LÆSERNES EGNE NOVELLER

Quills©

Tigeren del 2

Tigeren var tæt på nu, alt for tæt. En gang forsøgte han at ramme det bagerste lår med sin dødbringende pote, men forfejlede med få centimeter. En sviende smerte efterlod en enkelt klo dog. Hinden sprang uventet til venstre, og Tigeren mistede afgørende terræn før han kunne dreje sin løbebane, og optage forfølgelsen. For sent. Det var som om at hinden satte farten op, men han vidste godt at det var ham der tabte den. Han standsede op, og brølede af den, men vendte sig så om, og luntede tilbage til sit buskads.

- Jeg vil …Hendes krop gennemrystedes, og tavse skrig flød ud af hendes mund. Musklerne stod som spændte tove, og blodårernes dunken var tydelig overalt på hendes krop.

Jeg fjernede elektroderne, og alle reb, og læderremme, og bad hende lægge sig på et liggeunderlag. Jeg gav hende en flaske kildevand, og forberedte mig på næste runde. Tæven lå med lukkede øjne, og en dyb vejrtrækning. Indimellem strakte eller bøjede hun et ben eller en arm. Jeg havde forbudt hende at pille i bananslusen, men jeg havde hende mistænkt for at ligge og gnubbe den mod underlaget. Jeg bandt hende igen, med hænderne på ryggen. Jeg tog hendes trusser, og holdt dem frem. Hendes lille opstopper næse krølledes sammen til en uformelig klump kød, og øjnene var fastlukkede.
- Åbn. Jeg var omhyggelig med at skubbe trusserne helt ind til de bagerste kindtænder, så hun ikke kunne lukke munden. Et par trusser var ikke nok, så jeg måtte hente en bomuldsklud, som jeg fyldte resten af munden med. Jeg viklede klar tape flere gange over munden, og rundt om hovedet. Jeg kneb hende prøvende i brystvorten, men hendes skrig var dæmpede, næsten ikke hørlige. Tilfreds trak jeg læderhætten over hendes hoved. En tyk tung læderhætte, hvor det inderste lag blev lynet, og det yderste strammet med snore. Jeg tog et reb mere, lod den lukkede ende løbe igennem D-ringen på toppen af hætten, og stak den frie ende igennem. De to løse ender førte jeg ned til hver ankel, og bandt hendes ben fast til hovedet. Hun hvilede kun på skødet. Benene var vidt spredt, og bøjet bagover, og gjort fast til hendes hoved. Hovedet var trukket helt bagover, så hendes hals var strakt, og nakkens bløde hudfolder var krøllet sammen. Hele hendes overkrop var trukket op, og bagud, og hendes brystvorter bød sig til. Jeg valgte et sæt klemmer med en kæde imellem. I kæden gjorde jeg et reb fast, og kastede det over en bjælke i loftet, og trak dem op. Denne gang kunne jeg tydeligt høre hendes dæmpede skrig bag hætte, og trusser. Jeg satte en dildo op i hendes kusse, og en butt plug i røven, og pustede dem begge op.
Tæven samlede selvfølgelig benene så jeg måtte binde reb om hendes knæ, og gøre det fast omkring skuldrene, så de kunne forblive spredte.
Da jeg sad, og nød en kop kaffe, og en smule tobak havde jeg en god fornemmelse af hendes stemning. Smerte fra mange steder i kroppen, isoleret fra omverdenen, men også med en lystfølelse af dominans, og underkastelse. Jeg lod hende ligge et kvarter før jeg satte dildo, og butt plug til at spinde blidt. Tæven prøvede at samle benene uden held, men begyndte i stedet små roterende bevægelser med underlivet. Jeg satte ikke for godt gang i legetøjet, så stor en fornøjelse skulle det heller være. Bare en balance mellem smerte og lyst. 

Hinden stod roligt, og græssede et lille stykke fra flokken. Anstrengelsen, og frygten begyndte at sive ud af dens krop, og en velkendt følelse af velvære fyldte den. Langt væk, ude af syn eller hørelse satte Tigeren i et roligt trav med næseborene fyldt af dens brunst dufte.

Efter et kvarter kunne jeg se at smerterne begyndte at få overtaget. Tæven blev mere urolig, fingre der var knyttet til knoerne var hvide, og en rastløshed der intet havde med lyst at gøre. Jeg løste hendes ben, og rebet der holdt hendes bryster oppe, og lod hende ligge lidt, og finde roen, og rytmen igen.
Da jeg havde befriet hende for resten af rebet, og hætten/trusser gav jeg hende lidt frugt, og noget at drikke. Mens Tæven sundede sig rullede jeg min seneste træ konstruktion ind. To meter høj, og godt en meter bred. Et gitter i brede solide træ stolper med påmonterede kroge. Gitteret stod på en platform der kunne rulle rundt. Selve gitteret kunne sænkes fra lodret til en skråt stillet position. Tæven kiggede på det mistroiske øjne men kommenterede det ikke. Da gitteret var på plads fandt jeg noget latex tøj til Tæven, og lagde det sammen med en dåse talkum foran hende.

- Tag det her på, men rejs dig lige først, og buk forover. Tæven præsenterede sin lille velformede røv for mig. Jeg satte et metal æg op i hendes endetarm. Da Tæven var færdig med at tage latex tøjet på var hendes krop fuldstændig dækket af sort gummi, undtagen ansigtet. Tæven smilede skævt til mig, uvant med tøjet, men klar til næste prøvelse. Jeg tog en ring gag, og spændte fast i Tævens mund. Så stillede
hun sig op på trækassen, og jeg kørte gitteret hen til hende, så hun stod med ryggen op mod det. Jeg spændte først hendes krop fast med læderremme, og strakte hendes arme ud til hvert hjørne foroven, og spændte dem fast. Hendes ben blev ligeledes spændt fast udstrakt, og spredt helt ud til siden mod hvert hjørne. Tæven hang nu alene i de mange læderremme der dækkede hendes krop, arme og ben.
- Er der noget der gør dumt ondt? Tæven rystede på hovedet, og prøvede at smile. Jeg besvarede smilet, og glædede mig. Vi var på rette vej. Jeg spændte hendes hoved fast med en rem hen over panden, og hagen. Jeg skubbede en oppustelig gag ind bag ring gaggen, og pustede den op indtil Tævens øjne blev våde. Imellem Tævens knæ spændte jeg en rør lås fast. I rør låsen satte jeg et metal rør med en dildo spændt på i forlængelse. Tæven skævede ned til den, men besluttede sig for at lukke øjnene. Jeg følte efter, Tævens billethul drev af elskovssaft. Med rigelige mængder af olivenolie skubbede jeg dildoen op. Dildoen var i tre sektioner som hver især kunne pustes op. To indenfor der passede til skede, og livmoder. Dem blæste jeg først op, så den sektion der stadig var udenfor skamlæberne. Den sidste sektion pressede skamlæberne sammen, og en udposning trykkede direkte på Tævens lystknop. Dildoen var nu nærmest forseglet i Tævens kusse, og ville aldrig komme ud undtagen at jeg lukkede luften ud igen. Tæven klynkede, og græd, men fattede sig hurtigt, og prøvede igen at smile. Jeg kunne kun svagt forestille mig hvordan Tæven måtte føle sig totalt fyldt, og spilet ud. Med to tynde læderremme bandt jeg hendes bryster op. En dobbelt karabin hage huggede sig fast i læderremmenes d-ring. Jeg satte et reb i karabinhagen, og trak den, så højt op jeg kunne. Jeg lod hende hænge et par minutter i fred for at hun kunne vænne sig lidt til det. Imens tjekkede jeg skærmen, og var tilfreds med hvad jeg så.
Jeg satte en smule strøm i dildoen, og lod ægget køre i en pulserende rytme. Jeg valgte en pisk med få snerter i smalle læderstrimler. Jeg fjernede den oppustelige gag inden jeg begyndte at lade pisken danse over Tævens bryster. Jeg slog i en hurtig jævn rytme det samme sted indtil brystet gik fra lyserødt til højrødt. Tæven skreg, og stønnede af smerte, og bad om nåde.
- Okay, så bliver det bare det andet bryst. Tæven nikkede langsomt med lukkede øjne. Jeg gentog rytmen indtil brystet var højrødt. Jeg søgte at undgå, at ramme direkte på brystvorterne. Tæven bad igen om nåde, jeg nikkede, og koncentrerede mig om det andet bryst. 

Tigeren var igen indenfor synsvidde af hinden. Han havde fundet et område med langt græs i gule og brune nuancer ligesom hans pels. Han lagde sig roligt mens maven trak sig sammen i sult. Det skulle være nu, i dag her til aften hvis ikke sulten skulle gøre ham vanvittig. Hinden stod med ryggen til ham men rejste pludselig hovedet og kiggede ham direkte i øjnene.

Vi fortsatte sådan med kortere, og kortere mellemrum mellem skiftene. Den højrøde farve gik snart over i en blå/violet farve som man ser i en tung tordensky om sommeren. Til sidst var der ikke mere bryst at slå på som ikke allerede var dækket af en mørk farve. Jeg gned, og glemte hendes bryster, og Tæven græd af smerte. Tårerne trillede ned over kinderne, og snottet hang i guirlander under hendes næse. Jeg satte lidt mere strøm på dildo, og butt plug uden noget umiddelbart synligt resultat. Det ventede jeg heller ikke endnu. Jeg satte klemmerne med kæden fast i brystvorterne igen, og spændte kæden ned mellem Tævens ben. 

Hinden naglede Tigeren til jorden i nogle lange minutter. Han overvejede et angreb men forstod instinktivt at det var nyttesløst så længe hinden kiggede på ham. Hinden kunne ikke se ham, men fornemme ham. Han forsøgte at være tålmodig, en svær følelse for en sulten han tiger.

Tæven åbnede øjnene, fingrene som indtil nu havde været knyttet i en hvid knytnæve løsnedes, og tårerne flød knap så meget. Blikket blev sløret, og ufokuseret, og pupillerne gled næsten op bag øjenlågene. Tæven var gledet ind i en trance hvor verden udenfor hendes krop ikke mere eksisterede. Hendes smertetærskel var ophævet, var blevet uendelig. Mentalt havde hun forladt sin smertende mishandlede krop, for at flyve et hemmeligt sted hen. Små trækninger gik igennem Tævens krop, og jeg lugtede den umiskendeligt stærke duft af en kvindes safter. En hvid lidt mælkeagtig væske gled ud mellem skamlæber, og dildo, og hang i nogle sekunder inden de samledes i en lille sø på gulvet. Jeg rørte blidt ved Tævens krop, men der var ingen reaktion. Jeg kiggede på uret opmærksom på hvor længe hun havde hængt der. Hvis jeg ikke rev hende ud af trancen på et tidspunkt ville Tæven blive der. Tævens egen vilje var ophævet. Kontrol, hæmninger, snærende bånd, og blufærdighed var noget der ikke eksisterede. Tævens hjerne svømmede af sted i et hav af varme, lys, og liderlighed. Måske også kærlighed om end jeg tvivlede at hun ville elske mig ret meget lige nu.

Tigeren fornemmede den massive varme dis imellem sig og sit bytte. Varmen trykkede ham ned mod jorden. Hans muskler smertede stadig efter hans sidste anstrengelse. Han klippede med ørene et par gange og vurderede afstanden hen til hinden. Lang, uendelig lang. Han måtte vente, og eventuelt følge hinden endnu længere før han slog til. Han viftede uroligt med halen, og flokken kiggede op. Han trykkede sig helt ned i græsset, og ventede.

Jeg fjernede klemmer og dildo. Jeg kneb hende hårdt i brystvorterne uden at det rørte hende. Jeg stak den drivvåde dildo ind i hendes mund. Først da dildoen ramte bagvæggen af svælget begyndte der at komme liv i Tæven igen. Opkastningsfornemmelserne vækkede hende, og Tæven vågnede op med et lettere forbavset blik i sine smukke øjne. Tæven prøvede at skubbe dildoen ud.
- Slik den ren tæve. Tævens ansigt fortrak sig i vrede grimasser, men langsomt begyndte hendes tunge, at slikke dildoen ren. Jeg tog den ud, og kontrollerede hendes arbejde. Tilfreds skubbede jeg den ind igen, og pustede den op. Jeg tog en ganske almindelig dildo med batterier op af lommen, og satte den direkte mod hendes klitoris. Jeg kørte den rundt i små cirkler, trykkede, cirklede, og snart fik Tævens øjne et andet skær. Smerte, angst, nervøsitet og modvilje afløstes af et genkendelsens blik, og Tæven begyndte at samarbejde med dildoen. Tævens vejrtrækning blev hurtigere, og mere stødvis, og hendes små skrig lå helt oppe i toppen af stemmelejet. Fin, lys, og spinkel var hendes stemme i nogle sekunder, men ændredes brat til dybe, ru, og rovdyragtige brumme lyde der endte i en kaskade af et brøl der rystede murene, og mig. Hendes krop spændtes, og slappedes. Safterne løb i en stadig hurtigere strøm fra hendes skød mens brølet hang i en dyb mol i et uendeligt langt sekund.
Jeg vippede gitteret ned i vandret position, og fjernede hvad jeg nu havde sat op og ind i Tæven. Hun lå med lukkede øjne og en dyb monoton vejrtrækning.

Tæven stod nøgen med let lukkede øjne og ventede. Jeg satte kassen med de fire cirkelrunde huller foran hende. Jeg fjernede først et bræt, og førte hendes fødder op i kassen. Brættet blev sat tilbage, og hendes fødder var løst fast. Jeg fjernede et bræt mere, og hun kiggede uforstående på mig. Jeg greb hende om nakken, og tvang hende ned indtil hun satte hænderne fladt ned i kassen. Brættet kom på plads, og hendes fødder og hænder var låst fast i de fire huller. For det usansynlige tilfælde at hun skulle vælte spændte jeg en læderrem om livet på hende, og gjorde et reb fast som røg op omkring en loftsbjælke, og blev strammet.
Jeg stillede mig bag hende, og min stive pik pressede sig ind mellem hendes balder. Hendes fisse drev af de skønneste safter, og duftede indbydende som rosenbusken i skumringen. Mine fingre greb om hendes stærke hofter, og jeg lod fingrene finde ned mod revnen. Tæven vred sig i liderlighed, og skød røven bagud, for at invitere min pik indenfor. Jeg lod mine hænder vandre ned over hendes mave, og fangede hendes bløde brystvorter. Min nulren sendte små rystelser gennem hendes krop, og Tævens stønnen blev inciterende og indbydende. Hendes hud var blød som den dyreste silke med et gyldent skær af en nedgående sol. Jeg rev mig selv og Tæven tilbage til virkeligheden da jeg satte klemmer med bly lodder i hendes brystvorter, og to store batteri drevne dildoer i røv og kusse.
Jeg lagde de tre spanskrør foran hende på gulvet, og lod hende stå nogle få minutter, for at opbygge stemningen.

Tigeren skubbede sig langsomt op, mens øjnene var naglet til hinden. Ingen reaktion, ingen bevægelse. Han spændte musklerne, og gik ned i knæ, og tog en dyb indånding. Springet bragte ham alene tre meter nærmere sit bytte, og forbenene gav let efter for hans vægt, og i det bagpoterne ramte jorden løftede han overkroppen, og satte af igen. Han tænkte ikke. Hans mørke øjne grønne øjne var naglet til hinden der stadig ikke bevægede sig. Små støvskyer rejstes omkring hans poter hver gang han satte af. Først i det fjerde spring løftede hinden hovedet, og så sin fjende i øjnene.

Jeg spændte bidsel og blinkers på hende. Den perfekte lille ponygirl. 

Det tynde spanskrør ramte Tæven over de muskuløse lår. Kassen efterlod hende ingen chance for at følge bevægelsen, men holdt hende fast i en stram stilling med alle muskler og sener spændt. Jeg lagde de røde striber med få centimeters mellemrum op over låret mod balderne. Tæven bevægede sig kun en anelse, og kun få smertende lyde slap forbi bidslet. Hendes øjne var fugtige, og halvt lukkede, men spærredes op hvis slaget var ekstra hårdt. Jeg tog det næste spanskrør, og lagde det til hvile over hendes balder.

Tigeren havde tilbagelagt mere end halvdelen af distancen før hinden satte i spring. Hendes spring fik flokken til at eksplodere, og snart var den spredt ud i en stor bue. Tigeren mærkede at der stadig var flere kræfter i benene, og øgede tempoet. Det hvide i hindens øjne var tydelig, og han satte al sin mentale styrke ind på at nå målet.

Jeg ville høre Tæven skrige højt om nåde. Det første slag fik hendes øjne til at stå ud af øjensoklerne, og et lydløst skrig formedes på hendes læber. Der gik kun et øjeblik før lungerne havde den fornødne ilt, og hendes smertensskrig fyldte kælderen. Tæven bøjede sig om muligt mere sammen, strakte sig, og vred sig mens hun hulkede højt af smerte. Jeg slog igen, igen og igen indtil hendes skrig var usammenhængende. Tårerne flød og blandedes med snot fra næsen der løb ned i hendes åbne mund, videre over underlæben, og hagen, og hang i en lang dråbe ned mod gulvet. Jeg fornemmede at hun bad om nåde, men ignorerede hvad der ikke var et stop signal. Jeg dækkede hendes balder med slag indtil de var røde og ophovne.

Tigerens mund var let åben, og tungen lå fladt i munden så mest mulig ilt kunne nå ned til de hårdtarbejdende lunger. Tempoet var hurtigere end han selv kunne huske. Kraften løb igennem ham som da han var en ung tiger på sin første jagt. Men denne gang havde han erfaringen, snuheden, og den lammende overraskelse med sig. Års slidsom jagt, og baghold skulle nu udmøntes i en fysisk eksplosion af kraft, og mental styrke overfor hinden. Hans enorme fysik, og jernhårde mentale styrke skulle tvinge hinden i knæ, tvinge den til overgivelse, til hans nåde. Han var kun få meter fra den, og vidste at han løb hurtigere end den. Han sænkede kadencen en smule, og forberedte sig på det sidste dræbende angreb mod den blottede hals.

Jeg lagde spanskrøret fra mig, og trykkede mig op mod hendes spændte, varme, og let dirrende balder. Jeg strøg hendes balder, og kunne mærke den inciterende energi løbe fra hendes hud over i mine håndflader. Små elektriske stød gik igennem mine hænder da jeg fjernede spændingen i Tævens hud, og bragte hendes åndedræt under kontrol igen. Hendes stemme var spinkel, og let uforståelig bag bidslet.
- Nåde, nåde, ikke mere. Jeg satte mig på hug overfor hende, og løftede hendes hoved en anelse, så jeg kunne se hende i øjnene. Det lykkedes mig at fange hendes øjne med mine, mens jeg strøg hende over kinden.
- Der er ikke langt igen. Du har klaret det flot. Vil du ikke med til enden af regnbuen? Hun lukkede øjnene, sank adskillige gange, men nikkede så langsomt. Hendes øjne åbnedes, og jeg var solgt på stedet.

Nu, nu, skreg det inde i Tigerens hjerne. Han samlede al sin erfaring, styrke, og mentale energi. To lette spring for at afstemme afstanden mellem ham og hinden til det perfekte. Han gik helt ned i knæ, og lod så de store lårmuskler springe opad og fremad. Hans højre pote spilede kløerne ud, og gjorde sig klar til flænse den store halspuls åre på hinden op...

Det tykke spanskrør ramte Tævens balder, og sank i bund. Den spænding af musklerne der før havde været der var væk. Alle muskler og sener var let afslappede, og spanskrøret faldt som i en god pude. Skriget var ikke et skrig, men snarere et brøl af al Tævens indestængte energi, smerte, lyst og aggression. Det rystede hendes krop, den løb skælvende gennem hendes lemmer, og havde det ikke været for remmem omkring maven var hun faldet om. Men hun græd ikke mere, hun skreg ikke længere af ren smerte, og ydmygelse.
Jeg gav mig god tid mellem slagene, og fordelte dem ligeligt over de skønneste balder jeg længe havde set. Tæven forsvandt ikke ind i en trance igen, men holdt sig lige akkurat bevidst om sine omgivelser, og sin situation. Men alligevel befandt hun sig i sin egen verden hvor smerten blev brugt til at rense op i sindets skraldespand af skuffelser, frustrationer, stress, smerte og angst. For hvert slag skælvede hendes krop ubehersket, og hendes brøl var af en anden verden. De blev aggressive, krævende, udfordrende og æggede mig til at slå hårdere og hårdere. Tæven udfordrede mig, min autoritet, min styrke og magt. Hun stillede sig op, og modtog uden et kny smerten, underkastelsen og ydmygelserne, og gjorde dem til sin egen styrke. Sin egen mentale kraftkilde af energi. Men den virkede begge veje, for al hendes energi begyndte også at tappes. Ingen kunne blive ved i det uendelige, før eller siden var sindet renset og lyst. Jeg fornemmede instinktivt at det næste slag ville være afgørende.

Tigeren var sikker, intet kunne galt. Poten beskrev en hurtig krum bue og kun få centimeter fra hindens skrøbelige skind skiftede den retning. Poten røg ind under Tigeren der ikke kunne forhindre at den væltede forover og rullede hen over jorden i en uordentlig bunke af ben og en vildt fejende hale. Hinden fortsatte udover savannen, og efterlod den fortumlede Tiger i en støvsky. Tigeren kom langsomt på benene, rystede sig og konstaterede at intet gjorde mere ondt end sædvanligt efter et styrt. Han brølede af sin flygtende modstander men vidste at det ikke hjalp. Fortumlet, rasende, og øm i hele kroppen vendte han om, og forlod valpladsen. I morgen var endnu en dag.

Tævens brøl da jeg for sidste gang ramte de bløde balder gled over i et skrig der gav mig stå pels på armene. Hele hendes person, godt og ondt, smerte og lyst, glæde og sorg, kærlighed og sårede hjerte gled sammen i et skrig der skar igennem mine krop, og rev i min sjæl. Orgasmen ramte hende som en forhammer rammer en ambolt, hårdt og lammende, men ligesom den syngende lyd af jernet breder sig i bølger, bredte orgasmen sig til hele hendes krop. Den tog vejret fra hende, den lammede hendes stemmebånd, og spændte hendes muskler til det yderste for så pludselig at glide tilbage, og efterlade en træt og tilfreds kvinde fyldt med varme, stolthed og kærlighed.

Tæven havde set dæmonerne i øjnene, og dæmonerne havde blinket…

Syntes du om novellen, har du kritik eller bare en hilsen, så skriv til mig på quills@ofir.dk