LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Tyk og dejlige

Det var i bussen jeg stødte på hende. Netop stødte på, for ingen af os kunne komme forbi nogle unge mennesker, der spærrede vejen. Nå, det gjorde ikke mig noget, for hun havde en regnfrakke med mat, let nopret, gummioverflade på, og hendes barm virkede stor og blød. Så jeg var ikke ked af at stå klemt op af hende. Hun var vel omkring sidst i 50'erne, men så kanon godt ud med brunt hår, røde læber, sorte blanke støvler, og den store, velindpakkede barm. Samme alder som jeg selv.
Lidt efter blev et sæde ledigt, og jeg lod galant hende sidde inderst. Vi snakkede om løst og fast og jeg nævnte, at det var en lækker frakke, hun havde på. "Ja", sagde hun, "Det er gummi!" "Må jeg mærke?" spurgte jeg. Det måtte jeg, og jeg sagde igen, at den var lækker. "Ja den er dejlig at røre ved!" sagde hun dæmpet. "Ja så må man jo røre så meget, man nu kan!" svarede jeg. "Du må røre alt det du vil, hvis du kan li' det!" Sagde hun. "Så bliver det nok svært her i bussen!" svarede jeg.
Hun foreslog at vi tog hjem til hende, og den var jeg med på.

Næppe var vi inden for hendes dør før hun sagde: "Nå, nu kan du så røre!" "Må jeg røre som jeg vil?" spurgte jeg. "Overalt!" sagde hun og nærmest stillede sin barm til beskuelse. Jeg lod mine hænder glide over frakken, om ryggen på hende og over hendes bryster. Netop da gav hun et gib og et suk, så jeg lod mine hænder glide rundt over brysterne igen. Hun lukkede øjnene og holdt om mig. "Tag nu ordentlig fat!" sagde hun med grødet stemme, og jeg gramsede. Hun klemte sig ind til mig. Jeg vendte hende om med ryggen til mig, og gramsede voldsomt og begærligt på brysterne gennem frakken. Jeg mærkede hendes hånd komme ned mellem mine ben, og lyne op, og min halvstive fætter kom udenfor. Hun lod dens spids køre over frakkens noprede overflade, og så blev den helt stiv! Hun trak hurtigt sin nederdel og trusserne af, og bøjede sig frem. "Knep mig dog, nu!" sagde hun jamrende. Jeg fandt hurtigt hendes varme våde hul og lod fætter gå indenbords mens jeg klemte hendes fyldige baller. Hun stønnede, og da jeg trykkede til, var hendes vulva som en vulkan af orgasme.
Jeg log pikken glide ud skønt ufærdig, og lod mine fingre fortsætte behandlingen af skamlæberne og klitoris, til hun skreg og sank sammen i endnu en orgasme.

Jeg hjalp hende på benene, og hun tog frakken af. Trak sin bluse over hovedet og stod nu kun i BH. Sikke en størrelse og sikke kloder! "Nå, hvad synes du så om sådan en fed gammel kone?" Spurgte hun. "Du gør mig fandens liderlig!" svarede jeg, og hun kastede sig til mig i et kæmpe kys. Jeg gramsede hendes bryster med en vildskab, jeg ikke troede mulig.

Hun spurgte hvorfor jeg syntes om hendes frakke. Jeg måtte svare, at den slags frakker gjorde mig liderlig. "Hvad med andre slags? Regnfrakker og sådan noget?" spurgte hun. Igen svarede jeg bekræftende. "Lak gummi, plastic, gør mig vild" svarede jeg. Igen kyssede hun mig.
"Skal vi blive meget liderlige, begge to?" spurgte hun. "Vis mig hvad du har, og lad os lege bollelege!" svarede jeg. Hun tog mig med ind i soveværelset.
Dér fremdrog hun en del mere, end jeg havde troet.
Der var et stort regnslag af næsten gennemsigtig, kraftig vinyl, en blank, sølvfarvet lakfrakke, og en stort regnslag af sort gummi! En ældre, rød regnfrakke fra Børmax manglede heller ikke. Desuden nogle plasticregnfrakker i forskellige farver og et forklæde i lækker, blød latex.  Sengen dækkede hun med et blankt, sort plastic-laklagen som jeg kunne mærke duftede kraftigt af vinyl. En duft, der krydrede min pik!
Jeg smed tøjet og tog en rød plasticregnfrakke med hætte på. Den passede mig fint. Hun smed bh’en og tog det gennemsigtige regnslag på, og så lagde vi os på sengen, tæt omslynget. Jeg gramsede babser og hun kælede pik, og vi blev hurtigt modne til endnu en parkering i garagen. Hun lå med lukkede øjne og vred sig og stønnede, mens jeg pumpede og gramsede. Jeg åbnede regnslaget og sugede mig fast til en brystvorte, og det fik hende til at komme med en langtrukken stønnen. Så slikkede jeg hende mellem og under brysterne, og suttede på vorterne, mens hendes underliv kørte rundt i en liderlig krigsdans.
Til sidst kunne jeg dog ikke holde mig mere, men lod min ladning skyde op i hende. Samtidig fik hun en orgasme af usete dimensioner, og vi faldt sammen i hinandens arme, udkørte, udtømte, og yderst vellystne!

"Du er fand’me styg!" sagde hun med et smil. "Komme her og voldbolle sådan en fed gammel kone som mig!" "Det er da din egen skyld, når du ser så fandens godt ud og vækker mine for længst henslumrede lyster!" svarede jeg, "har vi ikke nået en alder, så vi ikke behøver skamme os, og ikke skal stå nogen til regnskab, men kan slå os løs seksuelt, den tid vi har tilbage?" 
Vi kyssedes, og hun tog fat i min pik, der hang og samlede kræfter ovenpå en uvant anstrengelse. Jeg nussede hendes underliv og blev fedtet på fingrene af min egen olie, der sivede ud af hendes skede. Jeg tog de fedtede fingre og kørte dem rundt på hendes brystvorter, og hun røg tilbage som ramt af en lastbil, mens vorterne strittede for fuld kraft. "Vil du smage saften?" spurgte jeg, og hun mumlede et svagt men liderligt ja. Så kørte jeg de sædfedtede fingre om hendes mundvige, og begærligt suttede hun mine fingre rene.  Straks efter bøjede hun sig ned og suttede min småfedtede pik ren, og mens jeg fingermasserede hendes fjams, udløste hun sig i endnu en voldsom orgasme! "Hold kæft", sagde hun stønnende, "hvad er det du får mig til? Sådan noget turde jeg ikke engang da jeg var ung!"

Så gik vi ud og vaskede os, og hun sagde, at hun håbede, at dette her ikke bare var et éngangs knald. Jeg kyssede hende og sagde, at hvis hun ville, så kom jeg på besøg så tit hun ville, og hun var velkommen hjemme hos mig.