LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Sutteglad slikmund

Barm, Balder og Bløde Læber er for mig indbegrebet af den fuldendte kvinde og så kan de grå kedelige feminister ellers sige lige nøjagtigt hvad de har lyst til, for vi er bare rigtigt mange mænd der virkelig tænder på disse svulmende herligheder.
Rigtige kvinder med rigtige former, og jo større de fristende attributter toner frem under den stramme nederdel eller den nedringede bluse, jo mere stiger interessen og i særdeleshed potensen - de vidunderlige buler virker bare som en rød klud for mine øjne, og det vidste Betina kun alt for godt - og brugte det 100%.
Hun er en helt usædvanlig kvinde med ligeså usædvanlige former der slår Dolly Parton med mange, mange længder både oppe og nede. Jeg er dybt fascineret af meget store bryster, svulmende bagdele og så de pragtfulde ”negerkvinder” med ekstremt fyldige læber der nærmest skriger efter at blive brugt som kneppehule for os der elsker at få fransk mundgodt.
Betina er en moden frodig kvinde med overdådige eller nærmere ret så overdemissionerede store fristende former som jeg bare er fuldstændig vild med, og mange gange har hun da også meget, meget bevidst tirret mig med sine svulmende ypperligheder da hun først opdagede min åbenlyse interesse for de eventyrlige kæmpebuler.
Vi har aldrig været sammen sådan rigtigt for hun var ”Godt Gift”, troede jeg, men en dag nede på Den Lokale, fortalte hun glædesstrålende at hun nu endelig havde fået drønet manden ad h......... til, hvor hun så til sidst kom med denne meget sigende indbydelse:  ”Jeg blev sgu til sidst så forbandet træt af hans evindelige beklagelser over mine alt, alt for store tunge kæmpebryster og min ditto meget brede bagdel, men da han også begyndte at kritiserer mine voldsomme store læber da jeg en aften sad og malede dem knaldrøde for at glæde og nok også gejle ham, ja, så revnede ballonen altså”.
”Hold da helt kæft en jubelidiot du har været sammen, og jeg kan godt fortælle dig at hvis du havde lavet samme nummer med mig, skulle jeg nok regne med en fem-seks år bag tremmerne for fuldbyrdet voldtægt”.
Betina begyndte at skraldgrine så den megastore tunge barm gyngede afsindigt ophidsende under den løsthængende korte jakke, men det blik hun sendte mig samtidigt, fik min legelystne ynglekæp til at ”hugge” voldsomt - meget, meget voldsomt.

”Det er jo ikke rigtig voldtægt hvis jeg nu siger ja, kære Kurt, men jeg er overhovedet ikke i tvivl om at du kunne finde på det, for jeg har godt lagt mærke til dine meget sultne øjne på min store numse og mine svulmende tunge kæmpepatter - og mine læber, lille skat, for når jeg tager en cigaret i munden, får du bare et udtryk i ansigtet der dårligt lader sig beskrive, men at du har fy-fy på tanken, hersker der slet, slet ikke tvivl om - vil du mærke blødheden, lille skat?”.
Uden yderlige varsel lukkede hun sine pragtfulde tykke læber rundt om min næse og suttede så ellers ganske hæmningsløst som var det en stiv mandepik hun havde i munden.
”Uhm, slik, slik, skattemand, men det havde nu været bedre med noget andet og meget større - kan du skaffe det, Kurt?”.
Betina lod tungen kører henover mine skælvende læber, hvor hun til sidst gav mig det mest liderlige tungekys jeg til dato havde været ude for, mens hun helt ugenert stod og gramsede mig mellem benene.
”Vil du prøve det rigtigt, min egen, for det jeg nu står med i hænderne, kunne jeg virkelig godt tænke mig at have i munden i stedet for”, stønnede  hun ophidset mens hendes ivrige varme hænder nulrede mine buldrende kønsdele der meget villigt modtog hendes begærlige kærtegn, der virkede både meget krævende og direkte beordrende.
”Prøv at mærke hvor liderlig jeg er”, hviskede hun hæst da hun tog min hånd og førte den op til den ene megababs, hvor jeg med det samme fornemmede den afsindigt store stive brystvorte.
”Åhr, bliv ved Kurt, jeg er en meget forsømt enlig kvinde der bare trænger så forfærdeligt, så hvis du nu ellers føler for at bakse rundt med en ualmindelig varm villig brystbombe som mig, må du meget gerne det, og ALLE mine kneppehuller må du bare bruge ad Libitum - alle sammen, lille skat - godt og grundigt”.
Hendes utroligt livlige tunge roterede nu voldsomt langt nede i halsen på mig, og det kombineret med Betinas vilde befamlinger på mine små røvbalder og de tunge nosser, havde nær givet mig en ufrivillig sædudtømning - og jeg ville jo hellere aflevere klatten et meget bedre sted.
Jeg var helt væk fra virkeligheden, men da jeg begyndte at ælte de enorme kæmpekloder i den propfyldte store blonde bh, var det hyl nok til hende, og med et hurtigt tag i min underarm, trak hun mig målbevidst ud af værtshuset.
Er du sindssyg hvor var hun dog frodig, fræk og forførende, og jeg nød i fulde drag det pragtfulde syn af de vuggende brede hofter og de gyngende fyldige røvbalder under den stramme korte laknederdel da vi gik ned af fortovet, men jeg vidste 100% at hun udelukkende gjorde det for at gejle mig endnu mere.
”Og operationen lykkedes fuldt ud”.
Min pik var stiv som aldrig før og ikke tidligere har jeg mærket mine fyldte klodser SÅ tunge som nu, men forventningens glæde overstrålede alt andet jeg ellers havde været ude for.
Tænk engang hvor tit jeg havde spillet pik af med Betina for mine øjne iført udfordrende frækt undertøj, og lige nu var jeg simpelthen bare på vej til drømmeland med min kæmpebarmede drømmekvinde.
”Du må bare bruge alle mine kneppehuller !!!”
Er du da rigtigt klog - hun skulle simpelthen få alt det pik hun kunne tygge i sig. og mest af alt glædede jeg mig til at stikke det stangstive hårde lem ind mellem de vidunderlige bløde suttelæber, for jeg var overbevist om at jeg ville opleve et blowjob af en særlig skøn kvalitet.
Betina var utroligt forsømt (forstå det hvem der kan) og mega-mega sulten på tissemand, så der ventede mig nok noget af en ”opgave” når vi kom hjem til hendes lejlighed, men at det skulle blive SÅ vildt som det blev, overgik simpelthen min lillebitte fantasi.

”HVAD DU ØNSKER SKAL DU FÅ”

Og det fik jeg så ellers i meget rigelige mængder, men jeg havde aldrig, aldrig været sammen med en så fantasifuld brystdronning som Betina der bare ønskede at udleve alle sine uafprøvede drømme og saftige ønsker fuldt ud - ALT skulle bare prøves og jeg priste mig lykkelig for at det var mig det gik ud over, for bedre sex har jeg ikke oplevet før.
”Hun var som en Tornado i mine stramme små trusser”.
”Ved du hvad, lille skat, jeg tror ikke engang at jeg gider spørge dig om du er til fristende frække pikanterier, så smut du nu bare ud i badet og bagefter skal du ellers få Valbys ypperligste skønhed på slap line, din dejlige potente Præmietyr, for NU skal vi lege, min egen”.
Da jeg var færdig med at skrubbe kroppen og de buldrende kønsdele satte jeg mig stille ind i sofaen iført mit nyvaskede ”Adamskostume” og skænkede mig en ordentlig rom og cola som Betina havde sat frem på bordet, (hun ville nok gerne have at jeg blev ”stiv” !!!!)
Nej hvor var min ynglekæp dog stiv, hvor jeg også kunne se alle de fedtede kærlighedssafter pible ud af det opsvulmede blåviolette pikhoved, men dem skulle min superliderlige brystbombe få lov til at labbe i sig, for jeg var meget ivrig efter at få kørt dyret af mellem hendes svulmende bløde læber - OG mellem de enorme kæmpeyvere.
”Nå, dit skønne liderlige mandfolk, skal du have for alle pengene ?”