LÆSERNES EGNE NOVELLER

K.C.S©

Vindueskiggeri

Jeg kører varer ud for den lokale trælast, og ved middagstid skulle jeg ud til et sommerhus med nogle brædder. Det var en af årets første rigtig solskinsdage, og jeg lod mærke til at der allerede holdte mange tyske biler, ved sommerhusene. Jeg fandt huset jeg skulle levere ved, og begyndte at bære brædderne ind på græsplænen. Jeg lagde dem tæt på huset, så lå de i læ hvis der skulle komme en byge. Jeg kunne ikke lade være med at kigge ind af vinduet, og sikke et syn. Der lå en mand i en seng, han lå på ryggen, og  ved siden af ham sad en dame på knæ, og suttede hans pik. Hendes bryster vare store, og hang ned mod pikken. Jeg glemte alt om brædderne, og gik i stedet lidt over til en side, så der var en chance for at de ikke opdagede mig. Pludselig rejste hun sig op, og satte sig så over skrævs på ham. Vinduet stod lidt på klem, så jeg kunne sagtens høre hende stønne. Hun red ham hurtigt, men pludselig stoppede hun, imens hun på tysk forkyndte at hun kom. Hun sad stille lidt, sikkert for at få vejret, men rejste sig så igen op. Denne gang ville hun tages bagfra, så hun lagde sig på alle 4 i sengen, og hendes mand tog stilling bag hende. Han stak sin pik op i hende og begyndte først langsomt at kneppe, men satte hurtigt tempoet op. Pludselig gik døren ind til værelset op, og pige på 16 – 18 år trådte ind. Manden satte tempoet ned, men fortsatte dog med at kneppe. Pigen så ikke chokeret ud, men spurgte, på tysk, hvad de ville have til frokost. Manden svarede hende, men blev afbrudt af damen med et ”schneller” –Han skulle sætte tempoet op. Som sagt så gjort, og der gik ikke mange sekunder før hun nærmest skreg en orgasme ud. Manden blev stående bag hende, med sin pik oppe i hende, men kørte nu bare pikken langsomt ud og ind. Pigen ventede tålmodigt, til damen havde fået pusten, og spurgte hende så hvad hun kunne tænke sig. Efter hun havde svaret, vendte pigen i døren, og gik, men lod den stå på klem. Inden hun var nået ret langt væk, råbte damen om ikke hun ville finde noget olie til dem. Der gik et øjeblik, så var pigen tilbage igen, med en flaske olie. Manden trak sin pik ud, og pigen hældte lidt olie på den. Derefter lod hun nogle dråber løbe ned mellem damens baller, for derefter at smøre det ned mellem hendes baller. Næsten inden hun havde fjernet sin hånd, begyndte manden at trykke sin pik op i damens røv. Hun ømmede sig, og pigen hældte lidt mere olie imellem ballerne. Til sidst lykkedes det, og manden var nu helt oppe i røven på damen, og pigen forsvandt ud af døren. Manden kneppede damen hårdt og længe, men trak sig så til sidst ud af hende. Da det skete, vendte damen sig lynhurtigt om, og få sekunder efter sprøjtede han sin sæd i munden på hende.

Jeg skyndte mig op på lastbilen, og da jeg kom ned med næste bundt brædder, var soveværelset tomt. Da jeg havde læsset af, gik jeg over og ringede på døren. Damen kom ud og lukkede op, hun havde nu en badekåbe på, men den var ikke lukket, og jeg havde frit udsyn til hendes bryster, og hendes glatbarberede fisse. Jeg forklarede hende at jeg havde læsset brædder af, og fik hende til at kvittere på min følgeseddel. Jeg takkede og gik hen imod lastbilen, da hun pludselig spurgte mig om jeg havde nydt forestillingen. Jeg kiggede på hende og så at hun grinede bredt.

Jeg svarede grinende at det havde været flot, og satte mig så op i bilen. Da jeg var kommet ud af sommerhusområdet, kørte jeg ind på en rasteplads. Jeg fandt min pik frem, og tog en spiller, det havde simpelthen været for frækt.

Kommentarer kan sendes til k.c.s@ofir.dk