LÆSERNES EGNE NOVELLER

Buller©

Udsendt som soldat

Jeg så en soldat, den anden dag, komme gående på gaden. Det er ikke så tit man ser det i dag. Han var meget pæn. Lignede nok lidt mig dengang jeg var udsendt i 1998, hvor jeg var i Bosnien i et halvt år. Ung, smuk, kæk og dengang uprøvet med mænd.

Det var omkring juletid, og der var mange der havde afsavn hjemmefra. Mange fik sendt julegaver, og breve fra familien. Vi havde det meget sjovt. Lavede juleklip i cafeteriet, sang julesange hver morgen til appellen - men alligevel, var der en trykket stemning. For de fleste var det første gang de var væk hjemmefra, og alle misundte de heldige, der var hjemme på orlov hos deres familier og nød julen.
Vi sad i et andet land, et stykke af Danmark, kaldte man det, og prøvede at holde jul.

Det blev den 24. december. 
Vi var i cafeteriet og fik serveret ande- og flæskesteg, det var ganske udmærket, men jeg savende mormors mad.
Jeg sad ved siden af Jens og spiste. Jens boede jeg på rum sammen med. 
Vi var 4 soldater på et rum. Lidt presset, men vi har fået lavet det ret hyggeligt. Bo og Peter, hed de to andre. De to hang sammen som ærtehalm, faktisk ligesom Jens og jeg. Der var ikke ”plads” til, ikke at kunne lide hinanden. Vi havde allerede fra vi flyttede ind, aftalt at der nu var et halvt år foran os, og det måtte vi få det bedste ud af. Så vi var alle ret gode venner. 
Vi delte kun vores fortroligheder to og to. Bo og Peter, Jens og jeg. Bo og Peter var ”søde” sammen. De var begge utroligt betænksomme. De sørgede altid for at der ryddet op på vores stue, hentede kaffe når vi spillede Risk. Ja, de sørgede for Jens og mig. Dem havde vi det godt med, det tror jeg også de havde. Vi gjorde også vores for at ”tilfredsstille” dem, men vi levede slet ikke op til deres standard. En fornøjelse. 
Jeg tænker tid på dem. 

Jens var lidt ældre end mig. Vi talte om alt. Under middagen kom vi ind på mange emner, men under ris a la manden kom vi mere og mere ind på sex.
Han havde prøvet meget, og især i den seksuelle verden. Så når Jens kom ind på det emne, så var det nervepirrende liderligt - det vidste jeg. Han underholdte os alle, når vi lå i sengen, og fortalte sine historier. Når han var færdig med at fortælle, og han slukkede lyset, kunne man høre alle fire senge knirke. Alle spillede pik. Vi talte aldrig om det, men vidste godt at vi gjorde det. Jeg tror, at vi syntes at det var lidt frækt. 
Jeg tænkte nogle gange på, hvorfor vi ikke tændte lyset, og kiggede på hinanden. Men det var nok bare en af mine frække fantasier.

Mens vi spiste talte vi om de forskellige ting, vi havde prøvet, og pludselig spurgte Jens om jeg nogen sinde havde været sammen med en mand.
Det havde jeg ikke, men jeg ville gerne. Turde jeg sige det? Hvad mente han? Ville han? Skulle vi? Kunne man? Hvor? Hvornår? Hvad nu hvis vi blev opdaget? Der fløj en masse ting igennem mit hoved. Og imens talte Jens videre. Han fortalte om en gang han havde været sammen med en fyr. De havde mødtes på et diskotek, og var endt sammen hjemme hos Jens. Jens fortalte spændende om, hvordan de havde startet med at lege med hinandens pikke på vej hjem i taxien, til de lå i hans seng og kneppede hinanden. 
Jens fortalte altid levende og engageret, og når han startede sin talestrøm, så følte man det, som selv at være til stede i rummet, sad som fluen på væggen og kiggede. Jeg kunne se det hele for mig.
Jens’ mund omslutter hans pik. Jens der lå på alle fire og fik den fremmedes pik op i sig. Jens der kneppede den fremmede med sin store pik. Jens der sprøjtede sin sperm udover ham. 
Jeg havde set Jens’ store pik. Det var tit om morgen når han vågende at han lå med en ordentlig stivert på. Den var stor. Jeg havde også kigget lidt på den i badet. Men egentlig bare af nysgerrighed. Så jeg kunne nemt forstille mig, hvordan hele seancen var. Og mens han fortalte, tænkte jeg mere og mere på, at – gid det var mig. 

Jens blev afbrudt i sin historie, da vores Kompagnichef sagde, den officielle middag var overstået, og man måtte forsætte, hvor man ville. Han syntes dog, inden vi gik hver til sit, at vi skulle omfavne hinanden, den der sad på hver side af hos. Det var jo jul, og vi savnede alle sammen familien, så jeg tog først Jens, der sad på min venstre siden, og derefter gav jeg Bo der sad på min højre side, et kæmpe kram. Da Bo slap mig, lagde han sin ene hånd på mit lår og kiggede mig dybt i øjnene og ønskede mig en god jul. Jeg vidste ikke, hvor meget Bo havde hørt af Jens' historie, men jeg syntes der stod LIDERLIG skrevet i hans øjne. Jeg smilede til ham og ønskede ham det samme. Da han fjernede sin hånd, strejfede han min pik, mens hans blik stadig var fastlåst på mine øjne. Jeg rømmede mig, rettede min ryg, kiggede lidt rundt, og så om der var nogen, der havde set det.

Vi var færdige med ris a la manden, og Jens spurgte mig, om jeg ville høre mere. Jeg kunne slet ikke få et ord ud over læberne. Jeg tænkte kun på hans pik, og min - sammen. Min pik var blevet godt stiv af historierne, så da Jens spurgte, om vi skulle gå en tur rundt i lejren, inden vi gik i seng, så sagde jeg straks ja. Vi rejste os, tog vores jakker på og gik. Det kunne være, det fik pikken til at falde. Det var jo bare en tanke, en drøm. Det der – ”gid det var mig”. Det gik jo ikke. Så jeg kunne lige så godt glemme det. Den bedste måde at gøre det på var ud i kulden. 

Der gik ikke lang tid før min pik var skrumpet helt ind, og der gik ikke lang tid, før vi kom til at fryse. Det var så koldt at vi slet ikke kunne tale sammen. Jeg foreslog, at vi gik ind på værkstedet. Der var læ, og vi kunne sætte os ind i deres opholdsrum, hvor der garanteret var dejligt varmt. 
Ganske rigtigt. Dejlig varmt og der var colaer i køleren. Jens smed en D-mark i køleskabs døren, men ramte ved siden af. Da han bukkede sig ned for at samle den op, stod han lige med røven i vejret - lige ud for min pik.
Helt instinktivt tog jeg om hans hofter, og trak hans røv mod min pik. Min pik voksede hurtigt som aldrig før, og inden hans røvbalder ramte den, var den allerede stiv og godt hård. Han sagde ikke noget, men drejede hovedet og kiggede op på mig. Jeg slap med det samme og blev lidt forfjamsket, pinlig berørt. Hvad var det jeg havde gjort? Ville han blive sur? Eller ville han gøre det?
Jeg satte ned mig ned på en af stolene, og Jens satte sig over for mig. Jeg undskyldte og sagde, at det kun var for sjov, og jeg ikke kunne stå for fristelsen. Han grinede og spurgte om hans historie tidligere havde tændt mig, og om jeg ville høre mere. 
Det gjorde den. Jens vidste godt at jeg aldrig været sammen med en mand, så jeg vidste ikke hvordan det var. Det var en af mine største seksuelle fantasier, at prøve at være sammen med en mand.
Han smilede og sagde, jeg skulle tage min pik frem. 
Jeg kiggede rundt, meget nervøst. Han sagde at det var sent, og der næppe var nogen mekanikere der kom på arbejde nu.
Jeg rulle lynlåsen ned, og min pik sprang ud. Blodet slog hårdt i den. Han sagde, jeg skulle lege lidt med den. Jeg tog forsigtigt om min pik, og lod min hånd glide op og ned. Jens sad opslugt af mine håndbevægelser og begyndte at kommentere min pik. Hvor stor den var. Hvor flot den var. Hvordan han gerne ville lade sine læber glide ned over den. Jeg blev liderlig af al hans snak, og jeg kørte hurtigere og hurtigere op og ned af min pik. Jeg var stadig nervøs, så jeg kiggede hele tiden over mod døren. Tænk hvis der kom nogen. Jens bemærkede min nervøsitet og rejste sig. Han låste døren og kom over og stillede sig på siden af mig. Hans hånd tog fat om min pik, og han begyndte at rykke frem og tilbage på den. Det var frækt. Det var godt. Jeg syntes, jeg kunne høre englene danse om mit hoved. Jeg lukkede øjnene og nød en fremmede hånd, der spillede min pik. Jeg åbnede øjnene og sagde han skulle stoppe. I stedet lagde han sig på knæ, og lod sine læber omslutte min pik. Jeg gled ind i hans varme mund. Jeg tror at han læber gled op og ned to gange, da jeg kom med min sperm. Jeg havde aldrig oplevet min sperm komme så hurtig og uforberedt. Jens fortsatte, og min sperm sprøjtede som et springvand ind i munden på ham. Han tog det hele. Hans tunge legede fortsat med mit pik hoved, og jeg kunne mærke trækningerne helt ned i min storetå. Jeg rystede over hele kroppen. Han stoppede og kiggede op på mig. Jeg smilede. Han rejste sig op og gik over på den anden side igen. Han satte sig ned overfor mig og kiggede på mig.
Jeg smilede og kiggede på ham. Tankerne fløj igennem hovedet. Var det smart? Skulle vi forsætte? Hvad med hans pik? Skulle jeg sutte hans pik og synke hans sperm? Ville han det?

Han spurgte om det var godt. Jeg nikkede med hovedet. Godt, tænkte jeg – det var himmelsk godt.
Jeg spurgte ham, om han ikke skulle have noget. Jens svarede, at jeg lige skulle have lov til at sunde mig, og om jeg havde nogen forslag til hvad vi ellers skulle prøve. Jeg tror nok, jeg lignede en kogt hummer i hovedet, og kiggede på ham uden at sige noget. Jeg gør, hvad du siger, nærmest hviskede jeg. Han rejste sig op og trak sin pik frem. Jeg syntes den så ud til at være større end normalt, og tænkte at den slet ikke kunne være inde i min mund. Han kom hen og stillede sig ved siden af mig. Hans pik var lige ud for min mund. 
Jeg åbnede munden og lige da jeg skulle til at lade læberne omslutte pikken, tog han fat i min arm og rejste mig op. Han åbnede min bukser, og trak dem ned til mine knæ. Han sagde ikke noget. Vendte mig om, og pressede mig hen over bordet. Jeg kunne mærke hans fingre begyndte at lege med mine balder, og de fandt vej til mit røvhul. Han pressede langsomt en finger op i mig. Min pik blev presset ned mod bordet, og jeg kunne mærke blodet pumpe ud i den igen. 
Jeg kunne mærke han trak sine fingre ind og ud og længere og længere ind. Han trak den ene af mine balder helt over til siden, så han bedre kunne komme til, og forsatte. Da min røv var godt kørt til, trak han sine fingre ud. Jeg trak vejret dybt, Jeg vidste godt, hvad han ville nu. 

Jens sagde til mig, at jeg bare skulle slappe af, nu skulle jeg få min første pik - det var jo det jeg ønskede. Jeg kunne mærke hans pikhoved begynde at presse på, den gled langsomt ind. Jeg gispede helt, da han stoppede. Jeg vænnede mig hurtigt til hans store pik, og jeg begyndte at presse min røv mod den. Da den var helt i bund stoppede han igen. Han tog fat om min hofter og begyndte at glide frem og tilbage. Først langsomt helt ud og helt i bund. Han kørte den frem og tilbage i lang tid. Jeg blev ved med at presse min røv imod ham, når han stødte i bund. 
Han tog hårdere fat om mine hofter og satte tempoet op. Han voldkneppede mig nu. Han kneppede mig som en kanin, hurtigt. Hans pik fyldte mig godt ud, og jeg kunne mærke hans nosser, der bankede ind mod mig.
Det var fantastisk at mærke en rigtig pik. Helt jomfru var jeg ikke, jeg havde prøvet et par dildoer. Men en rigtig pik, det havde jeg aldrig fået. Det var, lige som Jens havde forklaret, når han fortalte sine historier. Jeg kunne mærke blodårerne der bankede rundt i hans pik. Hans pikhoved der pressede sig længere og længere op. Mit stramme røvhul der var helt udspilet. Hans hænder om mine hofter, der trak mig frem og tilbage. Det føltes godt, rigtig godt. Jeg tænkte ikke på andet end hans pik. Tænkte på hvor meget pik jeg kunne nå at få, inden vi skulle hjem til Danmark igen. Tænkte på, at det var en god julegave at få.

Han kneppede mig hurtigere og hårdere. Jeg kunne mærke, han var ved at komme. Jeg var også ved at komme igen. Jeg rørte ikke engang min pik. Det måtte være fordi, jeg kørte frem og tilbage henover bordet. Ellers også var det fordi, det var så frækt at mærke hans pik oppe i mig. Jeg kunne mærke at min orgasme var på vej, igen. 
Jeg kunne høre på Jens, at han også var ved at komme.
Jeg mærkede hans pik vokse. hans pikhoved blev større, og pludselig mærkede jeg, hans sperm sprøjte op i mig. Det fik også mig til at komme. Min sperm sprøjtede ud over bordet. Jens blev ved med at banke den op i mig. Han rystede, dirrede, og det samme gjorde jeg.
Han stoppede. Vi trak begge vejret dybt. Han trak sig langsomt ud af mig. Da det kun var hans pikhoved der manglede, stoppede han. Jeg ventede på at han trak sig helt ud. Det gjorde han ikke. I stedet pressede han sig helt op igen, helt ind. Jens trak sig ud, og hev sine bukser op.
Han tog en cola mere, huskede at smide pengene. Denne gang ramte ham lågen.
Jeg rejste mig, og tog trak mine bukser op, og satte mig ned. Det bankede i mit røvhul. Jeg kunne mærke varmen i min røv. Det var godt. 
Min sperm lå på bordet. Jens kiggede på det, og over på mig. Han sagde jeg skulle slikke det op, vi skulle jo nødigt efterlade nogen spor. Jeg tøvede. Men så rejste hans sig og tog om mit hoved, og pressede det ned mod spermen. ”Tag det så”, befalede han. Jeg lod min tunge glide hen over bordet. Jeg slikkede det hele op. Han spurgte mig om det smagte dejligt. Det gjorde det.
Vi drak vores colaer, rejste os og gik ud i kulden igen. Vi talte lidt. Om julen, vores savn fra familien. Og hvor godt det var, at vi havde hinanden. Vi blev enige om, at det nok ikke var sidste gang, vi hyggede os.

Der gik et par dage. Vi lå alle 4 i vores senge. Jens havde igen underholdt os med en historie. Denne gang kunne jeg rigtigt indleve mig, da han fortalte om hvordan han havde kneppet en kvinde i røven. Smilende tænkte jeg, at den følelse kendte jeg.
Da han var færdig slukkede vi lyset, og sengene begyndte at knirke.
Der gik ikke lang tid, før der var ro, og vi faldt i søvn. 

Jeg vågnede ved at der var nogen der slikkede på min pik. Jeg kunne mærke en tunge, der legede med mit pikhoved og slikkede op og ned af mit skaft. Min pik voksede hurtigt.
Det var mørkt i rummet, så jeg kunne ikke se noget. Jeg kunne høre at Peter snorkede, det gjorde han altid. Jeg kunne ikke høre de andre. 
Jeg sagde ingenting. Der gik ikke lang tid, før jeg sprøjtede min sperm ind i munden på ham, og han slubrede det hele i sig.
Da jeg var kommet, kom jeg til at tænke på den anden dag, da jeg havde slikket min sperm op fra bordet. Jens havde spurgt om det smagte dejligt, nu havde han også smagt det.
Han rejste sig, og jeg hørte døren gå op, og lukket forsigtigt i. Jeg kiggede over på uret, og så at klokken var blevet 03.15. Jeg faldt hurtigt i søvn igen, tilfredsstillet.

Næste morgen da vækkeuret ringende, var Jens ikke i sin seng. Jeg havde ikke hørt, at han havde vagt eller noget. Men jeg tænkte ikke videre over det. Til morgen appellen sagde vores delingsfører, at Jens var blevet indlagt på infirmeriet med maveonde.
Så snart appellen var færdig, gik jeg ned på infirmeriet for at besøge ham. Han fortalte, at han i løbet af natten havde fået ondt i maven og var gået på infirmeriet, hvor de havde indlagt ham. Det var ikke noget alvorligt, og han regnede med at fik lov til at gå igen senere på dagen. Han havde nok bare fået for mange colaer, eller også var det fordi han skulle på vagt den efterfølgende nat. 
Jeg smilede og sagde tak for i går. Han kiggede forundret tilbage, for hvad? Hans historier? Det skulle jeg ikke tænke på.
Nu var det mig der kiggede forundret. Jeg spurgte, om det ikke var ham der havde suttet min pik af i går og taget min sperm. Han grinede ” in your dreams” sagde han.
Var det noget jeg havde drømt. Det var jeg helt sikker på, det ikke var. Jeg sagde til Jens, at jeg skulle ud og arbejde, men at jeg kiggede igen ned til frokost.

På vej ud, spurgte jeg sygehjælperen hvornår han var blevet indlagt i nat.
Sygepasseren sagde at han var kommet kl. 01.30.
Hvem var det så der havde suttet min pik kl. 03.00 i nat? Taget min sperm? Var det Bo? Det fandt jeg aldrig ud af.

Jeg fortalte aldrig om episoden til Jens. Men jeg kiggede tit rundt på de andre soldater, når vi stod til appellen. Jeg havde alle mulige forestillinger om hvem det var. 
Jens og jeg fortsatte vores hyggeri, og det var altid dejligt. Vi gjorde det alle steder i lejren, på alle tidspunkter af døgnet. 
Vi blev aldrig opdaget. 

Få måneder senere blev vi sendt hjem. Desværre har jeg ikke set Jens siden.