LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tømreren©

Svulstig M-tøzz opdrages

Inden du/I begynder at læse denne helt forrygende frække oplevelse jeg havde med en af mine uartige Tøzer fra Nettet, vil jeg anbefale først at kigge ind forbi denne helt fantastiske side ”Siliconefree.com/” hvor der bliver vist meget store bryster med bl.a. Europas absolut allerstørste (Karola) og den fortryllende Kati der får bundet sine enorme hængepatter meget stramt sammen - og DET er MEGET Svulstigt og meget, meget frækt.
Fantastiske billeder der virkelig rykker - nyd dem............

KONTAKTANNONCEN

Jeg har lige så langt tilbage jeg kan huske, altid været utrolig glad for de lidt mere buttede piger med store bryster og brede bagdele og i dag hvor jeg nærmer mig de halvtreds, kan jeg med glæde bare se tilbage på nogle helt fantastiske eventyr netop med nogle store frodige Quinder med rigtigt meget til både Gården og Gaden - Barm, Balder og Brede hofter ad libitum. 
Åhh ja, jeg er simpelthen bare så utrolig brystfikseret og er nok det man i folkemunde vil kalde for en inkarneret frelst Babsoman (måske Danmarks største!!) som ganske enkelt ikke kan få disse pragtfulde attributter store nok.

Jeg er desuden også en Master med meget stort M der virkelig nyder at tage disse dejlige frodige Quinder under min ”kærlige” bestemte behandling med disciplin, streng opdragelse og hård afstraffelse for deres ulydighed.
En rigtig Herre med masser af erfaring indenfor det utroligt spændende
S/M-Univers med ”blide” bindelege, Dominans, ydmygelse og Kærlige Klaps på de sammenbundne frodige kvindeligheder.
Når jeg nu f.eks. dribler rundt på Nettet efter disse skønne ypperligheder, dukker der næsten altid ”noget” frem der virkelig tænder mig og det gjorde altså disse eventyrlige billeder af Kati der får sine enorme hængebryster bundet meget stramt sammen.
Her tænkte (drømte) jeg at ”hun” må da også findes her i lille Danmark.

Der gik ikke mange halve sekunder før de pirrende frække drømme blev til ren og skær handling, for nu VILLE jeg bare prøve at finde ”hende” og hvad er så mere nærliggende end at bruge en af de mange kontaktmuligheder der er på Nettet - som sagt så gjort.

Det tog mig alligevel en del tid før jeg havde fået sat bogstaverne helt
rigtigt sammen, for annoncen skulle være helt oprigtig, ærlig, indbydende og hvor jeg samtidigt overhovedet ikke ville lægge skjul på HVEM jeg er og HVAD jeg søger, så her kommer resultatet af den koncentrerede helhed.


”Svulstig M-tøzz opdrages”

Dejlig erfaren slank og spændstig fræk S-fyr søger særdeles velproportioneret varm frodig Quinde til opdragelse, afstraffelse, ”blide” bindelege, ydmygelse, ophængning, S/M og disciplineret streng Dominans.

Herrens kommende M-tøzz må meget gerne være særdeles (Ultra/Extrem) barmfager og ditto voldsomt bredmåset hvor de svulmende kvindeligheder vil komme under meget koncentreret ”kærlig” behandling - pirrende fræk brystsex med stramme reb, klemmer og vacumsprøjter og powerfuld hårde  smæk på de store bløde slåbalder enten med hånden, en af piskene eller spanskrøret alt efter ”behov”.

Jeg er ellers en herlig fri, frisk og fyrrig moden varm voksen mand med både masser charme, gnist i de blå glade øjne og stor udstråling der virkelig oser af selvtillid/magt - meget åben og udadvendt, total ugenert, omgængelig og meget vellidt rundt omkring, så udenfor Det Sorte Univers er jeg altså yderst præsentabel, dog stadig med det bestemmende over mig.

Nyudsprungne M-tøzer oplæres meget gerne udi den utroligt spændende S/M-Verden, hvor den vigtige Tillid, Tryghed og Fortrolighed/stor Forståelse står allerøverst på vores ophidsende leg gennem det sanselige Sorte Univers.

Som sagt er jeg en særdeles erfaren S-fyr, legelysten og grænsesøgende, så uanset hvordan du måtte ønske at blive behandlet, vil Herren til fulde kunne opfylde drømmene for dig - også de lidt mere Kinkye.

”Your Master”


SÅDAN, og så var det ellers bare med at væbne sig med noget tålmodighed, for jeg var næsten helt sikker på at hun nok skulle dukke op.
Når jeg selv søger på scorestederne under ”alt indenfor S/M” forbavses jeg bare gang på gang, for det er da helt utroligt HVOR mange kvinder der ønsker at finde sig en Herre der kan opdrage dem til lydige M-tøzer.
-OG der er også mange af mine ”modeller” med frydefulde frodige former og her drømte jeg så om at finde ”hende” der måske rendte rundt med Danmarks aller aller største og smukkeste kæmpebarm - svulmende store tunge bryster jeg rigtigt kunne ”lege” med - binde, bruge og slå på efter behag.

Tålmodighed er som sagt en dyd og efter en lille måneds tid, lå der et lille
sødt brev til mig i postkassen.


”Ærbødigst Master”

Jeg er en helt nyudsprungen M-tøzz der indtil videre kun lige har snuset til dette vanvittigt spændende S/M-Univers, men jeg er nu nærmest besat efter at blive indviet helt og holdent gennem en streng Herre der kan opdrage på tøzen så hun kan lære at kende sin plads.
Det er godt nok ikke så mange linier jeg bruger i min annonce men meningen kan der jo ikke HERSKE tvivl om - JEG VIL............ men har aldrig prøvet at søge SÅ intenst som jeg gør her overfor denne Master - DIG.

Master søger jo en svulstig pige med fylde og former og når Herren læser mine data, kan han nok se at tøzen er en rigtig stor Quinde der til fulde kan opfylde Masters oprigtige ønske om ”usædvanlig (Ultra/Extrem) barmfager og voldsomt bredmåset” - og det er denne Tøzz så ”udover alle grænser”.
Min barm er virkelig voldsom - MEGET, meget store tunge bryster, men det er desværre hængebryster der næsten dingler helt ned til mit underliv og jeg kan da også ind imellem have svært ved at finde en ”normal” brystholder der er så omfangsrig at jeg kan hælde mine enorme babser ned i de overdådige stofskåle - dobbelte KK-skåle !!!!!!!!!!
Ydermere er de utroligt følsomme og her efter at jeg er blevet så kolossalt tændt på det spændende S/M-Univers, har jeg flere gange selv prøvet at binde dem meget stramt sammen - så stramt at orgasmerne øjeblikkeligt bare ruller heftigt gennem kroppen på mig.

Min bagdel er også et helt ”lille” kapitel for sig - det er ikke bare  meget store balder - det er rene  ”kødklumper”............... Herren får altså en meget stor bred blød røv at lege med og tøzen glæder sig virkelig meget til at få varmet sine svulstige endebalder og efterfølgende måske få lov til at nyde Masters hårdhændede behandling henne i spejlet.

Jeg har ikke noget billede i min profil for jeg er faktisk ikke ret køn hvilket kombineret med min ypper-ypperlige svulmende kvindekrop virkelig har hæmmet mig op gennem årene, så jeg er også ret så uerfaren på det sexuelle område, men håber hermed på at Herren kan hjælpe tøzen godt på vej.

Ydmyg tanker og rislende frække forhåbninger
”Marianne-tøzen”

P.S. - jeg har aldrig tidligere skrevet SÅ ligefremt, oprigtigt og direkte
fra hjertet som jeg har gjort her, men din - DIG virker så utrolig tillidsfuld at jeg simpelthen valgte at skrive som jeg har gjort.
Håber nu ikke at det virker FOR voldsomt og måske ligefremt vulgært.


BANG - jeg var bare helt færdig og sad nu med meget svedige håndflader og med en rejsning der dårligt lader sig beskrive for HENDE måtte jeg simpelthen have fat i og det kunne ikke gå stærkt nok, så efter at have læst brevet, hendes profil og de indbydende dejlige data et par gange mere, røg jeg med fuld hammer lige i blækhuset.
Tastaturet hoppede og dansede da jeg hamrede mine glødende bogstaver ind på skærmen, for dette vidunder af en meget, meget ypperlig brystbombe der oven i købet også ligefrem tilbød mig sin svulmende frodige kvindekrop til fri afbenyttelse, måtte jeg bare have fingre i og det inden andre kunne komme mig i forkøbet.

108 kilo, 49 år og nyudsprungne masochist - OG så med DEN helt overdådige kvindekrop med bryster og bagdel der nok kunne betegnes som usædvanlige.
Jeg var helt skudt og min afsindigt stive pladdervåde Masterpik skreg efter at komme ud i det fri - blive befriet for de stramme beklædninger, så i løbet af no time sad jeg nu splitter nøgen med det spændstige hårde lem bankende helt oppe under hylden til tastaturet.

Jeg tror aldrig tidligere at jeg har skrevet SÅ stærkt, intenst og koncentreret med disse her ”otte der søger og to der finder” fingre og lige pludselig var jeg nået helt om på side fire - SIDE FIRE !!!!!!!!! men tøzen skulle få et brev fra sin strenge Master der kunne gøre hende pladdervåd mellem benene og pirre hendes lyst til grænsesøgende S/M-lege endnu mere.

Jeg beskrev meget detaljeret hvad og hvordan jeg havde tænkt mig at bruge hendes ydmyge store kællingekrop til, og dette ”menukort” var simpelthen bare skrevet SÅ indbydende og kraftfuldt befalende at tøzen ganske enkelt med garanti ikke turde andet end at ringe til sin kommende Herre, for jeg havde sidst i brevet givet hende en direkte ordre om at ringe til sin nye Master straks efter at hun havde læst denne befaling.

”SEND” - og af sted røg brevet hvorefter jeg i al hast kastede mig ned på sofaen for nu ville jeg have mig en ordentlig spiller med min svulmende Marianne-Tøz gyngende for mine glubske Babsomanglugger.
Jeg kastede samtidigt flygtige frække blikke op mod de to blinkende blanke metalkroge jeg havde sat op midt inde i stueloftet og her begyndte filmen så ellers for alvor at køre derudad med den overdådige
kæmpebarmede skønne Katis enorme hængepatter bastet og bundet tæt, tæt sammen.
Åhh ja Marianne-Tøzz, sådan vil jeg også have dig, og DINE extremt store tunge hængebryster vil jeg løfte højt op på de blanke metalkroge - og det så langt op at kællingen må stå på tæer for at ”følge” med.
Pisse perverst, men nu skal jeg så ellers lige love for, at det begyndte at vælte ud med tyk hvid sperm fra min godt gennembearbejdede stangstive Masterpik.
Jeg lå nu med hele ”Damhussøen” liggende udover mit svedige maveskind.

Timerne gik og jeg blev bare mere og mere utålmodig mens jeg susede rundt på Nettet for at finde min svulmende Marianne-tøzz der velvilligt stiller sine overdådige yndigheder til Herrens indiskutable rådighed.
Jeg sad lige så stille og nippede til min rom og cola da telefonen lige pludselig ringede og vækkede mig i mine sanselige frække små drømmerier.

”Øhh ja det er så Marianne” hviskede en sød og lidt genert kvindestemme.
Mit hjerte hamrede derudad for nu var det bare NU................
”Daw tøzz, go' start må jeg sige, for du lystrede da allerede her første gang med at ringe til mig med det samme, og det er et godt førstehåndsindtryk, men hvad siger tøzen så ellers?” svarede jeg lidt hårdt.
”Jamen, jeg ringer for at sige tak til Master fordi han nedværdiger sig til at ville tage sig af denne svulmende uartige Tøzz der ønsker opdragelse med fast hård hånd”, stønnede hun sagte men hørligt ophidset.
”Ja, ja frøken, nu må vi så lige se om du nu også kan gøre dig fortjent til at komme under Herrens beskyttende vinger - hvordan sidder du klædt” sagde jeg igen ret så bestemt.
”Øhh jeg sidder i mit rengøringstøj for jeg er ved at ordne huset”, stønnede hun nu endnu mere ophidset og godt overrasket over spørgsmålet.
”Hvad består dit undertøj af tøzz”.
”Kun et par små trusser og ellers ikke andet under blusen” svarede hun hæst.
”Nu kan du så gå ind og skifte til noget mere frækt for din Herre vil kun
tale med dig hvis du sidder i noget rigtigt frækt undertøj - BH, hofteholder og nylonstrømper vil glæde din Master”.
Av, tænkte jeg, det er måske lige lovligt strengt at starte sådan, men kællingen skal jo før eller siden vide hvordan og hvorledes, så hun kan da lige så godt begynde at lære det allerede her fra starten.
”Jamen Master, jeg har ikke sådan noget pikant undertøj, for jeg har jo aldrig haft brug for det - det eneste jeg kan efterkomme Herrens ønsker med, er noget meget gammelt brugt undertøj, jeg har arvet efter min mor, - et stort hvidt korset med en masse brede stropper ned langs siden, og så et par gamle brune nylonstrømper med søm bagpå ned langs benene, og ingen af delene har jeg endnu prøvet at tage på”, nærmest undskyldte hun. Nu rejste min pik sig øjeblikkeligt, for jeg tænder altså vildt og voldsomt på rigtigt gammeldags pikant undertøj, men det vidste hun jo ikke. ”Det kan godt gå an, men absolut ingen trusser og så må du iføre dig en af dine prangende store kæmpe Bh'er, for Master vil høre gnidningerne fra de brede stropper, der glider snerrende henover tøzens skuldre, når jeg beder hende om at gynge kraftigt med overkroppen - har du forstået, og så må – skal du finde en af dem du nok har kasseret fordi den er blevet alt for lille.
Dine store tunge hængepatter skal sidde meget, meget stramt i de alt for små snerrende stofskåle, og sådan skal Herren altid have dig”.
Jeg kunne høre Marianne trække vejret heftigt, og nej hvor jeg dog bare nød at sidde her og give kællingen direkte ordre om hendes påklædning.
”Uhh Master, jeg er nu meget uartig, for jeg er begyndt at pille lidt, nu da safterne bare vælter ud af mig, og mine vanvittigt store stive brystvorter er helt ømme af bar’ lir og ren ophidselse - bare jeg dog kunne være hos Herren lige nu”, stønnede hun højlydt.
Lige pludselig for der en Satan op i mig.
”DET må bare aldrig ske igen, og du kan godt flytte fingrene med det samme, for Master vil under ingen omstændigheder tillade tøzen at lege med sig selv nogensinde mere - det skal brænde godt og grundigt mellem dine ben, når Herren først ringer efter sin møguartige lille ludertøzz - hun kommer til at tigge og be pænt om at blive befriet for den voldsomme kløe, som kællingen åbenbart meget hurtigt får i sin godt trængende store tøzekusse”.
Jeg sad faktisk og blev helt forskrækket over mig selv, for SÅ streng har jeg aldrig tidligere været, den allerførste gang jeg snakkede i telefon med en af mine Tøzer, men de høje støn må alligevel tyde på at Marianne bliver vildt ophidset ved at blive behandlet på denne ydmygende verbale måde, så jeg fortsatte bare derudad i samme spor:
”Nu vil jeg gøre en undtagelse med dig Tøzz, for det er jo lørdag og klokken er kun lige godt tolv, så Herren har hermed besluttet, at han gerne vil se tøzen an allerede her i dag, men du skal tage din mors undertøj på og den lille stramme brystholder som jeg bad dig om før”.
Nu kunne jeg høre hende sukke helt henrykt.
”Mener Master virkelig at han vil beskue sin nye tøzz allerede her i dag” hylede hun henrykt ned i telefonrøret.
”Ja, men det er som sagt kun en undtagelse, men Herren stiller visse krav til tævens ”uniform” når hun skal betræde Herrens Hus, og det skal være tøj der passer til kællingens nedværdigende stilling hos mig”.
Igen kunne jeg høre hende stønne vildt ophidset.
”Hvordan ønsker Herren at se tøzen an”, hviskede hun hæst.
”Du er jo ikke andet end en tarvelig lille luder-tøzz og sådan skal hun også være klædt - meget, meget stramt, tarveligt, vulgært og luderagtigt, så du kan godt se at komme i gang Tøzz”, kommanderede jeg igen meget hårdt.
”Ja Master, det skal jeg nok, for jeg har faktisk ikke andet end noget gammelt kluns, og meget af det er oven i købet blevet alt for småt, så det kommer da i hvert fald til at sidde meget stramt rundt om min velproportionerede store frodige kvindekrop, hvor især brysterne og den brede bagdel nok vil virke helt overvældende i den trange beklædning”.
Jeg var nu tændt som en startklar tretrinsraket, og jeg kunne mærke hvordan det piblede ud af pikken på mig med klistrede varme kærlighedssafter, for jeg var sgu mindst ligeså ophidset som hun var.
”Nu kan du godt se at skrubbe ud i badet for din Herre kræver pinlig renlighed, hvis tøzen måske vil gøre sig fortjent til, at Master nedværdiger sig til at bruge tid på kællingens godt trængende store fede luderkusse”, kommandere jeg igen-igen strengt og meget bestemt.
”Masters ord er lov, og jeg skal nok prøve at være lydig, men nu bor jeg jo ude på landet omkring Holbæk, så jeg kan nok ikke være hos Herren før ved tretiden - passer det ind i hans tidsplan”, hviskede hun næsten helt bedende.
”Det kan godt gå an - kør ordentligt, for jeg begynder allerede nu at gøre klar til Tøzens komme, nu da du skal blive introduceret så du aldrig glemmer det”, hviskede jeg helt Sadistisk.
”Tøzen er meget, meget spændt, og vil gøre alt for at behage Herren når hun først er kommet indenfor i Herrens Hus”, svarede hun med dirrende nervøs stemme, der fortalte alt om, i hvilken tilstand hun befandt sig, og det var en tilstand som jeg virkelig ønskede at hun skulle være i.
”Farvel Tøzz - Herren venter”, råbte jeg ret så barsk ned i røret.
Hold da helt kæft - sikken en omgang, og selvom jeg efterhånden har prøvet det allermeste indenfor Erotikkens Fortryllende store vide Verden, går denne oplevelsesrige telefonsamtale bare over i Historien - SÅ groft har jeg aldrig tidligere behandlet en af mine Tøzer før, men virkningen var heldigvis ikke til at tage fejl af, og det gjorde mig særdeles glad og meget selvtilfreds.
Jeg smuttede også hurtigt ud i badet for Tøzen skulle få lov til at slikke mig overalt - og jeg mener OVERALT, og det gælder altså også mit lille stramme mørke røvhul hvor jeg vil tvære hele bagpartiet godt og grundigt rundt i hele hendes tarvelige lille luderansigt.
Min pik var igen meget stiv - spændt som en dirrende hård stålfjeder bare ved tanken om hvad jeg ville gøre ved hende, og her vil jeg bare glemme alt om hendes bemærkning om ”ikke særlig køn” for op i røven med udseendet – det var jo hendes svulstige store frodige kvindekrop jeg skulle bruge.
Da jeg endelig blev færdig med Den Store Badedag, skænkede jeg mig en ny stor velsmagende rom og cola hvorefter jeg igen satte mig godt tilrette foran min ”legekammerat” – computeren, der også gemmer på mange skønne minder fra mine tidligere bekendtskaber med andre af de vidunderlige velproportionerede frodige lækre M-kvinder, der helt hæmningsløst bare lader mig gøre med deres kroppe, hvad Herren nu engang har lyst til.
Specielt er der nogle helt forrygende frække mails med en helt speciel dejlig storbarmet dame, der også var sprunget ud som M-tøzz, men som faktisk ikke kendte sine grænser, og det ville hun altså have afprøvet sammen
med mig.
Allerede den første aften vi var sammen, gav hun mig tilladelse til at jeg måtte fotografere hende, og lige nu sidder jeg nok-nok engang med fuld rejsning og nyder de smukke billeder af hendes pragtfulde frodige kvindekrop, hvor jeg har bundet hendes store tunge bryster (DD-skåle) meget stramt sammen.
De ypperlige faste patter var oversået med ru tøjklemmer som også dinglede lystigt mellem hendes store bløde inderlår hvor jeg ret så sadistisk også havde sat en klemme direkte ned på den vildtstrittende stive klit, men der kom ikke en lyd fra hende da jeg samtidigt daskede til den ru tøjklemme.
Det må da have gjort forfærdeligt ondt, men altså ikke et kny fra Tøzen. Hun ville også have pisk og det var både Den Nihalede og den rappe hårde ridepisk, men heller ikke her kom der en lyd fra hendes mund selvom jeg hele tiden øgede kraften i mine slag.
Jeg kunne til sidst ganske enkelt slå til med fuld kraft både på hendes
store frodige røvbalder og henover de sammenbundne store bryster hvor jeg også lod den svirpende ridepisk lande direkte henover de stive hårde brystvorter hvilket heller ikke fik Tøzen til at hyle.
Det endte med at jeg måtte bruge spanskrøret for at få hende til at klynke bare en lille smule, men jeg kunne igen slå lige så hårdt jeg lystede for hun kunne faktisk få en hel lille orgasme når hun den næste dag kunne beundre sin gennemtævede store rødstribede bagdel hjemme foran spejlet.
”Mine røvbalder er bare åhh så smukke - de er nu blevet helt sorte!”
Tøzen kendte ikke sine grænser - hun havde sgu ikke nogen, og det ophidsede mig voldsomt, at jeg bare kunne tæske løs på hende med fuld kraft overalt på hendes afsindigt lækre store krop, uden der overhovedet var optræk til at bruge det stopord, vi havde aftalt fra starten - det var helt fantastisk.
Nå, men nu måtte jeg se at få hende ud af kroppen, selvom det var meget svært, men hun valgte desværre at flytte sammen med sin mand igen - SHITttt.

Nu begyndte tiden lige pludseligt at løbe fra mig.
Jeg klædte mig i mit sorte Macho-tøj og valgte at lægge alle redskaberne frem inde på sofabordet med rebene, kæderne, Den Nihalede og ridepisken, det stive spanskrør, klemmerne, blindfoldet og nogle vacumpumper jeg skulle bruge på hendes brystvorter og den stive klit.
Stod så ellers bare stille og roligt og nød det bugnende frække torturbord hvor jeg samtidigt var virkelig spændt på hendes reaktion, når hun så de mange redskaber og de blinkende blanke metalkroge oppe i loftet.
-OG SÅ RINGEDE DET PÅ DØREN........................

Nu begyndte jeg sgu bare at ryste over det hele af bar spænding, for hvordan så Marianne nu ud i virkeligheden - hendes pragtfulde frodige kvindekrop havde jeg jo fået beskrevet men hvad betød ”ikke særlig køn” mon?
Jeg tog lige en ordentlig slurk af min sjus, inden jeg gik ud for at åbne døren til min ventende nye Tøzz, men her skulle jeg så ellers få mit livs overraskelse, for Marianne var simpelthen bare ALT, hvad jeg havde drømt om - og lidt til.......
Hun var nu bestemt ikke lige Københavns svar på Sophia Loren, men alligevel var der noget særligt - noget helt specielt over hendes ansigt, der sneg sig direkte ned mellem benene på mig.
Men det skulle blive meget være for da jeg hjalp hende af med den mere end godt fyldte overfrakke, væltede den mest vidunderlige kvindekrop bare frem foran mine meget nysgerrige blanke blå øjne.
Jo længere jeg lige så forsigtigt krængede frakken ned over hendes skuldre, jo mere Quindelighed væltede der bare frem, og allerede her så jeg at Marianne havde i hvert fald ikke overdrevet m.h.t. til hendes helt unik store barm.
”Er Herren tilfreds med hvad Han ser”, sukkede hun hæst.
Jeg lod frakke være frakke og lod den dumpe ned på gulvet for hendes fødder hvor jeg til min store glæde så at Tøzen stod i et par glinsende sorte stiletter der virkelig klædte de kraftige bløde ben.
Hun var også iført en ultra-ultra stram blank sort laknederdel, der sad som malet henover det svulmende brede bagparti, og her kunne jeg altså ikke lade være med at give hende et ordentligt klask ned på den overdådige bagperron som straks satte sig i dejlige frække gyngende bevægelser.
Jeg trak ligeså forsigtigt op i den skinnende laknederdel og opdagede den nederste kant af det hvide korset der var en perfekt ramme omkring de helt utrolige kridhvide store bløde røvbalder - afsindigt smukke ”slå-balder”.
De gamle halvtykke brune nylonstrømper med søm hele vejen ned, gjorde hendes påklædning vidunderlig vulgær og direkte tarvelig men igen havde Tøzen altså bare pareret ordre.
Da jeg så så ind i entréspejlet, måtte jeg hive efter vejret.
Den sindssygt tætsiddende blanke satinbluse var ”fyldt” til bristepunktet med en kanon stor tung kæmpebarm, der grænsede til det uvirkelige.
De hårdtprøvede stakkels knapper lavede ottetaller hele vejen ned og nu så jeg hvordan meget af alt det bævrende bløde brystflæske på det nærmeste bare væltede udover kanterne på den alt, alt for ”lille” blondeBh.
Tøzen HAVDE efterkommet mine strenge ordre - stramt, stramt OG STRAMT.

Fortsættelse følger - kinky og vidunderligt småperverst.

”Jeg beordrede Tøzen, der var fornuftigt bagbundet med kæder omme bag ryggen, ned på knæ foran det store sofabord og startede så ellers med at binde hendes ben  som derefter blev gjort grundigt fast til de to bordben ude i hjørnerne så kællingen ikke kunne bevæge sig - ”flygte”.
Så tog jeg et fast greb om de dinglende tunge kæmpekloder og løftede alt det bævrende bløde brystflæsk direkte op på den kolde stenplade hvorefter jeg ret så sadistisk begyndte at surre hele ”balladen” meget, meget stramt sammen så de enorme yvere til sidst lignede to velhængte saftige rullestege.
Og så startede............................

Kærlige Klaps - ”Svulstig M-tøzz opdrages” - ”Big IS VERY
beautiful