LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Transseksuel oplevelse

Fredag aften tidligt. Kold blæst og piskende regnvejr. Gråt humør i gråt vejr. Tid til en trøstetur i regnfrakke.
Jeg iførte mig mine gummitrusser med hul til Fido, et regnsæt med plastic mod huden og er tilsvarende rigtigt vendt.
En plasticregnfrakke med ryggen foran, så jeg kunne lege lidt med mig selv et ugenert sted, jeg kendte, og en grøn SBR-frakke retvendt yderst. Grønne gummistøvler, og så gik jeg ud for at filosofere og småhygge i den nærliggende skov.

Dér kom en høj dame med pænt stor barm mig imøde. Hun var iført en nostalgisk knaldrød lakregnfrakke og røde gummistøvler. Om det mørke, halvlange hår havde hun et lyserødt plastic-regntørklæde. Og sorte blanke skindhandsker fuldendte synet. Omkring sidst i fyrrene mod mine midt 50. Jeg stirrede ubehersket og smilede til hende. Hun smilede igen, kom hen, gav hånden og spurgte, om vi havde mødtes før?

Jeg måtte sige nej, men nu havde vi, og så lød der en perlende latter fra hende. "Perfekt svar, må jeg sige" sagde hun, og vi satte os på en bænk tæt ved.
Hun spurgte om jeg syntes om hendes udseende, og jeg svarede, at det var i høj grad en dejligt syn. Hun svarede, at det var dejligt at se en mand i rigtigt regntøj, og jeg svarede, at det befandt jeg mig godt i, regn eller ej. Hun vendte sig mod mig og tog min hånd. "Er det virkelig sandt?" spurgte hun, og jeg svarede som sandt var, at jeg var glad for regntøj, for det føltes rart at have på. "Også mod huden?" spurgte hun, og jeg rødmede, og svarede ja!
Hun indrømmede, at hun elskede at have regnfrakker på når hun dyrkede sex, men det var meget sjældent hun havde en partner. Jeg spurgte hvorfor dog det, da hun så kanongodt ud. Jo, sagde hun. Hun var ikke som andre kvinder, og når mænd opdagede det, løb de skrigende bort.
"Vil det sige at du er transsexuel?" spurgte jeg direkte, og hun rødmede og svarede ja! Jeg sagde til hende, at jeg fandt det spændende men havde aldrig prøvet at være sammen med en.
Hun omklamrede mig og kyssede mig vildt. "Nu har du chancen" sagde hun med lav, grødet stemme. "Vil du med mig hjem?"
Det ville jeg, og vi gik ud til parkeringspladsen til hendes bil. Mit grå humør havde ganske fortaget sig, og nu glædede jeg mig.

Lige inden vi gik ind i hendes villa sagde hun: "Du må nok være forberedt på lidt af et chok, for jeg elsker erotik i plastic og jeg har mange regnfrakker hængende!". "Må jeg se dem i brug?" svarede jeg, og så kyssede hun mig igen!

Hun hængte sin våde lakregnfrakke på en bøjle i badeværelset, og hjalp mig min regnfrakke samt det øvrige af. Ikke et eneste nysgerrigt spørgsmål, bare som om det var ganske naturligt med det plastictøj.

Jeg var nu kun iført gummitrusserne, og hun havde et par glatte, skinnende satintrusser på. Med en bule foran!!
Frækt berørte jeg bulen, der bevægede sig, og hun gav et støn. Min egen pik spjættede, og så rørte jeg bulen igen. "Nej vent" sagde hun, og forsvandt ind i soveværelset.
Jeg satte mig på sofaen, der var dækket af en blød og lækker plasticvoksdug med et nydeligt mønster. Både sofabord og spisebord var dækket af flot mønstret plasticvoksdug. Lidt efter kom hun tilbage. "Skal vi ikke snakke lidt før vi elsker?" spurgte hun direkte, og den var jeg med på. Min pik også! hun var iført en gennemsigtig plasticbluse der strammedes ud af hendes nøgne bryster, en sort skinnende plasticnederdel med vidde, og en metallicblå, hellang lakfrakke. Og dér sad jeg, kun iført mine gummitrusser og stiv pik.

"Er du nysgerrig efter hvordan jeg ser ud forneden?" spurgte hun. Det var jeg da, og jeg havde svært ved at styre mig. "Har du nogen sinde prøvet sex med en anden mand?" spurgte hun. "Nej" svarede jeg, "kun gokke den af på én, og det var ikke særlig rart." sagde jeg. "Så bare rolig, for jeg kan ikke sprøjte, men jeg kan kneppe nogenlunde som en kvinde. Jeg har bare en klitoris der er stor som en pik, men uden funktion. Og den kan godt være i vejen." "Lad os se hvad vi kan" svarede jeg, og lagde mine arme om hendes lakfrakkebeklædte krop. Hun trak plasticnederdelen op over min pik, der sitrede voldsomt ved berøringen. "Uha, du er liderlig!" sagde hun. "Er det mig der gør dig liderlig?" Jeg svarede ved at kramme hendes store, spændte bryster gennem plasticblusen, så vorterne strittede som små elskovskontakter. Jeg knipsede den ene blidt, og hun gibbede. Jeg knipsede den anden, og hun trykkede sig ind mod mig!". Hun bøjede sig ned og tog min pik i munden, mens hun kælede for nosserne med lakfrakken. Min pik var på bristepunktet!

Så bad hun mig med grødet stemme lægge mig på ryggen på plasticdugen på sofabordet, med benene ud over kanten. Det gjorde jeg, og hun begyndte at stryge min pik og krop med både plasticnederdel og lakfrakke. Min pik spændtes som den aldrig havde været det før. Nu stillede hun sig mellem mine ben, løftede op i nederdelen og afslørede en nydelig, stor damepik, der var ganske stiv. Mere kunne jeg ikke se nu, men hun berørte min pik med sin, og jeg gav et lille strint af lidersaft.
Så vendte hun ryggen til mig, løftede mere op i nederdelen, og lod sit damehul glide ned over min pik, der nu var stiv, tyk og velsmurt. Hun gav et jammer af liderlighed og i det samme mærkede jeg hendes orgasme som en vasketur af min pik. Sikken en gang kønssaft!
Jeg satte mig op (bordet var heldigvis solidt og stabilt) og fik en hånd om på hendes damepik, som jeg trykkede blidt. Hun kvitterede med et hyl og fik endnu en udløsning som den første. Så sank hun sammen på gulvet. Sandelig, hun var kvinde, ingen tvivl om det. Selvom hun havde et specielt tilbehør fra naturens hånd!
Jeg hjalp hende op i sofaen, men hun ville ind i soveværelset.

Vi gik derind, og lagde os på den satinbeklædte seng. Langs de to af væggene stod tøjstativer med vel omkring 200 regnfrakker af alle slags!
Hun holdt om mig. "Ikke mere kneppe lige nu, vel?" bad hun "Jeg har lige oplevet mit livs bedste og voldsomste orgasme, og vil nyde følelsen lidt!" Jeg kyssede hende og vi lagde os på sengen og holdt om hinanden. Hendes dims var faldet til ro, og min slappede lidt af, men dunkede stadig indvendig.

Jeg begyndte at undersøge, hvordan hendes vedhæng egentlig så ud. Hun fortalte så, at hos nogen virkede den som en pik når man skulle tisse, men hos hende var den kun klitoris, der var abnormt stor og formet som en pik. Og uden den, ville hun ikke kunne opnå fuld sexuel nydelse.
Så strøg jeg hendes dims med plasticnederdelen, som hun stadig havde på, og straks strittede den og hun stønnede.
"Jeg tror at jeg kan finde på nogle spændende ting med den damepik" sagde jeg. Hun krammede sig ind til mig og sagde: " Vil du det, er jeg din for evigt! For indtil nu har ingen mænd villet røre mig eller have sex med mig. Derfor har jeg fundet min tilfredsstillelse i plastic og regnfrakker." Jeg kvitterede ved at lade min tungespids kildre hendes dims lige der hvor den sad fast. Hendes krop spændtes som en flitsbue og hun gav et højt liderligt skrig, som ingen andre heldigvis kunne høre.

Min pik blev hurtigt stiv og jeg stak den ind i hendes grotte og pumpede, mens jeg masserede damepikken blidt. Hun nærmest krampede i liderlighed og vi kom samtidig i en ekstrem orgasme, hvor min sperm blandedes med hendes safter.

Da hun var kommet lidt til hægterne bad hun mig blive liggende. hun lagde en sort plasticregnfrakke over mit ansigt, og dens duft rykkede i min pik. Jeg mærkede at hun bandt mine arme fast til sengen, og trak mine gummitrusser af. Så fik jeg plasticbukser på og mine ben blev bundet sammen og fast til sengen. Plasticbukserne kilrede min pik så den blev stor igen, og plasticduften fra frakken gjorde mig liderlig. Men nu var jeg hjælpeløs.
Hun fjernede frakken, og stod foran mig i en lækker, blød, pink halvgennemsigtig plasticregnfrakke. Hun havde en nederdel på i samme materiale, og lod begge dele stryge over min krop. Så lagde hun sig ved siden af mig og sagde, at jeg aldrig måtte forlade hende. Jeg sagde til hende, at jeg var fraskilt, men gerne ville giftes igen med den helt rigtige, og hvis hun ville, så ville jeg være sammen med hende resten af livet. Hun kastede sig over mig, kyssede mig, og begyndte at kæle for mig, mens jeg lå hjælpeløst bundet. Min pik strittede voldsomt ved at mærke hende i regnfrakke og plasticnederdel over min krop, og da hun blidt masturberede min pik i plasticbukserne, fyrede jeg en ladning af i dem. Hun trak hurtigt bukserne af min pik, og slikkede den ren for sperm mens hun pakkede nosserne ind i buksernes spermvåde plastic. Det fik endnu en ladning til at komme, og den tog hun i munden til sidste dråbe. Jeg var nu totalt udpumpet, så hun løsnede mig, og vi gik i bad sammen.

Vel vaskede gjorde vi mit tøj klart (hun havde pudder til mine gummitrusser), og puttede os sammen for natten.

Lørdag morgen vågnede vi samtidig og lå lidt søvnigt og kælede for hinanden. Da jeg rørte hendes damepik gav det et voldsomt ryk i hende, og hun bad mig vente til senere. Så skulle vi lege igen. Men hun var godt øm efter gårsdagens udskejelser.

Så vi spiste morgenmad og tog igen tøj på. Det regnede stadig, men ikke så voldsomt, så regnfrakkerne var stadig OK. Denne gang tog hun så en moderne kort PU-belagt Danefæ-regnfrakke med mønster af små havfruer på, som jeg bad hende tage på når vi igen skulle lege lidt sammen.
Og så gik vi hjem til mig, for at hente nogle ting i min lille lejlighed. Jeg havde jo lovet mig til hende, og vi ville prøve at se, om vi kunne andet end bolle sammen.

Vel hjemme hos mig viste jeg hende hvad jeg havde af gummi, lak og plastic, og hun var begejstret, og ville straks prøve nogle af tingene. Det var helt vildt, det her. Hun iførte sig en rød gumminederdel og en sort lakjakke, samt fandt en blå plagum-regnfrakke, lange gummihandsker, og et hvidt gummiforklæde frem. Hun bad mig klæde mig helt nøgen, og så bad hun mig tage en gennemsigtig plasticregnfrakke omvendt på, og hun knappede den i ryggen. Så skulle jeg tage en rød lakfrakke rigtigt på, og et grønt, mønstret Børmax-regnslag med plasticsiden indad, som hun bandt med et bælte, så mine arme var spændt inde mellem lakfrakken og regnslaget. Hun hjalp mig ned at ligge på sengen. Jeg var hjælpeløs, og hun tog mine gummitrusser af, bandt min pik op om roden med et plasticbælte, og begyndte at kæle for pik og nosser med en sort lakfrakke og den blå plagum-regnfrakke. Straks stod der en mast!
Hun satte sig over mit hovede og mens hun kælede pirrende for mig, skulle jeg mundkæle for hende. Jeg suttede på hendes damepik og slikkede hendes kusse, men hun stønnede og vred sig. Så lagde hun sig ned over mig, tog min pik i munden og suttede begærligt, mens jeg suttede på hendes klitoris-pik. Og virkningen udeblev ikke. Hun nærmest sprøjtede sin saft ned i min mund, mens jeg netop ikke nåede at fyre en ladning af.

Hun stod af mig, tog gumminederdelen og lakjakken af, og tog så den blå gumpla regnfrakke, gummihandskerne, og det hvide forklæde på. Og så begyndte hun at lege sygeplejerske på min pik ved at kæle og masturbere med flere forskellige ting. Regnslaget holdt mine arme godt låst fast, så jeg vred mig i en hidtil ukendt liderlighed. Lige da jeg skulle sprøjte, klemte hun fast om min pikrod, så affyringen blev hindret. Det gjorde hun 3 gange, så satte hun sig på min pik og red, mens hun strøg sin egen damepik med gummiforklædet. Jeg kunne ikke mere, men gav hende en fuld dusch i kussen, mens hun vaskede min pik med sine safter.

Hun tog forsigtigt regnfrakkerne af mig så der ikke kom sperm på dem, og så gik vi ud og vaskede os.
Jeg tog noget almindeligt tøj på, men dog plasticunderbukser for liderlighedens skyld, og så tog vi hjem til hende med mine ting.
Derefter tog vi i Tivoli. Jeg kun med plasticunderbukserne, hun med plastictrusser og BH under det almindelige tøj. Hun havde dog beholdt regnfrakken med havfruerne på.
På en tur i Baljebanen sad vi og pillede ved hinandens, så vi var smågejlede da turen var slut. Oppe i ballongyngen bagefter var vi alene i gondolen, og da vi kørte rundt, sad hun og småmasturberede mig mens vi kyssede! Og hver gang vi var nede tog hun hånden væk det øjeblik vi passerede de ventende. Ekstremt er ikke ordet!
Men naturen kræver sin ret, og vi spiste halvsent aftensmad i Grøften.
Derefter sad vi lidt i aftenmørket ved søen og kastede lidt brødstumper i hovedet af de næbbede ænder, mens vi kyssede, krammede og pillede (diskret!). Hun havde købt et billigt (?) plasticregnslag i en souvenierbutik, og det lagde hun over skødet på os begge to, og da det lå dobbelt, kunne hun i skjul af det yderste lag tage min pik ud af bukserne, og lege med den gennem det inderste lag plastic. Jeg gjorde det samme med hendes damepik og hun sad enormt anspændt og fik til sidst en orgasme, som hun kæmpede for ikke at vække opsigt med. Bagefter fik min pik en tur, og regnslaget gjorde god gavn til opsamling. Forsigtig tørring med en serviet, og pikken kom tilbage i plasticunderbukserne, mens det velbrugte regnslag kom i en affaldsspand.
 normt frækt at gøre det netop i Tivoli, hvor så mange kunne risikere at se os!
Vi ventede dog med det store erotiske til vi kom hjem til hende igen. Men det blev dog til en masse kram og kys på Tivolis kyssebænk.

Vel hjemme spurgte hun, om jeg ville bo sammen med hende. Naturligvis svarede jeg: "Ja, men kun hvis du vil gifte dig med mig!". Hun faldt grædende af glæde i mine arme, og jeg nød at røre havfrueregnfrakken, som hun straks tog i brug på min pik, mens jeg masserede hendes. Den gav en kriblende og pirrende følelse, og hun lod mig sprøjte på frakken.
Det var hendes "forlovelsesgave" til mig.

Det endte altså med at jeg flyttede helt ind hos hende, og efter et halvt års tid blev vi gift.
Måske jeg fortæller mere om vores sexliv en anden gang.