LÆSERNES EGNE NOVELLER

Carina©

Turen til Paris, del 1

Efter et dejligt brusebad i cafeteriets toilet følte jeg mig frisk igen. Mine korte jeans og min skjorte kunne godt klare en dag til. Da jeg havde børstet mit hår og sat det op, hentede jeg en bakke frokost og en kande kaffe, gik udenfor og fandt et ledigt bord, hvorfra jeg kunne holde øje med den store danske kølevogn, der nu var blevet fyldt op med dieselolie. Jeg fik øje på Børge og vinkede med begge hænder. Han vinkede tilbage og  kravlede så op i sit hyggelige førersæde, blinkede et par gange med det stærke lys og fortsætte så alene sin lange tur østpå. 

Jeg havde været heldig at køre med ham hele vejen fra Ringsted og her til Hamburg. Han havde stoppet, da jeg prajede ham i går aftes uden for Ringsted.

- Vil du med sydpå, skat, så hop bare op til far her, grinede han ned til mig.
- Det vil jeg mægtig gerne
, svarede jeg og kravlede op i den varme førerkabine.
- Hej, jeg hedder Tove. Og tak fordi jeg må køre med. Han var en stor bamse med godt humør.

- Og jeg hedder Børge. Sig mig, har du før kørt med vogne sydpå? 
- Ja, det har jeg da,
svarede jeg
- Så ved du også, hvad du risikerer, hvis du kommer op at køre?
fortsatte han. 
- Du ser da bestemt ikke ud til at ville slå mig ihjel,
svarede jeg og smilede.
- Det vil jeg bestemt ikke, men det kunne jo være, at jeg fik lyst til dig!

sagde han, mens han bogstaveligt klædte mig af med øjnene! Så lagde han en hånd på mit lår, og jeg registrerede, at jeg lagde min hånd oven på hans!
- Jeg bider ikke, sagde jeg og gav hans hånd et let tryk.

- Vi er kørt!,
grinede han.

Jeg smed min rygsæk om bag sædet og åbnede min skjorte. Der var meget varmt og der var dejlig plads til at slappe af.
Børge var en rigtig hyggelig fyr, der elskede at sludre, mens han kørte. Vi drak kaffe og spiste kager på færgen, og så var vi pludselig i Tyskland.

Vi gjorde holdt på en stor rasteplads i Nordtyskland for at få noget at spise i deres restaurant, og mens vi spiste, mærkede jeg hans hænder på mine lår. Og hænderne bevægede sig opad. Jeg spredte mine ben en smule og nød at blive gejlet op, midt i det fyldte lokale. Men et par gange var jeg ved at få min mad galt i halsen...

Da vi i mørket gik tilbage til vognen for at sove, sagde han ligeud:
- Jeg er skide liderlig. 
- Og du har gejlet mig op med dine dejlige hænder! svarede jeg. Hvad skal vi dog gøre ved det? 
Inde bag førersædet havde han et udmærket soverum. Han tændte radioen og et afskærmet lys - og skubbede mig ind i kabinen.
Børge var af tøjet og havde lagt sig ned på sengen, inden jeg rigtig havde fået vænnet mig til det svage lys! Nu så jeg, at han lå og masserede sin pik, den største, jeg endnu havde set!

- Du skal strippe, skat, vis mig din lækre krop,
sagde han og fortsatte: Imens vil jeg ligge her og lege lidt med mig selv! 
Det var et herligt syn! En rigtig liderlig  bamse med en pragtpik! Og selv jeg var allerede vild i varmen! Nu skulle han fandeme få strip, så han savlede! 
Jeg sparkede skoene af, sprang op i sengen og stillede mig over ham med spredte ben. Jeg løsnede tørklædet, så mit lange, mørke hår faldt ned over skuldrene. Fascineret af hans håndarbejde - jeg stirrede med vantro på hans store pik, der stadig blev større - længtes jeg vildt efter at stoppe den i munden og lade min tunge lege med pragtfulde tingest!  Så åbnede jeg, nu rystende af liderlighed, min skjorte og tog den af. Mine ret store, velformede bryster, der nu var spændte og meget følsomme, længtes voldsomt efter at blive kysset og slikket. 
- Kan du lide mine bryster? spurgte jeg. Han nikkede saligt.
Jeg åbnede mit buksespænde og tog langsomt mine korte, blå jeans af, drejede mig rundt og strakte mig, så mine bryster kom til deres ret!
- Vil du tage mine trusser af, Børge?
- Sikke et spørgsmål! Hans store hænder greb om mine trusser og rev dem af! Kom så ned til mig! stønnede han. 
Men først ville jeg vise Børge, at jeg også kunne onanere, så jeg bøjede mig yderst provokerende ned over ham og lod en våd finger glide ind i min fugtige kusse samtidig med, at en anden finger legede med min snævre røv. Jeg var stang liderlig!

- Kom ned til mig, skat!
afbrød han mig. Du er pragtfuld! Kom!  
Jeg lagde mig ned hos ham og vi kyssede hinanden, dybt, vådt, vildt og længe! Så vendte jeg mig helt omkring, greb med begge hænder om hans kæmpepik og førte den ind i min mund. Jeg spredte mine ben, og den frie adgang blev straks benyttet af hans fingre og hans tunge.

Det var helt skønt! Han kunne sandelig kunsten at gøre en pige vild! Og længe varede det ikke, før jeg mærkede den første orgasme skylle gennem min krop. Et langt, frådende brus. Hans herlige tunge fortsatte ihærdigt sit arbejde, og da hans finger forsigtigt, men bestemt pressede sig ind i mig bagfra, kom jeg igen med et brag! 
Da jeg lidt senere vendte tilbage til virkeligheden, fortsatte mine hænder og min mund med at gejle hans store pik yderligere op! 
Men pludselig kunne jeg mærke, at han ikke kunne klare det mere! Han gav et brøl fra sig og sendte en stråle som fra en vandslange op i min mund. Han blev ved med at komme, og hans dejlige sperm, som jeg slet ikke kunne nå at synke, silede ud af mine mundvige, ned ad min hage og ned på hans nosser. Det var skønt!
Da vi havde sundet os lidt, begyndte jeg igen at massere hans legetøj.
- Jeg snød dig vist før, smilede jeg, om et øjeblik - det varer ikke ret længe, kan jeg mærke - er det din tur til at bruge mig, helt som du vil. Han nikkede og jeg kunne mærke blodet vende tilbage i pikken.
- Læg dig på alle fire, sagde han lidt efter, da jeg havde fået ham helt tilbage til hægterne, jeg vil kneppe dig i begge dine huller!
Jeg lagde mig, som han ville have mig og mærkede, hvordan hans fingre kyndigt masserede min klit og området omkring mit røvhul. Jeg var igen så liderlig, at hele min krop, som jeg var  (og i øvrigt stadig er)  meget stolt af, velskabt og solbrændt over det hele, dirrede af forventning efter ham.
Han havde allerede blødgjort min muskel, så adgangen var åben. Hans tunge gled langsomt fra den ene åbning til den anden, og nu og da sugede han på min klit. Jeg kunne ikke vente på ham ret meget længere!

- Kom, skat, jeg vil have dig nu,
stønnede jeg sagte.
Med sin ene hånd førte han sit legetøj forsigtigt, men bestemt mod min røv. Jeg trykkede mine bryster ned i dynen og mine hænder greb fat i ballerne og gjorde åbningen større. Og pludselig kunne jeg mærke pikhovedet trænge igennem, og så gled pikken langsomt helt ind i mig, det, som jeg før havde troet ganske umuligt! Jeg stønnede, ikke af smerte, men af liderlighed! Hvor var det skønt at føle det store jern glide frem og tilbage i min røv, mens han med et fast greb holdt om mine hofter. Min ene hånd gled ned mellem mine ben og fandt klitten. Nu gled pikken ubesværet ind og ud, hurtigere og hurtigere - mon han ville komme her? Det ville han! Nu! Uhmmm! Han stønnede og pludselig kunne jeg fornemme hans dejlige, varme sperm sprøjte langt inde i min krop. Mine fingre bearbejdede klitten hårdt, og jeg nåede at komme i et drøn inden Børge var færdig. Så faldt han ned over min ryg og vi lå længe og hvilede os. Senere fik vi vel sovet et par timer

Jeg skyllede min sidste kop kaffe ned sammen med erindringen om de dejlige timer med Børge...

Rastepladsen her uden for Hamburg måtte være et ideelt sted til at finde en ny vogn, som kunne bringe mig videre ned gennem Europa. Jeg stilede mod Italien eller Grækenland, men det gjorde ikke så meget, blot jeg kunne opleve noget spændende.