LÆSERNES EGNE NOVELLER

Jan©

Sverigesturen

Det skete sommeren 1999, vi var 2 par og 2 fyre uden kærester der havde lejet et sommer hus i Sverige, det var væk fra alt og alle. Vi havde lejet en minibus, og den blev pakket til bristepunktet med mad, tøj og diverse andre ting, for ikke at glemme vin og en masse øl, ja vi kom ikke til at tørste.

Vi nåede derop klokken 14.00. Det nærmeste hus lå omkring en kilometer væk, man kunne kun lige skimte det. Det var en stor bjælke hytte med 2 soverum og en kæmpe stue med pejs, bad og et stort køkken.
Nå men vi fik pakket ud, Palle og Jytte fik det ene værelse, Lene og jeg fik det andet, så Henrik og Kim måtte tage til takke med stuen. Ingen problemer med det, de var jo alene. Klokken halv otte blev der tændt op i grillen, bøfferne røg på, og vin og øl blev åbnet. Der blev spist og drukket, pjatte og pjanket. Jytte havde set for dybt i flasken for hurtigt, så hun måtte takke af for i dag. Med Jytte i seng, blev der drukket og sunget videre. Natten faldt på, og mine øjne så ikke lige mere, så jeg sagde, at jeg lige måtte ind og ligge en times tid. De andre fortsatte.

Omkring 2 timers tid senere synes jeg, at jeg var frisk, så op med mig. Nu skulle jeg ha en øl. Men da jeg gik ind i stuen var der tomt. Nå tænkte jeg, de sidder nok udenfor. Men der var de heller ikke. Jeg gik lidt rundt for at få lidt luft. Lidt længere nede af stien kunne jeg høre nogen, jeg gik ned mod dem. Jeg ligesom frøs til is, da jeg så hvem det var, min kæreste og de 3 andre. Det var ikke så underligt at det var dem. Men at de ikke havde noget tøj på var noget andet. Lene "min kæreste" hun er kraftigt bygget med store tunge bryster, lå midt på skovstien på et eller andet tæppeværk. Oven på hende lå Kim og kørte sin stav ind og ud af hendes kusse, mens Henrik havde sin pik i munden på hende. De havde ikke set mig, jeg stod ca. 10 meter derfra. Jeg satte mig ned og tog mig til hovedet. Var jeg stadig skidefuld eller hvad, jeg kiggede igen, næ den var god nok! De var der stadigvæk. Gør plads til en mere, råbte Palle. Vi har altid kaldt ham Palle lemmedasker, han havde en kæmpe pik. Palle lagde sig på tæppet og sagde til Lene, at hun skulle sætte sig godt tilrette og ride ham baglæns. Lene kiggede på det store lem, og satte sig langsomt op på den. Den gled halvt op i hende og hun sagde "langsomt" med det svin. Hun har altid været grov i munden. Henrik lagde sig mellem Palles ben og slikkede på hendes klitoris. Lidt efter rejste han sig på knæ, tog fat om sin pik og sagde, kan du klare to i kussen? Ja, sagde Lene, men ikke mens Palles kæmpepik er oppe i mig. Du skal, sagde Henrik. Palle tog fat i Lenes arme og trak hende bagud, så hendes kusse nærmest strittede lige mod Henriks pik. Magtesløs lå hun med Palles pik halvt oppe i sig mens Henrik pressede på for at komme ind i det samme hul. Hun skreg, da Henriks pikhoved gled ind.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, blande mig eller ikke.. det så ikke ud til at være tvang, så hun var jo med på hvad der forgik. Jeg ventede lidt. Lene sagde, at han skulle ta sin pik ud af hendes kusse, men Henrik pressede bare sin stang i bund og Lene skreg endnu mere og højere. Efter et par minutter trak Henrik sig ud, det var ligesom der kom et lettelsens suk fra Lene. Læg dig på alle fire, sagde Kim. Lene hoppede af Palles pik og satte sig i hunde stilling. Palle lagde sig under Lene og stak sin pik op i kussen igen. Kim var i gang med at voldpule hendes mund. Henrik sagde til Lene, jeg vil godt kneppe dig i røven er det ok? Ja, sagde Lene, men gør det forsigtigt. Lene er til lidt af hvert. Lidt efter var alle hendes 3 huller fyldt ud. Lene stønnede og gispede efter vejret. 5 minutter senere brølede Henrik som en gal, da han skød sin sæd op i røven på hende. HOLD KÆFT HVOR SKØNT, det har jeg ikke prøvet før. Du har sgu en dejlig røv, sagde han og lagde sig på tæppet. Det lod ikke til at Kim ville ha mere fisse. Han pumpede sin ladning i munden på hende. Jeg kunne se, at hun hev efter vejret, for Kim havde presset sin pik helt ned i halsen på hende. Hans kommentar var, at det skulle man ha gjort hver dag. Palle sagde, at nu var det hans tur til at gøre sig færdig. Læg dig på ryggen sagde han. Lene lagde sig som sagt på ryggen. Så sagde han til Kim, at han skulle holde hendes arme over hendes hoved. Så tog han Lenes ben op på sine skuldre og sagde til Henrik, at han skulle holde hendes ben oppe i luften, for nu skulle han pumpe hendes kusse fyldt med noget varmt sæd. Det gør du ikke, råbte Lene, jeg bruger ikke noget.
Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke greb ind men det gjorde bare ikke. Jeg sad bare der og ventede på en afslutning.
Palles pik gled op i Lenes kusse. Hun vidste, at han ikke kunne bunde sin pik i hende. Med et dybt hug bankede Palle sin store pik langt op i fjamsen på hende. Hun skreg og prøvede at komme fri, men uden held. Nåå min lille pige, kan du ikke klare fars pik hva, stønnede han. Hold fast i hende, nu skal jeg fylde hendes våde kusse. Det gør du ikke dit møgsvin, råbte Lene, jeg bruger ikke p-piller eller noget andet. Det skulle du ha tænkt på, sagde han. Hans pik fandt igen vej til bunden af hendes kusse. Hver gang den gik i bund skreg hun. Omkring 4-5 minutter senere eller 40-50 dybe hug i kussen, lod han sit store lem blive oppe i Lenes kusse. Han hev i hendes lår for at komme længere op i hendes våde skød. Hun skreg da hans i forvejen store pikhoved svulmede endnu mere op og sendte sin varme sæd dybt op i hendes livmoder. Hun kom i en orgasme jeg ikke har kunnet gi hende, hun rystede og krøb sammen, misbrugt, gennemkneppet, med sæd i munden, røven, og en fyldt kusse. De rejste sig og hjalp hinanden på med tøjet og gik mod huset.

Jeg løb i forvejen og satte mig i stuen med en kold pils. De blev overrasket over at se mig.. øøøøh hej sagde de!  Vi var bare ude at gå en tur. Ja j,a den er god med jer. Tror I jeg er dum. Jeg sad mindre end 10 meter fra jer ude på skovstien og så hvordan i voldkneppede Lene, og fyldte alle hendes huller med jeres sperm. Der blev meget stille. Så sagde jeg, vi glemmer det, hvis vi må kneppe Jytte på samme måde i morgen, for det var jo dig Palle der fyldte Lenes kusse med sæd selvom hun sagde at ikke brugte noget. Palle så på Lene. Undskyld, jeg håber ikke at du bliver gravid, men jeg lod mig rive for meget med.

Lene blev ikke gravid, heldigvis. Det med Jytte er en anden historie. Det var kun mig og Palle der kneppede hende. Selvom Palles lem var stort, havde hun en lille stram fisse og små spidse bryster. det modsatte af min dames. Jeg fik senere af vide, at Kim og Henrik havde kneppet Lene en gang til, de små svineøre, men det er da en ferie man ikke glemmer.