LÆSERNES EGNE NOVELLER

Dreammaker©

Sweet Dreams 2

En måned efter den første sammenkomst begyndte Kris og kim at tale om at invitere jette og Mik på en lang weekend. Kris havde efterhånden fordøjet de første indtryk, og var også begyndt at "bruge" kim med større lyst. Hun var blevet mere afklaret hvad angik hendes egne behov og grænser; hun var væsentlig mere tiltrukket af kroppen, både hendes egen og andres, end hun havde været tidligere, sikkert fordi hun sammen med jette og Mik havde lagt hæmningerne sammen med tøjet. kim var blevet mere afdæmpet efter at have fået afreageret. Det havde nok været hårdere for ham at betjene Mik og udleve andre af sine fantasier end han havde ventet.

Et yderligere incitament var, at hun følte, de to par kom godt ud af det med hinanden, også på det "civile" plan. Det samme gjaldt kim. Der var heldigvis heller ikke den helt store aldersforskel.

Mik og jette var glade for invitationen, og de enedes om en weekend sidst i maj, fra fredag frokost til søndag aften.

Tiden kom, vejret var perfekt forårsvejr med høj himmel og lærkesang. Fredagen blev tilbragt med en picnic og en lang spadseretur i det storslåede klitlandskab, afsluttet med en let middag før de satte sig til bridgebordet om aftenen.

Under spadsereturen var det kommet frem, at der var almindelig enighed om en gentagelse af seancen med erotisk dominans, og at den passende kunne foregå fra lørdag morgen til søndag morgen, så alle kunne restituere sig i løbet af søndagen. Kris og Mik blev enige om de overordnede retningslinier.

Lørdagen begyndte kl. 7 om morgenen for jette og kim; de havde fået separat værelse for ikke at vække Kris og Mik for tidligt. Ved deres senge lå en kuvert med besked om deres første morgenpligter, som de nu begyndte at følge:

Efter at de havde vasket og renset sig grundigt, gennemgik de hinanden for overflødig hårvækst. Så klædte de sig på efter brevets retningslinier: Manchetter på ankler og håndled, en prop, som de først skulle dyppe i eau de cologne, i det bageste hul (det sved lidt, men fik samtidig stimuleret slimproduktionen). En rem mellem baller og rundt om livet til at holde plug’en inde. Det sidste, de skulle klæde sig i, var en parfume der var stillet frem.

Nu gik de ind til hver sin ejer, hvor de forsigtigt løftede dynen, så de selv kunne komme ind for at kæle for deres ejers mave, baller og lår med hånd og mund; de blev ved indtil deres ejere bad dem stoppe. Så fik de dagens første opgave.

Først fik de besked om, at de ikke skulle bekymre sig om noget som helst andet end at stå til rådighed. De skulle ikke forvente at få noget at spise før søndag morgen, men de måtte drikke vand efter behov. De skulle bære hætte, undtagen når Kris eller Mik tillod dem at se.

Dernæst blev de beordret til at anrette morgenbord til deres ejere, som imens gik i bad sammen. Køkkenarbejdet blev betragtet som gruppearbejde, og hvis der var grund til klage ville det blive noteret til brug ved senere straffeøvelser.

Morgenbordet blev nydt i fred og ro; Kris og Mik sad mageligt, med fødderne oppe på deres fodskamlers bagdele; jette og kim var beordret til at ligge på knæ foran dem, med spredte ben og hoved og skuldre i gulvet, så ejerne havde frit udsyn over det kuperede landskab med den parfumerede bundprop.

Desværre var Mik’s æg ikke kogt nok, ligesom Kris’s ske lå forkert, og efter ca. et kvarter begyndte fodskamlerne at røre på sig; der var også andre småting. Alt blev noteret.

Kris og Kim var blevet meget tændte af at være i bad sammen (og af udsigten til deres slaver). De blev enige om at få det ud af kroppen, delvist ved hjælp af slaverne.

Disse blev befriet for hætterne og beordret til at arrangere en scene med madrasser, lagner og puder. Derefter blev de bedt om med alle midler at hjælpe til ved deres herskeres samleje. Det blev dem strengt forbudt at røre sig selv eller hinanden på nogen ophidsende måde, medens de skulle bruge deres tunger og deres kroppe (hænderne blev samlet på ryggen) til at stimulere de steder hos deres herskere, hvor de kunne få plads.

Det var en fantastisk nydelse for Kris og Kim. Uanset om de lå i missionærstilling, på siden, eller hun blev taget bagfra, eller de lå i 69, var der kroppe og tunger over, under og i dem, som bløde og varme pirrede deres sanser hvor deres egne hænder eller Miks pik ikke kunne nå.

Desværre for slaverne havde de også nydt det for meget, kims pik var vokset betænkeligt under seancen, ligesom jette var blevet temmelig opsvulmet og fugtig mellem benene.

For ikke at samle alt for meget sammen til om aftenen blev Kris og Mik enige om at gøre regnskabet op under frokosten.

jette og kim fik besked på at lave en rigtig lækker frokost til deres ejere. De nød begge arbejdet med tilberedning og smuk anretning uden at have den mindste mistanke om hvad der ventede dem. De var enige om at håbe på en solid appetit hos deres herskere; da de var færdige var der, foruden flere slags sild, asparges med laks, krydrede stegte kyllingelår, røget ål, stegt mørbrad og flere slags lækkert pålæg på pølsebrættet med en frisk sprød salatskål til.

Medens de to "slaver" knoklede med maden hvilede Kris og Mik med dagens aviser. Derefter gik de en havetur, hvor de nød foråret og diskuterede i detaljer hvad de skulle stille op med deres erotiske slaver.

Da de havde sat sig ved det overdådige frokostbord bad Kris mik hente kassen med "legetøj" inden de begyndte at spise.

"Nu skal du først spænde jette fast stående, og så straffe hende som du finder nødvendigt for hendes fejl, som du kan læse om her i bogen. Du er jo ekspert, du må jo vide hvordan. Inden du går i gang skal du sætte Vivaldis "Fire Årstider" på, og bagefter Mozarts Klarinetkoncert. Når musikken er færdig skal du også være færdig. Hvis ikke både Mik og jeg er tilfredse med indsatsen vender vi tilbage til det."

Både jette og kim var målløse. Nu skulle de levere en meget speciel underholdning for deres ejere, medens de bare sad og spiste!

Men kim gik i gang, spændte jettes spredte arme fast ved manchetterne under loftet, og de spredte ben ditto ved gulvet. Derefter gav han jette hætte på og fjernede remmen mellem ballerne. Som hun stod der var hun utrolig smuk og fristende: runde, fyldige ben under to, let hængende, store, lyserøde halvkugler og et glat og lækkert venusbjerg og med brystvorterne forventningsfuldt strittende.

Så fulgte over en times anstrengelser for at tilfredsstille tilskuerne: ballerne blev gjort varme og endnu rødere med hænderne, han kneppede hendes numsehul med analpluggen, smækkede lårene let med den bredstrimlede piske, satte klemmer hist og her, brugte den bløde pisk og penselen på venusbjerg og klitoris før han forsigtigt satte en kunstig pik op (der var jo i forvejen optaget i det andet hul), klappede maven med battet til den blev lyserød. jette trak vejret hurtigt af og til, og kim frygtede hun ville få udløsning, hvad der var forbudt, og derfor holdt han pauser. Kris bad ham hurtigt om at skrue op for musikken, så den ikke blev forstyrret af klaskelyde. Desværre for kim lød de sidste toner af klarinetkoncerten medens han endnu var optaget af sin lidelsesfælle.

"Tak, kim, så må du godt slippe jette fri. Jeg har noteret din dårlige timing i din bog, og Mik er også utilfreds med at du tilsyneladende gav jette orgasme"

kim gjorde som befalet, og fjernede de sidste klemmer og den kunstige pik han havde anbragt i jettes skede.

"jette – når vi nu er færdige, vil vi have kaffe ude i havestuen. I rydder af vejen her, og bagefter giver du kim hætte på og tager ham med ud til os.

Derude spænder du kim fast som det passer dig, der er taljer til at hejse ham op med og andre muligheder. Derefter foretager du en afregning af hans forseelsesbog, ligesom han gjorde med dig. Her er et bånd med gregoriansk kirkemusik for mandskor, og et med "Den Røde Arme"s kor. Dem tager du med, sammen med en båndspiller. Jeg er sikker på at det vil være en passende og inspirerende lydkulisse".

Kris og Mik gik, med smil om læberne og deres læsestof i hænderne, ud i havestuen.

Medens jette og kim ryddede væk og vaskede op, stod de med hver sit sæt af forventninger. Den ene frydefuld og spændt over at skulle debutere i en ny rolle med ubegrænsede rettigheder, den anden nervøs (og spændt) over hvilke krav tilskuerne kunne finde på at stille til hans "performance".

Men efter en halv times tid var de klar, og jette gjorde som beordret. Da de kom ud i havestuen startede hun med at spænde kim fast med overkroppen inde over et lavt bord og benene vidt spredt. Efter at have sat musikken i gang (den var rigtig inspirerende) bearbejdede hun kim nogenlunde som han havde brugt hende, bortset fra at hun nu brugte hans hængende udstyr til at spænde en bjælde fast på –nu fik ordet "klokkeværk" en særlig betydning! Han fik besked på, at hvert klemt fra bjælden kostede et ekstra smæk. Inden middelaldermusikken var slut var han smukt lyserød på lår og bagdel, og han havde uden held tigget om blive onaneret da hun kneppede hans anus med analpluggen. Han måtte nøjes med nogle bløde kys på ballerne.

Men hun havde ikke glemt hvad Kris havde sagt om taljer.

Ganske rigtigt, der var både reb og hejsesystem 2-3 meter oppe. Hun løsnede kim og flyttede ham hen under taljerne. Det lykkedes hende til sidst at få kim spændt fast til et meget bredt H, lavet af træstave, hvor hans mave hvilede på tværstangen, og et håndled og en ankel var fastgjort til hver sidestav. Nu kunne hun uden risiko for personskade hejse ham op ved hjælp af taljerne, så han hang som en svævende musvåge ca. ¾ m over gulvet. Egentlig så han både hjælpeløs og ganske dekorativ ud som han hang der, med frit udsyn til hans hårløse skridt mellem to, ikke særlig store, glatte baller. Med benene trukket næsten 90 grader ud til siden var der ingen der behøvede at "sprede ballerne for at komme til". Han lignede udpræget én der var til for at blive brugt –ikke misbrugt.

Men nu var tiden ved at rinde ud for jette, og hun besluttede at inddrage publikum for om muligt at mildne deres utilfredshed: "Kære Kris og Mik – må jeg godt forstyrre jer? Hvis I har lyst, må I komme her hen. Kris kan jeg tilbyde en dygtig mund og tunge, og Mik et velsmurt hul. Så vil jeg imens sørge for at kim ikke kommer til at fryse" sagde hun, medens hun tog den bredstrimlede pisk.

De gik med til det og tog deres sparsomme tøj af. Tableauet endte med at de begge fik udløsning ved hver sin ende af kim. Kris havde fået anbragt sig på et højt sæde, så hun kunne sidde og nyde ekkoet af Miks indsats, medens jette med øm forsigtighed varmede kims baller. Desværre for jette tog den sidste del så lang tid, at Den Røde Armé for længst havde sunget sidste vers, da kim kom fri. Det blev noteret.

Den sidste del af eftermiddagen fik de to "slaver" lov til at hvile, iført deres morgendress + hætter, på en madras, med håndleddene lænket sammen i et bundt med fire, anklerne ligeså, og ryggen mod hinanden.

Kris og Mik lavede denne gang mad til sig selv, de havde ikke den store sult længere, og faktisk stod de og hyggede sig med gastronomien (omelet & salat) og en flaske rioja medens de talte om hvor perfekt deres plan havde fungeret. De havde faktisk ikke rørt en finger, og ville heller ikke komme til det før søndag, medens de havde tvunget de to "slaver" til en meget underholdende og ophidsende optræden. Bare tanken om det tændte dem, og deres mad blev forsinket mens de fandt ud af hvad et køkkenbord og en opvaskebørste kunne bruges til. Endelig tog de sig sammen til at tage en løs skjorte på, så de kunne komme videre. Af og til gik de ind til de to andre og nød det smukke og pirrende syn af de to nøgne, forsvarsløse kroppe som af og til vendte og drejede sig for at komme til at ligge bedre….

Da de havde nydt deres måltid (og sendt en venlig tanke til de to sultende) tog de fat på sidste scene.

jette og kim blev løst på hænder og fødder og forsynet med snor, jettes fastgjort over ballerne til remmen om livet og kims bundet rundt om pikroden, hvorpå de blev bedt om at gå på alle fire. De blev så trukket hen i musikstuen, hvor de blev rejst op. Mik tog hætterne af dem og gav dem en stor dåse kontorklemmer af metal med besked om at anbringe dem på hinanden. De skulle være specielt opmærksomme på bryster, maveskind og kløften mellem ballerne; den, der fik anbragt flest, ville blive præmieret.

jette og kim gik i gang med en entusiasme, der næsten lignede fribrydning, sådan som de forsøgte at finde de bedste steder på hinanden, men til sidst var dåsen tom.

Kris og Mik sad i to lænestole, stadig kun med deres skjorter på, og benene ud til siden. De to slaver fik nu besked på at kravle på alle fire hen til de to ejere, jette til Kris og kim til Mik. Her fik de at vide, at den, der først fik besked på at stoppe mundknepperiet, fik lov til at vælge musik: valget stod mellem latinamerikansk og vals. kim var åbenbart blevet meget dygtig sidst de mødtes. Mik blev hurtigt nødt til at bede ham stoppe, for ikke at tabe gejsten.

kim valgte latinamerikansk, men havde nok valgt anderledes hvis han havde kendt konsekvensen: han og jette fik ordre til at danse til hele pladen, med klemmer på, medens Kris og Mik sad med resten af deres rødvin og hyggede sig med hinanden.

Det var især klemmerne mellem ballerne og på brysterne der generede når de dansede, specielt når de holdt hinanden tæt. Efter hvad der forekom dem en evighed var musikken færdig, og de blev igen kaldt hen til deres (rigtige) ejere, som nu fjernede alle klemmerne.

Præmien for at have anbragt flest klemmer bestod i at få lov at vælge, med hvem man ville tilbringe natten. Her vandt jette 27-23, og til Kris’s fryd valgte hun at tjene hos hende, dog på betingelse af at Mik og kim var tilstede, dels som hjælpere (i det omfang de havde kræfter til det!), dels som tilskuere. Den betingelse gik Kris ind på –blot de hypererotiske mænd ikke fik lov at bestemme tempo eller andet…..

Hvad der skete om natten har vi ingen vidner til, og det må læseren derfor selv fantasere om. Men det var ikke fire udhvilede pæne borgere der mødte op søndag morgen til den store fredsslutning!

Morgenmaden søndag trak længe ud, og sjældent havde jette og kim nydt et morgenbord som dette! Aviserne blev læst meget grundigt. Alle fire havde på hver sin vis haft et fantastisk døgn, så sjælden en oplevelse som man ellers kun læser om eller drømmer om. Om eftermiddagen tog de til havet og gik en tur i blæsten i flere timer. Ingen havde flere kræfter, heller ikke til at lave mad, så de var enige om at stille sulten med en portion chinese take-away og en god stærk øl. Og så var de ellers enige om at mødes igen engang, hvis ellers alle kunne holde til anstrengelserne. Måske de skulle bytte roller ? "switche", eller blande kortene på en helt anden måde ?

DREAMMAKER