LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bondagefyren©

Togturen

 

Det er aftalt at du tager toget fra Århus til København kl. 19.00, jeg er med i toget, men ikke ved siden af dig.

 

På vej til Hovedbanegården henter du en pakke, som jeg har sendt til dig.

 

Dit normale tøj er, som der stod i brevet, en hvid halvt transparent skjorte, en lang sort nederdel, et par selv siddende strømper og en cottoncoat men ingen trusser, på denne måde ligner du alle de andre rejsende.

 

Du går ud på toilettet på banegården og åbner pakken, pakken indeholder de beklædningsgenstande, alle i latex/gummi, som det forventes af dig at du har på under dit normale tøj, samt en vejledning.

 

Først smider du skjorten, og ifører dig den toppen, du får et lille chok, da du opdager at toppen har nogle små buler til brystvorterne, som er glatte udenpå, men noprede indeni mod dine brystvorter, du tager nu skjorten på igen, og opdager at det eneste unormale som kan ses, er at dine brystvorter stritter lidt rigeligt.

 

Dernæst tager du de vedlagte sorte trusser og hofteholder på (også i latex), og finder desuden et par meget højhælede sko som du ifører dig.

 

Nu tager du vejledningen op af æsken, den ser ud som følgende :

Foran på din hofteholder er der en lille lomme som er låst med en lille hængelås, den skal åbnes med den nøgle som ligger i bunden af kassen.

Du har nok undret dig over at der kommer er en lille ledning ud fra latex toppen, den skal tilsluttes et af de tre stik som er i lommen på hofteholderen.

Der er et par latex trusser i kassen, dem skal du tage på (Trusserne er sorte, der er 2 huller i dem, et foran, et bagi, desuden er der en slags hængsler på ydersiden).

Kassen du står med har dobbeltbund, løft den øverste bund af, og læs næste linie.

Du ser nu på 2 små dildoer, og en tube glidecreme, sørg for at du får gjort hvad du skal på toilettet, og før derefter de to dildoer op på deres respektive pladser. Brug rigeligt med creme, ellers bliver det en lang tur :-).

Når det er gjort, skal du låse dem fast ved hængslerne med de to vedlagte låse, og tilslutte deres stik på samme måde som toppens.

Nu skal du låse trusserne fast til hofteholderen, ved brug af de stropper som er på trusserne (stropperne har også hængsler).

Lås nu lommen fast på hofteholderen, som den var da du tog den op af kassen.

 

De gamle sandaler lægger du ned i æsken sammen med nøglen, og deponerer den i boks 5 på banegården.

 

Efter du har læst – og fulgt hvad der står på vejledningen, hopper du ind i toget, og sætter dig på pladsen der vender ind mod føreren, med ansigtet mod væggen, på den måde kan du ikke se hvad/hvem som er bag dig, og der er næsten ingen som kan se dig.

 

På turen mod København, kører tankerne rundt i hovedet på dig, hvem er han, hvordan ser han ud og hvad skal de stik bruges til.

 

Det sidste spørgsmål får du hurtigt svar på, omkring en halv time efter afgang, kan du mærke at dildoen i din fisse rører på sig, men kun et sekund, så kort så du ikke er helt sikker på om du mærkede rigtigt.

Det gjorde du, for efterhånden som turen skrider fremad, mærker du mere og mere til den, men hvad værre er, så begynder den bagerste dildo også at røre på sig, og en gang imellem, er der noget som sitrer på dine brystvorter.

Hvad det end er, så er der intet mønster i det, der kan gå op til 20 minutter mellem at der sker noget, men det kan også starte, stopper og så komme igen efter et par sekunder.

 

Hvad du ikke ved, er at det er mig som sidder et par sæder længere tilbage, med fint udsyn til dit ansigt, og styrer slagets gang med en fjernbetjening, og jeg har tænkt mig at gøre dig vild inden vi når København.

 

Endeligt, efter hvad der føles som dage, når vi frem til København, og som aftalt, går jeg over og prikker dig på skulderen, og tilbyder dig hjælp med jakken. Uden andre opdager det, tvinger jeg dine arme om på ryggen, og giver dig håndjern på, hvorefter jeg lægger jakken over dine skuldre, og knapper den lidt, så man ikke umiddelbart kan se at du er iført håndjern.

Da vi kommer ud fra toget, bevæger vi os mod et toilet, hvor jeg tager dig ind, og binder dine ben sammen (med reb), lige over knæene, så du stadig er i stand til at gå, men det er betydeligt sværere (bare tænk på de høje hæle og de korte skridt du skal tage).

 

Lad os lige lade billedet stå et øjeblik: Du er øjensynligt en pige som er iført en cottoncoat, en hvid skjorte og en lang nederdel, samt et par højhælede sko, men indenunder er du i håndjern, med benende bundet sammen og iført en del mekanik.

 

Kl. er ca. 22, der er skumring i København, vi hopper ind i en taxi, og får den til at køre os hjem til mig.

 

Når vi kommer hjem til mig, leder jeg dig op af trapperne, og ind i entreen, og i det øjeblik vi er derinde, giver jeg dig en gag (en bold på en læderrem) i munden, hvorefter jeg fjerner dit overtøj.

 

Du bliver nu ledt ind i et rum som er spejlbeklædt, og får lov til at se på mens jeg fjerner dit tøj (skjorte og nederdel), herefter spænder jeg læderremme fast til dine håndled, dine ankler, dine lår, en omkring dine hofter og giver dig et halsbånd på (en tyk læderrem med D ringe til hager).

 

Jeg tænder nu for dine vibratorer.

Nu lægger jeg dig ned på gulvet, og fæstner dine ben til de taljer som er fastgjort til loftet, dine arme løsnes fra håndjernene, for at blive sat fast til nogle kroge i gulvet. Herefter hejser jeg dig op i loftet, med benende øverst og hovedet nedad.

 

Udover at det er et smukt syn at se en pige hænge ned fra loftet med spredte ben og hovedet ned, giver det også andre muligheder. Jeg komplimenterer dig for det smukke syn, og tager din top af, på den måde som du hænger på, vil dine bryster hænge ned mod hovedet og godt udad, på dette punkt begynder jeg at binde tovværk stramt omkring dine bryster. Jeg binder dem på en måde, som sørger for at de bliver holdt samlede og lidt op mod dit hoved, derudover får du et par brystklemmer på. Så tager jeg en tynd kæde, som jeg trækker op gennem den midterste ring i dit halsbånd, kæden fastgøres til brystklemmerne, så den er så stram som muligt.

 

Jeg frigør nu dine arme, og sætter dem fast i nogle andre taljer som går ned fra loftet, disse taljer spænder jeg op, hvilket får dig til at hænge i en skrå vinkel fra loftet og ned af, stadig med benende øverst.

Nu fjerner jeg din gag, og erstatter den med min pik, som jeg beordrer dig til at sutte, efter ca. 45 sekunder, stopper jeg dig, og siger at det ikke er godt nok, derefter sænker jeg dine ben og hæver dine arme således at du bliver nødt til at stå på tær, samtidig giver jeg dig bind for øjnene, for at forstærke fornemmelsen af isolation.

Her kommer chokket, da du hang i luften med hovedet nedad, tænkte du ikke på hvor stram kæden til brystklemmerne var, men nu hvor tyngdekraften trækker, bliver dine bryster holdt oppe i brystvorterne af kæden.

 

Dine ben bliver fastspændt til gulvet således at du har spredte ben, og jeg giver dig bind for øjnene, herefter henter jeg den store brede og flade pisk (flogger), og begynder at slå blidt på dig.

Du er ikke klar over hvad der skal ske, og ryster derfor kraftigt da det første slag falder, men jeg bliver ved med at slå i en jævn rytme, hårdere, hårdere og hårdere.

Du prøver hele tiden på at komme i skjul for pisken, men hver gang du vender dig falder der et nyt slag.

 

På et tidspunkt stopper jeg, sænker dig ned på gulvet og stopper dine vibratorer, nu prøver jeg om du sutter bedre, og dette er naturligvis ikke tilfældet, derfor bliver jeg nødt til at hænge dig op med hovedet nedad, og finde en lidt tyndere pisk, samt at stoppe en lidt større gag tilbage i din mund.

Nu hænger jeg en lille elektromotor/vibrator fast på dine brystklemmer, som jeg tilslutter hofteholderen.

 

Så sætter jeg systemet til at køre efter en tilfældigheds rutine, således at hver del kan køre individuelt, og alle dele kan køre samtidig, derudover er det tilfældigt hvor meget kraft som en ting kører på samt i hvor lang tid og hvor lang tids pause der er, der er kun en ting som er sikker, og det er at der ikke kan være helt stille i mere end 20 sek. ad gangen.

 

Nu starter piskende på at falde igen, en for en i et langsomt men sikkert tempo, overraskelsen er stor, da nogle af slagene falder på brysterne, inderlårene og oven på vibratorerne.

 

Pludseligt stopper jeg piskningen, fjerner din gag, bindet for øjnene, og hejser dig længere op, så dit hoved er i højde med min pik, derefter fjerner jeg den vibrator som sidder i fissen, og erstatter den med en tykkere og længere, som jeg først langsomt, senere i stigende tempo fører ind og ud, mens jeg slikker dig, mundknepper dig, og lader pisken falde tilfældige steder på din ryg.

Du skal huske at der stadig er en vibrator i røven og ved brystvorterne. Dette bliver for meget for dig, og du gennem rystes af en orgasme samtidig med at jeg kommer i munden på dig.

 

Nu hvor jeg er kommet, standser jeg systemet, og frigør dig for dildoen i røven, sænker dig ned på gulvet, hvor jeg løsner dine arme og dine ben. Efter dine arme og ben er løsnet, hjælper jeg dig op, og går efter noget at drikke.

 

Da jeg kommer tilbage, har du selv afmonteret brystklemmerne og ligger gulvet og leger med dig selv.

 

Hvem har givet dig lov til det !!! spørger jeg i et skarpt tonefald.

Du kigger op med et smil om munden, "Ingen" svarer du lige så uskyldigt.

 

Jeg troede ellers du havde fået nok, men det er åbenbart ikke tilfældet siger jeg.

Herefter beordrer jeg dig ned på alle fire og sætter dine arme og ben fast til hver sin krog i gulvet, "Det skal nok afholde dig fra at pille mere" siger jeg, går hen, og trækker et lagen væk fra et stykke møbel jeg har.

 

Det møbel som jeg har kan bedst beskrives som en af de motionsmaskiner man har, hvor man sidder med spredte ben og skal samle dem, maskinen er udformet som følger:

Der er en ryg på, med en læderrem omkring i mavehøjde, så er der to ben, med knæk ved knæet, som også har remme, og der er en tværligger på ryggen, for at holde armene ud til siden, ryggen går langt ned, men har et sæde som kan skydes op og ned, på sædet er der klargjort til montering af diverse redskaber.

 

Du bliver løsnet fra gulvet, og får lov til at drikke lidt vand fra en hundeskål som der står på gulvet, derefter bliver du ført i en halskæde over til stolen, hvor du får besked på at sætte dig.

Det er bare nemmere sagt end gjort, da sædet ikke er slået op, men vi løser det, ved jeg samler benene på stolen, og du sætter dig på den, hvorefter jeg spænder dine ben fast over lårene, lige under knæene samt omkring anklerne, og trækker i maskinen så benende er spredt mest mulig. Nu spænder jeg remmen omkring maven på dig, spænder dine arme ud til siden (med en rem ved skuldrene, en ved albuerne og en ved håndledene), og ligger en rem omkring halsen på dig (ikke for stramt, men nok til du ikke kan bevæge hovedet).

 

På sædet monterer jeg en STOR vibrator, som jeg smører ind i glidekrem, sætter mig ned, slikker din fisse og fingerknepper dig, så du er så tæt som overhoved muligt på en orgasme, når det er lige før, stopper jeg, og fører vibratoren op i dig.

vibratoren slutter jeg til en boks som er under sædet. Så forklarer jeg at boksen er lavet således at den er sat til at køre i 10 minutter, efter samme tilfældigheds princip som bæltet, dog vil der blive lagt 30 sek. På for hver orgasme du får, og der er en stopknap uden for dine fingre, hvis det bliver for meget, den vil øjeblikkeligt stoppe vibratoren, og holde den stille i 1 min, men med en straf på 2 minutter oven i tiden, hvis du vil afbryde helt, kan du trykke 10 gange på afbryderen.

 

Når dette er forklaret, giver jeg dig en hætte over hovedet, hætten er forstærket ved ørerne, og har lynlås ved øjnene som jeg selvfølgeligt lukker, for at du skal føle dig isoleret.

Nu kan du intet se, intet høre og er ude af stand til at røre dig, det eneste du er i stand til, er at føle.

 

Og føle det kommer du til, for jeg løsner snorene omkring dine bryster, det gør at der kommer MEGET blod ud til dem, og det føles som et sus, men gør dem også meget følsomme, i samme øjeblik starter vibratoren og du giver et lille hvin fra dig.

Jeg går om bag dig, begynder at masere dine bryster, og af og til niver jeg dine brystvorter.

Efter et kort øjeblik får du en kraftig orgasme som normalt ville sende din krop op i en flitsbue, men den er låst helt på plads, så det eneste du kan gøre er at skrige den ud i lokalet.

Jeg går lidt væk, og vibratoren stopper, starter efter 1 minut og bringer dig op på randen af en orgasme hvorefter den stopper igen. Dette scenario gentager sig et par gange, og du råber at jeg skal gøre noget.

Pludseligt åbnes der for øjnene i  hætten, og du ser at lokalet er helt mørkt, du ser en tændstik blive strøget og et stearinlys blive tændt, langsomt fører jeg stearinlyset hen foran dig, og begynder på at dryppe stearin på dine flotte bryster, lyset bliver sat i en holder hen over dit højre bryst, og jeg tænder endnu et lys, som jeg sætter over dit venstre.

Lysende drypper sagte stearin nedover dig bryst, stearinen størkner og bliver til en lille sø, og den nye stearin løber videre ned på din mave.

Mens stearinen for lov til at løbe, sidder du og ser på. Jeg ligger mig på knæ bag ved dig, begynder på at kæle for din krop, og lader et par silke tørklæder løbe hen over den, for at forstærke følelsen, mens du intet kan gøre andet end at nyde det, da vibratoren starter er det bare alt for meget og du kommer igen og igen.

Nu fjerner jeg hætten, fjerner lysene, nyder synet af stearin fra dine bryster ned over maven til den lille sø ved navlen og spørger om du er ved at have fået nok. Dette er tilfældet, og jeg beroliger dig med at der kun er 1 min. tilbage på uret. "Puh ha” tænker du i den tro at nu er det værste overstået, men det er kun for at opdage hvordan det føles da jeg begynder at fjerne stearinen, (især en øm fornøjelse på brystvorterne). De 30 sek. bliver forvandlet til 5 minutter, da du kom et par gange under vejs !!!

 

Når timeren står på 0, løsner jeg stearinen fra dine bryster og din mave, løsner dig fra stolen og lægger dig ned på gulvet, hvor vi ligger og kæler lidt.

 

Senere på morgenen ser vi den video som jeg har optaget af dig mens vi var hjemme i lejligheden.

Ris og ros kan sendes til bondagefyren@hotmail.com