LÆSERNES EGNE NOVELLER

Dildonisen.dk©

Til fri afbenyttelse

Det har været en mærkelig dag. Min mand har været indelukket, tavs og hemmelighedsfuld, ikke til at tale med, ikke til at drive et ord ud af.

 

Pludselig midt på dagen kommer han og hen til mig og siger, at han trænger til at køre en tur, at han nok er tilbage om en times tid, giver mig et kys og kører.

 

Jeg syntes det var noget mærkeligt noget, og havde det rigtig dårligt. For at få tankerne et andet sted hen satte jeg mit ynglings musik på, og tog tøjet af for at gå i bad. Jeg fandt min bedste sæbe frem sæbede mig ind og lod bruserens stråler løbe ned over min indsæbede krop. Uhhmmmm, det var dejligt, stille musik, dejlig duft og vandets varme bløde stråler, jeg følte mig godt tilpas.

 

Jeg tørrede mig og smurte mig ind i en velduftende olie, lagde en pæn make-up, og tog min sorte lange pikante natkjole på i håb om, at det kunne løsne min mand lidt op, når han kom hjem.

 

Kort tid efter kom han ind af døren, så glad og fornøjet ud, kyssede mig, tog mig i hånden og sagde: ”Kom der er lige noget jeg skal vise dig.” Jeg blev varm ved tanken og fulgte med. Så fik jeg ordre på at lukke øjnene, og han førte mig ud til bilen. Pludselig mærkede jeg at jeg blev fikseret med håndjern bag ryggen. Jeg åbnede øjnene men blev straks blindfoldet og gennet ind i bilen. Jeg protesterede, kunne da ikke køre nogen steder hen i sådan en mundering. Jeg fik at vide, at jeg bare skulle holde min mund. 

 

Vi kørte i lang tid, det føltes i hvert fald sådan. Fik da et par hiv af en smøg på vejen, men ellers var der tavshed. Hvis jeg spurgte om noget, fik jeg intet svar.

 

Endelig efter lang tid stoppede bilen, og jeg blev hjulpet ud. Jeg tryglede om at få lov at se og få mine hænde løsnet, men nej, det gik han ikke med til. Jeg blev ført op af en sti kunne mærke grenene når de ramte mig, så jeg gættede på, at vi var i en skov et sted.

 

Efter kort tid kunne jeg høre latter fra nogle mænd, ved ikke hvor mange eller hvem. Jeg hev i min mand, tiggede ham om at vende om, men han grinede bare og sagde ”Vær så god drenge, giv hende så det, hun har fortjent.” Kunne mærke, at min mand forlod mig, og hørte bilen starte og køre væk .

 

Jeg græd, så tårerne løb mig ned af kinderne. Pludselig kunne jeg mærke famlende hænder overalt, og min kjole blev flået i stykker, hvorefter jeg blev bundet til et træ. Der blev grinet, og en dyb stemme sagde: ”Hvad hyler du for, du kan bare vente til vi er færdige med dig.” Hvorefter jeg fik et slag i bagen. Jeg græd nu højlydt, men kunne så høre min mands stemme. Så blev jeg rolig igen, og en varme af forventning og frygt blandede sig, og der opstod en varme i min mave og mit skridt. En af fyrene gav mig endnu et rap og sagde: "Det var jo ikke meningen, du skulle kunne lide det!”

 

Jeg blev løsnet fra træet og kom til at ligge hen over et eller andet. Der var atter hænder overalt. En pik i munden, en i kussen, og en i røven. Ind imellem kunne jeg mærke åndende fra nogle af de andre og deres varm sperm over mig. Frygten var nu helt væk. Da de var færdige alle sammen, jeg ved ikke hvor mange, eller hvor længe jeg havde ligget der, kom min mand hen til mig, kælede for mig og sagde så: ”Se her drenge sådan skal hun havde det.” Jeg blev taget hårdt, blev vendt om på ryggen, og fik mine ben fikseret, spredte til nogle træer tror jeg. Så fik fyrene en efter en ordre på at en skulle bolle mig i røven, en anden i munden, medens en tredje fistede mig. Og sådan blev det ved i en uendelighed, indtil jeg segnede af udmattelse. Jeg blev løsnet, stadig med bind for øjnene, og blev ført hen i bilen. Vi kørte vel ca. 10 min., før jeg fik bindet af.

 

Min mand kælede kærligt for mig hele vejen hjem, og vi elskede resten af natten.

 

Og kære pige, hvad kan man så lære af det? Skindet bedrager.