LÆSERNES EGNE NOVELLER

Quills©

Tigeren del 1

Jeg ser op fra skærmen da døren går op, og Vanessa stikker hovedet indenfor.
- Hun er klar. Vil du se hende nu? Vanessas tommelfinger beskriver en bue bagud.
- Ja, lad hende komme ind. Jeg tager et sidste blik på skærmen inden jeg lukker den i, tager tre dybe indåndinger, og rejser mig for at modtage hende.
Hun kommer langsomt ind, kigger sig omkring, og fokuserer så på mig. Hendes mundvige trækker lidt op, og afslører kridhvide regelmæssige tænder. Hendes øjne flakker, og har svært ved at fokusere. En lille hurtig bevægelse af hendes pegefinger fanger en imaginær tot hår der bliver sat på plads.
- Kom indenfor.  Øjnene fokuserer stadig ikke, og smilet bliver ikke større. Hendes tunge væder hurtigt læberne, og hun har svært ved at slippe døren. Sådan opfører de fleste sig der kommer. Jeg går hen til hende, og rækker hende min hånd. En kølig, lille, lidt svedig hånd bliver lagt i min håndflade. Da jeg lukker min hånd omkring den placerer jeg pegefingeren på den dunkende pulsåre i håndleddet. 

Pulsen gungrer derud som en flok Gazeller på flugt fra tigeren.

- Kom med herover, sæt dig her. Med den anden hånd viser jeg hende skammelen der står i midten af rummet. Hun sætter sig hurtigt, lægger benene overkors, og samler hænderne i skødet.
- Spred benene. Hun kigger hurtigt op, aflæser mine øjne, og spreder hurtigt benene. Hendes lette røde sommerkjole med små hvide polka prikker blafrer, og afslører stærke solbrune ben. Hendes platinblonde hår ligger fladt over hovedet med et lille enkelt hårspænde til at holde pandelokken på plads. Hendes blå øjne, og lange stærke øjenvipper fanger hele tiden mine øjne. Kors, hun ser godt ud, og jeg er 20 år for gammel. Jeg går langsomt rundt om hende, sluger hende med øjnene, suger duften af hende ind, og kildrer mine næsebor med den diskrete parfume, og den bastante duft af kvinde. Jeg ser lige et glimt af hendes øjne, et hurtigt blik af de blå øjne op gennem øjenvipperne. Hun ser hurtigt væk. Jeg mærker uroen i kroppen, knuden i maven, og de urolige ben der hele tiden driver mig frem og tilbage bag hende.

Tigeren rejser sig langsomt, uendelig langsomt uden at forstyrre roen. En enkelt Gazelle løfter med et ryk hovedet, og ser sig bagud. Tigeren stivner i bevægelsen, snuser ind med sine store næsebor for at fange duften af frygt. Ingen. Gazellerne er igen rolige. Tigeren løfter forsigtigt sin ene store lab, og sætter den ned med en forsigtighed som var der et æg mellem pote og jord der ikke måtte gå i stykker. Tigeren kniber øjnene sammen mod solen, og lægger ørene fladt bagud. Lugten af Gazelle fylder dens næsebor, og driver den frem mod byttet.

Hun er frivilligt kommer herned. Hun har selv valgt konfrontationen, mødet med de indre dæmoner. Jeg er kun forløseren for hendes følelser. Jeg mærker trangen til at række ud efter hende, vælte hende omkuld, begrave min tunge i hendes mund, flå hendes kjole af for at gramse hendes bryster, og tage hende hårdt og brutalt på stengulvet. Jeg ånder tungt ud, og standser op for at klare tankerne. Aldrig har en kvinde så hurtigt berørt mig. Det bliver svært, men også skønt. Jeg bliver dirigenten der skal dirigere en ukendt, men svær, og mange facetteret, symfoni hvori en mængde instrumenter skal have lige præcis deres plads, og deres tid. De lyse, og mørke instrumenter i en evig blanding frem mod en afslutning, et crescendo hvor alle lyde går i et, og alt samles i en forklarende, og befriende slutning.
Jeg stiller mig bag hende, og lægger hænderne på hendes skuldre. Hun ryster lidt, og drejer hovedet en smule mod mig.
- Har du det okay?
- Ja, jeg er lidt tørstig.
- Jeg giver dig lidt vand inden vi går i gang. Har de behandlet dig ordentlig?
- Ja, de var meget søde. Hendes hud er blød, ren og varm under min ru hånd. Jeg skubber kjolen lidt til side så hele hånden kan ligge der, og kigger ned i åbningen. Hun har bh på, og jeg nyder de velformede buer af blødt kød. To helt unikke buer, ingen magen til. Jeg lader hænderne glide op, og ned af hendes hals inden jeg går over til arbejdsbordet, og åbner den største skuffe. Da jeg vender mig viger hendes øjne et øjeblik fra mine hænder.

Tigeren standser da den når udkanten af krattet, og prøver at overskue situationen. Hunnen yderst til venstre, ikke så stor, og i brunst. En hurtig bevægelse af tungen fortæller om dens sult. Tigeren sænker langsomt sit smidige krop i en jævn bevægelse. Med solen i ryggen er den usynlig for sit bytte. Den venter let utålmodigt på det rette øjeblik.

Jeg smiler da jeg dykker ned i skuffen, og finder to reb. Jeg smider det ene, på gulvet foran hendes fødder, og vikler det andet ud.
- Vi må hellere gøre dig klar. Må jeg få dine arme? Hun stikker villigt nok armene bagud, og jeg samler dem, så de ligger parallelt med hænderne pegende mod den modsatte albue. Jeg stikker den lukkede ende af rebet ind bag hendes arme, og stikker den frie ende igennem, og strammer. Jeg lader min frie hånd sidde i klemme i løkken, så det bliver løst. Jeg vikler rebet rundt nogle gange, og binder det fast. Jeg kan se, og mærke at hun er overrasket over den løse bondage. 
- Rolig, det skal nok blive stramt om et øjeblik. Hun nikker, og fugter igen læberne i en hurtig bevægelse. Rebet er stadig langt, og jeg fører det under hendes højre arm op over skulderen, og rundt om nakken, og ned om den venstre skulder, og tilbage til hænderne hvor jeg gør det fast igen. Den ende jeg nu står med stikker jeg under rebet bag hendes nakke, og fører det tilbage til hænderne, og strammer. Jeg fører det frem og tilbage nogle gange inden der bliver bundet en solid knude. Det andet reb binder jeg i bondagen omkring hænderne, fører det rundt om hendes liv et par gange, stramt meget stramt. Knude, og fører rebet bag om hendes hænder, og rundt om rebet om livet, så det hele bliver strammet yderligere. Jeg henter mere reb, og binder hendes overarme fast til overkroppen. Hendes hænder sidder stadig relativt løst i bondagen, men det er umuligt for hende at bevæge armene. Hun kan sidde sådan i lang tid uden at hænderne tager skade.
- Kan du komme fri? Jeg betragter hendes forgæves forsøg. Hun opdager hurtigt, at hun ikke kan føre armene ud til siderne, og derved trække hænderne fri. Lidt senere vil jeg gøre bondagen komplet med et reb fra hænderne trukket ned gennem hendes kusse, og op til maven, men det kan vente lidt endnu. Hun smiler lidt, og nikker.
- Nej, jeg tror ikke kan komme fri. Sådan er jeg aldrig blevet bundet før. Det er behageligt, men meget sikkert.
- Fint, men vi mangler lige noget. Min hånd har igen været nede i en skuffe, og jeg viser hende den røde ball gag på læderremmen. Hun stirrer på den, og synker kraftigt inden hun tager en dyb indånding, og åbner munden. Hun har en forbavsende stor mund, og ball gaggen glider ind uden problemer. Jeg spænder den stramt i nakken.
- Prøv at spytte den ud. Det lykkedes næsten. Tak skæbne for en stærk tunge, og en stor mund. Jeg lægger kræfterne i da jeg strammer læderremmene igen, og når et hul, og så et hul til. Hun giver sig, og udstøder en sød lille lyd. Jeg kan ikke stramme den mere, men jeg kan også se at bolden er begravet i hendes mundhule. Hun kan alligevel skubbe den lidt frem, og tilbage med tungen. Jeg lægger hånden på hendes pande, og skubber hendes hoved lidt tilbage, så jeg kan se ned i de forheksende øjne.
- Nu er du vist tavs. Hun nikker lidt. Hendes øjne er ikke helt så sikre mere. De er igen flakkende, og søgende. 
- Nu kan du lige sidde lidt, og nyde fornemmelsen. Hun sad sammenbøjet, og kæberne arbejdede med den uvante ball gag i mundhulen. Hun var rystet, men ikke rigtig bange.

Tigeren betragter sit bytte med rolige øjne. Sikker på sin gevinst. Den spænder forsøgsvis musklerne under huden. Den når ikke sit mål uden styrke, fart og overraskelse. Den forestiller sig jagten, den hurtige acceleration, det flydende, og flyvende løb hen over den mørkebrune jord ned mod vandhullet hvor Gazellerne står samlet. Den ved at de ikke løber ud i vandet, de kan kun dreje til venstre. En lige linie ned mod dem, og hinden vil være hans. Han forestiller sig den blottede hals, de skræmte øjne, og den lyserøde tunge der stikker ud mellem kæberne. Et spring, et slag, og byttet er hans. Han slikker sig endnu engang om munden, og afventer at solen når sin rette position. 

Nervøs, sitrende og på vagt, men ikke bange. Jeg lod hende sidde en 10 minutters tid inden jeg igen gik hen til hende. Jeg tænder spot lyset i loftet der fanger hende som sprechtall meisteren i Cirkus arenaen. Hun kigger op på mig med de vidunderlige blå øjne der næsten får mig til at glemme hvad jeg skal gøre. Jeg må mentalt fravriste hende overtaget hvis jeg ikke skal overgive mig. Jeg samler hendes ben, og binder dem sammen ved ankler, og lige over knæene. Jeg driver ball gaggen helt ind i mundhulen på hende med et stykke tape. Jeg river endnu et stykke af rullen, og placerer over hendes hypnotiserende øjne. Jeg kæler lidt for hende, nusser hendes hår, og vejer hendes bryster i hånden. De er varme, og bløde og giver efter for trykket som gele. Jeg fanger brystvorterne mellem fingrene, og presser til.
- Mmmpphhh. Lyden er ikke særlig høj, men meget tilfredsstillende. Hun presser sin ryg ind mod mit stive lem bag lærredsbukserne. Jeg gnider mig lidt op, og ned af hende. Jeg glæder mig til at se hende nøgen, og hængende i et reb skrigende af smerte, og lyst.
Jeg sætter mig tilbage, og nyder en smule røgtobak, og kommer pludselig i tanke om at jeg aldrig gav hende det vand jeg lovede hende. Ups. Nå, det måtte vente. Jeg tjekkede skærmen igen. Alt var fint. Da tobakken slap op gik jeg tilbage. Nu kunne seancen begynde.

Jeg stillede mig foran hende, og betragtede hende nogle sekunder. Jeg havde flyttet hende over på en stol med tremme ryg. Hun var stadig bagbundet, men jeg havde løst hendes ben, spændt dem fast til stolebenene med sorte læderremme omkring ankler, og knæ. Jeg kunne ane hendes lyseblå trusser. Jeg havde fjernet tapen, og stod igen, og sugede de blå øjne til mig. Jeg tog et hurtigt skridt frem, og tog fat i kjolen med begge hænder, og rev den fra hinanden, så knapperne sprang rundt på gulvet. Hendes øjne blev store, og hun sugede luft ind bag ball gaggen. Hendes smukke bryster pressede sig på i en lyseblå blonde bh. Med den store skrædder saks fik jeg hurtigt klippet det florlette tekstil af hende, og begyndte at binde brysterne op. Det lykkedes mig at lægge to stramme baner af reb om roden af hendes bryster. Jeg fjernede ball gaggen. Jeg hentede induktions apparatet, og to metalklemmer. Hun sank endnu mere spyt, og lukkede øjnene, og vendte hovedet væk. Jeg satte de to klemmer på brystvorterne, og slog hende med flad hånd på brystet. Øjnene sprang op, og hun kiggede på mig med ufravendt opmærksomhed. Jeg fikserede hendes øjne med mine, og lod fingrene stramme stilleskruen på klemmen. Hun åbnede munden i et lydløst skrig, mens hendes øjne flakkede rundt om mit ansigt. Jeg strammede endnu engang, og begravede klemmen i hendes brystvorte.
- Aaavvv, kom det stille, mens hun lukkede øjnene, og lod en tåre trille ned over den ene kind. Jeg tog fat om den anden klemme, og begyndte at stramme. Hendes dæmpede skrig var bange, og tilbageholdte. Jeg satte ledningerne fast i klemmerne, og satte dem i induktionsapparatet. Saksen gjorde det hurtigt af med trusserne som jeg vred rundt i hendes ansigt. Jeg lod en finger gå på opdagelse i revnen, og blev belønnet med en drivende våd velduftende finger. Jeg holdt den op foran hendes næsebor. Hun prøvede at vende ansigtet bort, men jeg holdt det fast.
- Du er liderlig, din lille tæve. Hun græd, og prøvede at ryste på hovedet.
- Nægt det ikke, lugt. Jeg tværede hendes egne elskovssafter rundt i hendes næsebor. Næseborene trak sig sammen, og hendes hals trak sig sammen, og lignede begyndelsen på en opkastning.
- Du er en liderlig tæve der glæder dig til smerten, INDRØM DET! Tårerne løb i en strøm ned over hendes kinder, og hendes læber bævede, mens hun prøvede at ryste på hovedet. Jeg dyppede fingeren igen i honningkrukken, tværede den ud i hendes ansigt over hendes kinder, øjne, næse, og til sidst i hendes mund. Hun åbnede langsomt øjnene, og prøvede at fokusere de slørede pupiller på mine. Langsomt, uendeligt langsomt nikkede hun.
- Jeg tænkte det nok, endnu en lille liderlig tæve.
Jeg satte elektroder på hendes skamlæber, og forbandt dem med induktionsapparatet.
- Hør godt efter. Nu stiller jeg dig en række spørgsmål, og du svarer højt og tydeligt. Hun nikkede lidt mere vågen nu. Hun lod øjnene springe fra elektroderne til klemmerne usikker på hvad der skulle ske bortset fra at det ville blive smertefuldt.
- Når jeg ikke er tilfreds med dit svar, får du et stød. Min finger ramte knappen i sammen splitsekund, og hun skreg, mens hun kastede sig tilbage. Hun samlede sig, og nikkede.
- Hvad hedder du?
- Kristina.
- Kristina, smukt navn. Hvor gammel er du Kristina?
-29. Skriget fyldte lokalet og spyttet stod i en kaskade fra hende.
- Løgnagtige tæve. Hvor gammel er du? Hun sank, og blinkede med øjnene.
- 32. Hendes forfængelighed kunne nå at bringe hende i store vanskeligheder.
- Fra nu af hedder du Tæven, forstået?
- Ja, jeg hedder Tæven.
- Godt. Ryger du?
- Nej. Stødet på skamlæberne fik hende til at bukke sammen, og skriget kom kun ud i stød.
- Tæve, det passer vist ikke?
- Jeg ryger lidt, men ikke hver dag. Hendes forsøg på at redde situationen hjalp ikke, og det højre bryst sitrede mens hun klynkede, og græd.
Sådan fortsatte spørgsmålene nogle minutter endnu. Om hendes liv, hendes vaner, uddannelse, hvor hun kom fra. Jeg stødte hende vilkårligt ligeglad med om der altid var grund til det. Jeg behøvede kun en grund, at tilføje Tæven smerte, at tvinge hende ud i en limbo af smerte og lyst, hvor hendes hæmninger, og selvkontrol forsvandt. Hun hang i rebene, og spyttet løb i en tynd stråle fra hendes mund, og blandedes i en pøl med tårerne.

Tigeren nåede tre lange spring inden Gazellerne fornemmede faren. I en fælles koreograferet bevægelse satte de yndefulde slanke dyr i bevægelse. I et spring trak de mod venstre, væk fra vandet, og ud mod den åbne slette hvor de håbede på at udmatte deres fjende i et langt sejt løb. Hinden var den sidste der reagerede. Hendes bagben knækkede næsten sammen under hende, og på et par sekunder var hun langt efter flokken. Hun fornemmede tigeren som en uklar skygge, men solen blændede hende. Løb, løb, løb. Hun nåede på to sekunder sin topfart, men kunne mærke Tigeren bag sig. En bevægelse, en fornemmelse af den største gru. Fare, trussel og død.

- Tæve, kan du lide sex? Hovedet røg op med en hurtig, og stærk bevægelse, og jeg stod et sekund, og betragtede et lille mirakel foran mig. En usynlig hånd vaskede tårerne, og spyttet væk, og efterlod et afklaret blåt stærkt blik. Øjne der borede sig ind i mine, udfordrede mig.
- Ja, jeg kan godt lide sex. Stødet fik hende til for første gang at trække vejret i dybe seje træk, og et brøl af tilfredshed væltede op igennem lungerne, forbi de spændte halsmuskler, og gjaldede ud mellem de kridhvide tænder. Vi var på rette vej. Hun tog de følgende spørgsmål i stiv arm, og brugte smerten til at angribe selvkontrollen, og de snærende bånd.
- Hvorfor er du kommet her?
- Jeg vil domineres. Jeg vil have smerte. Jeg er en Tæve der skal kues, og befries. Jeg stødte hende på alle fire elektroder, og jeg fornemmede at orgasmen lå lige om hjørnet. Ikke den fysiske, men en mental befriende storm af indestængte følelser og lyst.
- Er du sikker på at du kan klare det? Kan du stå distancen?

Fortsættes i del 2