LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©

Til computeraften

Det var en ganske almindelig aften. Det vil sige, helt almindelig var den nu ikke, for min dejlige kæreste gennem et par år var taget på koloni og jeg selv skulle til hyggeaften hos en kammerat, hvor jeg havde regnet med at den stod på computerspil, øller og mandesnak. Da jeg havde arbejdet en del de sidste par dage, glædede jeg mig til at få serveret en lækker gang mad og derefter at fede den foran skærmen. Og sådan startede det da også.

Da jeg ankom omkring klokken 18 duftede hele huset af italiensk med. Jeg gættede på at det var min kammerats kæreste Ida, der havde kreeret sin hjemmelavede lasagne, så allerede da jeg trådte ind af øren satte jeg næsen op efter nogle af hendes lækkerier; uden på nogen måde at forestille hvilke af hendes andre lækkerier jeg senere aftenen skulle komme til at nyde sammen med Peter.

Nuvel. Vi satte os til bordet og fik noget mad og et par flasker rødvin. Der var åbenbart lagt op til at vi skulle sidde der længe, for der var både dug, stearinlys og en god temperatur i deres lille spisestue.

Da vi havde siddet der et par timer, var vi efterhånden godt varme i kinderne, så vi begyndte så småt at rydde af. Herefter forsvandt Peter og jeg ind i deres soveværelse, hvor også computeren havde et lille hjørne. I dagens anledning var alt i deres skønneste orden, med den samme varme hygge fra køkkenet med stearinlys. Set i bakspejlet kunne jeg godt se at der virkelig var varmet op til det helt store, men små naiv som jeg er havde jeg ikke tænkt nærmere over, at der var en anderledes stemning end normalt, men jeg skulle snart finde ud af hvad der var deres plan for aftenen.

Vi havde vel spillet en times tid da døren gik op. Ind kom Ida med en lille bakke med peanuts og Irish coffee, nu kun iført en lille T-shirt og en ikke for stor nederdel. Ida var en pæn pige, noget buttet, vel omkring 1,65, og så havde hun et par dejlige nødder af den slags man vender dig om efter på gaden. Jeg havde selvfølgelig før kigget på hende når vi havde været sammen, men i dag så hende pludseligt med helt andre øjne, og jeg kunne pludseligt mærke en kildrende fornemmelse i hele kroppen.

Hun satte bakken fra sig og satte sig bestemt på skødet af Peter og gav sig til at kysse ham rimeligt intenst, og jeg kunne se at de begge tændte helt godt på deres lille leg. Jeg nød synet, og kunne mærke at mit lem begyndte at røre på sig, og da hun et øjeblik efter satte sig oven til mig og gav mig samme tur, bankede mit lem på for at komme ud af mine 501´ere. Peter begynde at tage på hende, og fortalte mig med en kort øjenkontakt, at alt var i orden. Han krængede hendes lille T-shirt af og åbenbarede hendes lækre nødder, som hurtigt røg ud af deres bh og ned i mine parate hænder. Hendes vorter strittede, og jeg kunne mærke at hun ville have mere af legen. Hun gled ned foran mig, og imens hun åbnende mine bukser og fandt dyret frem, greb Peter fat om nederdelen og krængede den op om hendes runde røv, og i mens hun begyndte at kysse og sutte min pik, gik Peter i gang med at bearbejde hendes fisse og balder med de bare næver, hvilket gjorde hende mere ihærdig med min pik.

Lidt efter rejste vi os og tog tøjet af. Ida lagde sig på ryggen, tog Peters halvstive i munden spredte benene og gjorde tegn til, at hun ville slikkes, og det blev hun. Først blidt med tungespidsen og siden mere hårdt med både fingre og hele munden. Da hun lidt efter var tæt på at komme ville hun have noget pik at sidde på. Hun lagde Peter ned på ryggen, og i et hug gled hendes sjaskvåde fisse ned over hans stive pik. Hun gik lige til den og red ham hårdt samtidig med at min pik var søgt ind i hendes liderlige mund som nærmest blev råkneppet i hendes iver. Efter det vilde ridt satte hun sig helt ned over Peters pik og efter en række korte små ryk kom hun med et dejligt lille hyl mens hun havde et fast greb om min stive pik.

Da hun havde sundet sig et øjeblik oven på den omgang var hun klar til mere. Hun fik besked på at lægge sig om på alle fire, så vi begge kunne nyde synet af hendes pænt store men veldrejede bagdel. Peter skubbede blidt hendes overkrop ned på albuerne, spredte herefter hendes ben en smule og bød mig at kneppe hendes stadig våde fisse, mens han lige smuttede ud på badeværelset og rodede lidt i nogle skuffer. Han var hurtigt tilbage med et frækt smil i øjet, og en gul dåse i hånden, nu skulle der kneppes. Jeg trak mig ud og nærmest i det samme kørte han to fingre helt op i fissen på hende , hvorefter jeg resolut kørte min langfinger halvt op i hendes lille stramme stjerne, hvilket fremkaldte et behageligt suk fra hende, hvorefter hun ville have dem i måsen. Vi fik hurtigt listet låget af vaselinebøtten, tog hver vores lille klat gik i gang med at bearbejde dette snævre hul. I starten var vi selvfølgeligt noget forsigtige, men da det lød til at bekomme hende vel gik vi lidt mere bestemt til værks og kørte både en og to fingre godt op i røven. Nu var vi begge efterhånden så ophidsede at det var tid til at sætte vores sidste spurt ind. Hun ville have at vi begge skulle komme i hendes velsmurte lille røv, så jeg spredte hendes balder en smule så Peter kunne liste sin pik indenfor. Ida gav sig lidt idet hendes ringmuskel åbnede sig, men der gik ikke mange øjeblikke før de fandt en god rytme. Snart kunne jeg se at det var ved at være lige op over for Peter, og da han gav hende et par dybe hug kom han med et dybt støn. Han trak sig ud og jeg smurte hurtigt min pik og og lagde hende ned på maven med en stor pude under skridtet og spredte hendes ben, så jeg kunne komme til at banke min stive pik op i røven på hende, og efter kort tid i dette stramme hul kom lige skønt som når jeg havde givet min kæreste den samme tur.

Den nat sov vi alle tre sammen, og da jeg siden er blevet alene holder min kammerat og jeg af og til en mandeaften, og et par gange om året har jeg selskab af hans dejlige buttede Ida.