LÆSERNES EGNE NOVELLER

Mini Max©

Turen på klinikken

Jeg pakkede min rygsæk for at komme ud og opleve noget. Jeg havde lejet en garage til alle mine ting.
Så nu var jeg fri for alle pligter.
Jeg havde bestemt at jeg ville se hele Danmark.

Jeg startede med at købe Ekstra Bladet og kigge på de sider med sex. Jeg fandt et sted hvor man kunne prøve alt inden for bondage, og lign.

Jeg ringede for at høre hvad hun kunne tilbyde, og hun kunne tilbyde alt indenfor s/m.
Hun spurgte mig hvad jeg kunne tænke mig, jeg sagde jeg ikke vidste det helt, men en blanding mellem langtidsbondage og påklædningstvang. Jeg spurgte om hun havde en tid samme dag og hun sagde jeg kunne komme med det samme, jeg spurgte hvad det kostede, hun spurgte om 2000 kr. var i orden, jeg sagde okay og fik adressen og gik derud. Da jeg ringede på, kom der en meget nydelig ung dame og spurgte, om det var mig der havde haft ringet. Jeg sagde ja, og hun bød mig indenfor, spurgte om jeg ville havde en kop kaffe, jeg takkede ja.
Der sad vi og sludrede om hvad jeg kunne tænke mig og hvad jeg ellers lavede. Jeg fortalte hende, at jeg ville ud og opleve noget, så jeg havde lejet en garage til alle mine ting for to år, så dette var min start på mine oplevelser.
Hun viste mig ind i et rum og sagde jeg skulle tage tøjet af, så ville hun komme og hente mig, der gik ca. 5 min. Og hun kom og hentede mig, og vi gik ned i kælderen og hun bad mig lægge mig på maven, der bandt hun så mine hænder om på ryggen, og tog en dildo og kørte den op i røven på mig, derefter bandt hun mine fødder sammen, hvor efter hun gav mig bind for munden og for øjnene, og sagde at der kunne jeg jo se, om jeg kunne komme fri. 
Jeg må været faldet i søvn, for da jeg vågnede var jeg bundet til en seng, der kom hun og spurgte om jeg havde det godt, jeg sagde ja. Hun knaldede mig en lussing og sagde det hedder, ja tak FRUE. Jeg sagde tak frue og hun satte sig op på mit ansigt og bad mig slikke hende ren, jeg slikkede alt hvad jeg havde lært og hun kom. Hun bad mig sluge det hele, og så gik hun og lod mig ligge bundet til sengen. Så kunne jeg tænke på hvordan jeg var havnet der. Pludselig kom hun hen til mig og satte sig ved siden af mig og gav sig til at nusse min pik lige så stille, så den blev stiv, så gav hun mig bind for øjnene og lagde en pude ind under min røv, hvorefter hun gav sig til at barbere min pik og mine kønsdele. Bagefter tog hun armhuler og mine arme og ben.
Så løsnede hun mig og stillede mig mellem to stolper og bandt mine arme fast mellem dem.
Så gav hun sig til at tirre mig hvor efter hun gav mig nogle trusser og bh på og fyldte noget ind så det så ud som jeg havde bryster. Så skulle jeg have stuepigeuniform på og højhælede sko.
Derefter tog hun bindet af mine øjne, og spurgte om jeg ikke var køn, samtidig tog hun nogle billeder af mig og sagde at jeg var pænere som pige.
Hun løsnede mig fra stolperne og bad mig gå rundt for at vænne mig til skoene. Hun bad mig følge efter hende, hvorefter vi gik ud i badeværelset. Der bad hun mig tage hendes tøj af, men først skulle jeg tænde for vandet til badekaret. Da jeg havde gjort det, begyndte jeg at tage hendes tøj af lige så stille, men hun bad mig skynde mig. Da jeg var færdig med det, gik hun i bad, og hun bad mig sæbe hende ind over det hele. Jeg sæbede hende ind, men sæbede ikke hendes mis ind. Det fik jeg en skideballe for, så det gjorde jeg, bagefter skulle jeg vaske hende ren og tørre hende. Da vi var færdige, gik vi ned i stuen, og hun bad mig sætte mig i sofaen sammen med hende og vi gav os til at snakke sammen og hun spurgte mig om jeg havde nydt det.
Jeg sagde, det var det bedste der var sket for mig, så spurgte hun om jeg ville bruge mere tid sammen med hende, og være hendes i en periode? Jeg sagde at det ville jeg godt, jeg havde jo masser af tid, det havde jo været dejligt. Så lavede hun en kontrakt hvor der stod at jeg var hendes ejendom og hun kunne gøre ved mig hvad der passede hende. Jeg skrev under.
Hun sagde, at vi skulle fejre det med et glas rødvin, hun bad mig hente, vi drak et enkelt glas, og hun sagde, at nu skulle vi i seng og bad mig følge efter. Da vi kom op i seng, ville hun bare ride mig. Jeg kom næsten med det samme, og hun bad mig slikke hende ren, og spurgte om jeg kunne lade være med at pille i nat hvis jeg lå op af hende. Jeg sagde ja, og vi gav os til at sove. Da jeg næste morgen vågnede, sagde hun, at hun skulle på klinikken, så hun bandt mig mellem stolperne på sengen og sagde, at jeg skulle opføre mig ordentlig, til hun kom tilbage. Jeg sagde, ja Frue. Hun gav mig sine trusser i munden, og bandt dem fast med en rem.
Pludselig hørte jeg noget, og der kom der to piger ind, og de grinte da de så mig ligge bunden og hjælpeløst. De snakkede sammen, jeg kunne ikke høre dem, og de kigge på mig. Så gav de sig til at tage deres tøj af. Den ene satte sig oven på min pik, og den anden satte sig oven på mit hoved, og sagde at jeg skulle slikke.
Da de var færdige, løsnede de mig for at binde mig mellem stolperne og piske mig. Der lod de mig stå, da de var færdige.
Da jeg så min frue komme hjem, var jeg glad for at se hende, men hun blev skide sur over, hvad der var sket, så der fik jeg af pisken igen, og hun løsnede mig, og bad mig gå ud og vaske mig ren.
Da jeg kom ind igen, bad hun mig tage en regnfrakke på, vi skulle ud og køre en tur, sagde hun.
Jeg sagde, hvad med tøj, og fik det svar at det fandt vi ud af senere. Vi kørte af sted, jeg ved ikke hvor hen, men det var til en af hendes veninder der var kosmetolog og havde en genbrugsbutik.
Hun sagde goddag til hende, og de stod og hviskede til hinanden og bad mig så følge med og jeg fik bud på at tage regnfrakken af. De lænkede mig til stolen, og så skulle jeg skule have ansigtsbehandling og have vokset ben og arme og ansigt, jeg skulle jo ligne en pige. Bagefter gik vi ud i butikken og fandt en masse pige og børnetøj. Hun sagde, at jeg jo kun var en lille baby.
Da vi kom hjem, fik jeg ble på, og hun gav mig en babydragt på, som de brugte på klinikken, og som var syet til voksne, og bad mig gå i seng. Næste dag skulle hun på klinikken, og jeg skulle have stuepigeuniformen på og hele huset skulle gøres rent mens hun var væk. Da hun kørte, gik jeg i gang med at gøre rent.
Jeg hørte noget rumstere og lyttede og så pigerne fra dagen før. Jeg besluttede at overmande dem. Jeg overmandede den ene, sprang på den anden, og gav dem håndjern på. Så gav jeg mig til binde dem på arme og ben, så de ikke kunne røre sig. Så ringede jeg på klinikken, og sagde til min frue hvad der var sket. Hun bad mig give dem håndjern på, hænge dem op i krogene i loftet, give dem bind for øjne og mund, og lade dem stå, til hun kom hjem.
Da hun kom hjem, bad hun mig sætte mig på gulvet og kigge, så jeg kunne se, hvad der skete, hvis man ikke var ordentlig.
Hun tog bindet af øjnene på den ene pige og tog kluden ud af hendes mund og spurgte, om hun ville fortælle, hvad hun lavede i hendes hus. Hun sagde ingenting. Så rev hun hendes tøj af, tog hendes trusser og proppede dem i munden på hende, og spændte dem fast med en rem omme i nakken. Så gik turen til den anden pige, og der skete det samme. Så der hang der to piger. Hun fandt en pisk frem, og gav sig til at piske den ene på hendes balder til de var knaldrøde. Så tog hun trusserne ud af munden på hende der ikke havde fået røvfuld og spurgte, om hun ville fortælle hvad de lavede i hendes hus. Hun fortalte at de i går ledte de efter penge, men i dag kom de for at få pik af mig. Hun løsnede pigen, tog hende med ned i kælderen og bandt hende til en buk så hun stod med røven lige i vejret. Så tog hun en stor dildo og sagde, at nu skulle hun få pik. Hun skreg som en stukken gris, og fik så trusserne i munden igen og så fik hun dildoen kørt op i røven mange gange. Da hun ikke gad det mere, tog hun en påspændingsdildo og spændte den fast oppe i røven på hende, tog en pisk og piskede hendes balder.
Da hun var færdig, tog hun pigerne med ind i stuen og tog nogle billeder af dem, hvor jeg bollede dem i røven og de slikkede på en dildo og slikkede mig i røven, og sagde, at nu skulle de være hendes slaver, ellers viste hun billederne til deres venner. De sagde, at det måtte hun ikke, de ville gøre hvad som helst for hende, og de blev enige om, at hun kunne ringe til dem når som helst og bede dem komme, men nu skulle de slikke min pik, og jeg skulle slikke deres misser, og vi skulle sluge hinandens safter.

Da vi var færdige, fik pigerne lov til at kysse hendes støvler og jeg skulle filme det. De skulle drikke hendes urin begge to, og sige tak frue for en dejlig behandling. Det gjorde de, og så fik de lov til at gå, men hun mindede dem om, at hun havde dem på video, så de havde bare at opføre sig ordentlig. Det lovede pigerne, og gik så deres vej.

Så kom turen til mig, og Fruen tog mig med ned i kælderen, og bandt mig til en stolpe med hænderne omme bag på stolpen, og gav sig til at tirre mig. Jeg kom ud over gulvet, og fruen var gal, løsnede mig og sagde, at jeg skulle slikke det hele op. Jeg havde ikke fået lov til at komme, så hun bandt mig til en briks, gav mig bind for øjnene og hendes trusser i munden. Nu var det min tur til at blive straffet. Jeg fik en dildo op i røven, så gik hun.
Da hun kom tilbage, spurgte hun om jeg havde været ordentlig og løsnede mig fra briksen, for at binde mig mellem to stolper spændt ud som et X. Der stod jeg hjælpeløs. Hun gav sig til at nappe i mine brystvorter, jeg prøvede at skrige, men havde jo hendes trusser i munden, så det hjalp ikke meget. Så tog hun nogle brystklemmer og satte i brysterne på mig. Det gjorde ondt som bare pokker, men hun grinede blot og gik. Da hun kom tilbage, spurgte hun om jeg var sød, jeg nikkede, og hun løsnede mig. Jeg faldt ned på mine knæ og jeg takkede min Frue, og så bad hun mig følge med op.
Der fik jeg undertøj på og hun bad mig gå i seng og tag bind for øjnene. Pludselig hørte jeg nogle komme ind til mig, jeg kunne høre der var to kvinder. De gav sig til at lege med mig, bandt mig til hjørnerne, gav mig en dildo op i røven og red mig samtidig skulle jeg slikke den enes mis. Så kom jeg, og jeg fik lov til at slikke mine safter i mig igen. Så skulle jeg slikke dem ind til de kom og bagefter slikke dem rene. Da jeg havde gjort det, troede jeg at jeg skulle slippes fri, men jeg blev løsnet for blive bundet sammen med en anden pige. Vi skulle stå tæt sammen, for jeg skulle have min pik ind i hende, og så blev vi bunden sammen, og vi fik et bælte spændt om livet hvor der kom en snor i der gik op i mellem balderne på os begge, så vi kunne ikke røre os, men blev væltet om på sengen. Det gjorde ondt oppe i røven på os begge, men der lå vi så.
Det var hendes venindes slave, jeg lå sammen med i næsten en time, før vi blev løsnet.
Dagen efter blev jeg bundet til sengen, hun ville lege med mig, og fortalte at det var sidste dag jeg skulle være ved hende. Hun syntes, at jeg skulle drage ud og opleve det der var min plan, så kunne jeg jo altid komme tilbage.
Da hun var færdig med at lege med mig, løsnede hun mig og gav mig ble på og sagde, at jeg skulle huske at bruge mine bleer. Hun havde pakket nogle til mig og noget undertøj, som jeg skulle bruge indtil jeg kom igen.

Og så drog jeg ud i verden.