LÆSERNES EGNE NOVELLER

Christian©

Teenage Slaver 2
Læs evt. del 1 her

Helle fjernede trøjen og afslørede at hun ingen BH havde på. Det var nu heller ikke nødvendigt for hun havde meget små bryster. Man kunne kun lige ane et par små bryster men til gengæld havde hun ret store brystvorter som store og fyldige strittede lige ud i luften.

Jeg sagde til hende at hun skulle smide resten af tøjet på nær trusserne. Helle smed i en fart strømper og de stramme bukser og afslørede en sort G-streng. Jeg bad hende posere lidt for mig og hun afslørede en lille men meget fast krop. Ikke et gram for meget var der og hun havde den dejligste lille røv.

Efter at have poseret et par minutter tog jeg pludseligt fat i hendes ene hånd og trak hende over til mig. Jeg stillede hende med ryggen til mig og skubbede hende på overkroppen så hun kom til at stå foroverbøjet. Hun stod nu med røven lige i min hovedhøjde og kiggede nærmest Ane Dorte ind i øjnene.

Jeg kunne på den korte afstand lugte hendes kussesafter og det var nærmest med rystende hænder at jeg tog hver af hendes dejlige faste baller i mine hænder. Hun stønnede allerede ved berøringen af hendes baller og det blev hurtigst højere da jeg førte en finger ned lang G-strengen i hendes revne mellem ballerne. Da fingeren nåede ned til over kusseåbningen pressede jeg den forsigtigt mod stoffet. G-strengen var helt gennemblødt af hendes dejlige kussesafter og finger samt G-streng nærmest gled en centimeter eller to op kussen.

Legen med kussen gennem G-strengen fortsætter et par minutter mens Helle stønnede mere og mere liderligt. Jeg tog derefter med den anden hånd fat i G-strengen og hev den ud af revnen mellem ballerne og trak den til side. Jeg kiggede nu direkte ind i et dejligt lille røvhul og en smaskvåd ungpige kusse. Det var tydeligt fra denne position at Helle ikke var glatbarberet, men havde en lille rød manke omkring kussen.

Jeg førte igen min finger hen til kusseåbning og uden G-strengen til at sidde i vejen gled min finger helt i bund i hendes våde kusse. Jeg begyndte langsomt at fingerbolle hende og i takt med at hastigheden steg første jeg først en mere finger op og endeligt en mere. Med 3 fingre i hendes lille våde ungpigekusse fingerbollede jeg hende hurtigere og hurtigere. Hendes stønnen blev til sidst nærmest til en serie af små skrig inden hun kom i en kæmpe orgasme.

Kussen trak sig sammen i krampetrækningen så stærke som et mandfolkehåndtryk og hendes krop rystede helt ukontrollabelt. Lige før den sidste krampetrækning troede jeg et øjeblik hun begyndte at tisse da der pludseligt nærmest væltede kussesaft ud af kussen. Det var første gang jeg oplevede en pige sprøjte kussesafter ud når hun kom.

Jeg trak mine smaskvåde fingre ud af hendes kusse og Helle sank sammen på gulvet mellem mig og Ane Dorte. Ane Dorte kiggede mig lige i øjnene med et meget fræk blik og jeg kunne se at hun nu igen havde en finger oppe i sin kusse.

Jeg rejste mig op og trak mine bukser og bokseshorts ned og ud hoppede min meget stive pik. Jeg er rimeligt godt udrustet med en 17 cm temmelig tyk pik og jeg kunne tydeligt se at Ane Dorte spærrede øjnene op. Jeg sagde så : "Så skal i slikke min pik slaver, begge to !". Begge piger kravlede ned på gulvet foran mig uden at sige noget og Ane Dorte tog fat om min pik. Hun tog dernæst mit pikhoved i munden og begyndte at lade tungen køre rundt om hovedet. Helle kravlede nærmest ind mellem mine ben og begyndte at slikke mine nosser.

Efter det show jeg lige havde set med de to piger var jeg så klar som jeg kunne blive og der gik nok kun 30 sekunder og så kom jeg i en ordentlig orgasme. Jeg sprøjtede hele min ladning i munden på Ane Dorte som slugte som en besat. Det lykkedes hende næsten at sluge det hele men nogle enkelte dråber løb ud ved hendes mundvig. Jeg satte mig slap ned i stolen igen og sagde til Helle at hun skulle give Ane Dorte et langt tungekys. Ane Dorte kiggede frækt på Helle og de to piger startede et tungekys. Det var enormt frækt at se to teenagepiger kysse hinanden mens den ene lige havde taget hele min ladning i munden.

Da de havde kysset lidt og jeg havde sundet mig, sagde jeg at nu var det tid til at gå i seng. De 2 piger ryddede op og redte sengen. Der var ikke plads til at vi alle 3 kunne sove der på en gang så jeg beordrede Ane Dorte til at sove i sit eget værelse mens jeg ville sove med Helle. Ane Dorte var tydeligt skuffet så jeg lovede med det samme at jeg ville sove med hende næste nat.

Vi sagde godnat til Ane Dorte og kravlede begge ned under Helles dyne. Vi lagde os i ske og i løbet af kun et par minutter sov vi begge fast efter en meget fræk aften.

FORTSÆTTES HER