LÆSERNES EGNE NOVELLER

Louise©

Vov

Else og jeg havde vist nok siddet og fået et par drinks over tørsten, da hendes store Grand Danois pludselig fik lyst til at være med i vor lille pige samvær. Den gik lige hen til Else og prøvede at bore sit hoved ind mellem hendes ben. ”Fy din slemme hund”, lo hun, ”du ved mor vil ikke have det der, når der er andre til stede”, og skubbede hundens hoved bort. Else så mit forbløffede ansigtsudtryk, ”han plejer ellers altid at kunne styre sig, når andre ser det”, sagde hun undskyldende. Lidt efter havde hunden vendt sin interesse mod mig, og forsøgte at gøre tilnærmelser. Jeg lo undveg dens nærgående interesse for, hvad jeg har mellem benene. ”Hvad går der dog af dig Rex” udbrød Else, ”du må undskylde min hunds upassende interesse for dit køn, jeg tror han er lun på dig”. ”Sig mig kan en hund opfatte en kvinde som sexobjekt”, spurgte jeg og kløede ham bag ørerne. ”Det vil du finde ud af, hvis du smider trusserne”, lo hun.

Det rumsterede betænkeligt i mine nedre regioner, og efter endnu et par drinks gav jeg efter for mine drifter og trak trusserne af. ”Der kan du se, han er tændt på dig” lo Else, da hun så hundens reaktioner. Jeg lod mig glide frem på kanten af lænestolen med spredte ben. ”Ja men så find da ud af hvad det er jeg har dernede”, sagde jeg. Han fandt hurtigt, hvad han søgte, og jeg mærkede hans lange ru tunge find vej højt op i skeden. Jeg åbnede mig så meget jeg formåede, og overgav uden videre min kusse i det store savlende hundegab. Jeg stønnede af fryd mens jeg mærkede hans tunge helt oppe i livmoderen. ”Pas nu på, han ikke tager en haps af din lille mis”, lo Else, ”han går ellers hårdt til den”. Jeg var lige på nippet til en ordentlig orgasme, da jeg tog mig sammen og frigjorde mig fra hans nærgående interesse for den lille mis.

”Pyh ha, ja han går sgu ordentlig til den” indrømmede jeg, ”jeg var faktisk lige ved at komme - - - for ikke at sige, at han faktisk har gjort mig rigtig gammeldags pikliderlig”. ”Hvis du kigger efter vil du erfare, at du selv har gjort ham rigtig gammeldags fisseliderlig”. Jeg kiggede under hans bug og fik nærmest et chok. Det var ellers en ordentlig javert sådan en stor hund er udstyret med. Den var kommet helt frem og var af en størrelse langt de fleste mandfolk kunne misunde den. ”Whaugh tror du man som kvinde kunne klare sådan en?” hviskede jeg hæst. ”Du kan jo lade det komme an på en prøve”, sagde Else. ”Tror du den vil?” spurgte jeg, ” jeg mener - - kvinde og hund - - ” stammede jeg. ”Du har en kusse og han har en pik, de passer garanteret sammen”, svarede Else med overbevisning, ”spred du blot benene og lade ham om resten” foreslog hun leende. Jeg flyttede mig lidt tøvende frem i stolen og spredte benene. Han var der straks og begyndte at slikke. Jeg skubbede dens hoved væk, men blev siddende med spredte ben, hvorefter han sprang op og plantede forpoterne på hver side af mig, så jeg havde hans gab over mit ansigt. Jeg mærkede nu hans store røde pik fægte et par gange mellem mine lår før det skete! Med en træfsikkerhed, der røbede erfaring ramte han målet. Dette var virkelig grænseoverskridende! Pikken bevægede sig uden besvær helt op i min kusse, der mere end villigt gav efter for den overvældende indtrængen. Han gav sig straks til at pumpe løs i et rasende tempo, der fik mig til at gispe og umiskendelig nærme mig den kanonorgasme, der var på vej. Jeg mærkede et eller andet stort ved roden af hans pik mase sig på for at komme med ind. Jeg var nu helt i min kusses vold, og lod bare stå til. Pludselig skete det!

Knuden smuttede med ind. Med min totale mangel på kendskab til hundes anatomi, kendte jeg dengang intet til den knude, hanhunde har ved roden af deres pik, der sikrer en tæves undfangelse. Da min kusse pludselig blev udspilet til bristepunktet vågnede jeg pludselig til dåd, men for sent. Knuden, der er på størrelse med en tennisbold smuttede ind i mig. Choket fik min ringmuskel til, i en forsinket nødværge reaktion at trække sig sammen i krampe. For at gøre situationen endnu værre voksede den inde i mig til uhyggelige dimensioner, formentlig større end en grapefrugt. Da jeg kom til mig selv og erfarede at jeg havde overlevet, gik det også op for mig i al sin gru, at hans pik og knude fyldte min skede ud til bristepunktet, så jeg uhjælpeligt hang sammen med den store hanhund.

Else, der hidtil havde siddet med sin drink i hånden og betragtet situationen, sprang op fra stolen, og ilede til assistance. ”Så, så tag den nu bare med ro”, formanede hun, ”det er helt naturligt det der er sket”. Jeg var imidlertid ikke til sinds at tage den med ro, jeg ville ud af denne højst skræmmende situation, men mærkede samtidigt, at hunden igen begyndte at kneppe. Det føltes som at blive kneppet indefra og samtidigt med at jeg eksploderede i en orgasme, der overgik alt, hvad jeg tidligere havde oplevet. Store mængder af varm hundesperm blev sprøjtet direkte op i min livmoder.

Hunden stønnede og savlede mig i ansigtet. Jeg troede at det nu var forbi, og forsøgte forgæves at trække mig fri af ham, men hunden og jeg viste det sig, var stadig uhjælpeligt sammenlåste ved kønsdelene. Mine hysteriske forsøg på at frigøre mig fik den store hund til at knurre faretruende. Samtidigt var jeg gledet så langt frem at jeg var ved at dumpe ned fra stolen. Else hjalp mig op igen, og forsøgte at berolige mig, mens hunden pludselig løftede det ene bagben over min mave og plantede begge forbenene på gulvet. Herved kom han til at trække mig så langt ud over stolens forkant, at jeg ikke længere kunne holde mig fast. Mine hæle gled i gulvløberen, så jeg dumpede ned på gulvet, hvorved jeg kom til at trække ham med mig. Han blev forskrækket og fik igen rejst sig på bagbenene, så jeg et kort øjeblik hang frit under den store hund. Jeg blev derefter ved kussen trukket hen ad gulvet, indtil Else sprang til og fik fat i hans halsbånd. Det lykkedes hende at få situationen under kontrol, men hans pik med knude var stadig urokkeligt forankret i mit underliv. Fortvivlet følte jeg det det som om vi for bestandigt var voksede sammen, som siamesiske tvillinger. Jeg begyndte at tude hysterisk, mens Else forsøgte at få mig til at falde til ro. ”Det varer højst et kvarters tid, så kan i komme fra hinanden igen” trøstede hun, mens hun beroligede hunden.

Der gik imidlertid næsten en halv time, før hundepikken svandt så meget inde i mig, at den med en højst uromatisk lyd trak sig ud af min stakkels kusse. Jeg følte det som om den var blevet så stor som en ladeport, mens hundesperm drev ud af den og dannede en ordentlig plet på Elses fine gulvtæppe.

Else fik mig ud i bad og da vi lidt efter sad og kom til os selv over en forsvarlig stor whisky.

”Du kunne nu godt have fortalt mig om den store knude”, sagde jeg fortrydeligt. Else betroede mig nu, at hun selv mindst hundrede gange havde haft den knude i sig. ”Jeg var da selvfølgelig også forskrækket og øm i mine nedre regioner i begyndelsen, men du kan være sikker på at din kusse vil være tilvænnet efter nogle gange”. Jeg så måbende på hende, ”sig mig, tror du virkelig jeg en gang til vil lade mig kneppe af din store brunstige køter?”

”Vent nu og se” svarede hun, ”for du svigter vel ikke dit løfte, om at have den ”store brunstige køter”, mens jeg er på min honeymoon med Jacob. ”Nej selvfølgelig. Jeg havde jo selv rodet mig ud i det der lige skete”, indrømmede jeg. Det var med blandede forventninger, jeg så frem til at jeg som aftalt, skulle have hunden, men et løfte er et løfte, og jeg kunne jo selvfølgelig bare iføre mig cowboybukser og lade være med selv at byde mig til.

En uges tid senere indfandt Else sig så med sin hund og diverse tilbehør. Hun kunne ikke lade være med at le, da hun så hvordan hunden straks borede snuden ind mellem mine ben. ”Det ser sandelig ud til at han har savnet dig” udbrød hun. Da hun gik, sagde hun henvendt til hunden, ”nå Rex, kan du så være en god vovse og tage dig pænt af den lille mis”.

Jeg havde på fornemmelsen, at den lille mis i hvert tilfælde ikke var bange for hunde, for den reagerede på hunden ved at blive helt våd.

Jeg tog mig sammen og fik installeret hunden, givet den noget mad, men det rumsterede stadig i mine intimere dele. Da hunden igen viste en højst usømmelig interesse for min mis, overvældedes jeg af et voldsomt begær. Jeg låste entredøren, trak gardinerne for og smed tøjet. ”Vil du gerne lege med den lille mis?” sagde jeg til hunden, og spredte benene. Hans begejstring var overvældende, og han peb af ophidselse. ”Tag så den mis” sagde jeg og anbragte mig denne gang på alle fire, og straks var han over mig med hele sin vægt. Han klamrede mig om livet på mig med forbenene og ramte plet første gang. Den store pik røg i bund i eet stød, der fik mig til at skrige af fryd. Derefter gik det løs, og da jeg mærkede knuden banke på, lagde jeg mig på albuerne med bagdelen i vejret. Han holdt mig med forbenene fast som i en skruestik, så hvis jeg havde villet slippe for knuden var det allerede for sent. Jeg tog imod den med et stort gisp. Da vi nu atter hang sammen gav han mig en tur, der fik mine bryster til næsten at slå kolbøtter. Jeg var ved at besvime af fryd, og fik næsten omgående en orgasme, der fulgtes af endnu fire, inden han fyldte mig med sin sæd. Vi var så tæt sammenlåste, at der ikke gik en dråbe til spilde. Jeg kunne ikke lade være at tænke, at om jeg havde været en rigtig firbenet tæve, ville han have gjort mig med hvalpe nu. Selv om de fleste ville betegne situationen som pervers, så følte jeg nærmest triumf, ved nu atter at hænge sammen med en flot stor Grand Danois.

Selvfølgelig var min kusse noget medtaget efter denne min anden hundeparring, så jeg besluttede mig for at holde en længere pause, før jeg var klar til endnu en bedækning. Der gik kun to dage før jeg gav efter for mine drifter, og lod ham bestige mig igen.

”Kom så min brunstige hanhund, gør så din tæve med hvalpe!”, skreg jeg, da jeg fik knuden. Han gjorde i det mindste sit bedste for at følge denne opfordring, ved at fylde min livmoder med sin varme sæd. Nok kan en kvinde og en hund bevisligt sexuelt forenes, men kvindens æg og hundens sæd kan heldigvis ikke, så jeg havde lagt P-pillerne på hylden.

”Nå, fortæl så om hvordan du har haft det med King”, sagde Else da hun vendte hjem fra sin ferie. ”Vov” svarede jeg. Hun lo hjerteligt og sagde: ” jeg forstår, men når jeg nu fortæller dig at min nye ægtemand ikke finde sig i at bo sammen med en stor Grand Danois, har jeg måttet give mig og love ham at skille mig af med Rex, såh- - ”, ”så ved du hvem der er mere end villig til at overtage ham” afbrød jeg. Hun morede sig over min iver, og udbrød, ”det er vist ham, der for længst har overtaget dig”, lo hun, ”jeg sagde jo nok, at du ikke ville kunne modstå hans charme”.

Vi foretog næste dag det fornødne i forbindelse med overdragelsen. Hun klappede ham og sagde, ”

kan du nu tage dig godt af hende”. Denne sidste bemærkning viste sig temmelig overflødig, for knapt var hun ude af døren, før han tog sig af mig, så jeg var ved at dåne af fryd. Da vi var kommet fri af hinanden, havde jeg beslutte, at vi skulle fejre vores forlovelse oppe i mit sommerhus, der heldigvis ligger ret ugeneret.

Det var en varm sommer, så jeg gik det meste af tiden rundt klædt som ham, det vil sige kun iført et hundehalsbånd. Jeg er sikker på, at han forstod signalet og tog mig i besiddelse som sin tæve. Jeg accepterede at min kusse nu var hans til fri afbenyttelse. Det skulle vise sig at være lige på grænsen af, hvad jeg kunne klare. Jeg kom nemlig til at tilbringe en stor del af min ferie som vedhæng til en stor hund.