LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bogelsker©

Tag så den nederdel af!

Endelig sad hun for første gang overfor ham i hans lejlighed. De havde skrevet sammen på nettet i lang tid og udvekslet drømme og fantasier. Det havde været et langt forspil, før hun turde møde ham første gang på en café i byen.

Hun sad i en dyb lænestol og et par glas Irish whisky fik hende til at slappe af, medens tankerne alligevel løb i hendes baghoved; hvornår ville han tage initiativ til det hun havde drømt vildt om og var kommet for at opleve for første gang. Hun var 56 år, og korporlig afstraffelse havde været hendes hemmelige og usigelige drøm gennem et langt og sexdødt ægteskab.

De sludrede og småtjattede en tid, før han pludselig så hende ind i øjnene og smilende sagde: "Du ved, at der ikke er nogen vej tilbage - i dag skal det ske. Jeg ved at det er ydmygende at skulle over knæet og flovt at få sine trusser trukket ned, så man må udstille sin bare numse. En endefuld virker imidlertid bedst, når numsen er blottet og bar."

Hun tændte en cigaret. Han så på hende og sagde: "Når du er færdig med din cigaret skal det ske." Sommerfuglene flagrede i hende, og cigaretten blev røget meget kort, indtil han sagde: "Sluk den så og stil dig ud på gulvet."  Hun gjorde tøvende som han forlangte og næste ordre fulgte: "Tag så din nederdel af og kom herover til sofaen."

Med dirrende hænder klædte hun sig af og gik de få skridt over til ham. Han tog hendes hænder, holdt dem et øjeblik, medens de så hinanden dybt i øjnene. Så trak han hende ned over sit skød og holdt hende på plads med venstre hånd over hendes ryg. Den anden hånd gled flere gange kærtegnende henover hendes baller, ned langs ydersiden af hendes lår og op langs indersiden. Til sidst lagde hånden sig fast midt på ballerne, medens en finger gennem de nu fugtige trusser legede med indgangen til hendes køn. "Om lidt får du trusserne trukket ned, og så begynder din endefuld." Hendes spænding og hans berøring fik hende til at vride sig over hans knæ.  "Du kan vist ikke vente. Nu skal du mærke hvordan det svier i enden, når en pige får sin afstraffelse", sagde han og trak langsomt hendes trusser ned til midt på hendes lår. "Er du parat til at tage imod?".

"Ja" svarede hun sagte. Armen blev nu lagt fast omkring hendes liv. En halv snes sekunder lod han hende dirre i angstfyldt spænding før det første sviende slag fra hans hånd ramte den nøgne, udstillede pigebag. De næste, der fik hendes to halvkugler til at rødme, fulgte hurtigt efter. Det prikkede i hendes endeballer, da han holdt en kort pause og sagde: "Nu har du fået en forsmag på hvad der venter". Efter en kort pause genoptog han de sviende slag, der fulgte med nogle sekunders mellemrum og dækkede hele hendes nøgne ende.  Hvert slag gik over i en kærtegnende bevægelse ned over ballerne, hvor slaget lige var faldet.  Ind imellem holdt han en kort pause, medens hun gispende borede hovedet ned i en sofapude. Hans nydelse ved at se hendes nøgne ende, mærke den under sin hånd og fornemme de mange forskellige følelser, som løb igennem hende var stærk.  Efterhånden som svien i de blottede baller tog til, lå hun mere og mere uroligt over hans knæ. De sviende slag sendte ilinger igennem hele hendes underliv. Om hun havde fået 50 slag eller flere anede hun ikke, blot mærkede hun nogle følelser, som hun aldrig før havde kendt.

Hun lå gispende med tårer i øjnene og var længe på grænsen til udløsning, da han endelig stoppede og gav hende den korte ordre: "Pige, rejs dig og gå ind i soveværelset. Tag trusserne helt af og læg dig på ryggen med spredte ben, så du er helt udstillet for mig". Han fulgte efter, lagde sig på knæ og lagde munden til hendes skød. "Jeg vil drikke af din kilde til du vrider dig af nydelse". Hendes udløsning kom snart som et skrig, medens hun sprællede voldsomt i hans faste greb om hendes ben og hofter.  Han holdt hende til det var overstået og lagde hende så op i sengen, klædte sig selv af, og lagde sig ved siden af med armene om hende.

Da hun kom lidt til sig selv, sagde han: "Var det meget slemt at få en endefuld?". Hun svarede ikke men smilte til ham og begyndte at kysse hans mund og bryst. Han førte hendes hånd ned til sit rejste køn i de sorte boxershorts og sagde: "Du skal gøre gengæld".  Hun nikkede og lagde hovedet i hans skød.  Langsomt trak hun hans shorts lidt ned, tog spidsen af hans lem i munden og kærtegnede det med tungen, medens hun sugede let.  Han gispede, stivnede i hele kroppen, løftede hovedet og sagde med et støn: "Er det slemt at skulle sutte pik? Nu er der ingen vej udenom. Du skal sutte pik på mig til jeg kommer i din mund, og du skal suge hver eneste dråbe ud af mig." Hun smilede igen og sagde: ”Jeg er ikke så vant til at gå hele vejen, men du gjorde det så godt for mig. Nu skal du nyde, når jeg slikker dig".  Hun lagde to fingre om roden og kærtegnede pikken, medens hun med dens hoved i munden suttede og pirrede ham med tungespidsen, så han vred sig i ekstase. Hun gjorde det langsom og med mange små pauser, hvor han følte, at han svævede over sengen i uudholdelig lyst. Endelig løftede hun hovedet, så op på ham og sagde: "Ikke flere pauser, så er det NU."  Hun strammede fingrene og lod dem glide hurtigt op og ned ad skaftet. Hun tog igen hovedet ind i munden, lod det glide frem og tilbage mellem læberne og lod tungen spille på den så følsomme spids. Hun mærkede pikken vokse og sitre voldsomt i hendes mund et par sekunder, før hun følte de små dråber skyde ud af spidsen.  Stønnende kom han i hendes mund, hvor det føltes som om det dirrende lem ville blive ved og ved at skyde de små dråber ud i en l-a-n-g udløsning.  Rystende i orgasmens efterveer tog han om hendes hoved og kyssede hende med stor ømhed, samtidig med at han smagte den sidste sæd fra hendes læber.

Længe lå de sammen i sengen og så på hinanden, medens de hviskende prøvede at beskrive, hvad de hver for sig havde følt.

Underkastelsen og ydmygelsen ved at skulle ligge på maven med sin nøgne ende i vejret og mærke de sviende men pirrende slag ramme hendes rødmende bag - uden at vide hvor mange smæk hun skulle modtage og hvor længe hun skulle udstå afstraffelsen. Ordren til med spredte ben at skulle udstille den mest intime del af sin krop for hans øjne og mund - fastholdt af ham i udløsningens svimlende øjeblik. Og endelig at skulle tage hans dirrende pik i munden, mærke hvordan han reagerede på hvert eneste slik og bevægelser, når hun lod den glide ind og ud af munden - til slut nydelsen ved at mærke hans totale seksuelle tilfredsstillelse, medens hun gav ham udløsning og smagte den lidt salte smag af hans sæd.

Han -ophidselsen ved - i stedet for en lang forførelse - at kunne kræve det ønskede: Hun klæder sig af og underkaster sig. Han nyder at se hende vride sig under afstraffelsen. Han nyder at tilfredsstille hende og mærke hendes skøds duft og smag, og endelig den ubeskrivelige nydelse, når hun giver ham udløsning med det ømmeste kærtegn en kvinde kan give en mand.

Sødmen fra deres nylige intime samvær sad dem begge i kroppen, da de kyssede hinanden farvel og glædede sig til deres næste møde.                              

Skrevet af "bogelsker".   

Kære pige, hvis min novelle siger dig noget, så vil jeg blive glad for en mail på bogelsker@ofir.dk til vores første spirende kontakt.

 

Retur til novelle-menuen
Oprettet 31.1.2006