LÆSERNES EGNE NOVELLER

Carina©

Turen til Paris, del 2

På vej tilbage med en ny kande kaffe og et tysk billedblad lod jeg blikket løbe rundt på de mange mennesker, der nu befandt sig i restauranten, men der var tilsyneladende ingen, der havde lyst til at bringe mig videre sydpå! Så jeg satte mig igen, ordnede mit hår, skænkede en frisk kop kaffe og fordybede mig i mit blad.

- Forstyrrer vi?, spurgte pludselig en høj, velklædt mand på dansk. Flaget på min rygsæk! En anden mand stod ved siden af, og begge smilede de bredt!
- Slet ikke
, svarede jeg og kikkede nysgerrigt på dem. De var formentlig begge i slutningen af tyverne, men bestemt ikke ude for at rejse på tommelfingre! 
Vi præsenterede os for hinanden: Bent, Christian og Tove.
- Vi skal lige have lidt at spise, sagde Bent. Kommer straks tilbage!
De hentede hurtigt noget frokost og satte sig ned over for mig. 
Et par friske fyre! Der var ingen vanskeligheder med at konversere! Jeg fik at vide, at de var salgskonsulenter i et maskinfirma og på vej til Paris for at holde møder med forretningsforbindelser. Derefter havde de en vag plan om et par dages spændende ferie, inden de skulle vende tilbage til firmaet og deres koner i København. Og jeg fortalte lidt om mig selv, min uddannelse som  kontorassistent og min nylige forfremmelse til sekretær. Jeg fortalte dem kun lidt om min tur med kølevognen (!), men  mere om mine videre ferieplaner. 
De var begge to dejlige ligetil at snakke med - og tiden løb. Jeg nød, når deres øjne kredsede vurderende rundt på min krop. Og det gjorde de tit! Havde jeg mødt dem et sted i København, ja, så havde jeg omgående prøvet at score dem begge! De var lige min smag! Flotte, friske, velklædte, veltalende og smilende!
Christian hentede en ny kande kaffe og skænkede op.

- Nå,
sagde Bent, da vi igen havde sludret meget længe, vi skal desværre være i Paris inden aften. Han sendte Christian et hastigt, indforstået blik, og Christian nikkede umærkeligt.
- Sig mig, Tove, har du kørekort?
fortsatte han.
- Ja, selvfølgelig har jeg kørekort,
svarede jeg spørgende.
- Så skal du bare høre!,
sagde han og sendte mig et herligt smil. Jeg kan altså ikke stå for mænd med dette smil! Jeg bliver omgående blød i knæene og parat til - hvad som helst! Jeg forstår, fortsatte han, at du ikke har nogle helt faste ferieplaner. Hvad ville du sige til at blive inviteret med til Paris. Kvit og frit! Vi vil gerne slippe for at køre, og i Paris er jeg sikker på, at du ville kunne hjælpe os med lidt kontorarbejde. Hvis du har lyst, kan du deltage i et vigtigt møde som vores meget smukke privatsekretær. Bagefter kunne vi måske alle tre holde et par dage helt fri, sluttede han ivrigt.
Jeg var ved at tabe koppen!! Drømte jeg, eller hørte jeg rigtigt? Inviteret til Paris sammen med disse to drømmefyre! Det var sgu' da et tilbud! Men hvorfor egentlig ikke? Jeg kunne allerede mærke blodet løbe hurtigere gennem mig... Min krop havde imidlertid for længst besluttet sig - og som sædvanligt i sådanne situationer blev jeg frataget evnen til at tænke klart - jeg hørte jeg mig selv sige:            

- En invitation til Paris! Selv om jeg taler rimeligt godt fransk, så har jeg endnu aldrig været der. Så hvis I virkelig mener det... Der er bare det problem, at jeg ikke har andet end sportstøj med i rygsækken!
- Det problem løser vi,
lo Bent og fortsatte: Jamen, så er det en aftale! Og du kan tale fransk! Vi har sgu' været heldige, Christian! Kom, lad os se, om vi kan finde vejen til Paris, mon Ami!
Jeg sendte dem begge et strålende smil, greb mit grej og rejste mig. 

Og så vil jeg for resten springe den pragtfulde køretur til Paris over og blot nævne, at jeg hurtigt blev dus med Bents flotte, blå BMW, at vi sludrede om alt mellem himmel og jord, og at jeg, jo nærmere vi kom til den franske hovedstad, blev mere og mere sikker på, at det ville blive alle tiders spændende tur. De testede mit franske ved at bede mig bestille middag på en lille restaurant, og de var tydeligt imponeret over mit sprog, - og jeg var naturligvis glad!
Og pludselig var vi i Paris! Bent ledte mig rundt, til han fandt en lækker forretning med dametøj, og de insisterede begge på, at jeg skulle følge dem derind. Mine - måske lidt svage - indvendinger hjalp intet. Da vi en lille time efter gik ud til bilen, var jeg fra inderst til yderst forvandlet til deres meget smarte sekretær!

Uhm, det gjorde dig endnu flottere!,
udbrød Bent anerkendende, da han smilende holdt døren for mig.
- Ja, det må jeg sige, Tove! sagde Christian imponeret
Jeg gav dem begge et knus. - Foreløbig tusind tak for det alt sammen! sagde jeg begejstret.
På hotel Ambassadour bestilte Bent et værelse til mig. 
Inde hos Christian satte de mig hurtigt og præcist ind i turens formål, hvem de skulle træffe, og hvilke kontrakter, de meget gerne skulle have med hjem. 

Efter en dejlig middag på hotellet gik vi alle tre hånd i hånd ud i byen og fandt en natklub, og aftenen vekslede med drinks og dans. På et tidspunkt dæmpedes lyset og det lille, intime dansegulv blev indtaget af fire helt unge piger, der gav en raffineret opvisning i striptease. Jeg kunne ikke lade være med at beundre deres flotte præstationer, og det registrerede både Bent og Christian. 
- Det gjorde de sgu godt!
udbrød Christian spontant, rigtige godter!
- Ja, de var meget lækre, men nok især for to handyr!
sagde jeg og lo.
- Vi kunne i morgen aften tage op på bjerget. Der kan vi finde noget endnu mere spændende,
sagde Christian.
- Ja, det lyder fint! Vi er vel i Paris
, svarede jeg smilende.
På vejen hjem i en taxa lagde de hver en arm om mine skuldre, og jeg kyssede dem på skift. Og så var vi hjemme på hotellet. 

- Har I lyst til at komme med ind?
spurgte jeg dem ligefremt, uden for min dør.
- Du kan tro, vi har lyst,
svarede Bent og smilede, men vi skal tidlig op 
i morgen. Men i morgen aften...
- Så vil jeg glæde mig til i morgen aften!
svarede jeg, kyssede dem begge godnat og smuttede ind i seng. 

Jeg vågnede ved, at Bent bankede på døren. Han kom ind med en bakke med morgenmad.
- God morgen, skat, har du sovet godt?
spurgte han smilende.
- Uhm ja, pragtfuldt,
svarede jeg og strakte mig, men måske lidt lovligt ensomt... 
Han lo: Det råder vi bod på i aften!, sagde han og kyssede mig. 
Jeg spiste morgenmaden, gik så i bad og klædte mig på.
Vi mødtes lidt senere i Bents værelse. Det var et par effektive unge mænd, der havde lagt præcise planer for formiddagens to møder. Efter frokost var der hjemmefra arrangeret et større møde, hvor de bad mig deltage.
Jeg brugte formiddagen til at gå ud for at se på forretninger. Solen skinnede og jeg fik mange beundrende blikke! Det var en herlig dag. 
Om eftermiddagen tog vi en taxa til et stort firma, hvor jeg blev præsenteret som deres sekretær. Arbejdet var ikke meget forskelligt fra  det, jeg lavede hjemme, bortset fra sproget. Inden aften kunne det franske firmas egen sekretær og jeg udfærdige en samarbejdsaftale, som uden rettelser blev underskrevet af begge parter. Aftalen blev fejret med en overdådig middag. Det blev sent, da vi tog en taxa hjem til hotellet
- Det gjorde du meget, meget flot, Tove!  sagde Bent Lad os nu tage op til Moulin Rouge og more os! Kan du være klar om en halv time?
Et hurtigt bad, nyt raffineret undertøj, og jeg var parat. Et kik i spejlet overbeviste mig om, at jeg helt sikkert levede op til deres forventninger!

En ny taxa bragte os på uforståelig vis levende gennem den myldrende parisiske trafik og op til det flot illuminerede forlystelsesområde med masser af mennesker, og hvorfra man kunne se ned over Paris. 
Vi besøgte et par steder med flotte forestillinger, hvor næsten nøgne piger serverede for gæsterne. Vi fik en del at drikke og stemningen var meget høj, da Christian langt ud på natten førte os gennem nogle små, hyggelige stræder og bankede på en dør. 
Da der blev åbnet, stak Christian et bundt pengesedler i hånden på en bister dørvogter, der nu formildet lod os komme indenfor i en elegant entre, hvor døren til en stor stue stod på åben. I stuen, der var smagfuldt møbleret og som var dæmpet oplyst af en masse kerter, befandt sig en halv snes kvinder og mænd, der dansede, snakkede, drak og elskede! Alt var åbenbart tilladt her! Jeg trak vejret dybt! Hjertet begyndte at hamre så højt, at alle måtte kunne høre det! Christian og Bent tog mig under armen og førte mig videre til den næste stue, hvor der var en bar, en stor, rund, skindklædt forhøjning i midten og en række stole og lænestole rundt langs væggene. Christian bestilte drinks og jeg blev anbragt i midten af  en dyb sofa, hvorfra vi havde udsigt til et par, der kneppede af hjertens lyst.

En rød projektør i loftet blev tændt og lyste ned på briksen, og snakken forstummede. To unge piger sprang op på platformen og klædte sig hurtigt af. Og så fulgte der ellers en opvisning i pigesex! Da pigerne var færdige med hinanden, blev de overtaget af fire nøgne, solbrændte mænd. Et orgie uden lige! Jeg sad kun et par meter borte, mellem mine to fyre, der nu var mindst lige så liderlige, som jeg selv var. 
Da dette voldsomme orgie var færdigt, inviterede en flot, sorthåret pige de af gæsterne, der havde lyst, med til gruppesex i et tredje værelse..    

- Hvad har du lyst til lige nu,
hviskede Bent til mig.
- Jeg har allermest lyst til at være sammen med jer to!
svarede jeg. 
Bent lo og lukkede min mund med et kys. Christians hænder åbnede min skjortebluse.
- Slemme drenge, dejlige slemme drenge, mumlede jeg med Bents tunge mod min og mærkede, hvordan min BH pludselig forsvandt! 
Og mens Christian legede med mine bryster og på et øjeblik fik mine store og følsomme brystvorter til at blive endnu større, førte Bent langsomt sine hænder, der havde hvilet på mine lår, op under den korte nederdel. Stadig med hans levende tunge i min mund, mærkede jeg hænderne finde vej under mine små trusser. Jeg løftede mig i sædet, så han kunne trække G-sagen af mig.
Jeg tror aldrig, at jeg har haft større lyst til sex, vild og uhæmmet sex, end ved denne lejlighed! Hele min krop krævede sex... Bent slap min mund og hviskede:

-   Skal vi ikke gå ind i et rum for os selv? Jeg kan ikke lide, at folk ser på os.

Jeg nikkede og Christian fandt et af de ledige værelser.
Han låste døren og trak gardinerne for. En gruppe stearinlys oplyste rummet, der kun indeholdt en lav, bred seng og et par stole.

-   Klæd jer af, drenge, og læg jer ned! Nu skal vi ha' det rart!,
sagde jeg og overtog føringen. De kikkede overrasket på mig, men lå et øjeblik senere nøgne på den brede seng.
-   I skal lege med jer selv, mens jeg tager resten af mit tøj af!
fortsatte jeg, sparkede mine højhælede sko af, sprang op i sengen og stillede mig mellem dem. Langsomt og æggende tog jeg skjorteblusen af. Jeg drejede mig rundt med armene strakt bagud, hvorved mine struttende bryster rigtig kom til deres ret. Så knappede jeg nederdelen op lod den glide ned på gulvet. Kun iført de sorte netstrømper stod jeg nu og små-onanerede foran de dejlige fyre, hvis pikke var mere end klar til dåd!
Mine jader, der har en fræk, opadstræbende facon med følsomme, mørkerøde brystvorter og min åbne, fugtige kusse fortalte med al tydelighed, at jeg længtes vanvittigt efter mænd og deres herlige legetøj. Jeg kunne ikke vente længere, men bøjede sammen i knæene og gled med på sengen mellem dem. Christians tunge havde allerede travlt med at undersøge min kusse og Bent kyssede mig dybt, mens hans hænder greb om mine bryster. Det var simpelthen vidunderligt! Jeg var på vej til en ekstase, som jeg ikke havde oplevet længe. Jeg mærkede, at min kusse blev våd og at den straks blev slikket af en ihærdig, følsom tunge. Flere gange byttede de plads, men nu måtte det være min tur! Jeg fik dem til at ligge på ryggen med ansigtet samme vej og så lagde jeg mig på hænder og knæ over dem og kyssede og slikkede deres pragtpikke. Det var himmelsk! 
Imens mærkede jeg deres fingre og tunger lege i begge mine huller og længe varede det ikke, før den første orgasme kom brusende. Den blev ved med at skylle ind over mig, fordi en af fyrene havde en teknik med at suge på min klit, mens han fingerkneppede mig. Det var helt utroligt!
-   Læg dig og rid på mig, sagde Bent liderligt. Så kan Christian komme til din røv!
Jeg vendte mig, så jeg kom til at ligge oven på Bent, greb om hans stive pik og førte den op i min kusse. Bent pressede den helt i bund. Uhm, den passede fint!

-   Og så dig, Christian! Kom nu!
stønnede jeg og pressede med hænderne mine baller indbydende fra hinanden. Christian lagde sig på knæ mellem vore ben og masserede mit røvhul med et par våde fingre, og et øjeblik senere slappede mine muskler af og jeg åbnede mig, klar til at modtage hans pik. Og den kom! Forsigtigt, men bestemt  pressede Christian sig op. Åh, hvor var det en skøn fornemmelse at mærke deres pikke samtidig! De eksploderede næsten samtidig, og jeg kom for fjerde gang...
Jeg husker ikke, hvordan vi kom i tøjet, kom tilbage til hotellet, kom i seng, men langt op af næste formiddag vågnede jeg ved, at Christian kyssede mig og Bent sagde, at de slet ikke var færdige med mig endnu... 
Behøver jeg at sige, at vi alle tre tilbragte et par underskønne feriedage sammen, og at jeg kontaktede dem, da jeg 14 dage senere kom tilbage til København...