LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

Vera

Nu viser kalenderen 1968. Min rekrut tid er overstået og jeg har fået et kanontilbud. Nemlig et tilbud om at komme til at arbejde med edb. Et tilbud jeg ikke kunne afslå selvom det indebar at jeg skulle regne med mindst to år i København. Så jeg sagde ja tak. Flyttede til hovedstaden og indledte samtidig datidens edb-uddannelse, et tre måneders kursus hos edb-giganten IBM. Vi var en flok (20 i alt) håbefulde unge mennesker der mødte op i IBMs kursuslokaler på H. C. Andersens Boulevard i København. Der var flere fra provinsen der var indkvarteret på forskellige hoteller i København. Især en af deltagerne tiltrak sig min opmærksomhed. En næsten jævnaldrende pige/kvinde. Høj og flot, mørkhåret, ja næsten sorthåret og med meget kraftige øjenbryn. Hun var som sagt høj, kun lige en anelse under mine 181 cm. Hendes forholdsvis små bryster hoppede kækt  op og ned under blusen når hun gik. At hun så var fra Fyn gjorde ikke min interesse for hende mindre.
Vi var jo derfor en slags "landsmænd" og når "landsmænd" mødes i København eller andre fremmede steder varer det ikke længe inden de finder sammen.

Vera, som pigen kaldte sig, og jeg, fandt hurtigt sammen. I pauserne og under frokosten var vi sammen. Ikke nødvendigvis alene sammen, men altid i samme flok. Vera boede på hotel mandag-fredag mens dette kursus blev afholdt og rejste så hjem til Fyn fredag eftermiddag. Jeg tog som regel også til Fyn hver fredag for at tilbringe weekenden "hjemme" hos kammeraterne. Så det var helt naturligt at vi fulgtes ad i toget til og fra Fyn. På den måde kom vi efterhånden til at kende hinanden rigtig godt. Uden at der var optræk til et intim venskab. Ikke at jeg ikke havde lyst, for det havde jeg. Men som deltagere på samme kursus betragtede vi nok mere hinanden som kollegaer end som potentielle kærester/elskere. Men ingen regler uden undtagelser. Heller ikke i dette tilfælde. Jeg havde erhvervet kørekort og investeret i en brugt bil. En Morris Mascot eller "hundehus" som de også blev kaldt. Sådan en bil skal jo luftes og jeg var begyndt at klare turen til og fra Fyn i bilen.

Vera og jeg fandt ud af at begge kunne spare penge hvis hun kørte med frem og tilbage. Dette indebar selvfølgelig at jeg afleverede og hentede hende på hendes bopæl. Som stadigvæk var hos hendes forældre. En fredag, hvor jeg som flere gange tidligere afleverede hende på bopælen, overraskede hun mig ved at invitere mig med indenfor. Jeg spurgte hvad hendes forældre ville sige.
"Ingenting", lød hendes svar. "De er på busrejse til Harzen og kommer først hjem på onsdag". Jeg gik med hende indenfor. Så gik naturen over optugtelsen. Jeg glemte alt om platoniske kollegiale forhold. Hun havde knap fået lukket døren bag os inden jeg nærmest overfaldt hende. Jeg omfavnede hende og gav hende et kys. Gudskelov blev hun ikke fornærmet. Nærmest tværtimod. Hun besvarede ivrigt mine kys, lagde armene om mig og gav mig et knus. "Kom" sagde hun og trak mig med ind på sit værelse. Her fortsatte vi med at kysse og kramme. Mine hænder var oppe under hendes bluse. Hvor de var travlt beskæftiget med kæle for hendes små faste bryster. Vera havde også fundet noget at holde sine hænder beskæftiget med. Den ene hånd kærtegnede min ryg og min røv. Den anden havde fundet lynlåsen i mine bukser og var nu ved at åbne mine bukser. Så snart hun fik lynet ned gik hun i gang med at åbne den knap der holdt mine bukser oppe. Da knappen blev åbnet faldt bukserne ned om anklerne på mig. Hun fik hånden indenfor i mine underbukser og lod prøvende hånden glide langs min efterhånden temmelig stive pik. Hvis det var en slags eksamen må jeg havde bestået prøven for hendes hånd lukkede sig om min pik og begyndte så at køre op og ned. Når hun kunne tillade sig at åbne mine bukser kunne jeg vel også tillade mig at gøre gengæld. Jeg fik åbnet hendes bukser og de dalede ned på gulvet, hvor hun uden at slippe grebet om min pik, trådte ud af dem. Hun slap taget om min pik, trak blusen over hovedet og stod nu kun iført sine trusser. Jeg skyndte mig at smide resten af mit tøj. Skubbede hende bagover på sengen. Lænede mig ind over hende og trak langsomt hendes trusser af. Som jeg måske allerede havde en anelse om var det syn der mødte mig en kraftig behåret fisse. Nøjagtig lige så mørk som resten af hendes hår. Uanset hvordan hendes fisse havde set ud ville jeg nok hurtigt være i gang med at smage på den. Men synet af hendes tætte mørke dusk gejlede mig yderligere op. Som en anden kratlusker lod jeg en glide hånd gennem hendes kønsbehåring, lod pegefingeren glide ind mellem hendes skamlæber. Kørte fingeren frem og tilbage langs hendes revne. Konstaterede at hun var våd og parat. Klar til at elske. At elske inkluderer også et forspil. Uanset hvor våd og klar pigen er har kys og kærtegn endnu aldrig ødelagt et samleje. Min tunge endte hurtigt hvor den måtte ende. I hendes fisse, hvor den sammen med mine fingre, pirrede hendes alle hendes sanser og tog hende med på vej mod udløsningen. Da hun var kommet og havde sundet sig lidt mente hun det var min tur. Hun fik mig til at lægge mig på ryggen.
Satte sig overskrævs på mig og sænkede sin urskov ned over min pik. Fascineret kiggede jeg på at min stive pik langsomt forsvandt op mellem de mørke hår. Så begyndte hun at ride mig. Hun startede roligt og langsomt. Hævede og sænkede sin kusse op og ned på min pik. Efterhånden blev hendes ridt voldsommere og voldsommere. Hun kastede sit hoved bagover, spændte i hele kroppen mens hun spiddede sig selv på min pik. Jeg kom nogenlunde samtidig med hende. Bagefter lå vi helt afslappet og småsnakkede mens vi nussede hinanden. Vi blev enige om at jeg lige så godt kunne tilbringe weekenden hos hende. Det gjorde jeg så og efter den weekend begyndte vi også at tilbringe aftenerne og nætterne sammen i København. Da vores kursus var færdigt og hun "flyttede" tilbage til Fyn ebbede vores forhold ud.

Grunden til at hun var så mørk og behåret var at hun var halvt jugoslav (mor) og halvt dansk (far) og tilsyneladende var det moderens sydlandske gener hun havde arvet mest af.