LÆSERNES EGNE NOVELLER

Chessvaffi ©

Tidligere fange straffes i nyt job

Carsten sad bag et skrivebord og talte i telefon, mens han kørte rundt med en trådløs mus på et skrivebordsunderlag. På computerskærmen foran ham reagerede musens bevægelser ved at bladre rutineret gennem forskellige dokumenter, som han diskuterede ivrigt igennem med personen i den anden ende af telefonledningen.

Klokken var snart to, det var fredag eftermiddag, så alle var mere eller mindre på vej til weekend. Da der trådte en mørkehåret kvinde ind af kontor døren, nikkede han blot kort til kvinden som hilsen. Hun lukkede stille døren efter sig. Carsten gestikulerede med en armbevægelse, at hun skulle sætte sig på den ledige stol foran skrivebordet. Da han en par minutter senere afsluttede samtalen og lagde telefonrøret sagde han henvendt til kvinden.

”Nå… Hvad så Pia.”

”Ja – det er jo min sidste arbejdsdag i dag – så jeg ville høre om du ikke havde skiftet mening.” Bemærkede Pia.

”Nej, det har jeg ikke.” Fastslog Carsten kort for hovedet.

”Men har du været utilfreds med min arbejdskraft.” Fortsatte Pia uanfægtet af hans kolde afvisende konstatering.

”Du er fræk overfor dine kollegaer og har svært ved at indordne dig i en gruppe. Du vil hele tiden tyrannisere den eller provokere de andre konstant med sære og stædige ideer. Tillige er du tidligere straffet og er derfor kun lovet arbejde her i 3 måneder, som en slags arbejdsprøve. Så mine kontraktlige forpligtigelser er nu overholdt overfor staten. Længere er den såmænd ikke.” Forklarede Carsten med god samvittighed.

”Hvor skal jeg så gå hen? Du ved jo fandeme udmærket godt, at det er umuligt for mig, med den straffeattest, at finde noget andet arbejde. Et par af de andre medarbejdere er da også tidligere straffet. Men de har alligevel fået lov til at blive her.” Forsvarede Pia sig hidsigt.

”Dine attituder, som nu f. eks. – du hidser dig op over det mindste. Du er 33 år Pia. Du opfører dig som en forurettet teenager, der ikke får sine lommepenge, fordi hun ikke har ryddet op på sit værelse, som aftalt.” Svarede Carsten med en pædagogisk stemmeglød, der ville have gjort selv den mest forhærdede folkeskolelærer umådelig blød i knæhaserne.

”Jeg har da forbedret mig undervejs. Tæller det ikke med eller er det bare ikke tilstrækkelig for dig. Hvad skal der så til, mener du.” Vedblev Pia stædig.

”Til – revselsesretten er jo ophævet. Så der er ikke nogen pædagogiske virkemidler tilbage, at tæmme dit iltre gemyt med. Ikke at jeg i hvert tilfælde kender til.” Forklarede Carsten tålmodigt.

”Kunne det da hjælpe på mit temperament, at du straffer mig, når jeg ikke opfører mig ordentlig.” Spurgte Pia.

”Det vil jeg ikke svare på. Da svaret kun kan blive hypotetisk og derfor ikke diskuterbar.” Svarede Carsten upåvirket. 

”Carsten – må jeg blive og arbejde videre – på betingelse af at du får lov at straffe mig, når jeg gør nogen dumt.” Spurgte Pia demonstrativ.

”Du har allerede gjort noget dumt… Du vil blive ved med at gøre noget dumt. Jeg er ikke din læremester eller din far, mand, kæreste eller andre ting der berettiger mig til at opdrage dig på noget måde. Du er et frit og selvstændigt menneske, der har taget nogle – efter min mening - forkerte valg. Så Pia – Jeg er kun din arbejdsgiver og har forsøgt uden held i 3 måneder at få dig til at indordne dig efter vores forventninger på dette arbejdssted. Man kan kun give ét svar på det spørgsmål…, det er slået fejl.” Sagde Carsten og prøvede derved samtidigt at afvæbne hendes noget kontroversielle spørgsmål.

”Ikke flere søforklaringer Carsten. Du siger jeg har gjort noget dumt. Vil du straffe mig for det. Eller vil du ikke. Ja eller nej.” Spurgte Pia.

Carstens blik gled ned over hendes hage og videre nedover hendes krop. Han studerede hendes overkrop med interesse. Der gemte sig et par fyldige bryster, derinde under hendes blå overalls og den hvide T-shirt. Hun var slank og velsoigneret. Han sad og betragtede hende som et stykke dyrkbar kreatur, der var egnet til hans behov. For helvede da ikke også. Hvilken kvinde var hun i det hele taget, siden hun sådan fik ham tankemæssig afsporet. Han var en mand med behov, som alle andre mænd. Men der var grænser, for hvordan og hvor langt han ville gå, for at få behovene dækket. Den her retning, klingede ikke som en rigtigt én af slagsen. Han var arbejdsgiver og grænsen i omgang med de ansatte, gjorde han en stor dyd i, ikke at overskride af principielle årsager.

”Er du snart færdig med at æde mine bryster med øjnene.” Fortsatte Pia frækt.

Carsten sendte hende et overbærende øjekast, men forblev tavs. Han mente ikke at denne dialog førte nogen steder hen.

”Hvad skal jeg gøre med mit liv?” Spurgte Pia og fastholdt Carstens blik i en bedende omklamring, som det var svært for ham at tyde klart.

Carsten rejste sig op og begyndte at gå med armene omme på ryggen, frem og tilbage langs skrivebordet. Til sidst erklærede han velovervejet.

”Din situation kommer ikke mig ved længere. Jeg er eller var din arbejdsgiver og ikke andet.”

”Så forlæng min ansættelse. Lær mig hvordan jeg skal gebærde mig mellem andre mennesker.” Tilføjede Pia med sin stædige facon.

”Klokken er ved at være mange de andre er gået på weekend.” Sagde Carsten og begyndte at lukke sin computer ned. Derefter slukkede han for lyset i kontoret og fortsatte rundt i andre lokaler i virksomheden, for at tjekke at maskiner og andet udstyr, der krævede elektricitet var afbrudt. Bagefter låste han bagdøren og samlede sine private ejendele sammen, og var så ved at være klar til at holde weekend.

Pia var ikke at se mere nogen steder, men da han kom uden foran hoveddøren og var ved at låse den, kunne han se hende stå lidt længere henne, lænet op af muren.

Hun kom straks hen til ham, da hun så ham.

”Nå – hvad bliver det så.” Spurgte hun.

Carsten målte hende en gang mere med forsæt og tog en beslutning, der ville ændre ham for altid.

”Okay så – Nu tager du hjem og får et brusebad, pakker en weekend taske. Derefter tager du ud og køber ind til en god middag. Bonen giver du mig bagefter, så får du refunderet dine udgifter. Du møder op ude hos mig klokken 17.00 og tilbereder en lækker middag til os to. Vi ses Pia.”

Carsten vendte om på hælen og slentrede hen og satte sig ind i sin bil. Da han passerede Pia i bilen, var hun ved at kravle op på sin cykel. Han havde selv nogle nødvendige ærinder, som han skulle have nået inde i midtbyen.

Senere nåede han også selv at få et bad, inden ringklokken bimlede ved hans dør.

”Hej.” Sagde Pia, da han lukkede hende ind. Hun var iklædt en mørk knælang kjole. Netstrømper dækkede resten af hendes velskabte ben. Der var en stor udskæring foran på kjolen, der ikke skjulte meget af udsigten til hendes fyldige bryster. Carsten havde kun set hende i arbejdstøj før, så synet tog et kort sekund hel pusten fra ham. I hånden holdt hun en plastikpose, der mindede om noget fastfood fra et pizzeria. I den anden hånd medbragte hun en taske.

”Har du købt en færdig lavet Pizza – det er efter min mening ikke en lækker middag.” Spurgte Carsten chokeret.

”Det smager da dejligt.” Svarede Pia ligegyldig.

”En lækker middag – består ikke af en færdigkøbt pizza.” Afgjorde Carsten bestemt.

”Jamen så siger vi da det.” Bemærkede Pia lettere irriteret, mens hun hængte sin frakke op på en knage i entreen.

”Det er netop den attitude der, som du skal fralægge dig Pia – den får andre mennesker op i det røde felt øjeblikkelig.” Bemærkede Carsten.

”Nå.” Svarede Pia atter forurettet, som en snotforkælet tøs, da de var nået ud i køkkenet.

”Så er det godt Pia – nu stopper du den tone der.” Sagde Carsten med hævet stemme. Hun teede sig ligesom en pige på teenagers alderen tænkte han for sig selv.

”Ellers hvad.” Spurgte Pia.

”Grænsen er allerede overskredet for min tålmodig. Træk din kjole op til livet og bøj dig ind over køkkenbordet.” Sagde Carsten vredt.

”Slår du på kvinder – Carsten – det gjorde fængselsbetjentene ikke engang.” Svarede Pia smilende og ansporende, mens hun trak kjolen op som han bad hende om, før hun bøjede sig i ro og mag ind over bordet.

”Nej – jeg slår netop ikke på kvinder. Men jeg slår gerne på uopdragne og flabede møgtøser som dig, der ikke kan opfører sig ordentlig.” Svarede Carsten med et engageret blik fæstnet på hendes bedende røv. Den var dækket af en næsten gennemsigtig tynd trusse, der ikke overlod meget til fantasien.

Han hævede hånden højt op i luften og traf hendes venstre balle kontant, så det sang i både hans hånd og hendes hud.

”Av.” Klagede Pia sig og rejste sig, så kjolen gled ned og skjulte de fem fingre, der æstetisk var aftegnet gennem trussen.

”Bliv liggende eller du er arbejdsløs.” Lød det fra Carstens mund.

”Jamen – jeg troede bare det var for sjov.” Peb Pia.

”Du tror altid – du kan gøre hvad der passer dig – det er på tide alvoren går op for dig Pia – læg dig og modtag din straf eller forlad min ejendom. Valget er dit.” Sagde Carsten kompromisløst. Pia stirrede skrækslagent på Carsten og var tydelig i fuldkommen vildrede med, hvad hun skulle gøre. Efter et tidsrum, der føltes som en evighed, trak hun atter tøvende kjolen op om livet og bøjede sig ind over bordet. Men det smilende og det ansporende, var tørret effektivt af hendes ansigt.

”Hvad er så årsagen til du nu igen befinder dig i denne ydmygende stilling, Pia?” Spurgte Carsten beskæmmende.

”Fordi… du vil straffe mig.” Svarede Pia med lav røst.

”Var det ikke det du ville. Straffes.” Fortsatte Carsten sin verbale ydmygelse af hende.

”Jo..” Svarede Pia.

”Så bed mig om det.” Vedblev Carsten.

”Øh.. straf mig, Carsten.” Hikstede Pia.

Carsten løftede igen den ene hånd, den anden tog fat i håret på hende og pressede hende ned mod bordpladen. Anden gang slog han lige så gennemtrængende og præcist som første gang. Pia råbte igen av, men forsøgte derimod ikke at slippe fri, som før. Så Carsten fortsatte jævnt sin afstraffelse af Pia. Han talte ikke slagene, men skiftede blot mellem højre og venstre side af hendes efterhånden mørkerøde røv. Pias klageråb blev mere og mere afdæmpet og forandrede karakter, hun slappede efterhånden helt af og modtog den hårde straf med en forståelse fra sin ydmyge position, stående bøjet ind over køkkenbordet. 

Carstens stod så tæt på Pias ene hofte, så hans pik bankede ind mod hendes krop, den var stiv og klar. Men han gav hende alligevel 20 slag mere, inden han var tilfreds med sin rolle som smækkebøddel.

”Det var en lærestreg du der fik dig, Pia. Du får flere – hvis din attitude ikke ændrede sig drastisk.” Sagde Carsten.

”Nu skal der suttes pik, Pia.” Fortsatte han bestemt.

Hun rejste sig og sagde.
”Sæt dig i stolen, så skal jeg ordne dig.”
Carsten satte sig og hun lagde sig på knæ foran ham og kørte hænderne op af lårene, indtil hun nåede lynlåsen. Hun åbnede hans bukser og pikken sprang ud i fuld længde, foran hendes læber. Hun tog et stramt greb om roden og blottede hovedet, hendes øjne lyste af begær og hun kikkede ham dybt i øjnene og sagde.
”Nu vil jeg sutte din dejlige store pik, til du sprøjter mig fuld af din fede sperm.”
Pia blev ved med at holde Carstens blik, mens hun gabte over pikken og lod cm efter cm glide stille ind i hendes varme mund. Hun strammede læberne omkring pikken og bevægede hovedet stille op og ned. Hun slap pikken med hænderne og brugte kun munden, med større hastighed. Pia slikkede rundt om hovedet og ned af pikken og tog nosserne under kærlig behandling, inden hun igen tog pikken i munden og kørte den så langt ned, som muligt. Hun satte farten op og mundkneppede pikken hurtigt, mens hun sugede den rigtigt hårdt. Carsten kunne mærke sæden presse sig på og prøvede et stykke tid at tænke på alt andet end den liderlige rødhårede hundjævel, der sad med hans pik i munden, men han måtte overgive sig og stønnede:
”Nu kommer jeg.” Stønnede Carsten
Han slap tøjlerne og overgav sig totalt, og lod spermen komme buldrende. Pia suttede som en gal på pikken og slugte hele ladningen, mens hun mundkneppede pikken som en gal. Da Carsten ikke havde mere sperm, at aflevere i Pias mund slikkede hun pikken helt fri for sperm.

Pia lod pikken glide langsomt ud af hendes mund. Hun strakte sig og lagde sig, stadig siddende på knæerne, med hovedet på hans bryst.

”Åh – må jeg ikke nok lege med selv – Carsten.” Spurgte Pia forhåbningsfuld. Han svarede ikke, men hans hænder forsvandt søgende op under hendes kjole. Han kærtegnede hendes røv, den var varm og blød. Slagene havde gjort deres virkning. Han hænder fortsatte deres vandring ind mellem hendes ben. Pias trusser var gennemblødte og våde af hendes egne fissesaft.

”Har du da fortjent det. Har du lært noget, Pia.” Forhørte Carsten sig.

” Åh… ja – ja…” Svarede Pia.

”Nu må vi se – måske når vi har spist pizza.” Svarede Carsten afvisende.

”Åh.. Carsten det kan du altså ikke være bekendt.” Udbrød Pia mut og rejste sig op.

”Nu er den attitude der atter. Du har stadig ikke lært lektien, så nu spiser vi, så får du en ny straf. Vi har hele weekenden for os. Så du skal nok få indlært en bedre omgangstone, så du kan begå dig mere hensigtsmæssigt mellem dine medmennesker, på en ordentlig og sober måde.” Konstaterede Carsten roligt. Pia sendte ham et dræberblik, men besindende sig, uden at afgive endnu et forargeligt svar.

”Og så kan du godt tag dine trusser af. Resten af weekenden bliver uden trusser.” Tilføjede Carsten.

”Fandeme nej – Carsten – der stopper festen lige godt.” Udbrød Pia hidsigt.

”Fint Pia og så fortsat god weekend.” Bemærkede Carsten, inden han fandt bestik og en tallerken og pakkede pizzaen ud. Pia blev stående på køkkengulvet som en tordensky, mens Carsten fortærede et stykke pizza. Han ignorerede hende, som om hun slet ikke var til stede. Pia ombestemte sig pludseligt. Hendes hænder gled op under kjolen og dukkede bagefter frem med de små tyndetrusser.

”Bøj dig ind over køkkenbordet og træk din kjole op, så jeg kan nyde din fine nysmækkede røv.” Sagde Carsten autoritært. Pia ventede et par sekunder, så gjorde hun som han forlangte. Han kiggede fornøjet på hendes røv, der var pyntet smukt af røde nuancer fra hans hænder.

Han gik over til hende og gav hende yderligere 25 slag på de i forvejen røde markerede baller. Men Pia beklagede sig ikke over afstraffelsen mere. Hun udgav nogle lyde der mindede om vellyst og vred sig underligt akavet, når en smæk ramte hende med et ordentligt klask. Det animerede blot Carsten til at forsætte med at straffe hende lidt mere, end hensigten oprindeligt egentlig var.

”Sæt dig så over og spis et stykke pizza.” Sagde Carsten.

En halv time senere sad de i bilen på vej ind mod centrum. Carsten stoppede bilen ud foran en sexbutik.

”Hvad skal vi dog her?” Spurgte Pia forundret.

”Købe sexlegetøj og dumdristige opdragelsesmidler, udelukkende til fornøjelse og for at tilpasse din opførsel, så man kan være dig bekendt.” Svarede Carsten med et stort smil. Pia kommenterede ikke hans forklaring, men hun virkede forbavsende nok genert, da de trådte indenfor i butikken.

Bag disken stod en mørkhåret pige sidst i trediverne. Hun nikkede til hilsen. Carsten tog en kurv over armen. Pia trissede bare forsagt og tvær bagefter. De studerede flere forskellige ting. Carsten tog dem op mellem hænderne og undersøgte dem minutiøs. Pia kiggede til, mere på afstand, men med et udtryk, der så ud som hun væmmes ved hele scenariet.

Carsten greb et par håndjern.

”Sådan et par kender du vel.” Spurgte han hende.

”Ja – naturligvis.” Svarede Pia uinteresseret.

Carsten valgte at ignorere hende og hendes mutte attitude. Han udvalgte i stedet de remedier, han syntes om. Flere dildoer, anale vibratorer, læder manchetter og en gag, røg skiftevis ombord i kurven. Carsten øjne søgte overalt efter spændende sager. Han fandt et sæt brystklemmer, han også syntes om. Han udsøgte sig flere andre forskellige ting, han fandt egnet og havde efterhånden skrabet en hel kurvfuld sexgrej sammen.

Han stillede kurven op på disken foran den mørkhårede kvinde, for at betale for de indsamlede herligheder. Pia traskede hvileløs rundt nede bag i lokalet.

”Er hun din slave.” Spurgte kvinden henkastet.

”En form for – under uddannelse rettere.” Svarede Carsten noget forbavset over hendes direkte spørgsmål.

”Kan jeg få lov at låne hende.” Spurgte hun forhippet.

”Til…” Svarede Carsten sagte.

”Slikke min fisse af ude i baglokalet.” Forklarede hun og blinkede med det ene øje.

”Tja.. det ville da være en passende opgave i hendes videre uddannelse, så hvorfor ikke.” Svarede Carsten tænksomt.

Pia kom i det samme daskende op til dem.

”Vi skal lige prøve de her håndjern, så tag lige hænderne om på ryggen, så vi kan se, at de ikke er for stramme.” Lokkede Carsten. Pia så mistroisk på ham, med lod ham alligevel gøre det. Carsten satte håndjernene på hendes håndled og lod dem være på.

”Nu går du med ud bagved og giver kvinden her en orgasme med din mund.” Sagde Carsten til Pia.

”Ikke tale om.” Svarede Pia afvisende.

Carsten tvang med det samme Pia, fordi hun havde nægtet hans anmodning, ind over disken og trak hendes kjole op over hofterne.

”Vil du være så venlig og give hende nogle smæk.” Spurgte Carsten kvinden.

”Med fornøjelse.” Svarede hun hjælpsomt. Kvinden stillede sig velvilligt bagved ved Pia og smilede veltilfreds over synet.

”Sikken en dejligt numse du har.” Tilføjede hun. Hun sendte en flad hånd af sted mod Pias ene balle, der viste, at det ikke var første gang hun prøvede at afstraffe et andet menneske på den måde. Hun ramte præcist og Pia gispede efterhånden som kvinden ramte flere gange. Pia jamrede over behandlingen, for kvinden slog hårdt og skånede ikke Pias baller, der hurtigt viste farve af medfarten.

”Du siger bare til når du er klar til at slikke kvindens fisse af.” Erklærede Carsten, mens kvinden lystigt slog videre på Pias fordelagtige bagdel.

”Ja.. ja.. jeg skal nok gøre det.” Tiggede Pia efter yderligere flere slag der traf hende hårdt.

Ude i baglokalet var der en ældre kvinde til stede, som overtog ekspederingen af butikken. Pia måtte ned på alle fire foran en sofa. Kvinden der havde taget sit tøj af, satte sig tilbagelænet i sofaen og hev Pia via håret hen til hendes behårede fisse.

”Slik så.” Sagde kvinden med et liderligt udtryk, der sitrede levende i hendes øjne.

Pia kviede sig ved synet af den sorte fissemanke, der omsluttede kvindens underliv. Da hun ikke reagerede eller tog anslag til at gå i gang med at slikke, faldt Carsten på knæ og sendte en byge af slag mod Pias efterhånden hårdt prøvede røv. Det fik Pia i gang, hun borede sit ansigt ind i kvindens fisse og slikkede løs, det bedste hun havde lært. Kvinden lagde hovedet bagover og nød tydeligvis Pias mundarbejde. Hun stønnede højlydt, mens hun holdt Pia i fast i håret, så Pia ikke kunne trække sig væk. Kvinden begyndte at kaste rundt med hovedet fra side til side, som tegn på at en orgasme begyndte at rulle gennem hendes krop. Hun vred sig og skreg, da hun nåede klimaksen af sin nydelse.

”Dygtig tøs.” Sagde hun så rosende til Pia og slap samtidigt taget i hendes hår. Pias hoved glinsede af fugtighed, hele hendes ansigt var smurt ind i kvindes fissesafter. Carsten åbnede sine bukser og satte sig på knæ i sofaen foran Pias mund og pressede sin voksende pik ind mellem læberne på hende og holdt hende fast med pikken helt inde i hendes mund.

Den ældre kvinde kom ind fra butikken med en latex pisk i hånden. Hun gav straks Pias et par dask med den sorte tingest. Slog hende derefter nogle gange direkte på Pias skamlæber. Så vendte hun pisken rundt, hvor den var formet som en pik. Hun skubbede den op i Pias drivende fisse og kneppede hende hurtigt med den. Samtidig begyndte Carsten at tage hende i munden, med lange seje stød. Den ældre kvinde pressede en finger op i Pias anus og røv pulede hende med fingeren. Byttede så rundt på fingeren og penisskaftet, så hun ikke nåede at komme. Efter et stykke tid begyndte hun i stedet at spille fisse på Pia, mens Carsten pumpede videre i munden på hende. Pias krop higede efterhånden efter en forløsning, men kvinden stoppede atter. Hun gav Pia nogle flere håndfaste smæk med hånden, og begravede en hånd i sine egne trusser og legede ugenert med sig selv.

”Pia vil gerne slikke dig færdig.” Sagde Carsten da han så hvad hun havde gang i. Kvinden var ikke sent til at få sine trusser hevet af og de byttede plads. Kvinden satte sig foran Pia i sofaen med en hel glatbarberet fisse foran hendes ansigt. Hun greb begærligt ud efter Pias hoved og trykkede sin fisse ud i hendes allerede fedtede ansigt. Pia var holdt hel op med protestere, sansede ikke andet at gøre hvad de forlangte af hende. Hun lod tungen gå på opdagelse i den nye fisse, der blev hende tilbudt. Carsten trængte derimod ind i hende bagfra, det var ikke svært. Hendes fisse var sjaskende våd og summede nærmest allerede omkring pikhovedet, da Carsten trængte ind i hendes våde grotte. Carsten greb brutalt om hendes hofter og begyndte at kneppe hende vildt og blodigt. Pias underliv var som et vild vulkan i udbrud, da han tog hende som et utæmmet rovdyr, der besad dette hundyr med hud og hår. Han maste nærmest Pias ansigt op i den ældre kvindes underliv, i sit vilde ridt. Kvinden hylede og skreg, Pia hylede og hvinede, og Carsten brølede videre som en vildsom skabning. Kvinden i sofaen lå med åben mund, da hun kom i en skinger orgasme og Pias krop lignede et rystende legeme, da bølger af velvære ramlede gennem hendes organisme. Carsten trak sig ud af Pias ruskende underliv og borede pikken ind i det åbne mund, den ældre kvinde lå med. Hun blev først overrasket, men Carsten insisterede og efter et par stød i hendes mund, sprøjtede han kaskader af sperm ud i hendes mund og ansigt, han tømte pikken og væltede så udmattet om i sofaen.

 

Mon der kommer en fortsættelse af denne opdragelseshistorie? /Red.

 

Hvad synes du om historien?
Giv din mening til kende HER

 

Vil du læse flere noveller af
samme skribent - klik HER