LÆSERNES EGNE NOVELLER

Svovlstik©

Svovlstikkens dagbog

Kære dagbog.
Jeg har for nylig mødt kvinden i mit liv. Hun er en fantastisk kvinde, der rører så mange ting i mig.
Hun ved det ikke helt endnu, men det gør hun altså.
Nu har hun tilsagt mig til at møde op fredag kl. 14.00.
Hun har sagt, at jeg skulle være klar til mit livs oplevelse og at intet måtte være hende helligt.
Jeg har fået besked på at købe denne dagbog, for at beskrive hele oplevelsen fra min side.

Fredag kl. 13.50
Jeg sidder i min bil og venter på klokken skal nærme sig 14.00. Sommerfuglene vrimler i min mave og jeg tænker på den smukke kvinde, der har lært mig en helt ny side af mig selv at kende. Hvor jeg dog bare elsker hende, hun er fantastisk.
Mens jeg sidder og venter, genkalder jeg mig hendes smukke ansigt med de flotte blå øjne.

Fredag kl. 18.35
Jeg har lige fået en lille pause, mens jeg sidder og venter på maden skal blive færdig.
Mens jeg venter, må jeg nok hellere få skrevet ned, hvad jeg har oplevet de sidste 5 timer.
Jeg blev modtaget i døren af den smukke Frøken.
Hun bød mig velkommen og viste mig ind i stuen, hvor der stod kaffe på bordet. Vi satte os ned for at snakke lidt.
Efter en times tid kiggede hun pludselig meget stramt på mig og sagde: ”Nå… min Svovlstik, er du sikker på, at du vil afgive dine rettigheder for resten af weekenden, for blindt at adlyde mine ordrer?” Jeg kiggede ind i hendes klare blå øjne, som glitrede at lyst. ”Ja”, svarede jeg. Hun smilede til mig og sagde: ”Godt, så rydder du af bordet, mens jeg skifter til noget mere bekvemt.”
Hun forsvandt oven på og jeg skyndte mig at få kopperne ryddet af bordet. Da det var gjort satte jeg mig i sofaen for at vente. Efter 5 minutter kom hun tilbage kun iført badekåbe. Hun sagde ikke noget men gjorde tegn til, jeg skulle følge med oven på.
Her fik jeg min første ordre.
Jeg skulle søge for, at frøknen blev vasket grundigt og fik en god omgang massage.
Hurtigt fik jeg tøjet af og tændte for vandet i bruseren. Da jeg synes vandtemperaturen var passende, sagde jeg til frøknen, at badet var klart. Hun rejste sig fra stolen, hvor hun havde siddet og betragtet mig, mens jeg havde gjort forberedelserne.
Jeg lod stille det varme vand skylle ned over hendes skønne krop, for til sidst at gøre hendes hår vådt. Jeg sæbede hele denne dejlige krop ind i hendes velduftende body shampoo. Da jeg havde sæbet hele kroppen ind, tog jeg shampoen og gav håret en grundig vask. Samtidig gav jeg frøknen en god gang hovedbundsmassage. Til sidst skyllede jeg al sæben af og tørrede min dejlige frøken.
Efter et veloverstået bad gik vi inde i soveværelset, hvor frøknen lagde sig på sengen og smed en flaske massageolie hen til mig. Jeg gik i gang med at massere først ryggen, så balderne og videre ned af benene, for til sidst at havne ved hendes fødder. Da jeg havde masseret fødderne grundigt, kunne jeg høre på frøknen, at min massage havde gjort sin indvirkning. Hun begyndte at stønne, ikke meget, kun ganske svagt. Da massagen var slut, vendte hun sig og kyssede mig dybt og længe. Hun roste mig og sagde, at jeg var god til at massere og det ville hun absolut huske til en anden gang. Herefter blev jeg bedt om at sætte mig på knæ og kigge ind i væggen.
Efter ca. 15 minutters spændt venten, sagde hun: ”Vend dig om min dejlige Svovlstik”. Da jeg vendte mig om så jeg, at hun havde brugt tiden til at lægge en masse dametøj frem på sengen.
Hun kiggede på mig og sagde: ”Nu må vi se, om vi kan lave en fin lille pige ud af dig Svovlstik”.
Jeg sank en lille klump og svarede: ”Ja frøken, jeg er sikker på, at du kan få det bedste frem i mig”. Hun kiggede på mig og smilede.
Jeg kiggede endnu en gang på det, der lå på sengen. Der var alt, hvad man kunne forestille sig: stiletter, korset, selvsiddende strømper og meget mere.
Frøknen kiggede nysgerrigt på mig og sagde: ”Er du klar Svovlstik”? Jeg nikkede tavst. Hun smilede. ”Godt, for det første må vi have gjort noget ved de ben. Min tøs skal ikke rende rundt med sådan nogle behårede ben”. Hun gjorde en bevægelse med hånden, der bød mig ud mod badeværelset. Jeg fik stukket en skraber i hånden med besked om at få det bragt i orden.
Jeg begyndte stille at smøre mit ene ben ind i barberskum. Det var ophidsende og meget grænseoverskridende.
Efter en lille kamp var mine ben helt glatte og hun førte mig tilbage til soveværelset.
Jeg fik så besked på at tage selvsiddende strømper og små g-strengstrusser på, mens frøknen bare sad i en stol og nød synet af hendes ejendom, hendes Svovlstik, der nu blev forvandlet til en lille tøs. Så fik jeg besked på at tage korsettet og til sidst de stiletterne på.
Frøknen sad og nikkede anerkendende til mig og sagde: ”Jeg skal nok få en god lille tøs ud af dig, min søde ven”. Da jeg stod foran hende iklædt feminint undertøj, følte jeg mig virkelig ydmyget og blottet. Men jeg kunne lide følelsen, jeg kunne lide at give så meget af mig selv til hende.
Frøknen rejste sig og rakte mig et lille forklæde. ”Nu kan du gå ned i køkkenet og lave aftensmad til os”. Inden jeg fik lov at gå ned i køkkenet, fik jeg sat en buttplug op i min, som hun kaldte det, slavindemis. 

Det er så her jeg er nu, kære dagbog. Jeg venter på at maden er færdig i ovnen. Frøknen har siddet og kigget, studeret og taget på mig mens jeg har gået og tilberedt maden, kun iført det mest feminine lingeri. 

Fredag kl. 23.30
Jeg kan nu igen kigge tilbage på de sidste 5 timers oplevelser.
Jeg fik serveret maden til frøknen på en passende måde, som heldigvis faldt i hendes smag.
Da jeg havde taget af bordet, tog frøknen mig i hånden og vi gik oven på.
Tilbage i soveværelset kiggede hun mig i øjnene, kyssede mig dybt og sagde: ”Det gik jo godt med middagen. Du skal nok blive en god tøs… - men nu må vi arbejde lidt på at få dig til at ligne én”. Jeg kan se, hvordan hendes øjne stråler af spænding. Hun tager en pose frem fra sengen, jeg havde undret mig over, hvad der var i den. Nu fik jeg min nysgerrighed stillet. Op af posen tog hun en lang, lys paryk. Min mave sugede, som om jeg fik et frit fald fra 10. sal.
Jeg fik nu sat parykken på, frøknen trådte et skridt tilbage og sagde: ”Se nu hjælper det. Nu skal vi bare have lagt en flot makeup”. Jeg blev sat i en stol og frøknen gik i gang med at lægge en fuld makeup. Til sidst hentede frøknen en halvlang sort kjole, som passede perfekt. Hun gid endnu en gang rundt om mig og smilede tilfreds. ”Se min elskede Svovlstik, nu ligner du en rigtig tøs”.
Hun gav mig et klap bag i.
Jeg kunne mærke, at hun var tilfreds med sit arbejde.
”Kunne tøsen tænke sig at se sig selv i spejlet”?
”Ja”, Svarede jeg lidt flovt. Hun tog mig i hånden og trak mig hen til spejlet.
Da jeg mødte mit spejlbillede, gik der et sug igennem maven. Jeg var forbløffet. Jeg var faktisk blevet til en ganske smuk pige.
”Skal vi gå ned i stuen…”, sagde hun. ”Nu skal du til at lære at gå og opføre dig som en kvinde”.
”Ja, frøken”, svarede jeg stadig noget paf over synet i spejlet.
Da vi kom ned i stuen, satte frøknen sig i en lænestol og gav mig besked på at gå lidt frem og tilbage. Det var en hel vild fornemmelse, at vise sig frem som en tøs på den måde.
Efter nogle runder på stiletter, mens jeg blev taget på og under formaninger om at samle ting op fra gulvet med strakte ben. Sagde hun: ”Så må det være nok. Nu skal vi se om tøsen også kan bruges til noget frækt”. Hun tog mig i hånden og trak mig op i soveværelset igen, hvor hun tog en påspændingsdildo frem og gav mig besked på at sætte mig på knæ, så jeg kunne lære at sutte pik. Igen var der 1000 sommerfugle i min mave. Det var frækt at skulle tage en ”pik” i munden og slikke den. Jeg fandt efterhånden ud af, hvordan jeg skulle gøre og fik lov at sutte flittig en tid.
Så fik jeg besked på at rejse mig og hen til sengen og lægge mig på alle fire.
Frøknen stillede sig bag mig, med ”pikken” lige ud for min slavindemis. Hun spurgte, om hendes lille tøs var klar til at få pik. ”Ja frøken, jeg vil meget gerne have pik”, svarede jeg.
Med et snuptag fjernede hun nu den buttplug, der de sidste timer havde gjort min stramme jomfrumis klar til den forestående behandling. Hun smurte ”pikken” godt ind og begyndte stille at presse den mod min slavindemis. Jeg kunne mærke, den stille gled op i mig. En helt vild følelse og samtidig en dejlig fornemmelse.
Gradvist øgede hun tempoet og nydelsen steg. Det blev mere og mere dejligt og jeg begyndte at stønne svagt.
”Kan du lide at få pik, min lille tøs…”
”Uhmm”, var det eneste, jeg kunne svare. Hun blev ved en tid endnu, indtil hun sagde: ”Kan du tåle mere pik”? Jeg nikkede, ”Ja frøken”.
Hun gik over til et lille bord, der stod midt på gulvet og sagde: ”Godt tøs, så kom herover og læg dig på ryggen på bordet”. Jeg gjorde, som hun sagde og fik straks fikseret mine hænder til bordet. Mine ben blev bundet op mod loftet, spredte, som i et gynækologleje. Hun lagde 2 dildoer frem en almindelig og en, synes jeg, ret stor. Frøknen iførte sig gummihandsker, kiggede på mig og spurgte: ”Er du klar min lille tøs? Nu skal vi se, hvad du kan holde til”.
Langsomt begyndte hun at arbejde med sine fingre i min slavindemis. Først en finger, så to og siden tre. Hun tog den mindste af de to dildoer og begyndte at bolle min mis med den. Hun kørte godt rundt, til jeg var blevet godt udvidet. Derefter tog hun den ud og kiggede på mig og sagde: ”Så søde, nu skal du mærke, hvad det er, du har udsat mig for”. Hendes øjne strålede, idet hun rakte ud efter den store dildo. Hun holdt den triumferende op foran mine øjne og sagde: ”Husk, du har afgivet alle dine rettigheder til mig, så du kan ikke sige nej”. Da jeg kiggede på den blev jeg pludselig i tvivl, om det var en god ide det her. Men hun er allerede begyndt at bearbejde min slavindemis.
Efter 15 minutters skånsom bearbejdning kunne jeg mærke, at det var lige ved at lykkes for hende at få den op i mig. Jeg mærkede nu, hvordan den gled op i mig. Det hele sortnede for mine øjne og jeg gik over i en anden tilstand. Jeg havde ikke længere kontrol over nogen ting, men lå bare og tog imod, mens frøknen brugte den store dildo på mig.
Jeg kommer til mig selv, ved jeg bliver kysset blidt på munden. Da jeg åbner øjnene, kigger jeg lige op i frøknens smukke blå øjne. Hun har et stort smil om munden. Hun spørger: ”Kunne tøsen lide at få pik”? Jeg kigger hende dybt i øjnene og svarer: ”Ja, det var det vildeste, jeg nogensinde har oplevet”. Hun smiler og hvisker: ”Godt min pige, nu vil jeg så gerne have noget af din pik”. Jeg bliver løsnet og vi lægger os over på sengen. Frøknen sætter sig overskrævs på mig og begynder stille at ride mig. Der går ikke mange sekunder før den første orgasme ruller ind over hende Jeg nyder synet og bliver ved. Heldigvis er jeg i stand til at holde mig i lang tid, så hun får en del orgasmer, inden jeg ikke kan holde mig længere. Vi kommer begge i en kæmpe orgasme.
Hun bliver siddende ovenpå mig, til vi begge kommer til bevidsthed igen.
Hun kigger op på mig og hendes ansigt lyser op i et stort smil. ”Så min lille tøs, nu har du næsten været det hele igennem. Du mangler kun én ting”…
Hun rejser sig fra min pik og sætter sig over mit hoved. ”Du har ikke lært at sluge endnu og det skal du! Er det forstået tøs”. Jeg nikker og hun sætter sin mis ned til min mund. ”Åben munden tøs”, siger hun. Jeg gør, som befalet. Hun støder hele den ladning sperm, jeg lige har givet hende ned i min mund.
”Luk munden og synk”, siger hun. Igen adlyder jeg. Det er lidt svært at synke, men jeg får det ned. Hun kysser mig på munden og siger: ”Sådan min pige, du har gjort det godt i aften”. Vi går sammen i bad og nyder hinanden under bruseren. 

Det var så enden på min første dag hos den smukke og skønne frøken. Nu skal vi i seng… og gad vide, hvad der venter sig i morgen.
Godnat kære dagbog.

Lørdag kl. 9.30
Dagen er lige begyndt efter en dejlig nats søvn og gårsdagens begivenheder sidder stadig i kroppen.
Jeg sidder nu og venter på at min skønne frøken skal komme ned og sætte sig til morgenbordet, som jeg lige har dækket.

Lørdag kl. 13.00
Vi har nu hygget os og spist morgenmad. Efter maden gik vi en lang tur ved stranden og fik snakket om gårsdagens oplevelser, som sad dybt i os begge.
Da vi kom hjem fortsatte frøknen legen.

Lørdag kl. 21.00
Vi er netop færdige med en stor seance, som startede for 8 timer siden.
Efter at have været i bad, fik jeg besked på at indtage min plads på gulvet uden for døren til soveværelset og vente der til der blev brug for mig.
Der gik ca. 10 minutter før frøknen kaldte: ”Kom Svovlstik”. Jeg skyndte mig at rejse mig og gå ind (stor fejl). Hun kiggede p mig og sagde: ”Nå, slaven har nok taget sig nogle friheder”. Jeg kiggede uforstående på hende, mens hun sagde: ”Når jeg kalder på dig, Svovlstik… Så forventer jeg du kommer kravlende”. Derpå blev jeg sendt udenfor igen og efter endnu 5 minutters venten kaldte hun igen. Denne gang kravlende på knæ ind til hende.
Hun sad i stolen og ventede på mig. Jeg kravlede hen og satte mig ved hendes fødder og kiggede ned i gulvet. Efter at have betragtet mig lidt sagde frøknen: ”Kig på mig Svovlstik. I dag skal vi prøve nogle af dine grænser af… Jeg vil lege med dig og bruge dig, som jeg har lyst”. Hun holdt et halsbånd mellem sine hænder og sagde: ”Dette er dit halsbånd, som du skal bære med stolthed. Det er beviset på, at du er i min magt”. Hun smilede og gav mig halsbåndet på, hurtigt og herefter fulgte manchetter på hænder og fødder. Inden jeg havde set mig om, stod jeg bundet i et X og frøknen begynder at beføle min krop. Først med blide berøringer og siden hen med blide klap og nap. Hun gå rundt om mig og hendes hænder er overalt. Hun kigger mig i øjnene og siger: ”Jeg elsker at se dig i min magt, Svovlstik. Men nu er det også kun mig, der må se”. Der bliver lagt et blindfold for mine øjne. Nu kan jeg kun mærke, hvordan jeg bliver pirret med bla. en let kilden, små nap, kærlige klap og en masse blide berøringer.
Efter en tid begyndte hun at piske mig bidt og over hele kroppen. Da hun holdt en pause, fornemmer jeg, at hun forlader rummet en kort tid. Det næste jeg mærker er, at mine nosser bliver bundet. Jeg kan mærke, at hun binder rundt om dem, så de bliver holdt helt nede. Jeg mærker nu, hvordan hun løfter snoren og mine nosser bliver trukket opad. Frøknen tager pisken og pisker lige så stille mine nosser. Det er svært at stå stille og jeg prøver at undvige men forgæves.
Jeg er fuldstændig i hendes magt. Hun holder inde med piskningen af mine nosser, men kun for at binde et tungt lod i snoren. Det gibber i mig, da hele vægten af loddet forplanter sig op igennem min kro. Frøknen siger nu til mig: ”Så min elskede Svovlstik, nu må vi håbe, du kan stå stille mens du modtager din straf”. Jeg protestere: ” Jeg har da ikke gjort noget forkert… Har jeg”?!
”Du glemte at kravle ind af døren ikke… Det vil nu blive straffet søde, sammen med alle de andre ting, jeg har noteret mig. Jeg er nået frem til, at du skal hove 725 slag”. Jeg sank en stor klump og svarede stille, at jeg selvfølgelig var klar til at modtage min velfortjente straf. ”Godt Svovlstik”, lød det fra frøknen.
Den næste halve time regnede slagene ned over min krop og lad mig sige, det var svært at stå stille. Så loddet om mine nosser gjorde straffen dobbelt.
Efter den massive omgang pisk, der næsten drænede min krop for energi, blev jeg løsnet fra mit fængsel og vi lagde os på sengen, for at komme til hægterne igen. Da vi havde ligget lidt, bad frøknen mig sætte mig ned på gulvet. Hun rejste sig op og befalede mig at kysse hendes sko. Jeg gjorde mit bedste og derefter blev jeg gennet om på ryggen. Frøknen tog nu sine sko af og satte den ene fod op til mit ansigt og beordrede mig til at slikke den. Da den ene fod var blevet slikket grundigt, skulle den anden have samme tur. Så kom turen til hendes dejlige mis. Den skulle også have den helt store slikketur og det fik den! Det var skønt at se og mærke, hvordan orgasmerne rullede ind over min elskede frøken. Efter nogen tid rejste hun sig og roste mig for mit gode tungearbejde.
Jeg blev igen beordret hen på sengen, hvor mine arme og ben blev fikseret til hvert sit hjørne af sengen. Frøknen satte sig nu mellem mine ben og begyndte at binde min pik og nosser stramt op. Hun satte sig overskrævs på mig og holdt to brystklemmer op foran mig. De var forbundet med en meter snor. Hun placerede dem nu på mine brystvorter, hvorefter hun behændigt rejste sig op, så hun stod over mig. Jeg kunne se lysten lyse ud af hende, som hun stod der. Langsomt begyndte hun at trække i snoren, mens hun sagde: ”Jeg vil nu se min elskede Svovlstik, hvor meget dine brystvorter kan holde til”. Hun øgede stille trækket og jeg begyndte at følge efter med kroppen, da det begyndte at gøre ondt. Til sidst var min krop spændt ud som en flitsbue og efter nogle sekunder på den måde, måtte jeg bede om nåde. Hendes øjne lyste af begejstring, da hun sagde: ” Så det var, hvad du kunne klare… Jeg skulle også bare se, hvor langt du ville gå”. Hun satte sig igen ned og denne gang sådan, jeg gled op i hende. Hun begyndte at ride mig, mens hun brugte snoren til klemmerne, der stadig sad i mine ømme brystvorter, som tømme. Det var en fantastisk følelse. Nydelsen blev til smerte og smerte til nydelse. Sådan red hun mig stille i lang tid, der fik mig til at bygge en kæmpe orgasme op. Jeg spurgte om lov til at komme og fik tilladelse. Jeg kunne mærke, hvordan min krop spændte og gjorde klar til klimaks. Da orgasmen kom rullende ind over mig, blev hun ved med at ride mig. Jeg prøvede, alt hvad jeg kunne for at slippe løs, men kunne ikke.
Hun blev bare ved med at ride mig stille og roligt. Jeg stønnede dybt og ukontrolleret og alt blev sort, da jeg kom endnu en gang.
Da jeg kom til mig selv, lå frøknen ved siden f mig og aede mig på brystet. Hun kiggede mig i øjnene og sagde: ” Du forsvandt lidt Svovlstik. Det var skønt at se dig vride og vende dig uden at kunne komme fri. Det var dejligt at have den fulde magt over dig. Du skal nok blive en god slave for mig.”

Ja kære dagbog.
Det var så den weekend i min skønne frøkens varetægt. Jeg er sikker på, at der kommer mange flere gode og frække oplevelse i fremtiden. Guderne skal i hvert tilfælde vide, at jeg er dybt forelsket i hede. Nu vil jeg til at i seng og sove en god lang søvn sammen med kvinden i mit liv.