tvivl om, hvad der nu skulle ske. Du må godt lege med dig selv, sagde han til Linda, inden det første slag faldt. Og det næste. Efter et par minutter var numsen ganske rød. Benene var spredte, så intet blev glemt. Der blev helt stille et øjeblik bortset fra Lindas sagte stønnen. Du har en våd plet i bukserne, er det noget du har bedt om lov til, lød hans stemme ildevarslende. Nej, men jeg kunne ikke gøre for det, klynkede Bente, jeg kunne jo høre, hvad I lavede. For den bemærkning faldt der ti hårde slag på hendes bare balder, inden hun fik besked på at hente klædebørsten.
Med underbukserne nede om knæene gik hun ud i gangen og hentede børsten. Hun gav Kenneth børsten og lagde sig forsigtigt hen over knæene igen. Dette ville blive noget hun virkelig kunne mærke. Efter de første ti slag gav Linda et lille hyl fra sig. Knæene skælvede under hende, da hun fik orgasme. Det var godt, sagde han til hende, nu kan Du stå roligt og kigge på, mens Bente får yderligere ti slag. Og slagene faldt i et roligt taktslag, så hvert enkelt slag fik tid til næsten lige at fortage sig, inden det næste faldt med et tydeligt klask.
Bente græd sagte, da han var færdig. Hendes numse brændte, men hun måtte ikke tage hænderne op og gnide sig på den fat få varmen væk. Hun blev liggende, og efter lidt tid fortog gråden sig.
Linda kiggede spørgende og fik et nik. Hun gik ud i badeværelset og hentede en bøtte creme og gik ind og lagde sig på knæ bag Bentes varme røde numse og begyndte at smøre den ind, så den kunne forblive blød og lækker. Hun var forsigtig, for Bente var meget våd, varmen fra hendes numse krøb op gennem skamlæberne og videre ind i hendes venusbjerg, så Linda passede på og holdt mange pauser. Det tog cirka tyve ophidsende minutter. Linda tænkte, at der var mere i vente. Skal jeg gå ud med bøtten, spurgte hun, men fik en hovedrysten tilbage.
Hæng hende op, lød ordren. Kenneth sad stille i stolen. Linda skulede til hans pik der atter var ved at vokse. Hun rejste sig og løsnede kæderne på væggen, inden hun gav Bente besked på at rejse sig. Bente rejste sig og stak lydigt hænder gennem lædermanchetterne og blev hejst op hun mærkede først rigtig sine bryster, da Linda havde taget toppen af hende, de stod lige ud i luften som det perfekte mål klar til at blive pisket. Linda tog hendes nederdel og underbukser af. Det var sjældent pigerne fik lænket fødderne. Ordren lød, at de skulle stå stille med spredte ben.
Det gøs i Bente, da Linda fik besked på at hente katten, og tænkte på om hendes bryster også ville få en omgang med ridepisken. Linda kom tilbage fra skabet og rakte Kenneth en lang nihalet pisk. Hun stod med bøjet hoved, og tænkte på om hun fik lov til at se på. Selv elskede hun at få varmet sine bryster med katten og kneppe Kenneth med dem bagefter, imens Bente slikkede hende på hendes fisse.
Hun fik lov at gå over i sin stol, da han tog pisken. Hun satte sig ned i det bløde sæde og lagde benene op i bøjlerne. Hun kælede for sine bryster og ventede på at se Bentes inderlår krybe sammen om fissen på hende, når de første slag faldt. Og de faldt. To hårde slag på hvert bryst. Bentes lår vred sig, samtidig med hun fik farve i kinderne og glød i øjnene. To hårde slag på hvert bryst igen, men denne gang nedefra. Seancen gentog sig inden han stillede sig hen foran hende. Hun kiggede op og fik besked på at holde øjnene på hans. Næppe havde han udtalt ordene, før der faldt fire slag hen over hendes brystvorter. Brystvorterne strittede, lårene gned mod hinanden mens hun kæmpede en kamp for at holde sine glødende øjne klinet til hans, så han kunne se, hvilken glæde smerten havde fyldt hende med. Han slog til hun var ved at dejse, men han holdt hende koldblodigt på en knivsæg.
Bente vidste det og frygtede afslutningen. Hun kunne ikke snyde. Han kendte hende for godt. Hun stod og tænkte, mens Linda smurte hendes varme og let hævede bryster ind. De var meget følsomme for berøring nu, og hun svømmede helt i sin egen verden. Linda stoppede inden det gik galt. Hun løsnede Bente og kiggede på Kenneth. Han så Bente dybt i øjnene og nikkede. Bente bøjede hovedet og lod sig føre over til briksen. Da hun lagde benene op i bøjlerne, bandt Linda dem fast og spændte en rem stramt rundt om Bentes hofter. Hendes underliv var låst, skamlæberne dirrede og der var allerede vådt på briksen, selv om hun vidste, at hun om lidt ville skrige af smerte.
Tre gange svirpede den smalle læderrem henover hver af Bentes skamlæber. Hun nåede ikke at mærke hvert enkelt slag. Opbygningen var for hurtig til, at hun kunne nå at mærke det. Skamlæberne var gloende varme, og blodet dunkede i dem. Bentes skrig var næsten uforståeligt. En blanding af skræk og rædsel blandet med en næsten uudsigelig glæde. Kenneth ventede. Fire gange slog han. Bente græd og vred sig samtidig med, at det dryppede ud af fissen på hende. Han lod hende falde helt til ro, før Linda påpasseligt smurte hende ind.
Hun stillede dåsen ud på badeværelset og stillede sig ved benenden af briksen. Hun vidste, at hun snart ville blive sendt ud på badeværelset igen. Kenneth kom hen til hende, og de begyndte at kysse og kramme. Bente nød at se de legede med hinanden, men hun kunne kun kigge, og pludselig lød Kenneths stemme.
Nu falder straffen min pige, sagde han kort. Bente var i vildrede. Kenneth sagde noget sagte til Linda, og hun gik ud i badeværelset igen. Efter et par minutter gik hun ud i køkkenet. Bente kunne ikke rigtig høre, hvad Linda larmede med, for hun havde lukket døren efter sig. Da hun kom ind i stuen igen, spærrede Bente øjnene helt vild op. I hånden havde Linda en meget stor sprøjte, og man kunne se der var isklumper i vandet, eller hvad det nu var hun havde i sprøjten. Linda rakte Kenneth sprøjten, lagde sig på knæ, tog hans pik i munden og begyndte nok en gang at sutte og slikke.
Sådan som du har opført dig, får du ikke lov at lege med – tværtimod, Kenneths stemme var helt rolig og i kontrol. Denne her liter isvand vil jeg skylle din lille fisse med. Du vil blive løsnet, og du gør i orden herinde, inden du går ind til dig selv. Bente krøb sig. Alt det kolde vand op i sin varme fisse og så gå i seng alene. Det var sidste gang hun ikke stod op i ordentlig tid.
Det frøs, og Bente blev kold i hele kroppen. Hun blev løsnet, ryddede op og gik i seng. Hun lå helt alene og kunne høre alt hvad der foregik inde ved siden af. Hun græd, da hun hørte Linda få pisket sine dejlige bryster stille og roligt. Det tog lang tid og slagene blev hårdere og hårdere indtil hun kunne høre Linda knække sammen i en vidunderlig orgasme. Hun hørte de lå og elskede og skulle nok være tidlig oppe i morgen. Linda og Kenneth ville komme op samtidig i forventning om, at hun var den perfekte velopdragne stuepige.

Disse er Herrens ord til tøserne, blandt hvilke han vil udvælge den der sender ham de mest hengivne øjne, med det griske formål at elske hende.