LÆSERNES EGNE NOVELLER

Christian©

Teenage Slaver 3

Læs kap. 1 her
Læs kap. 2 her

Jeg vågnede ret tidligt næste morgen og selvom jeg havde lidt ondt i hovedet var tømmermændene ikke så slemme. Helle sov meget tungt og jeg stod op uden at hun vågnede. Efter et lille besøg på toilettet begyndte at jeg udforske hendes lille værelse.

Jeg startede i hendes klædeskab hvor jeg tydeligt kunne se at hun mest gik i stramt tøj. Der var ikke rigtigt noget spændende, så jeg gik i stedet videre til kommoden. Undertøjsskuffen var den øverste så det var et naturligt sted at starte. Hun havde den sædvanlige samling af Sloggi-trusser og så 3 par G-streng. Der var ingen Bh’er i skuffen men et par små sportstoppe. Aller inderst i skuffen var der pludseligt noget som fangede min interesse. Der lå et par meget små G-strengstrusser som var lavet af sort læder !

Jeg tog trusserne ud og næsten øjeblikket havde jeg et ordentligt jern på.  Der var intet specielt ved selve  trusserne udover materialet, men til gengæld var det tydeligt at de kun blev brugt til specielle formål. Trusserne var fuldstændigt snasket ind i indtørret kussesaft. Og noget kunne tyde på at det ikke var første gang aftenen før at Helle havde sprøjtet safter ud når hun fik orgasme.

Helle begyndte at stønne svagt fra sengen og jeg skyndte mig og gemme trusserne igen. Hun havde mildt sagt store tømmermænd og efter at have fundet hovedpinepiller og et glas vand til hende klædte jeg mig på og sagde at jeg kiggede ind senere på dagen. Jeg overvejede et kort øjeblik og besøge Ane Dorte, men hun havde sikkert lige så store tømmermænd som Helle så i stedet brugte jeg formiddagen på at lave nogle indkøb.

Det tog på en større tur rundt i byen og købte følgende ting :

                      Nogle meter kraftig reb

                      2 tørklæder

                      En agurk

Jeg ville have købt nogle flere ting, men tænkte at det var bedre at vente lidt.

Om eftermiddagen tog jeg ud på kollegiet igen og bankede på Ane Dortes dør. Ane Dorte lukkede op iført en badekåbe og hun havde tydeligt ikke været i bad endnu. Hun fortalte at hun havde haft forfærdelige tømmermænd da hun vågnede men at det nu gik meget bedre.

Vi gik ind i hendes værelse og satte os på sengen. Jeg sagde tak for en dejlig aften og hun rødmede tydeligt men sagde at hun også syntes den havde været dejlig. Jeg spurgte om hun kunne tænke sig at fortsætte med det vi var startet på aftenen før og hun sagde at det ville hun meget gerne.

Vi gik ind i værelset og jeg satte mig på hendes seng. Jeg beordrede hende hårdt til at smide badekåben. Inde under den var hun nøgen. Hendes faste ungpigebryster så virkeligt dejlige ud i dagslyset og de dejlige brystvorter var allerede stive. Den glatbarberede fisse så dejligt indbydende ud og man kunne lige akkurat ane lidt glinsende fugtighed omkring den.

"Fra nu af hedder jeg kun Herre !" befalede jeg, og fortsatte : "kan du så komme ned på knæ for din Herre, tøs !". Ane Dorte adlød uden et ord og sagde stille : "Javel Herre". "Har du været en uartig tøs som skal straffes ?" "Ja" sagde hun så svagt at det næsten ikke kunne høres. "Så rejs dig, vend dig om og bøj dig forover !"

Hun stod nu med sin dejlige røv lige ud for mit ansigt, og der var udsigt til et lille røvhul og et par fugtige kusselæber. Jeg vendte hende så hun stod foroverbøjet med siden vendt mod mig og tog godt fat i hendes hår.

KLASK

Hun fik en ordentlig røvfuld med den frie hånd og hun gav et stort hvin fra  sig. Jeg holdt godt fast i håret og selvom hun spjættede blev hun stående.

"Vil du gerne have at hele kollegiet kan høre hvor uartig du er ?" "Nej Herre" hviskede hun "Så må du være mere stille og stå stille når du får smæk" "Javel Herre" hviskede hun igen. "Så hedder det - Tak - tøs! "  "Javel Herre og tak" sagde hun øjeblikkeligt.

KLASK - KLASK - KLASK - KLASK

4 gange mere gav jeg hende en ordentlig røvfuld og hver gang gjorde hun sit bedste for at undertrykke et hvin. Man kunne tydeligt se på hendes baller hvor min hånd var landet, der var tydelige håndtryk og jeg besluttede at 5 slag måtte være nok.

Jeg førte min hånd ind mellem hendes ben og kunne mærke at hun var vildt liderlig. Safterne nærmest drev ned af hendes ben. Jeg stak uden yderligere advarsel to fingre op i kussen på hende. Hun gav et lille gisp men spredte med det samme benene lidt. Jeg kørte fingrene ud af den våde kusse og hun begyndte at stønne svagt. Jeg kom en 3. finger op.

"Kan du li det tøs ?" "Ja Herre" "Hvad hedder det så ?!" "Tak Herre" "Det var godt tøs - skal du have mere i din klamme våde kusse ?" "Ja Herre mange tak" "Ok så hent min pose til mig"

Jeg trak fingrene ud af kussen og slap taget i hendes hår. Hun hentede min indkøbspose og jeg befalede hende at ligge sig på alle fire på gulvet med røven mod mig. Jeg fandt den ene tørklæde frem fra posen og bandt det om hendes hoved så øjnene var dækket.

Dernæst tog jeg agurken frem og den virkede pludseligt meget større her ved siden af Ane Dorte end den havde gjort i supermarkedet. Jeg stak igen et par fingre op i hendes smaskvåde kusse og kørte dem ind og ud og rundt lidt tid. Hun var afgjort klar til mere og jeg førte agurken hen mellem hendes kusselæber. Hun gav et lille forskrækket hvin da den kolde agurk rørte kussen. Jeg førte den op og ned af hendes læber inden jeg forsigtigt begyndte at presse den ind i kussen.

Først gav hun efter og bøjede sig fremover efterhånden som jeg skubbede agurken mod kussen. Men da jeg tog hende hårdt i håret og trak den anden vej gav hun sig næsten uden modstand. Langsomt gled den store tykke agurk op i hendes stramme kusse. Hun stønnede højt, men ganske langsomt gled den længere og længere ind. Jeg begyndte langsomt at trække den ud og ind, men for hver gang jeg stak jeg den længere og længere ind. Efter 5-10 minutter var agurken nået så langt i bund i kussen at den ikke kunne komme længere ind.

Ane Dorte stønnede meget højt og bollede nærmest sig selv med agurken ved at vippe frem og tilbage på knæ og hænder. Hun lød som om hun var meget tæt på at komme og pludseligt trak jeg agurken ud.

"Nej, mere !" nærmest skreg hun "Har tøsen fortjent det ?" "Ja Herre" "Jeg tror det kræver en ekstra indsats af tøsen !" "Javel Herre"

Jeg trak bukserne ned og førte mit stive lem hen foran hendes mund. Jeg pressede den mod hendes læber og hun begyndte grådigt at slikke min pik. Jeg var meget tændt efter den lille leg og efter få minutter sprøjtede jeg hele min ladning ind i hendes mund. Hun slikkede sig om munden for at fange de dråber som gled ud af mundvigen og jeg roste min lydige slavinde.

Nu havde hun fortjent en præmie og jeg gav hende agurken i hånden. "Her tøs nu kan du selv ordne resten som din præmie." 

Hun smed sig ned på ryggen og nærmest kastede agurken ind i sin drivvåde kusse. Hun bollede sig selv med agurken meget voldsomt og efter kun et par minutter kom hun en orgasme som rystede hele hendes ungpigekrop. Da hun havde sundet sig i et par minutter sagde jeg :  "Så må du godt fjerne bindet" Hun fjernede bindet og kiggede lamslået på den store agurk hun havde i hånden.

"Nu skal du rydde op efter dig selv tøs ! - slik agurken ren".  Hun kiggede på mig med store øjne men sagde : "Javel Herre".  Langsomt begyndte hun at slikke den store agurk ren som var den en pik. Da agurken var helt ren sagde jeg :  "Så er det tid hvor vi skal besøge min anden tøs !".

FORTSÆTTES  
(Red. Desværre har jeg ikke modtaget nogen fortsættelse 5.6.2005/Nanna)