LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den legelystne©

Swollen Pussy

DET er ganske enkelt bare SÅ FRÆKT - åhh så frækt, vanvittigt indbydende og en ren "lækkerbisken" både at se på men bestemt også at "bide i" - sætte tænderne i.
"Swollen Pussy" - på dansk - OPSVULMET/PUMPET KÆMPEKUSSE.
Denne "nyskabelse" er blevet den helt store TREND - det helt, helt store HIT på de frække sider på Nettet og jeg indrømmer ærligt at jeg blev "fanget" allerførste gang jeg så "vidunderet" - SKØDET - pustet/pumpet til næsten ukendelighed.
Jeg hare set meget - rigtigt, rigtigt meget her på Nettet og i alle afskygninger/nicher men DET her slår altså bare alle rekorder - det er ren Nam-Nam - det er KRÆS uden lige - HELT UDEN LIGE.
"En kvindes underliv, skød eller i daglig tale - fisse”! Nogen siger jo at havde den nu haft fire ben var det simpelthen det grimmeste dyr i verden og det er da absolut ikke noget kvinderne bryder sig om at høre for de elsker, ligeså meget som os, at blive slikket, suttet og leget med.
MEN det er jo altså ikke alle "spredte ben" der indbyder lige meget til "ren slikbutik".
Nogen gange må man da også bare springe "smørhullet" over for ikke at miste lysten totalt men det gælder jo så også den anden vej - "sukkerstangen" er langt udover "sidste salgsdato" og DET indbyder jo heller ikke ligefrem til samme slikbutik.

Denne helt utrolige vacumpumpe ændrer bare alt fra "ordinært" til noget helt, helt FANTASTISK - noget langt, langt udover "det almindelige". KÆRLIGHEDS-PUMPEN til FÆLLES fornøjelse.
Jeg er selv særdeles slikke - og sutteglad og nyder virkelig at "pludre i mikrofonen" - begrave ansigtet mellem et par dejlige bløde inderlår og så ellers bare slubre løs. Men der findes jo både "dagens ret" og så findes der altså "Specialiteter" og det er netop DET denne nok så usædvanlige og saftige sexnovelle handler om.

SPECIALITETER.
Hvis jeg ellers må henvise til en hjemmeside vil jeg meget gerne det, for så får du/I - læserne en meget større indsigt i hvad det her egentlig handler om: "www.Erobizarre.com" og kig under "swollen pussy" - SÅ sker der ellers Ting og Sager og jeg er overbevist om at der er rigtigt mange andre der bliver ligeså "bidt" som jeg blev det. – OG det gælder BÅDE mænd og KVINDER så jeg håber rigtigt meget på at læserne får lov til at "snuse" til denne dejlige "DELIKATESSE" - please.
Dette kunne meget vel gå hen og blive en FÆLLES-HAPPENING hvor både "Han" og "Hun" svæver helt væk og nyder at høre "Englene Synge" så det fryder all over - SAMMEN.

MIN/VORES FISSE
Nu har jeg (heldigvis) en virkelig varm, velproportioneret og nok så fordomsfri dejlig kæreste (bolleveninde) der absolut ikke er bange for at prøve noget nyt - udforske, eksperimentere og også afprøve sexlege langt, langt væk fra den grå og meget kedelige Missionærstilling der jo bare er et hastigt oplæg og en hurtig aflevering. En totalt intetsigende scoring der ikke engang registreres på lystavlen! Med tungen hængende lystent - MEGET lystent ud af bukserne viste jeg hende så FISSEN på computeren - KÆMPEKUSSEN.
Jeg sad faktisk og savlede men var samtidigt uhyre spændt på Junes reaktion når hun skulle se de små videoclips jeg ville vise hende.
Reaktionen var simpelthen fantastisk - FORMIDDABEL... Da June så denne opsvulmede store fisse - en hel HÅNDFULD lækkert kussekød gispede hun ophidset efter vejret - hun stønnede som jeg ALDRIG har hørt hende stønne før. Hendes korte kontante kommentar var ganske enkelt: "SÅDAN ET INSTRUMENT MÅ VI BARE HAVE FAT I".
Jeg kunne mærke hvordan June rystede over hele kroppen.
Selvom hun er en Stor Pige sørger June altid for at "slå plænen" - GREENEN er trimmet helt ned så jeg aldrig får hår i munden for hun er helt vild med at blive slikket.
"Tom - SÅDAN en dejlig stor saftig fisse vil jeg bare smide ned i hovedet på dig". Hun tog min hånd og førte den op mellem sine frodige inderlår. "Er du nu med på hvad jeg mener" hviskede hun opstemt - våd og vanvittig liderlig. Hendes små glatte silketrusser svømmede - nej, de SEJLEDE af alle de klistrede varme kærlighedssafter der bare væltede helt hæmningsløst ud af hende.
"Bestil vores legetøj - NU" råbte June næsten helt hysterisk. DET var IKKE en anmodning - det var en direkte ordre. Hun tog mig kærligt - KRÆVENDE ned mellem benene. "Du er jo også selv helt oppe og køre kan jeg mærke" fortsatte hun med hæs stemme "nu vil jeg bare i Den Syvende Himmel - vi skal SAMMEN svære rundt på Den Lille Lyserøde Sky for nu handler det ikke kun om at DU skal gøre MIG glad - VI skal være jublende lykkelige begge to hvor jeg mærker din glubende appetit mellem mine spredte ben".
"Nogen gange føler jeg, desværre at du kun leger med mig - mit underliv af pligt og det forvandler mine saftige udløsninger fra vulkanen Etnas kraftige udbrud til små stille vandspring inde i Tivoli OG DET SKAL DER BARE LAVES OM PÅ".
Mere direkte kan det vel dårligt siges.
June klemte mig forventningsfuldt på den meget store bule i mine stramme jeans.
Nu var hun heller ikke selv tilbageholdende med at sutte mig - slikke mig både hist og pist men DET HER skulle blive en oplevelse helt uden sidestykke - en ren og meget frydefuld nydelse for os BEGGE - SEX helt UDEN GRÆNSER.

Den Syvende Himmel
Der gik det meste af en uge før vi modtog "vidunderet" men vi havde inden snakket meget om denne helt specielle vacumpumpe som ophidsede os begge og det var helt oppe i Det Røde Område.
Hverken June eller jeg (der ellers har prøvet næsten ALT) havde bare ALDRIG været ude for noget lignende - det her var næsten ren Science Fiction.

Da jeg modtog pakken sagde June ligeså stille men vanvittig opstemt.
"Nu går jeg ud og gør mig klar - KLAR TIL DET HELE og kors hvor jeg glæder mig" stønnede hun vildt - VILDT ophidset.
Jeg kunne også godt mærke hvordan mine små glatte boxershorts nu sejlede af saftig forventning for jeg glædede mig da MINDST ligeså meget til at slubre Junes "nye" lækre FEDE fisse - kysse de opsvulmede Tina Turnerlæber.
En hel HÅNDFULD lækkert vådt kussekød jeg bare kunne lege med - de totalt opsvulmede fede fisselæber jeg kunne slikke, sutte, kysse og slubre som jeg ville i bevidstheden om at June ville eksplodere - sprøjte den ene kæmpeorgasme efter den anden direkte ud i hovedet på mig (ja, hun SPRØJTEDE) men hendes udbrud overgik ganske enkelt vulkanen Etnas vilde udgydelser af tyk varm/glødende lavastrømme - HENDES "lava" var meget tykkere, glødende og nærmest KOGENDE.
Pumpen pirrede jo også den opsvulmede følsomme "sprællerknap" - den afsindigt stive og meget ophovnede clit der nu virkede endnu mere følsom og pirrende modtagelig for min livlige varme tunge der dansede lystigt henover det overdådige Venusbjerg der nu var på højde/størrelse med Mount Everest.
Klitoris lignede sgu en hel lille stiv "babypik”!
June havde virkelig "majet" sig ud men hun vidste jo også om nogen hvad der tændte mig. Den "lille" og sindssygt frække blonde-bh med de indbydende/provokende små halvskåle hvor det blævrende bløde pattekød bare væltede ud til alle sider men det kan helt sikkert også være svært at "tæmme" en svulmende stor tung G-skål.
Hofteholder og sorte blanke nylonstrømper MED SØM og så de høje stiletter der fremhævede hele hendes vidunderlige og meget frodige understel på en helt speciel og særdeles indbydende måde. De "blævrende" bløde lår, de for mig meget smukke kraftige ben og SÅ den glinsende glatte våde fisse der stod og blinkede i midten - BULL's EYE.
June stillede sig hen foran mig hvor hun meget krævende pressede mit ansigt direkte ind mod det blottede skød som jeg jo i flere år bare havde gennemslikket time efter time - efter time - EFTER TIMER.
Hun havde for i øvrigt en vanvittig lækker fisse der bare smagte af June men efter jeg havde set denne pragtfulde "Swollen Pussy" virkede den meget ordinær med de flade, de krøllede "slappe" kønslæber hængende og "dingle" mellem de frodige bløde inderlår.
"Nu skal du slikke og sutte din "gamle" fisse for måske sidste gang" stønnede hun ophidset "næste gang skal du få love til at kysse rigtige Tina Turner læber" fortsatte June hæst.
June havde virkelig barberet min "legeplads" - den var glat som en barnerøv.
Jeg slikkede hende koncentreret som jeg plejede at gøre men reaktionen var lidt "grå" og her var jeg 100% sikker på at vi tænkte på det samme - KÆMPE-KUSSEN.
Hun nåede da at komme et par gange men de sædvanlige lange våde sprøjt udeblev. June krammede mig kærligt. "Undskyld skat men mine nok så perverse tanker er et helt andet sted" hviskede hun ligeså sødt mens hun gramsede det halvslatne lem. "Dine tanker er da vist også lidt langt væk" hviskede hun kærligt "skal vi ikke bare gå ind i soveværelset og gøre drømme til virkelighed - jeg er HELT vild".
Uden at vente på svar tog June mig i hånden og førte mig, temmelig krævende ind til den store dobbeltseng som hun havde redt "til alt muligt" - ALT MULIGT.
Hun var helt oppe og køre og da jeg lå på ryggen krængede June det trekantede sugeapparat nedover mit ansigt og begyndte at pumpe med den lille sorte gummibold.
"Hvordan virker det" stønnede hun heftigt.
Jeg kunne godt mærke sugeeffekten og den ville da bare være endnu kraftigere nede omkring hendes bløde kønsdele - NU skulle det simpelthen være NU.
Med et krævende kraftigt greb i hendes bugnende brede kærlighedshåndtag kastede jeg hende lidt (meget) voldsomt ned på ryggen og spredte de frodige bløde inderlår som bare var sjaskhamrende våde af alle kærlighedssafterne der var løbet ned af hendes ben.
"NU skal jeg fandeme have fisse over hele femøren" savlede jeg forventningsfuldt og krængede den trekantede plastiksugekop nedover de pladdervåde kønsdele.
June rystede over hele kroppen da jeg begyndte at klemme den lille sorte gummibold der skabte det vanvittigt pirrende vacum omkring den "slappe" fisse.
June nærmest hulkede og hylede højlydt da hun kunne mærke hvordan "hele balladen" efter hvert sug bare voksede og voksede OG VOKSEDE og jo mere hendes kønsdele/kussen svulmede op jo mere stiv blev jeg for kors hvor var det frækt at se "tingene" bare gro under det gennemsigtige plastichylster.

Jeg trak sugekoppen væk med et ordentligt SVUP og tog de sindssygt skønne "kødstykker" mellem fingrene og vrikkede dem fra side til side.
June hyle nu HELT vildt for DET havde hun aldrig prøvet før - I DEN STØRRELSE. De "normale" skamlæber kunne jeg da også tage mellem fingrene men det var ligesom bare "dødt kød". Det var ganske almindelige hudlapper - ordinere "grå" kønsdele der bare sad og hang men nu voksede "skønheden" til en utrolig størrelse jeg ikke engang kunne få helt ind i munden. OG DET KUNNE JEG BARE IKKE - SÅ STORE VAR DE VIDUNDERLIGE KØNSLÆBER. Det VAR rene Tina Turner læber - I OVERSTØRRELSE!
-OG så startede "3. Verdenskrig" ellers.
Jeg havde aldrig før prøvet at sutte, slikke, kysse og slubre Junes fisse med SÅ stor en intensitet - en iver som jeg gjorde med denne her pragtfulde fede "kødklump" hvor hun da også eksploderede i den ene kæmpeorgasme efter den anden hvilket da også tydeligt kunne ses i mit nu helt oversprøjtede blussende røde ansigt.

Da vi meget svedige endelig fandt et "komma" - en lille pause i "slikbutikken" omfavnede June mig meget kærligt, ja nærmest taknemmeligt og så blev det ellers min tur til at blive tømt totalt men hele seancen - SEANCERNE gjorde noget vidunderligt ved hende.
For allerførste gang SLUGTE hun min store stive pik helt ned til roden hvor June slikkede de tunge fyldte nosser samtidigt og reaktionen var på samme højde som vulkanen Etna - i UDBRUD - samme udgydelser som hun selv lige havde fyldt MIT ansigt med.
June kunne også finde på at tage pumpen med på arbejde hvor hun så (den satans frækkert) proppede den ned i trusserne og sad ligeså stille og klemte den lille gummibold under kjolen.
En af hendes arbejdskollegaer havde en dag "vækket" hende med denne kommentar: "Du ser så fjern ud June" hviskede hun nok så nysgerrigt.
June VAR helt væk men havde senere trukket veninden med ud på dametoilettet hvor hun viste hende Kærligheds-pumpen OG sin nu totalt opsvulmede kærlighedsgrotte hvor veninden reagerede på nøjagtig samme måde som June selv havde gjort det.
"Sådan en pumpe MÅ jeg bare have fat i" gispede hun hæst og fik så Netadressen hvor hun kunne anskaffe sig vidunderet der så herefter gjorde endnu en familie meget lykkelig.
June fandt det også sindssygt frækt at pumpe fissen lige inden hun skulle hjem med toget.
"Det er vanvittigt pirrende at mærke "den store fede kødklump" hænge og dingle mellem mine ben og her tænker jeg altså kun på Én ting" havde June en dag fortalt mig.
"Kødklump" - åhh ja kært barn har mange navne betegnelsen var bare helt på sin plads.

Dette var så et helt nyt kapitel i vores ellers meget hektiske sexliv men "det usædvanlige" knyttede os bare endnu tættere sammen - en følelse der dårligt lader sig beskrive. - Og der kommer Gudskelov hele tiden NYT til - nye spændende TÆNDINGSNØGLER..

Kys, klem og masser af slik - Den Sutteglade - Den Legelystne DEN OPRIGTIGE
Håber nu inderligt at mange andre vil blive "fanget" af denne helt specielle form for sexleg der bare pirrer, tirrer og ophidser BEGGE PARTER ud over det SÆDvanlige.