LÆSERNES EGNE NOVELLER

Marthin©

Tur i parken

Jeg er én usund person der er med til at nedbryde ozonlaget og skade miljøet, fordi jeg tilhører den kategori der hedder rygerne, og ydermere tilhører jeg også bil folket, som er så skadelige, fordi vi ikke kan går ret meget mere end fjorten meter, så føler vi at vi er ude på et maraton løb.

Derfor siger alle de kloge mennesker indenfor sundhedssektoren, at vi skal gå mindst en halv time og helst i en hel time om dagen, som spadseretur i en park eller et andet sted, hvor vi ikke forulemper ikke rygerne eller oser miljøet til på andre stier og veje, for forurening det er der nok af, men det er ikke skadeligt, når det er politikere der ryger eller statens eller kommunens ejendomme der oser op af alle deres skorstene, det er kun os cigaretrygere der er farlige og skadelige for miljøet!

 

Men når man som jeg, er så dum at tro på det, så kan jeg enten lægge mig til at dø eller forsøge på at leve op til det sunde i denne spadseretur i en park, der mangler grus på stierne og miljøbeskyttelse på alt deres træværk og deres lukkede toiletter, så man kan tilsvine naturen, hvis man skal.

Men jeg stoppede bilen ved en park lidt uden for København steg ud og låste bilen, så den ikke opfordrer andre til at stjæle den og køre ud i trafikken og svine miljøet til, mens jeg vader rundt inde i parken og leder efter lidt frisk luft.

 

Nu ved jeg godt, fordi man jo ikke behøver at være hverken dum eller indskrænket, fordi man er ryger og bilist, at de fleste enlige kvinder føler sig bange for mænd i en park, fordi de ligesom myndighederne tror, vi alle er forbrydere. Men det behøver vi jo ikke at være. Men når en enlig dame går inde i en park, og der kort efter hende vader en mand i samme tempo som hende, så tror hun straks han vil i bukserne på hende. 

Og det er jo heller ikke det værste der kunne ske, men da jeg så denne motionsdag fik den ide at vade rundt i en park lidt udenfor København og trække lidt friskere luft end igennem mine cigaretfiltre, så gik der en dame et stykke nede af stien og i samme retning som jeg. Vi gik og gik og jeg så hun af og til drejede sit ansigt for at se, hvor langt væk jeg var, hvis nu… jeg ved ikke hvad.

Så jeg satte tempoet op for at nå op på siden af damen, så jeg kunne fortælle hende, at jeg ikke var en voldsmand, og da jeg nåede hende, fik jeg hende til at stå stille og sludrede med hende. Hun så sig nervøst om og kiggede på mig, og pludseligt gav hun sig til at græde.

 

Hvad fanden havde jeg nu gjort, når hun begyndte at græde fordi jeg talte til hende. Men nej, svarede hun, jeg er på vanddrivende piller, og jeg skulle sådan tisse, men alle toiletter er lukkede, og man kan jo ikke sætte sig i buskene med bukserne nede om haserne, så får man vel en bøde for uterlig optræden, og nu står jeg her og tisser i bukserne og jeg kan ikke stoppe, hvad skal jeg dog gøre? Jeg tog damen, som kaldte sig Ruth, om skulderne og trøstede hende, så godt jeg kunne.

Du kan kun trække de våde bukser af, så du ikke blive forkølet, og så kan jeg køre dig hjem i min forureningsdrivende bil, som holder parkeret der nede, så du kan komme hjem og få tørre bukser på.

 

Da vi sad i min bil og sludrede om negative ting i almindelighed, som hele vores verden er fuld af, i hvert fald herhjemme i Danmark, så fortalte jeg om den vision, at det er lige meget hvad man gør, så er man forkert på den. Da vi var børn, husker jeg, at min søster som tolv tretten år gammel, var i samme situation som Ruth, så hun satte sig ind i buskene og trak bukserne ned og tissede, men det så en af parkbetjentene, og han noterede min søster, der fik en endefuld i sin bare ende, da hun kom hjem, for at sidde med bar ende i en busk og tisse, det måtte hun ikke.

Et stykke tid efter var hun igen tissetrængende nede i den park, hun legede i, og der var ikke noget wc, så hun løb hjem, men nåede det ikke og tissede i bukserne på vejen hjem. Og da min mor opdagede, at sådan en stor pige gik og tissede i bukserne, så fik hun en endefuld i sin bare ende og blev smidt i seng resten af dagen. Man må ikke tisse, men man må sgu heller ikke lade være, hvad fanden skal man så gøre?

 

Da vi nåede frem til Ruths hjem, bad hun mig gå med op, så vi kunne få en kop kaffe og sludre lidt sammen, og da hun lettede rumpen fra sædet i bilen, så hun der var vådt af hendes våde kjole, som havde smittet lidt af samtidig, så det lyse sæde var noget grumset.

Og jeg sad i stuen, mens hun vaskede sig og tog rent tøj på. Men vi sludrede sammen gennem døren, som var lukket på klem imellem os, og hun råbte så ud gennem døren. 

Nu har jeg jo gjort mig fortjent til en endefuld i min bare ende, når jeg sidder og griser dit sæde til i din bil, og hvad siger du så, er det nok at give mig en endefuld, eller vil du også have erstatning.

 

Jo mere vi talte om denne endefuld, jo mere tændt og interesseret blev hun, og på et tidspunkt sad hun ligefrem og smagte på ordet endefuld og smilede og sagde, - ved du hvad, jeg er så forhippet på at prøve at få enden på komedie, som vi sagde i mit barndomshjem, når der var lagt op til en omgang med bøjlen eller med hånden i vores bare ende, og jeg huskede da vi fik besked på at trække vore bukser ned og vi blev lagt over fars elle mors knæ, så gjorde det da ondt i enden, men bagefter var man fri for at se dem være sure på én.

 

Hun fortalte om en oplevelse, hun havde haft som ung pige, da hun var på en efterskole. Der boede de ti piger på samme sovesal, og de indførte den regel mellem dem selv, at var der én af dem, der ikke kunne lide maden af kræsenhed, eller var der én der fik hele gruppen sat på ekstra prøver, så sad de samlet og idømte den uheldige pige at trække sine bukser ned og få en endefuld i sin bare ende af de andre.

Der blev lavet meget sjov med det, men der var strenge regler for, hvem der skulle straffe den uheldige pige, og der var ingen kære mor. Det var bare kontant, ned med bukserne og hen over knæet på den straffende piges knæ, og så fik hun fem klask på hver balde.

Og Ruth tilføjede, at hun var ikke sikker på, hvad de andre gjorde, når de senere gik i seng og slukkede lyset, men hun huskede, at hun fantaserede om det, når hun lå alene og kælede med sig selv under dynen, inden hun skulle sove.

Jeg sad midt i Ruths stue og var skrubhamrende liderlig, af den tale om den endefuld i en bar ende, og to timer tidligere på dagen anede jeg intet om Ruths eksistens. Men nu stod hun direkte foran mig og så ud af sit vindue med en cigaret i hånden og så meget tænksom ud, og solens stråler belyste Ruths figur og skinnede igennem hendes tynde sommerkjole. Jeg så rundingen på hendes ende, og hvad var vel nemmere end at tage hende og lægge hende over knæet.

Men hvad ville der ske, hvis jeg gjorde det? Jeg tog mig sammen, fordi hun selv havde sagt, at hendes gennemblødte kjole, da hun havde tisset i bukserne, havde sat mærke på mit bilsæde, og hun råbte det jo selv, at hun havde fortjent en endefuld i sin bare ende.

 

Så jeg rejste mig og tog cigaretten fra Ruth og lagde den i askebægeret, og tog hende med hen til den stol jeg sad på og bøjede hende ned over mine knæ, løftede hendes kjole op og trak hendes rene og tørre bukser ned over enden på hende, uden at hun gjorde modstand. Og da jeg blev præsenteret for hendes to halvkupler, som fremstod, som to smukke og indbydende balder, klaskede jeg min højre hånd ned og skiftede balde, hver gang min hånd havde sat mit røde mærke.

Jeg havde ikke beregnet så mange klask, som jeg gav hende, men jeg måtte udnytte min chance for denne herlige oplevelse, derfor gav jeg hende femten klask på hver balde, uden at hun på noget tidspunkt strittede imod. Og nu kom der et helt andet aspekt ind i oplevelsen.

 

Da mit blik fangede hendes fisse, som var den direkte årsag til, jeg sad her med en lækker dame liggende over mine knæ med bukserne trukket ned, fordi den afgav sine væsker i utide ned i damens bukser, som gav mig mulighed for at komme frem til denne situation, hvad andet var der så at gøre, end at kæle med den. Det opdagede jeg ret så hurtigt, at det passede Ruth meget godt, fordi hun omgående adskilte sine lår endnu mere, så mine muligheder for at trænge ind i fissen med en finger og finde frem til klitoris, nu var endnu større.

 

Og enhver kan jo forstå, at vi endte nede på gulvet i knælende stilling med mig bag ved lille Ruths liderlige numse, og der tog jeg hende bagfra. Jeg red hende hårdt, jeg var skrubhamrende liderlig, og min stive pik hamrede ind og ud af hendes liderlige fisse, og jeg kastede mine safter ind hende og lå længe og kælede med hende, og hviskede hende søde ting i øret, inden jeg til sidst gled ud af hende.

 

Nu havde Ruth så fået sin endefuld i sin bare ende, og jeg havde fået min erstatning, men jeg ville ikke skilles allerede fra så dejlig en dame, så jeg inviterede hende ud at spise på en fin restaurant inde i byen. Da vi sad ved bordet og tjeneren fremlagde menukortet, så var der en lækker fiskeret, som Ruth straks bestemte sig for, men jeg bryder mig ikke om fisk så jeg bestilte en bøf.

Med det samme var hun der med sin pegefinger, - hov, du der, så er det din tur, du følger mig hjem til at få en endefuld i din bare ende, når du ikke kan lide maden, der serveres.

Nej, sagde jeg, det gælder sgu ikke for os, det var noget I havde som unge piger, det gælder ikke imellem os voksne mennesker. Joh, svarede hun, sagde du ikke, at du gik ind for demokrati. Det er jo det, du har så meget imod, at der er forskel på, hvem der er forbryder. Jeg ved ikke hvad der gik af hende, men hun havde jo godt nok ret i, at jeg var grusomt irriteret over at demokratiet i vores land kun gælder, hvis der ikke er andet at gøre, for dem der ikke bryder sig om at følge de regler, de selv laver, og derfor siger de gælder for os andre.

 

Det var med blandede følelser, jeg stod foran Ruth kun iført mine underbukser og ventede på signalet om, at jeg skulle lægge mig over hendes knæ, og jeg følte hendes bløde hænder trække underbukserne ned, og mærke hendes hånd klaske mine balder femten hårde sviende klask på hver balde. Men jeg måtte give hende ret, det var en underlig behagelig tanke, at jeg nu var blevet straffri i vores forhold, og følte mig dejlig lettet i hele min opfattelse af, at jeg nu havde krav på at blive trøstet af hende, som selvfølgelig gav mig mund til pik metoden, men ikke fordi jeg var ved at himle!

Og da jeg havde haft min liderlige stive pik inde i Ruths lækre søde lille mund i lang tid, og det igen var mig der lå øverst og lirede med hendes liderlige fisse og havde min spidsede tunge inde og slå til hendes lille hårde knop, der fik hendes numse til at lette fra lagnet og bede mig om at kneppe hendes liderlige fisse, så var det dejligt, at bore sin pik ind i hende og kneppe hende. 

 

Jeg læste en stor artikel i et lægetidsskrift om, hvor sundt det faktisk er at dyrke erotik, man får så mange proteiner og så meget motion, så det faktisk er bedre at kneppe en dames kusse godt og grundigt igennem, vel at mærke hvis man også har et godt og varieret forspil, som meget gerne må strække sig ud i halve timer, så er det på højde med et motionsløb på to timer rundt i parker og grønne områder.

Og så ved jeg, hvad jeg foretrækker af de to ting, ikke fordi jeg har noget imod dem, der hellere vil løbe rundt i parkerne, men jeg vil hellere ligge mellem et par liderlige ben, og benytte dem som en god indkørsel til hendes liderlige kusse, og der få den motion, som jeg, eller vi, trænger til.

 

Og længere nede i samme tidsskrift stod der også en artikel om nogle russiske videnskabsmænd og kvinder, som sammen med nogle nervelæger havde fundet frem til en anden type chokbehandling end den gamle elektrochok, og det drejede sig om en endefuld med spanskrør i den bare ende.

Får man tres slag med et spanskrør i den bare ende, så får man løsnet flere aktiver i sin krop, som giver mere lyst til at kneppe en større pik, og mere protein, større modstandskraft i form af vitalitet, og et bedre forsvar i sin krop mod sygdomme, og nemmere vægttab, og en endnu bedre motion.

Så derfor har jeg lagt både artiklen og spanskrøret ned i min taske, som jeg skal have med ud til Ruth. For da vi skulle skilles næste morgen efter vores eventyrlige møde, da var jeg kørt helt flad, og havde ikke havde én eneste dråbe safte i min tappehane som vi begge havde nydt natten igennem.

Så blev vi enige om, at sådan kunne vi ikke skilles. Vi ville gerne skilles med maner, så vi kommer sammen endnu, og er tit ude at motionere - ikke så meget for at få motion eller frisk luft.

 

Når jeg kommer, sidder Ruth i sit køkken, og så tager hun den vanddrivende pille og drikker en liter brøndvand, og så går vi arm i arm en rask tur ned til vores elskede parkanlæg, og når hun under vores hurtige spadseretur fortæller mig, at nu tisser hun i sine bukser, så vender vi og går rask hjem til hende igen, og der tager jeg så min lille elskede Ruth med ud på badeværelset, affører hende sit sjaskvåde tøj, og sætter hende op i et godt varmt karbad som jeg også stiger op i. Og der sidder vi så og vasker hinanden rene og leger lidt sammen med vores specielle legetøj, som vi får så meget brug for i løbet af aftenen og natten.

 

Når hun og jeg er frotteret godt og har taget vores tøj på igen, så står lille søde Ruth i foroverbøjet stilling med bukserne trukket ned og kjolen lagt op på hendes smukke liderlige ryg, og så svirper jeg spanskrøret ned over hendes bare ende, både som en straf, fordi hun tissede i sine bukser, men også som nerveberoligende middel, der giver hende energi og vægttab, og gør hende endnu mere liderlig og vital. Bagefter går vi i seng,  og jeg siger ikke hvad vi laver, men man kan sikkert gætte sig til det. 

Men skulle der sidde nogle, der siger, hvorfor vil han ikke sige hvad de laver, så er jeg nødt til at fortælle, at jeg knepper Ruths kusse, så den efter tre - fire timer, minder mere om en blomstervase end om en kusse den er så slidt og så øm og så grusomt mættet af al den køren frem og tilbage med min pik og min tunge, for ikke at tale om mine fingre der også tit er oppe i hendes liderlige kusse.

 

Men det er ikke hver gang, vi render rundt i parkanlægget og vender næsen hjemad når Ruth har tisset i bukserne. Sommetider kører vi til en restaurant, og Ruth spiser en fiskeret, og jeg bestiller en bøf, og så ved jeg, hvad der skal ske med mig og mine underbukser i løbet af aftenen.

Men ikke som første gang, bare at blive lagt over Ruths knæ og få smæk af hendes hånd, nu står jeg også og venter på spanskrørets svirp, og når Ruth fortæller mig, det var slag nummer halvtreds, så ved jeg der er ti tilbage, og min tid er så slut for den aften, og min pik er stiv som en stålstang.

Så man kan sige at russerne åbenbart har ret i deres påstande? 

 

Slut.