LÆSERNES EGNE NOVELLER

Slavefyr/tjener©
 

Taxaturen

En eftermiddag blev jeg ringet op af Fruen.
"Du skal gøre dig klar til at blive afhentet! Du stiller i joggingtøj og sko - og INTET andet. Forstået". Du er klar kl. 17
"Javel!"
Så var det bare i gang med forberedelserne. Af med tøjet, ind i bad og ud for at finde en campinghabit i depotet. Den er ikke videre heldig, når man er i "løbetid", med en halvstivert i bukserne.
Klokken sneg sig mod 15 - og over. Men der skete ingen ting. Øv! Det bliver nok ikke i aften.
Mobilen ringer. "Du går ned på gaden. Der holder en taxa og venter på dig".
Ud af døren, ned ad trappen og ud i vognen. Chaufføren kigger blot i spejlet og sætter i gang. "Nå - han kender nok vejen", tænkte jeg fraværende.
Umiskendeligt kører bilen mod en klub, som Fruen frekventerer. Der er et par kilometer igen, da mobilen igen ringer.
"Har du penge med?"
! Jeg troede..."
"DU skal ikke tro noget som helst! Hvad bilder du dig ind?! Tror du jeg betaler for din taxakørsel?"
"Nej - nej, men jeg fik jo at vide at..."
"Ja det må du virkeligt selv klare"
"Suk - så må jeg jo tilbage..."
Chaufføren kiggede i spejlet. Nu skal man vist vægte sine ord.
"Sludder! Lille mand. Du kan sikkert betale ham i naturalier", svarer hun sukkersødt.
Natu... hva'for'noget. Jeg må have tabt underkæben, for chaufføren kigger vredt på mig i bakspejlet:
"Er der nogen problemer, Mester?"
"Ja - deeeet ligger såd'n at jeg har glemt mine penge. Vi er nok nødt til at vende om...”
"Vende om.. Hente penge - Den er god med dig. Og så smutter du fra en regning på fem hundrede...?"
"Nej - den er skam god nok. Jeg skal bare lige.."
"Jeg kender godt jer pornofyre, der lige skal ud og have et blæs i pomfritten. Den må du længere ud på landet med. Hun har brændt dig af og der bliver ingen penge til dig i aften".
Hvad? Tror han, at jeg er en trækkerdreng, som kunden har brændt af?
"Nu kører vi helt ud til endestationen og så må vi jo finde på noget".
Han lyder alt andet end venlig. Vognen bumper ned af en sidevej og ud på et græsareal, hvor kun et hjulspor fører ned til vandet.
Ude for enden af jordvejen ligger lidt skov med nogle knortede træer omkranset af buske.
Vognen standser og chaufføren springer ud. Han river døren op og griber mig i kraven. Et hurtigt ryk og jeg er ude af vognen. Det får ham dog ikke til at slippe taget. Med den anden hånd rækker han ned i bagagerummet og tager en pose op.
"OVER til træerne!", råber han lige ind i ansigtet på mig.
Forbløffet vender jeg ryggen til ham og går over mod træerne. DET var et meget uklogt træk. Netop som jeg når over til træet sejler et reb hen over mig og snører sig sammen omkring mig. Et hårdt puf i ryggen sender mig hovedkulds frem mod en lavtsiddende gren. Mine arme er snøret helt ind til kroppen og jeg falder ned oven på grenen. Han sætter en solid fod i ryggen på mig og binder trods mine højlydte protester mig fast til grenen.
Jeg ligner mest en rullepølse, da jeg ligger på maven hen over en bred gren, men begge arme ind til kroppen. Jeg kan ikke rokke mig ud af stedet.
Chaufføren går lidt rundt om mig og kigger på mig.
"Jam'n - jeg kan forklare.. Jeg skal nok betale.."
"Hold kæft!", svarer han og går om bag mig. Et hårdt ryk og jeg mærker vinden mod mine balder. Det er løgn, tænker jeg. DET her sker bare ikke!
Pludselig mærker jeg hans varme hånd imellem mine lår og han griber med pege- og tommelfinger omkring mine nosser som en skruestik. Hårdt trækker han bagud og op. Jeg hyler og må helt op på tæerne.
"Nu ved du ligesom' hvad der kommer, hvis du ikke makker ret! Du skal få hvad du har fortjent, så du kan lære lidt af det."
Helt uden varsel rammer det første slag mine balder så det synger. Jeg taber helt luften - men han taber sandelig ikke grebet. Han holder godt fast og løfter op inden hvert nyt slag. Jeg synes at slagene hagler ned over mig i én uendelighed. Men til sidst stopper han.
"Har du SÅ lært det?! JEG kører - DU betaler!"
"Ja - ja. Jeg skal nok!!"
"Du troede nok at du skulle have et skrald fisse?! Hva'! Men du kan få en rigtig pik i stedet"
Han går om foran mig og presser sin pik ind i ansigtet på mig. Jeg lukker munden og vil vende ansigtet væk. Men han holder mig for næsen og hvæser, at hvis ikke jeg gaber op, så får jeg en RIGTIG røvfuld.
Jeg VIL ikke! Kniber både mund og øjne i. Håber at denne onde drøm bare vil gå væk. Men jeg bliver vækket af en finger som kører fra nakken og ned langs rygraden.
"Vil du hellere have den hernede?". Fingeren standser lige over mine balder. Langsomt - uendelig langsomt forsætter den ned imellem mine balder.
De bliver spredt af endnu et par fingre. Og én af dem begynder at presse mod mit bagerste hul. "Så skal du endelig bare blive ved med at tirre mig! For jeg skal nok få plads til den!"
Det får mig til at give op. Jeg åbner munden og får den fyldt op med gummismag. Brutalt kører han pikken ud og ind i min mund. Efter et kort øjeblik kommer han med et brøl. Han trækker sig ud og lukker bukserne, inden han begynder at løsne mine reb.
"Nu holder du kæft og sætter dig ind i bilen, så kører jeg dig op til klubben".
Klubben! Så han ved at jeg er på vej til en sexklub? Jeg skæver op til ham og ser at han griner.
"DÈR tog hun sgu fusen på dig!", griner han.
Jep - det kan jeg ikke nægte. Jeg var totalt uforberedt på den manøvre.
Senere på aftenen ringede chaufføren til Fruen og afgav en fyldig rapport.
Den morede hun sig kosteligt over. DET gjorde jeg ikke…