LÆSERNES EGNE NOVELLER

Highwayman©

Weekend

Denne historie omhandler gummibeklædning samt et særdeles tabubelagt emne, nemlig sex mellem søskende, så hvis du af den ene eller anden årsag ikke har lyst til at læse videre bedes du klikke væk fra historien!

Du er hermed advaret.

Historien er en fortsættelse af Sørens Herskerinde, men kan dog læses uafhængigt.

Jeg kunne ikke glemme det, der skete i søndags og det blev ikke meget bedre af at min lillesøster et par gange i løbet af ugen mindede mig om det. Hver gang hun havde ringet sad jeg tilbage med en pik der var klart til at eksplodere. Fredag eftermiddag var jeg lige kommet hjem og var på vej i bad da telefonen ringede. Det var Linda.

"Hej Søren! Nu skal du bare høre! Far har fortalt at han og mor skal en uge til Sydfrankrig på forretningsrejse. De skal af sted i morgen tidlig! Er det ikke skønt? Så har jeg hele hytten for mig selv!" "Øh.. joh!", svarede jeg tøvende. Linda lød oprigtigt glad. Hun havde fået sommerferie fra skolen og det passede hende sikkert helt fint at være alene hjemme. Hun var vel allerede i gang med at planlægge en vild fest for vennerne. "Kommer du ikke over i morgen eftermiddag så laver jeg lidt mad til os? Tilbudet lød fristende og i den her varme gad jeg ikke rigtigt lave mad til mig selv, så jeg accepterede. "Du kan jo komme lidt tidligt for det bliver højt solskin har de lovet i radioen", fortsatte hun. "OK! Så gør jeg det!", svarede jeg. "Lige en ting til ... Slave! Husk en flaske vin og vores gummitøj!", lød afskedssalutten fra min lillesøster. Hun ventede ikke en gang på svar. I stedet blev røret blot lagt på. 

Jeg stod og gloede på det hylende telefonrør. Hvilken frækhed! Nå, det kunne være lige meget! Hun havde jo lagt på, så det var for sent at protestere. "Vores gummitøj!" Som om hun havde en anpart i indholdet af mit klædeskab! Hun kunne bare vente sig!

Næste formiddag var jeg nødt til at købe lidt ind til mit halvtomme køleskab, men huskede dog at lægge en flaske rødvin i supermarkedets kurv. Da jeg kom hjem og varerne var lagt på plads tog jeg et hurtigt bad og barberede samtidig hårene af min pik. Det var forbandet varmt allerede fra morgenstunden og jeg svedte som om jeg fik penge for det. Efter badet fandt jeg en gammel T-shirt og et par ditto cykelbukser frem og tog begge dele på. Så gav jeg mig til at pakke min store sportstaske med hele indholdet af mit klædeskab og en flaske med silikonespray. Da jeg ikke regnede med at returnere samme aften smed jeg til sidst min tandbørste og en deodorant ned oveni tasken og lukkede den. På vej ud ad døren greb jeg rødvinen og begav mig så af sted på cykel over til mine forældres hus.

Jeg ankom til "hytten", som Linda kaldte den, 10 minutter senere. En underdrivelse af de helt store for huset var meget stort og mine forældre havde købt det kontant! Mindst 800 kvadratmeter med indendørs swimmingpool og hele svineriet! Jo tak, de har sandelig tegnebogen i orden. Villaen lå i den fine del af byen og var omsluttet af hegn, tætte buske og træer. Jeg parkerede cyklen midt i indkørslen i en stille protest mod denne kapitalistiske overdådighed.

Linda fandt jeg på terrassen kun iført walkman, som tydeligvis kørte på fuld lydstyrke. Hun ænsede slet ikke min tilstedeværelse før jeg gik hen for enden af liggestolen og skyggede for hendes solbadning. Hun kiggede op. "Nå er det bare dig brormand! Slå dig ned mens solen er fremme!", nærmest råbte hun i et forsøg på at overdøve Chris Rea i hendes ører. Hun lænede sig over mod et lille bord og greb et glas med isterninger og et fluidum med en farve, som nærmest kun kan beskrives som ubestemmelig. Da hun havde taget en tår af væsken lagde hun sig tilbage i liggestolen og lukkede øjnene. Jeg fandt en anden liggestol og placerede den ved siden af Lindas. Så tog jeg min trøje og cykelbukserne af og satte mig til rette kun iført mine lidt for små underbukser. Jeg sad og kiggede lidt på Lindas svedglinsende krop. Den virkede meget ophidsende og jeg fik en ubændig lyst til at røre ved hende. Jeg slog de frække tanker hen og hengav mig så ligeledes til solbadningen. Jeg ved ikke hvad der skete, men pludselig mærkede jeg at nogen prikkede til mig. "Hård dag?", spurgte Linda. "Du var jo faldet i søvn!" Jeg slog øjnene op. "Hvad er klokken?", spurgte jeg forvirret. "Halv fem! Du har sovet i omkring en time!", lød svaret. ".. og jeg tror stegen er klar til at blive vendt!" Hun klappede mig på låret og grinede. Jeg rejste mig for at hente en madras så jeg kunne ligge på maven. Da jeg kom tilbage lå Linda på alle fire og fumlede med sin walkman. Hendes røv strittede lige op i ansigtet på mig. Jeg var overbevist om at det var en bevidst handling for da hun så at jeg kiggede på hende, smilede hun frækt og klaskede sig selv på den ene balle. Jeg ignorerede hende og lagde mig på maven på madrassen. "Skal du ikke have noget creme på ryggen? Sæt nu du falder i søvn igen!", spurgte hun. "Jo tak! Gider du?", svarede jeg uden at kigge. Kort efter mærkede jeg hende sætte sig over skrævs på min bagdel. Så begyndte hun at smøre solcreme på min ryg. Hendes bevægelser havde mest karakter af massage, så jeg lukkede øjnene og nød det. Et svirp fra min underbukseelastik bragte mig tilbage fra en sandstrand i Thailand. "Skal du ikke have dem her af?", spurgte Linda. "Ellers får du striber!" "Joh!", svarede jeg og fik mig manøvreret op på knæ og albuer. Så trak Linda underbukserne af mig. Min halvstive pik svippede ud og hang tungt mellem benene. Hun bad mig så løfte benene og trak derefter underbukserne det sidste stykke ned og jeg lagde mig atter til rette på madrassen med min lillesøster siddende ovenpå mig. Hun var åbenbart i snakkehumør for lidt efter afbrød hun igen min åndelige rejse til Thailand.

"Du.. Søren!", begyndte hun mens hun gned min ryg. "Du ved.. det, der med at jeg ikke er jomfru længere! Der er sket ikke sket det du tror! Det var altså Christina, min klassekammerat, som tog "dommen" for en måned siden!" Jeg møvede mig om på siden under hende. "A hvad gjorde hun?", spurgte jeg og missede med øjnene mod den stærke sol. "Ja altså... Hun tog den med en af mors dildoer!", fortsatte Linda. Min underkæbe sank ned. "Det skete en aften hun var herovre for at lave lektier sammen med mig. Mor og far var som sædvanlig ikke hjemme og vi pjattede en hel del da vi var færdige med lektierne. Christina spurgte om ikke vi skulle svømme sammen i poolen, så det gjorde vi. Da vi kom op af vandet spurgte hun mig om hun måtte tørre mig og midt i det hele kyssede hun mig lige pludselig på munden og sagde at hun var forelsket i mig."

"Hvad gjorde du så?", ville jeg vide. Jeg havde fået mig vendt helt rundt og Linda sad nu på min mave. "Jeg kyssede da bare hende igen!", svarede min lillesøster koket og smilede. "Så begyndte hun at kærtegne mine bryster og det gjorde mig altså ret liderlig at du ved det!". Bag Linda begyndte min pik at stritte mere og mere. "Og..?", smilede jeg til hende. "Så gik vi ind på mit værelse og begyndte at undersøge hinandens kroppe ... og Christina ville også slikke mig ... og så fortalte hun mig at hun ikke var jomfru mere og da jeg spurgte om hvordan det var gået til, fortalte hun at hun havde brugt sin mors dildo en aften under dynen!".

Jeg stirrede længe på Linda. "Hvad skete der så?", spurgte jeg. "Tjah ... så gik jeg ind i soveværelset og ledte efter en af mors dildoer og da jeg kom tilbage med den sagde Christina at hun havde ringet hjem og havde fået lov til at sove her til næste dag. Hun er jo kun 16 år og hendes forældre vil gerne vide hvor hun er. "Meget betænksomt af hende!", kommenterede jeg. Nu var Linda ikke til at stoppe og min pik var stiv som et bræt af hendes beretning. "Så gav vi os til at lege med dildoen og da far og mor kom hjem sagde jeg at vi havde lavet lektier og at det var ok med Christinas forældre at hun sov her den nat. Mor sagde bare godnat til os og lukkede døren, men mon ikke hun undrede sig over hvorfor vi var så røde i kinderne... Nåh ja! ... Vi elskede så stille vi kunne det meste af natten. Du kan tro hun er sød!"

Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af min lillesøster. Den sidste måneds til havde hun vist oplevet mere end de fleste på hendes alder. "... og nu render du rundt og tror du er lesbisk?", spurgte jeg. Linda grinede. "Næh! Du ved da jeg også er til mænd!" Hun greb bag sig og fik fat i pikken. "Hov brormand! Hvad er den af. Har jeg nu fået dig op at stå igen?" Hun smilede frækt og jeg kunne ikke lade være med at grine fåret af hendes bemærkning. Linda masserede pikken op ad sine svedige baller. Så løftede hun bagdelen, skubbede sig bagud og sank uden problemer helt ned over den i en bevægelse. Hendes stramme indre pressede pikken fra alle sider og jeg var ved at eksplodere på stedet. Hun ventede et øjeblik og gav sig så til at ride mig i rolige malende bevægelser. Jeg lukkede øjnene og nød det. Linda stønnede svagt af liderlighed. "Jeg vil også have dig i røven!", udbrød hun pludselig og rejste sig. Pikken svuppede ud af hendes glatbarberede kusse. "Tror du kan klare det?", ville jeg vide. "Ork ja!", svarede hun. "Jeg kan da godt klare mors dildo, så mon ikke også du kan være der!" Jeg beundrede hendes ligefremme måde og bad hende lægge sig på knæ og albuer. Så kravlede jeg om bag hende, skilte ballerne og pressede pikhovedet mod hendes ringmuskel. Linda gav sig lidt da jeg pressede pikhovedet indenfor, så jeg ventede for at musklen skulle udvide sig tilpas meget. Pludselig stødte hun mod mig og pikken gled ind i hendes røv. Hun begyndte igen at stønne og jeg kneppede hende i rolige stød. "Jeg vil have det hele!", sagde hun forpustet og jeg fik mig manøvreret i stilling bag hende og stødte hele pikken ind i hendes dejlige røv. Hendes stramme kusse var vand ved siden af røven. Jeg lod pikken blive siddende så hun havde en chance for at vende sig til størrelsen. Så begyndte jeg igen at kneppe hende.

Efter et par minutter blev vi afbrud af mine forældres bærbare telefon. Linda tog den og talte kort med en eller anden og slukkede så atter telefonen. "Det var Christina", meddelte hun mig. "... og hun er på vej herover!" "Sig mig lige en ting! Hvad er det du har gang i?", ville jeg vide. "Ikk' noget!", bedyrede hun med et frækt smil "... men mon ikke vi skulle se at få lidt tøj på!" Jeg kunne kun være enig med hende så jeg hoppede i mine cykelshorts. Pikken havde ganske vist mistet det meste af sin stivhed, men den stod klart aftegnet mod det blanke stof.

Da vi lidt senere stod og snakkede i køkkenet ringede det på døren. "Luk lige op!", sagde Linda med favnen fuld af ting fra køleskabet. Jeg gik ud og åbnede. Udenfor døren stod en køn ung pige i hot pants og en minimal bikinitop. "Hejsa!", sagde hun og gjorde mine til at gå lige ind. Jeg rakte hånden frem. "Hej! Jeg hedder Søren og jeg er ... på besøg!", sagde jeg. "Christina!", svarede hun smilende og gav mig et håndtryk. "Linda sagde godt nok at hun havde besøg!". Jeg vidste ikke hvad de to piger havde talt om så jeg valgte at forblive "Søren, som var på besøg". Vi gik ud i køkkenet hvor min lillesøster var i gang med at snitte salat til vores mad. Knapt var Christina kommet ind ad døren før Linda fløj om halsen på hende. De kyssede hinanden lidt mere end venindeagtigt. "Skal jeg tænde grillen?", spurgte jeg. "Ja ja! Gør du bare det! Jeg tror vi bliver tre til mad!", svarede Linda og kiggede Christina dybt i øjnene. "Okay da!", svarede hun.

Da jeg havde fået gang i grillen på terrassen vendte jeg tilbage til køkkenet. Linda og Christina stod og pjattede mens de forberedte maden. "Skal vi ikke have et eller andet og drikke?", spurgte jeg. "Pyh jo!", svarede Christina. "Jeg kunne da godt klare en Cola!" "Også mig!", brød Linda ind. Jeg hentede tre Colaer i køleskabet og åbnede dem. "Lad os gå ud på terrassen!", foreslog Linda og tog Christinas hånd. Jeg satte sodavandsflaskerne på en bakke og fandt glas frem. Så fulgte jeg efter pigerne.

Mens vi sad og ventede på at grillen skulle blive klar blev jeg nærmest forhørt af Christina, som ville vide alt om mig. Af samtalen kunne jeg fornemme at min lillesøster havde fortalt hende om en, hun havde mødt på nettet, så jeg valgte at gå med på historien og fortalte så meget som historien kunne bære. Linda supplerede mig heldigvis godt, men hun ville hele tiden have samtalen drejet hen imod sex... Til sidst gav jeg efter og fortalte om min hemmelige lidenskab for gummibeklædning. Jeg kunne godt se på Christina at hun syntes det var lidt mærkeligt, men Linda forsikrede hende at det så men ikke var så slemt endda. "... og Søren har også noget af sit tøj med hvis du har lyst til at prøve!", indskød Linda uden at tøve. "Jeg tror ikke lige....", sagde Christina. "Øøøøv! Kylling!", grinede Linda. "Senere.. måske!", svarede Christina undvigende. Jeg gik hen for at se til grillen.

Under spisningen lagde jeg mærke til at pigerne sad og udvekslede sigende blikke og en gang imellem skævede Christina til mig. Jeg lod som ingenting og spurgte om de ville have et glas vin mere. Det ville de gerne og pludselig var flasken tom. "Min far sponserer lige et par mere!", sagde Linda og forlod terrassen. "Har du set de har en indendørs pool?", spurgte Christina. "Jeg har kun hørt om den", svarede jeg høfligt. "De må have røven fuld af penge når de kan bo så lækkert!", konstaterede hun. "Sikkert!", svarede jeg. I det samme kom Linda tilbage med to flasker rødvin og en kande vand. "Hvem vil have noget?", spurgte hun og holdt kanden frem mod os. "Mig!", svarede Christina og jeg i kor. Vi kiggede på hinanden og begyndte at grine. Linda skænkede vand og derefter vin i vores respektive glas.

Vi sad og snakkede i en times tid og vinen begyndte at gøre sin virkning. Tøserne var blevet lidt pjattede og jeg foreslog at vi skulle svømme en tur sammen i den der indendørs pool. Den var de med på så vi gik ind og smed tøjet. Mens Christina var på toilettet fortalte min lillesøster om den plan hun havde fundet på efter at Chris, som hun kaldte hende, havde ringet. "Du er sgu' for meget!", sagde jeg og sprang nøgen på hovedet i det varme vand.

Christina kom tilbage lidt efter. "Kom!", sagde Linda og pegede på mig. "Vi fanger ham!" Christina fnisede og sprang i vandet efterfulgt af min lillesøster. Da de kom op til overfladen svømmede de hen imod mig og før jeg vidste af det holdt Linda mine hænder i et fast greb på ryggen. Jeg strittede imod og gled ned under vandet. I forsøget på at genvinde balancen strejfede mit ansigt på vej op af vandet først Christinas skød og siden hendes små bryster. Hun hvinede af fryd. Da jeg igen stod oprejst på bunden af bassinet bad Linda Christina om at holde mine hænder. Så tog hun en dyb indånding og dykkede ned under overfladen og begyndte at lege med min pik. Hendes behandling fik den hurtigt til at rejse sig. Stakåndet dukkede hun op efter luft og forsvandt så igen. Denne gang nøjedes hun ikke med at lege med pikken. Hun tog den i munden og sugede hårdt på den.

Da vi lidt senere sad på kanten af swimmingpoolen strittede min pik lige ud i luften til stor fornøjelse for begge piger. Jeg vippede lidt med benene i vandet og overvejede hvordan jeg skulle tackle situationen. Så fik jeg en ide. "Du Linda!... Skal vi ikke gå ind og klæde om?", spurgte jeg. Min lillesøster fangede pointen og sagde straks ja til forslaget. Hver især tørrede vi os med de medbragte håndklæder og gik så ind på Lindas værelse, hvor min sportstaske befandt sig. Da vi kom derind skubbede hun mig ned på sengen og med bemærkningen "Damerne Først!" vendte hun bunden i vejret på tasken så hele indholdet faldt ud på gulvet. Christina stod og kiggede lidt betuttet på bunken af gummitøj. Så tog hun forsigtigt de tights, som min lillesøster havde haft på i søndags, op og kiggede på dem. Hendes fingre følte indgående på bukserne og til sidst så hun på Linda. "OK! Så lad gå da! Det er slet ikke så tosset at røre ved endda!", sagde hun. "Det var jo det jeg sagde!", svarede Linda og smilede skævt til mig. Sæt dig på sengen Chris, så skal jeg give dig dem på!" Christina satte sig ved siden af mig og min lillesøster trak bukserne over hendes fødder. Heldigt for os alle havde jeg pudret tøjet godt inden jeg havde lagt det væk. Bukserne gled nemt over hendes ben og Linda bad hende om at rejse sig. Så trak hun bukserne på plads i livet. Jeg konstaterede at pigerne brugte næsten samme tøjstørrelse som jeg selv, hvilket selvsagt gav flere muligheder for påklædning.

Christina lod sine hænder glide op og ned af lårene et par gange. "Uuuhh! Det her føles altså lækkert!", konstaterede hun. Linda var i gang med at rode i bunken og besluttede sig for en heldragt med handsker, maske og fødder. Hun satte sig ved siden af mig og stak benene i dragten. Hendes fødder smuttede let på plads på grund af talkumpudderet. Christina var stadig meget fascineret af sine tights. Igen og igen lod hun hænderne vandre op og ned af lårene. I mit stille sind var jeg overbevist om at hun også var blevet "hooked" i første forsøg. "Det tænder nok?", spurgte Linda hende uden at se op fra sit arbejde med heldragten. "Hold kæft hvor bliver jeg liderlig af det her!", svarede Christina og gav sig til at massere sit venusbjerg og klitoris i buksernes åbne skridt. Jeg lå og nød synet. Hun var glatbarberet lige som min lillesøster. Linda rejste sig og spurgte om ikke jeg gad lyne hendes dragt i ryggen. Da det var gjort gav jeg mig til at gennemsøge bunken at gummitøj. Mit valg faldt på et par tights med lynlås i skridtet, en T-shirt, handsker og en maske, der kun havde næsehuller og et hul til munden. Da jeg havde fået tøjet på stod min halvstive pik klart aftegnet mod det sorte gummi. Linda tog et par lange handsker og gav dem til Christina. "Du skal også lige prøve dem her!", lød hendes kommentar. Christina tog handskerne på og kiggede på min lillesøster som netop havde fået sat masken på plads om hovedet. Idet hun lynede lynlåsen det sidste stykke op på hovedet begyndte Christina at grine. "Du ligner noget fra Alien!", fnisede hun. "Det sagde jeg også til Søren i søndags!", svarede Linda bag masken og grinede.

Da jeg var færdig med at tage de korte handsker på lå pigerne på Lindas seng og nussede med hinanden. Christinas hånd masserede min lillesøsters skød udenpå gummiet og hun begyndte at bevæge underlivet rytmisk frem og tilbage. Hendes ene hånd fandt Christinas bryster som hun stønnende begyndte at gnide og knibe i. Der gik ikke mange øjeblikke før begge vorter strittede frækt. Linda begyndte at slikke på vorterne og nu begyndte Christina også at stønne. Jeg lagde mig på knæ ved siden af pigerne og løftede Lindas ene ben så jeg kunne komme til at åbne lynlåsen i hendes skridt. Forsigtigt trak jeg ud og nedad i lynlåsen så kødet ikke kom i klemme.

Lidt efter besluttede pigerne at lukke mig ind i legen og skiftede stilling. Min lillesøster lagde sig på tværs af sengen med benene ud over kanten og Christina satte sig på hug over hendes ansigt. Jeg trak masken ned over hovedet og placerede mig mellem Lindas ben og begyndte at slikke hendes våde kusse mens hun slikkede løs på Christinas. Pigerne stønnede og jamrede og pludselig kom Christina voldsomt. Hun sank helt ned over Lindas ansigt og et øjeblik fornemmede jeg hun ville kvæle min søster men straks efter lykkedes det hende at genfinde stillingen. "Uuuhh! Hvor er det her dejligt!", udbrød hun spontant. Både min søster og jeg mumlede et eller andet uforståeligt svar, men vi var begge helt enige med hende. Indeni mine tights var pikken klar til at eksplodere, så jeg bad pigerne skifte stilling så jeg i det mindste kunne få et lille pusterum. Linda rejste sig fra sengen og forsvandt uden et ord. 

Jeg lagde mig på sengen og bad Christina sætte sig på hug over mit ansigt så jeg kunne slikke hendes kusse og røvhul. Hun kravlede i stilling og begyndte at stønne helt vildt da jeg samtidig med slikkeriet begyndte at massere hendes små frække bryster. Jeg stak min tunge så langt ind i begge huller som muligt og det sendte hende ud i endnu en orgasme. Linda kom tilbage med en dildo og stod lidt og kiggede på os. Christina var faldet ned på knæ og var i gang med at åbne lynlåsen i mine tights. Hendes gummiklædte fingre rystede af efterveerne af orgasmen, men til sidst lykkedes det alligevel at få lynlåsen åbnet helt. Hun trak min stive pik ud og tog den i munden. Tungen spillede omkring hovedet og jeg måtte bede hende slappe lidt af for ikke at komme på stedet. Pludselig mærkede jeg også Lindas tunge og varme ånde på mine nosser. Pigerne slikkede og suttede det bedste de havde lært og jeg kæmpede vildt for ikke at oversprøjte dem med min varme sperm. Slikkeriet holdt op og jeg fornemmede at pigerne byttede plads på sengen så det nu var min lillesøsters fisse, der var placeret ud for min ivrige tunge.

Christina satte sig over skrævs på min mave og skød underlivet bagud så min pik stødte mod hendes skamlæber. Linda vrikkede frem og tilbage med underlivet mens min tunge bearbejdede det våde kød mellem hendes ben. I en pludselig bevægelse sank Christina ned over min pik. Jeg kunne høre på hende at jeg var større end den dildo hun havde brugt på sig selv. Hun jamrede lidt og blev siddende i stillingen for at lade kussen tilpasse sig min størrelse. Efter lidt tid begyndte hun at vrikke frem og tilbage med underlivet. Min pik blev presset fra alle sider af hendes stramme, unge underliv, men til sidst gled den alligevel problemfrit ind og ud af hende i et adstadigt tempo. Jeg kunne mærke på Linda at hun nærmede sig en orgasme så i tilgift til mit ivrige slikkeri af fissen stak jeg først en så to gummiklædte fingre ind i hendes røvhul. Det sendte hende ud over kanten og hun jamrede sin orgasme ud i rummet. Christina begyndte at ride mig i et lidt hurtigere tempo, som om også hun ville have en orgasme, men Linda overbeviste hende om at det kunne vente lidt endnu. I stedet ville hun have at de skulle lægge sig i en 69'er og at jeg skulle kneppe dem efter tur. Den idé var Christina med på så ude af stand til at se noget måtte jeg manøvrere mig selv ned fra sengen og ned på gulvet. Da jeg var væk lagde først Christina og siden Linda sig i den omvendte position. Jeg lyttede lidt til deres ivrige tungelege og blev godt liderlig af det. Så famlede jeg mig vej op bag Lindas røv. Mine fingre fandt hendes fisse og jeg lod et par fingre glide indenfor. Hun stønnede højlydt over den samtidige behandling af hendes fisse og klitoris. Da jeg nu havde landkending nok til at foretage det næste træk, kravlede jeg i stilling bag hende og pressede pikken mod hendes stramme fisse. Den gled uden problemer helt i bund. Igen stønnede hun. "Knep mig for satan! Dit store liderlige handyr! Jeg vil have din pik i begge huller!", messede hun med ru stemme mellem Christinas lår. Christina slikkede det bedste hun havde lært mens min pik bankede ind og ud af Linda fisse. Indimellem mærkede jeg også Christinas tunge på mine nosser, så efter et stykke tid var jeg nødt til at holde lidt igen. Da jeg følte at jeg igen var klar til kamp trak jeg pikken ud og satte den mod hendes ringmuskel. Min søster gav sig lidt, men slappede så helt af. Pikhovedet gled indenfor og snart var også det meste af pikken begravet i hendes røv. Jeg kneppede hende med seje tag og sendte hende i skøn forening med Christinas tunge ud i orgasmetågernes land endnu en gang.

Da jeg fornemmede en ny personlig orgasme i anmarch bad jeg pigerne bytte plads så Christina også kunne blive forkælet. Idet de byttede stilling tog min lillesøster dildoen og da hun var på plads på sengen bad hun Christina om at bruge den på sig. Jeg famlede mig frem efter Christinas bagdel, fandt den og skilte forsigtigt ballerne. Mine gummiklædte fingre fandt vej til hendes fisse som jeg blødt masserede samtidig med at Lindas tunge bearbejdede klitoris. Forsigtigt pressede jeg pikken mod hendes unge kusse. Den gled halvvejs ind og jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt. Mellem Lindas ben begynde Christina at stønne kraftigt. Hun havde tydeligvis ikke langt til orgasmen og havde svært ved at koncentrere sig om arbejdet med dildoen i Lindas fisse. Jeg stak prøvende pegefingeren i hendes røvhul og lod den sidde lidt for at ringmusklen kunne vende sig til presset. Da hun ikke protesterede og jeg følte at hun slappede tilstrækkeligt af skiftede jeg til tommelfingeren, som jeg pressede helt ind. Denne gang gav Christina sig lidt, men hendes jamren blev hurtigt afløst af en liderlig stønnen. Hun pressede bagdelen imod min hånd og jeg tog det som et tydeligt tegn på at hun ville have min pik i røven. Tommelfingeren blev erstattet med mit pikhoved som gled indenfor. Jeg ventede lidt for at Christina kunne vende sig til følelsen, så pressede jeg lidt mere på og resten af pikken gled op i hendes bagdel. Hun stønnede højlydt og der skulle ikke mange tag til før også hun ramte orgasmes højder. Udmattet faldt jeg ind over hendes ryg og kyssede hende på halsen. Hun svarede igen ved at skyde røven mod mit underliv så min eksplosionsklare pik en sidste gang gled helt i bund.

Da jeg havde genvundet fatningen trak jeg pikken ud og kravlede ned på gulvet. Da jeg fjernede masken løb sveden af ansigtet i stride strømme. Bag mig eksploderede pigerne samtidig i endnu en orgasme og Christina kollapsede ovenpå min lillesøster. De to pigers svedige kroppe var et smukt syn og jeg kunne ikke lade være med at lege med min pik.

"Nu synes jeg det er min tur til at blive forkælet!", meddelte jeg og gjorde mine til at lægge mig på sengen. Pigerne kiggede på hinanden og gjorde plads til mig. De blev enige om at Christina skulle ride mig endnu en gang og så skulle de sutte mig af til sidst. Christina satte sig over skrævs på mig og placerede pikken ud for sin kusse. Så sank hun ned og begyndte at ride stille og roligt. Bag hende legede Linda med hende røvhul og før vi begge vidste af de havde hun begravet dildoen i Christinas røv. Jeg kunne mærke hvordan samtlige muskler i Christinas underliv blev spændt og i sekunderne derefter skreg hun sin orgasme ud i rummet. Jeg var på nippet til at eksplodere i hende, men fik gjort tegn til Linda at det var nu de skulle slikke. Christina kravlede ned fra mit skød og lagde sig på knæ ved siden af Linda. Knapt havde deres tunger rørt min pik før den eksploderede i den største orgasme jeg nogensinde havde oplevet. Det var som om den ingen ende ville tage og jeg så sol, måne og stjerne i hvad der føltes som evigheder.

Da jeg igen åbnede øjnene var Christina i gang med at slikke Lindas sorte gummihud ren for min sperm. Hendes tunge legede omkring brysterne og op og ned ad halsen. Christinas ene hånd havde fundet vej til min søsters fisse som hun fingerkneppede i et ivrigt tempo. Linda nød tydeligvis behandlingen og stønnede højlydt. Da der ikke var mere sperm tilbage på gummidragten koncentrerede Christina sig en sidste gang om Lindas glatbarberede fisse. Hun kyssede og slikkede alt imens fingrede borede sig ind i min lillesøsters indre og min lillesøster fik nattens sidste orgasme.

Vi blev enige om at både Christina og jeg skulle overnatte, så efter et fælles bad krøb vi tæt sammen under dynerne i mine forældres soveværelse.