LÆSERNES EGNE NOVELLER

Dreammaker©

Sweet Dreams 1

"Nå, nu får vi se om præmien også er en præmietyr"
"Jeg har hørt dig sige, at du er i god form. Lad mig se, hvad med lidt gymnastik.
Må jeg se dig lave 25 armbøjninger? For hver, der ikke er tilfredsstillende gennemført, vil jeg sætte en metalklemme på pung, pik eller anus.
Tak, nu ser du jo nydelig ud.
Så vil jeg gerne se den gamle kaptajn Jespersen øvelse: Ud-Ned-Op-Ind, Ud-Ned-Op-Ind. Ud og ind er arme og ben, ned og op er overkrop og arme til fingrene rører gulvet.
Længere ud med benene!
Længere ned med hoved og arme, så jeg kan se alle dine yndigheder!
Tænk på at hver uacceptabel udførelse medfører bordtennis på ballerne! Videre!
Tak.
Giv mig en prøve på din smidighed. Ved du hvad dette er?
"Ja, en hula-hoop ring".
Udmærket, så ved du også at man kan holde den i sving om hoften ved passende bevægelser. Nu skal du holde den i gang i to minutter. Det er ikke ret lang tid. For hver 10 sekunder der kommer til at mangle vil du få et slag med den brede pisk på baller, mave eller lår efter eget valg."

------------------------

Kim var ved at kollapse af træthed, og mange gange var han ved at falde fordi hans syn var blindet af en hætte. Kris havde tabt ham i et spil yatzy til en meget velskabt, men også meget hårdtslående ca. 45-årig kvinde, som han hidtil kun havde beundret på afstand i klubben. Han tænkte på om han overhovedet havde kræfter til at tilfredsstille hende, hvis det var det hun ønskede. Måske var hun bare en sadistisk voyeur, der ville se sin egen slave bruge en anden mands mund og endetarm? –Når de kørte hjem ville han sige til Kris, at hun skulle passe lidt på med hvem hun overlod ham til.

-------------------------

Hun bad ham sætte sig på hug foran sig; så bandt hun hans hænder sammen på ryggen, førte linen mellem ballerne og bandt den stramt om roden på hans penis, og lod linen være så lang så hun kunne trække i den som det passede hende.
"Okay. Var det ikke også dig, der forlangte anus’er så rene, så man kunne spise chokolade af dem? Værsgo!"
Hun satte sig godt tilbage i lænestolen, lagde benene på armlænene. Så tog hun et marcipanbrød, spyttede på det, og stak det ind i endetarmen, så kun 5 cm var udenfor.
"Pas på du ikke knækker det, eller kommer til at bide det over, så skal jeg sørge for at din egen anus kommer til at gløde."

Hos mange SM’ere indgår der i fantasierne et stænk af promiskuitet, et slags ludersyndrom.. Eller måske er det en voldtægtsdrøm, der ligger latent hos alle, men som hos os kan leves ud under kontrollerede former, ligesom smerten, der får varmen til at strømme og pulsen til at banke hårdt.
Det gælder begge køn.
Men en del har en stærk hæmning overfor at leve denne fantasi ud; måske repræsenterer den en af de sidste grænser, der kan overskrides.
Det var muligvis dette, klubbens festudvalg havde i tankerne, da det besluttede at arrangere en bingo-dag. Dér kunne man undgå det uheldige træk ved en slaveauktion, at en eller flere ikke blev afsat.
Da tilmeldingen var slut, og der havde meldt sig 30 deltagere, med en ligelig fordeling på S og M præferencer, blev reglerne fastsat således:

Alle pladerne blev spillet færdig. Derefter fik den først færdige S’er den sidst færdige M’er som præmie, samt fik lov at trække et kort med en beskrivelse af de seancer, han/hun skulle iværksætte med slaven (der var to kortbunker, en til hvert slavekøn).

Dette førte i nogle tilfælde til senere dannelse af grupper på fire, hvor S’erne med stor entusiasme forfulgte deres lyster i fællesskab. Det var ved den lejlighed, Kris fandt ud af, at hun havde kemien fælles med Mik. Dels var de begge midt i 50-erne, veluddannede, og dels var de enige om ikke at gøre sadistrollen til en besættelse. Rollen skulle begrænses til at være fødselshjælper for alle parters vellyst, på de tidspunkter alle parter kunne enes om.

De var enige om, at S-rollen var en balancegang mellem egoisme og hensyn til "slaven", hvorimod M-rollen indebar den luksus at være rendyrket egoisme. Men de var også enige om at gå meget vidt for at tilfredsstille deres "slavers behov, selvom de følte sig manipulerede ind i rollen. Egentlig kunne de godt tænke sig at skifte fra herskeransvaret til slaverollen ind imellem.

Mik og Kris sad i klubben og sludrede om løst og fast over en kande kaffe.

Deres "slaver," jette og kim, sad på hug på gulvet foran. jette var temmelig kraftig, og bortset fra hætten var hun kun iført et bredt, meget stramt indspændt bælte, der snørede maven dybt ind over det glatte, parfumerede venusbjerg. kim var slank, og udover hætten var han bundet meget stramt om penisroden med et tyndt reb, som Kris holdt i den anden ende.

I samtalens løb kom de omkring både fritidsinteresser og dagligliv.

Det viste sig, at de begge holdt af friluftsliv, og også at de begge havde svært ved at nå at passe både hus og have.

Mik forslog da, at de et par weekends kombinerede det nyttige med det behagelige på den måde, at jette og kim under opsyn og passende disciplin begyndte lørdag formiddag med forefaldende arbejde ude og inde.

Der var spændende perspektiver i hus- og havearbejdet, for både Mik og Kris boede ganske ugenert, Mik i en gammel villa med højt rækværk om en have med store gamle træer, Kris på et landsted med mange ugenerte kroge og skovklædte bakker fjernt fra alfarvej.

Om eftermiddagen kunne de så gå en runde i skoven efter svampe med jette og kim som sporhunde, (der måtte de naturligvis overholde en vis dress-code, men det kunne begrænses til det mest nødvendige). Kris syntes det var en glimrende idé, og foreslog at sporhundene blev straffet passende for hver svamp der var ubrugelig.

Både jette og kim var habile kokke, så om aftenen kunne de se frem til spændende oplevelser efter en god middag. I sit stille sind havde Kris allerede planlagt forskellige seancer.

-------------------------

Mik havde givet hende fuld brugsret over jette, ligesom hun havde overladt kim til Mik. Hun havde altid haft en hemmelig lesbisk drøm, og nu kunne hun ikke se hvorfor hun ikke skulle virkeliggøre den. På en måde nød hun at se på jettes lidt svulmende former, som ikke var helt ulig hendes egne, og især blev hun ophidset ved tanken om at hun måtte klaske, slå, ælte dem så meget hun orkede. Alene det at røre en "fremmed" krop overalt forekom hende lidt forbudt, og det ophidsede hende.

Hun begyndte med at beordre jette til at lægge sig på et bord på ryggen; derefter trak hun med ankelreb jettes ben op og ud og gjorde dem fast til to kroge, således at jettes baller var ude over bordkanten. og hendes glatte, velduftende venusbjerg smilede forventningsfuldt til Kris.

Nu skulle jette varmes op før næste scene.

Først snørede hun jettes bryster ind, så de stod som to røde tennisbolde; en kort tid nød hun at stå og bide i dem og sutte på dem. Derpå anbragte hun en lille tændt dildo i jettes anus, en større i skeden, og spændte dem fast med en rem. Hun kunne høre på jettes vejrtrækning at vellysten var ved at overgå uroen og nervøsiteten..

Så kom turen til ballerne. Kris gennemarbejdede dem med battet, så alting gyngede, indtil de havde fået en ensartet rød kulør. Derefter kom turen til maveskindet med den flade pisk på samme måde, og til sidst æltede hun alt det varme kød igennem med hænderne

Nu var jette klar, og Kris var selv blevet ophidset..

Hun overvejede om hun skulle prøve dobbeltdildoen først, men valgte at starte uden. Hun frigjorde jette fra rebene og anbragte hende på ryggen på gulvet med arme og ben spændt ud til siderne, stadig med de to dildoer isat. Så lagde hun sig i 69-stilling ovenpå jette, som hun gav ordre til at tage fat; hun kunne tydeligt mærke jettes meget varme bryster på sin mave, og hendes ligeså varme mave under sine egne bryster. Imens kørte hun de to kunstige pikke langsomt ud og ind af hullerne; hun kunne mærke, at jettes engagement nøje fulgte dette.

jette havde et naturtalent for at bruge sin mund og sin tunge, og inden længe var Kris næsten blevet udmattet af orgasmer.

Så var der det med dobbeltdildoen. Hun havde set billeder af piger, der legede futtog med dildoen som kobling, men troede ikke det kunne måle sig med det hun lige havde oplevet. Men hvis hun gav køb på rollerne et øjeblik kunne det måske være spændende.

Hun kunne ikke længere høre slag- eller andre lyde nogen steder, så hun formodede at kim havde aftjent sin tjenestepligt. Hun kaldte på Mik og skitserede sit ønske. Det var han med på.

Han beordrede både jette og Kris ned på alle fire med ballerne mod hinanden. Så fandt han dobbeltfidusen, smurte den ind i glidecreme og førte den helt i bund i de to skeder. Han kaldte på mik, løsnede den snøre han havde om pikken og bandt ham fast på en stol så hans pik var ud for jettes mund. Derefter gav han ordre til action, ledsaget af en rytmisk, langsom piskning af de fire baller med en blød pisk. Kris vidste godt hvad jette havde fået ordre til, og glædede sig allerede.

kim kunne intet gøre, blot finde sig i at jette med sin mund tvang ham til udløsning, og han kendte konsekvensen.

Efter 5-10 minutter trak Mik dildoen ud, for blot at føre den ind i de to numsehuller. I starten dryppede han den omhyggeligt med glidemiddel, men hurtigt var de to kvinder i stand til at klare sig uden. Dobbeltdildoen var dog lidt for lang til det brug, og Kris og Mik aftalte at anskaffe en mere passende.

Så skete det uundgåelige for kim, og seancen blev sluttet. Kris havde i aftenens løb arbejdet sig op til ligefrem at glæde sig til at piske kim, og nu skulle det ske. Han blev bundet fast, svævende i luften, til fire stolper ude i en tilstødende bygning, hvorefter Kris tog fat. Hun kunne ikke lade være med at tænke på, om det mon var det her han havde drømt om, men nu var terningerne i hvert fald kastet. Til sidst kyssede hun ømt hans røde baller.

--------------------------

Det havde på alle måder været en meget anstrengende Weekend, og de enedes alle fire om, at næste gang ville de nøjes med borgerlige fornøjelser, som spadseretur i Nordjyllands smukke natur, spil af forskellig art, god mad og snak…

Trods det at kim var ved at være op i årene, kunne han stadig glæde sig over ophidsende og pirrende fantasier. De handlede mest om at blive brugt, at blive "tvunget" til at overskride grænser, at føle sin krop gennem hjælpeløshed og smerte. Det største problem for ham var, at han ikke kunne tåle at få udløsning; skete det, blev alt det, der ellers fik blodet til at dunke i underlivet, modbydeligt og uforståeligt. Den tilstand kunne vare op mod en hel time. Heldigvis havde han lært sig midler til at holde ophidselsen på kogepunktet i timevis.

Hvis han nogensinde skulle leve nogle af fantasierne ud sammen med andre, skulle de opfylde to ubetingede krav: De skulle være renskurede og –spulede både indvendig og udvendig, og de måtte ikke have hårvækst omkring skridt og anus. Bare tanken om toiletsex og behåring slukkede ham.

Derimod gav det ham en kildrende fornemmelse at spule endetarmen ren med en vandslange, og bagefter at køre et tykt reagensglas langsomt ud og ind. I hans fantasi foregik det enten med en "herskerinde," med en påspændt dildo, eller med en dobbeltdildo, eller en anden mand. I det sidste tilfælde indgik i fantasien fiksering i gabestok eller på træhest. Han holdt for meget af kvinder til at se sig selv som frivillig, helhjertet bøsse.

Der indgik ofte udstilling og fastspænding i hans fantasier, sammen med klemmer og slag med redskaber eller hænder. Han kunne imitere nogle af fantasierne på egen hånd, f.eks. anbringe metalklemmer på pik, pung, anus, brystvorter osv, binde penis ind og slå sig selv med et bat. Han var nok et stort stykke af en ekshibitionist, for det pirrede ham at gå rundt og udføre hus og havearbejde kun med en skjorte på, især når han skulle bukke sig ned, med en drøm om at blive "afsløret" og straffet og brugt.

Han havde en nogenlunde ungdommelig krop, og han nød i fantasien at se sig selv med bind for øjnene, bundet fast, liggende på ryggen eller stående i en gabestok og blive tvunget til at betjene andre med mund, pik eller anus.

Kris var en lidt overvægtig kvinde, men meget charmerende og med let til latter. Egentlig var hun kun modstræbende gået ind på at lege med på kims fantasier, men hun havde ladet sig overtale efter løftet om, at det kun skulle være indslag i et liv, hvor de begge havde travlt med andre interesser og gøremål. De var også begge yderst selvstændige personer, som havde faste holdninger. For at gøre det klart, at der var forskel på hverdag og "fest," enedes de om at holde sig til en tidsbegrænset kontrakt. Den ville også kunne anvendes hvis de fandt sammen med andre i klubben:

Kontrakten gælder i timer/dage fra kl.   d.   til kl.   d.   .

I dette tidsrum forpligter både slave og ejer(e) sig til den yderste renlighed såvel udvendig som indvendig. Den indvendige renlighed gennemføres ved udtømning og indvendig spuling med vand i fornødent omfang.

Både slave og ejer(e) skal være hårløse på og omkring kønsorganerne.

Slaven stiller hele sin krop til rådighed for ejeren(ne) i det omfang den kan bruges til at tilfredsstille hans/hendes lyst. Det gælder såvel hud, mund, anus og pik. I forbindelse med ydelserne må der ikke indgå mindreårige, dyr, urin eller afføring. Smerters niveau skal respektere mundtlig aftale. Der må ikke påføres blivende mén eller skader. Slaven må i det aftalte tidsrum ikke få udløsning. Sker det medfører det passende fiksering i isolation i en time, efterfulgt af ti piskeslag eller tyve slag med battet. Slavens syn skal være effektivt blindet i hele tidsrummet. Dette kan dog fraviges ved hjemmeservice.

Det havde holdt hårdt at lade kim plukke hendes hår i skridtet ud, for hvad ville andre tænke? –men ærlig talt, hvornår har det været en skam at have et aktivt sexliv?

Og da hun lod sig spule bagtil første gang skulle hun overvinde en vis skam eller modbydelighed. (Man skulle huske at temperere vandet, og ikke have ret stort vandtryk.) Men hun opdagede snart, at en smidig, ren anus gav mulighed for mange kildrende oplevelser.

Hun var ikke selv 100% hersker, og slet ikke sadist. Hun kunne godt blive opstemt af at gå nøgen under en kjole, og af at lade sig snøre stramt ind, men hun havde et negativt forhold til smerte. Trods alt havde hun mere fornøjelse af at "bruge" kim, selvom han af og til forekom hende lidt komisk når han gik halvnøgen rundt, bundet op og med metalklemmer diverse steder.

Hun havde besluttet at tolerere, at han som mand tænkte på sex ca. 10 gange i timen. På det punkt syntes hun naturen var uretfærdig: Hun kunne fornøje sig med udløsninger adskillige gange i timen, men tænkte kun på det 1-2 gange om dagen. Han gik midlertidig død efter bare én udløsning, men fantaserede om sex hele døgnet. Det var nok rigtigt når man sagde, at mænd tænkte med det, der hang mellem benene, medens kvinder brugte det rigtige hoved.

Men det havde været en usminket fornøjelse med hårde midler at lære ham at bruge munden rigtigt, og længe. Nu kunne hun bruge ham som et redskab, et instrument, til at bygge en lang række udløsninger op, fra pirrende opstillinger og syn over dejlige kærtegn til et langvarigt klimaks, hvor hun egentlig var begyndt at nyde at svinge den lange brede pisk, hvis han ikke slikkede anus dybt nok, eller holdt pauser i sin mundtlige kommunikation med klitoris.

Hvis han sugede, medens han holdt den ene brummende dildo oppe i skeden og den anden ca. 5 cm inde i anus blev hun fuldstændig euforisk, og var af og til nødt til at beordre en pause for ikke at komme til at tisse ham i hovedet.

Når de havde en seance med afstraffelse med smæk, pisk og klemmer kunne hun høre på hans åndedræt hvordan varmen fra den rødmende og smertende hud bredte sig i hans underliv. Selv om hun ikke forstod det, gav det hende alligevel en tilfredsstillelse; af og til var det næsten som om den erotiske ophidselse bredte sig til hende, vel også fordi hun nød at røre ved hans glatte hud...   fortsættes..

Dreammaker