LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bleslaven©

Turen
(advarsel - bizarr SM)

Jeg sad med våd ble med pigge i, de skar i min røv og lår, det var godt jeg havde kyskhedsbælte på så min pik gik fri.
Ind kom min herskerinde, jeg fik en gummimaske på, der var kun en gummislange ved munden så det var svært at få luft.
Jeg kunne høre der kom andre ind lokalet, min herskerinde sagde til den fremmede, her er bleslaven, han er din de næste fjorten dage, du kan gøre alt ved ham. Jeg blev lagt ned på gulvet, noget blev sat til min luftslange, og pludselig var masken og min mund fyldt med pis, jeg måtte drikke det hele så jeg kunne få luft igen. Lotte sagde, det var for jeg ikke skal glemme hende.
Uden et ord blev jeg rejst op og ført ud til en bil, vi stoppede først efter godt en times kørsel. Jeg blev hevet ud af bilen og ned på jorden, der fik jeg lov at kravle hen til en kældertrappe, jeg blev beordret ned til en kælder, der blev jeg lænket til en kæde i loftet, hvorefter min nye herskerinde forlod lokalet.
Min nye herskerinde kom tilbage med sin stuepige, der fik besked at gøre mig i stand, først af med alt mit gummitøj, da jeg fik min gummimaske af, var det et dejligt syn der mødte mig, min nye herskerinde var smuk, hendes stuepige var også en smuk pige, med store bryster og flot langt hår.
Nu stod jeg nøgen, kun med dildoen i min røv og kyskhedsbælte på. Stuepigen fik besked at tage gummipikken ud, der var lidt lort på spidsen, det fik jeg lov at slikke af. Jeg blev ført ud til badeværelset, blev vasket, fik lavement, min røv blev kontrolleret med en Tampax, så de var sikker på der ikke var noget lort tilbage i tarmen.
Jeg kom tilbage til det store rum, med alle de forskellige remedier der kan bruges til at få en Bleslave til at lystre. Først fik jeg et nyt kyskhedsbælte på, det var et stramtsiddende et, hvor det var svært at få pikken på plads, stuepigen monterede også er bælte med en stor oppustelig pik på, gummipikken blev sat på plads i min røv, den blev pumpet godt op. Igen fik jeg ble og gummibukser på, jeg fik også en oppustelig gummibh på, udover det hele en stuepigeuniform og højhælede sko med en kort kæde imellem. Det var svært at gå med den store gummipik i røven, det gjorde det ikke bedre med fodlænken. Jeg blev sat i en stol, fik alt mit hår raget af, limet en paryk på, der blev lagt en kraftig sminke, jeg kunne ikke genkende mig selv, nu lignede jeg den bleslaveinde, jeg elsker at være.
Min første opgave var at slikke min hersker og herskerindes kønsdele rene efter deres natlige samleje, min herskers pik var stor og slimet, hendes fisse smagte af hans sæd, jeg skulle slikke til hun fik udløsning. Det rykkede i min pik, men den kunne ikke blive stiv på grund af kyskhedsbæltet.
Min Hersker skubbede mig væk og lænkede mig til sengen, hvorefter han bollede fruen. Da de var færdige, startede kusse og pikslikning forfra.
Resten af dagen, gik med at lære alle pligterne i huset.
 på dagen fik jeg igen lavement og en meget stor gummi dildo blev spændt fast i røven. Mit kyskhedsbælte blev udskiftet med et med et med pigge, så det gjorde ondt hvis jeg fik stiv pik, en ny ble og gummibukser på, slavinden gav mig en gummimaske med en tragt på, der var ingen huller til næse eller øjerne, jeg fik et bælte på der blev mine hænder blev lænket til.
Jeg blev ført ind i et rum, blev lagt på gulvet, lænket fast, mit hoved kom ind i en kasse, hvad det skulle ske fik jeg at mærke sener.
Jeg fik øjnene fri, men der var mørkt så jeg kunne intet se. Efter en rum tid kom der lys langt oppe. Gummipikken begyndte at røvpule mig, samtidigt fik jeg noget vådt i hoved, noget ramte tragten så det løb ned i min mund, jeg kunne smage det var tis, jeg var et levende lokum, da låget blev lagt på stoppede gummipikken, jeg lå igen i mørke.
Efter et par timer var låget blev åbnet og lukket mange gange, og gummipikken havde røvpulet mig så min røv var meget øm, pisset nåede op over mit ansigt, jeg måtte drikke alt det der kom for at få luft, endelig stoppede strømmen af pis.
Der gik nok en time hvor jeg lå med pis over mit hoved, før jeg kom fri.
Jeg blev smidt ind i et bur, som jeg var, pisset løb ned over min krop og det stank, men der var ingen pardon, de havde ikke tid til mig nu.
Næste morgen kom jeg i bad, fik et lavement, en ny buttplug denne gang kombineret med et kyskhedsbælte til pikken så den ikke kunne blive stiv, det var en meget smertefuld oplevelse, igen en ny ble med indlæg, stramme gummibukser, så pik og buttpluggen sad stramt ind til kroppen.
Jeg fik en bh og hofteholder og silkestrømper på, uden på det fik jeg en stuepigeuniform og et par meget højhælede sko.
Igen den meget brede halsrem, hånd og fodremme der blev sat en kæde fra halsremmen ned til hånd og fodremmene. Så var det bare med at komme op og serverer for de gæster der var blevet fra i går, de skulle også tage på mig og mærke efter om buttpluggen sad som den skulle, mine bryster fik også en omgang, de nev i mine vorter, så jeg fik tårer i mine øjne. Da min herskerinde så dette, blev jeg klædt af, så jeg kun stod med pikken i røven og kyskhedsbæltet, derpå blev jeg spændt op i nogle kroge i loftet og benene ud til siden, gæsterne fik lov at vælge hvilken pisk de ville bruge, de fik 20 slag hver, så kunne jeg lære opføre mig som en bleslave skal. Der var tolv gæster tilbage, så det blev til 240 slag, til sidst kunne jeg ikke skrige mere.
Jeg blev sat i et bur ude på toilettet, når de skulle pisse blev det ned over mig, det sved i mine sår, men jeg ture ikke sige et ord, der blev jeg resten af dagen.
Om aften blev jeg hevet ud af buret og kom i bad, derefter blev jeg placeret på alle fire, fik en sadel spændt på ryggen og en gummipik med en hestehale i røven, Hanne kom ind med pisk og støvler med sporer på, hun satte sig op på mig, jeg fik besked på at kravle ind i stuen, hun brugte både pisk og sporerne. Inde i stuen sad der seks mænd med stiv pik, jeg fik besked på at slikke alle seks pikke til udløsning, jeg fik pisk mellem hver pik jeg skulle sutte af.
Da jeg var færdig med den sjette pik drev spermen ned af mig, Hanne gav stuepigen besked på at tage sadlen af og lænke mig til sengen, kyskhedsbæltet blev taget af, også gummipikken i min røv kom væk for første gang i en uge, stuepigen sagde, hun havde fået lov til at bruge mig hele dagen i morgen, så jeg kunne bare vente mig. Jeg fik en stor sut i munden, der var smurt ind i sperm fra de seks mænd. Jeg fik besked på at sutten skulle blive i min mund hele natten, hun begyndte at kæle for min pik og nosser, så den stod meget stiv op i luften, lige før jeg fik udløsning stoppede hun, hun slukkede lyset og sagde godnat.
Næste morgen kom stuepigen ind til mig, lænkerne blev taget af mig, sutten blev kontrolleret for sperm, derefter fik jeg halsrem på, mine hænder blev lænket fast, så jeg ikke kunne spille pik, efter morgenmaden kom jeg i bad inklusiv et lavement. Stuepigen tog mig med ned i kælderen og satte mig i gabestokken, der var noget jeg ikke forstod, jeg troede vi skulle bolle, hun gik op foran mig, og fortalte mig hvad der skulle ske i løbet af dagen. Først skulle vi elske, derefter skulle jeg brændemærkes med ble & gummi på den ene balde, på den anden skulle der stå slave.
Hun fortalte også at hendes frue og Hanne (min Herskerinde) havde aftalt med deres indflydelsesrige venner, at jeg var slettet af alle register, så jeg ikke eksisterende mere, de kunne nu gøre ved mig som de havde lyst til.
Det gjorde mig bange, men også ophidset, stuepigen tog sin overdel af og afslørede nogle flotte bryster, min pik blev stiv, hun tog langsomt sin nederdel af samt trusserne, de afslørede en meget stor pik, hun sagde det havde du nok ikke ventet, dit slavedyr, men nu er det mig der bestemmer, hun stoppede pikken i munden på mig. Sut så den bliver godt våd, det gør det mindre smertefuldt når jeg røvpuler dig, du troede nok du skulle have fisse, men det får du aldrig mere, du er kun en sølle ble- og gummislave.
Da jeg havde suttede hendes pik stiv, gik hun om bag ved mig, jeg forberedte mig på at få stoppet den store pik op i mig, i stedet fik jeg nogle slag med en ridepisk, det gjorde ondt på min ømme røv, efter alle de pisk jeg fik dagen før.
Pludselig stødte hun pikken op i mig med en brutal styrke, jeg skreg som aldrig før, hun fortsatte med at bolle mig i mindst ti minutter før hun fik udløsning, hun trak langsomt pikken ud af mit røvhul. Hun sagde, nu skulle jeg sutte pikken til hun fik udløsning igen, hun stoppede pikken i munden på mig og begyndte at mundkneppe mig, jeg var lige ved at kvæles af den store pik, hun kunne bare blive ved og ved, til sidst væltede sæden ned i min hals, så jeg måtte sluge det hele for ikke at blive kvalt og bagefter skulle jeg slikke pikken ren.
Jeg sad der i gabestokken med sæd ud af munden og, jeg kunne mærke sæden løbe ud af min tarm, nu kan du blive der til jeg får varmet de to jern op, som du skal brændemærkes med, jeg kunne høre nogle gasblus blive tændt, nu blev jeg bange, hun sagde, jeg måtte vendte til de blev rødglødende, og til min frue kommer tilstede, da det var hende der skulle brændemærke slaven.
Stuepigen var blevet liderlig igen, hun røvpuler mig hårdt og grundigt, igen skal jeg slikke pikken ren, hun kommer med en gummimaske med en sut påsat, den kan pustes op, hun putter sutten op i mit røvhul så der kommer tarmsaft og sæd på, derefter får jeg masken på, sutten i munden den smager af sæd og lort, masken var tykkere ved ørene, så jeg ikke kunne høre noget, sutten blev pumpet op, den fyldte hele munden.
Der lå jeg og ventede på at Fruen skulle komme ned og brændemærke min røv.
Jeg blev sat fast i gabestokken, mine ben blev spændt ud til siden, så min røv struttende op i luften, efter et stykke tid, kom smerten fra det første bogstav, jeg kunne ikke skrige for sutten i min mund, herskerinden tog sig rigtig god tid hvert bogstav, det tog nok en halv time før der stod gummi og bleslave på mine baller, jeg var lige ved at besvime så ondt gjorde det.
Jeg blev løst fra gabestokken og fik ble og gummibukser på, derefter blev jeg lænket fast på en gummibriks hvor jeg lå til næste dag
Jeg havde pisset i bleen, det sved i mine brændemærker.