LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Tissetrolden

Berit var alene og arbejdsløs, hun boede i en lille gammel to værelses lejlighed, på det yderste af Nørrebro, hun kom aldrig sammen med nogen, havde ingen veninder og sjældent en fyr, selv om det af og til skete. Hun var udelukket af det etablerede samfund, en ener blandt de mange, én der faldt igennem, hun stod som hun altid havde stået, siden sin tidlige ungdom, helt alene og overladt til sig selv, det var de færreste der brød sig om hende og var der pludseligt en mand eller en anden kvinde, der følte hun ville forsøge at komme lidt sammen med Berit, så gik der ikke længe før det gik i stykker og så var de gået igen.

Ingen vidste om det var et forkert gen hos hende, eller om der var tale om en sjælden sygdom, flere havde igennem det meste af hendes liv ment, der var tale om at hun ville skabe opmærksomhed omkring sig, men efter hun blev voksen, så talte nogle så galt om at hun muligvis havde en form for perversitet, hvad de fleste dog mente, var noget simpelt sludder

Problemet var at Berit altid tissede i bukserne, hun stod ret op og ned og lod strømmen af væske tømme sig ud i sine bukser, hendes mor fortalte om hendes start på problemet, da hun var en forholdsvis stor pige, som var gået ud af skolen og var startet på en læreplads, da hun tit kom hjem med våde bukser.

Og spurgte moderen hende, hvorfor hun dog havde tisset i bukserne og ikke havde benyttet toilettet, så svarede hun ikke, eller også så hun op på sin mor og svarede, hvorfor dog det mor, sker der da noget ved at jeg tisser i mine bukser.

Hendes mor gik så vidt at hun trak hendes våde bukser af hende og gav hende en endefuld i hendes bare ende, Berit græd som alle ville have gjort, hvis man blev straffet med en endefuld, men resultatet blev ikke anderledes, næste gang hun skulle tisse, så gjorde hun det i bukserne, men kun en sjælden gang, tissede hun også i sengen.

 

Berit selv, var ikke utilfreds med sit liv, hun savnede kun en rigtig god ven og mand, som ville acceptere hendes opfattelse af et godt liv og gå ind på hendes vilkår og støtte hende i sine former for erotik, hvis en mand ville acceptere hendes fornemmelser og følelser i det liv hun ville leve, så ville hun opfylde alle de krav han ville have dækket.

Men når de hørte hende fortælle om det, hun så gerne ville have dem til at forstå, så forsvandt de som regel og hun hørte aldrig mere fra dem, derfor gik hun igennem livet som den lille tissetrold, der kun levede sit liv på sin egen måde.

De forstod ikke at hun blev seksuelt tilfredsstillet af at tisse i bukserne, de forstod ikke hvordan det kunne give hende orgasmer, når hun stod i stor flok mennesker og bare lod stå til og tissede i bukserne, men hun havde tit forsøgt at fortælle dem, hvordan hun følte det.

Når hun mærkede hun var trængende og skulle tisse og stod stille og tissede i bukserne, så følte hun, hvordan hendes underbukser opsugede væsken og fugtigheden og den varme urin, bredte sig over hele hendes underliv og når hun havde tisset færdig og de sidste dryp lå nede i skridtet på hendes våde bukser. Så bredte fornemmelsen sig over hele hendes bare ende og skridtet og fissen blev først kold, så kom resten af hendes underliv og når hun stod stille og mærkede den kolde fugtige fornemmelse, både på hendes ende, mave og i skridtet, så kom orgasmerne rullende ind i hendes underliv og hvis hun sad hjemme, så lod hun sine fingre massere sin klitoris og så gik hele hendes univers i gang og gav hende en masse orgasmer, sad hun i toget eller en bus, så lirede hun gennem lommen i de våde bukser og så gik det hele i hende, så kom alle følelserne op i hende og hun sad stille og fik de skønneste orgasmer.

 

Men hun ville gerne at hun havde en ven eller en mand, der sad derhjemme og skældte hende ud for de våde bukser og at hun havde tisset i bukserne, men han skulle kun smække hende, hvis han fik noget ud af det selv, ellers skulle han bare lægge hende på sengen og trække de våde bukser af hende, vaske hende og give hende rene og tørre bukser på igen og forlange at hun omgående vaskede de våde bukser, det stod for hende, som den største drøm.

 

Tilfældigt sad hun en dag i et mindre parkanlæg, da en mand med begge arme bundet ind, satte sig og sludrede med Berit, han havde været ud for et trafikuheld og havde brækket begge håndled, som nu var i gips og han havde svært ved at bruge sine hænder og han smilede til hende og sagde dæmpet, hvis jeg nu bad dig om at hjælpe mig med at tisse, ville det så genere dig at tage min pik frem og holde den, mens jeg kom af med vandet.

Berit smilede igen og sagde jeg vil da meget gerne hjælpe dig og de rejste sig og gik ind mellem buskene, hun lynede hans bukser ned, tog hans pik frem og stod med den i hånden, mens han tømte sig og hun proppede den ind igen i hans bukser, lynede op og de satte sig igen, han var ved at forlade hende, da hun rømmede sig og tog mod til at spørge ham, om han også ville hjælpe hende.

Berit fortalte ham hele sin historie, hun skjulte intet for ham, lagde alle kortene på bordet og var meget spændt på hans reaktion, når hun var færdig og hun blev mere tillidsfuld, da han ikke afbrød hende og alligevel sad han og fulgte nøje med i hele hendes forklaring, hun blev mere og mere glad, da hun så hans smilende ansigt og hans nikkende hoved.

Mest glad blev hun, da han endelig afbrød hende ved at sige, ved du hvad lille Berit, jeg siger det lige ud, jeg sidder og er skrubhamrende liderlig og jeg kan godt love dig at lige så snart mine håndled er i orden, så vil jeg vil være meget glad ved at trække dine våde busker ned på dig og kneppe din liderlige fisse, vaske dig over hele kroppen og klæde dig både af og på og måske engang imellem, give dig en endefuld i din bare ende og bagefter kneppe dig igen.

Men du må vente til mine håndled kan klare det, men vi kan da komme sammen indtil bandagerne skal tages af.

 

Berit var ikke fri for at føle en vis nervøsitet, da hun hentede Lars på skadestuen, efter han havde fået fjernet sine gips bandager på sine håndled, men han stod smilende og ventede på hende, tog hende i sine arme og krammede sin nye pige ind til sig og hviskede, har du tisset i bukserne skat.

Nej smilede hun, ikke endnu, men det varer ikke så længe, jeg skal lige fange følelsen først, så pludseligt sker det, han smilede til hende og sagde kom skat vi går en tur, men fortæl mig når du skal tisse, jeg vil så gerne se på dig, når du gør det.

De gik hånd i hånd og pludseligt mærkede han et klem i sin hånd og Berit stoppede sine trin, stod stille med et sløret blik i øjnene, hun åbnede munden som trængte hun til mere luft og han bemærkede at hun stille nikkede med hovedet, sikkert for at fortælle ham at hun nu stod stille midt på Købmagergade ved Rundetårn og tissede i sine bukser.

Der gik en mindre rystelse igennem hendes krop, som et gys når man kommer fra varmen ud i kulden, hendes skuldre vibrerede et kort øjeblik, hovedet straktes og hun var igen sig selv og tog stramt fat i hans hånd og hviskede, jeg er sjaskvåd i bukserne, skal vi ikke sætte os lidt på den bænk.

Efter de havde siddet i nogle minutter og igen var på vej hjemad, hviskede han, du er våd bag på din kjole, alle kan se du har tisset i bukserne, hun smilede til ham og sagde stille, det er jeg da klar over, det er da derfor jeg så gerne vil sidde lidt bagefter, nu har jeg det dejligt, skal vi ikke bare spadsere hjem til min lejlighed.

 

Hun stod på en taburet og han løftede hendes våd plettede kjole over hendes hoved og hun nød sine våde bukser der sad stramt rundt om maven på hende og det kolde våde stof gjorde hendes ende og skridtet dejligt og behageligt fugtigt.

Hun nød hans varme hænder, der langsomt løsnede hendes våde bukser og trak dem ned på hende, mens han stille fortalte hende at hun var en gris og når hun om lidt var blevet vasket ren på sin tissekone og hendes underliv, så burde du have sådan en endefuld i din bare ende, din lille tissetrold.

Hun sitrede over hele kroppen, da hans fingre med vaskekluden, vaskede hendes numse og hofte og lod kluden bore sig ind i hendes fisse og vaskede den forsigtigt og skyllede den med koldt vand, der fik hende til at gyse og hun stod let rystende, mens han frotterede hendes numse og underliv.

Han så op på hende og lod sine fingre massere hendes klitoris og hun bøjede ned i knæene, fødderne vibrerede under hende og hele hendes underliv rystedes igennem af en sitrende liderlig fornemmelse og hun blev skrubliderlig da hans tunge slikkede hendes klitoris og hun tiggede ham om at få lov til at lægge sig, men han var streng og sagde, flytter du dig skat, så får du en endefuld i dine bare ende, for nu er det mig der bestemmer.

Hun forsøgte at blive stående men gled langsomt ned i hug stilling og udbrød, jeg kan ikke skat, jeg kan ikke, jeg er nødt til at lægge mig ned, åh hvor er du dejlig skat, knep mig, åh hvor er det liderligt at blive slikket i fissen.

 

Hun lå over hans knæ med sin bare ende i vejret, hun kunne mærke hans stive pik ramme mod hendes inderlår, når han klaskede sin hånd ned over hendes bare ende, han skiftede slaget, så begge balder fik lige mange smæk og ind i mellem kælede han med hendes liderlige fisse, mens han fortalte hende at hun var en lille uartig pige, der skulle have en endefuld fordi hun tissede i bukserne og fordi hun ikke hørte efter hvad han sagde til hende.

Han lod hende glide ned på gulvet og stillede hende på knæ og albuer, lagde sig bag hende, åbnede hendes lille snævre fisse og lirede hende op med fingrene, mens han hviskende fortalte hende at hans største lyst, var at se hende sidde på hug i skoven, med bukserne trukket ned og tisse frit ned i skovbunden, jeg vil også se dig stå med kjolen løftet op og tisse i dine bukser og så bare tage dig som du er, med våde bukser og gennempule din liderlige snævre fisse.

 

Og da han trængte ind i hende og lod sin pik stille glide i bund i hendes dybe krater, så gik det for hende, underlivet krampede og rystede af lir, aldrig havde hun fået sådan en orgasme som kom galopperende ind i hendes fisse, der fik hende til at skrige, og alle de små efterfølgende orgasmer der flimrende som sommerfuglevinger, blafrede rundt i hendes liderlige underliv og fik hende til at følge med i hans taktfulde knepperi af hendes fisse og hun hamrede sin bagdel mod hans underliv og han tog fat om hendes hofter og red hende endnu mere rytmisk, hamrede sig ind i hende stødte sig ind i hendes bund, for pludseligt at stoppe, kneppe hende langsomt for helt at stå stille, med pikken boret ind i hendes dyb og han hviskede til hende, når mine safter har fyldt dig op så trækker du dine tynde små hvide bukser på og sidder stille og venter til du skal tisse, så vil jeg fotografere dig, når du tisser i bukserne.

 Tankerne om at hun endelig havde fundet en mand, der godkendte hende som sin kvinde, selvom hun fortsatte med at tisse i bukserne, fik hendes tanker og liderlige oplevelse med hans stive pik inde i sin fisse og hans knepperi der sendte hans safter ind i hende resulterede med at hendes orgasme var så voldsom og så liderlig at hun skreg, da de flimrende vibrationer smældede ind i hendes liderlige underliv.

 

Aldrig i sit liv havde hun turdet håbe på at hun fandt en mand som Gerhardt, altid havde hun måttet gå alene og være ensom, men efter hun havde mødt ham, som var endnu mere liderlig opsøgende på hendes tisseri, end hun selv havde været nogensinde.

Han nøjedes ikke med at hun bare tissede i bukserne, han sad stille og så hende gøre det, mens hun sad på hug i de stramme hvide nylontrusser som han havde købt til hende, så han kunne se når hun åbnede for blæren og lod vandet sile ud i bukserne, han sad paralyseret og stirrede på hendes fisse, mens hun sad og pressede sig, for at kunne lade urinen komme frem i hendes bukser og når hun mærkede at nu kom hun endelig med hele ladningen i sin spændte blære, så kiggede hun på hans ansigt og så ham smile og han slikkede sig om munden med og hviskede hvor er det liderligt at se dig tisse i bukserne skat, når du er helt færdig og der ikke er en eneste dråbe i dig mere, så skal du kneppes godt og grundigt, med din sjaskvåde fisse og jeg tager dig med dine våde bukser på, det er mig der skal trække de våde bukser af dig skat.

 

Det mest liderlige hun havde oplevet, var da de sammen gik ud i skoven og han havde fortalt hende at hun denne dag skulle filmes på videoen, så de kunne sidde om aftenen og se hende tisse i bukserne på fjernsynet, han ville prøve om ikke det måske var den vej de skulle finde nye græsgange at han filmede hende og så kunne de begge se det sammen, du har jo aldrig selv set dig tisse i bukserne vel skat, så det får du at se i aften, når vi kommer hjem fra den skovtur.

Jeg vil også kneppe dig og optage det på video, fortalte han og han fortsatte med at sludre om alt det de skulle sammen, på den video, som hun spændt ventede på.

 

De sad sammen i sofaen og skærmen glitrede og pludseligt stod hun midt i den grønne skov, med ryggen op mod et træ og skrævede ud, hun stirrede på det flimrende billede da hun så sig selv løfte op i kjolen og så sit nøgne underliv langsomt dukke frem og hun pressede sit underliv hen mod ham, da hun tog sine hænder og førte ned ved siden af fissen og pressede dem ind mod kroppen, så hun stod og tissede som en mand, strålen ramte jorden og hun smilede til Gerhardt.

Langsomt lod hun sig glide ned i hug stilling og lod fissen tisse færdig mens han stod og fotograferede hende.

 

Men da hun afslutningsvis vendte sig om og stod med ryggen til Gerhardt, iført sin lyseblå bluse og de stramme hvide nylonshorts og man tydeligt så på skærmen at hendes skridt tyngedes af den udsivende væske da hun stod stille og tissede i bukserne, hendes skridt var efterhånden en stor fugtig plet som bredte sig opad ryggen og hendes bagdel, som efterhånden som hendes tissetrang øgedes, bredte hele hendes bare ende, som tydeligt trådte frem og afslørede at hun stod stille og tissede i bukserne.

Så gik det for hende og hun sad paralyseret og følte sig skrubhamrende liderlig og hun udbrød stille, gør noget ved mig Gerhardt, kæl med mig, tag mig på fissen, slå mig eller knep mig, åh hvor er jeg dog liderlig, åh ja, kæl med mig!