LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bossens Tøz©

Weekend - del 1

Du ringer til mig en sen eftermiddag, og spørger om hvad jeg skal lave den kommende weekend?
Jeg svarer, at det ved jeg ikke endnu.
Godt, siger du, så skal du pakken en taske med en sort kjole, sorte selvsiddende strømper og sort undertøj. Derefter skal jeg pakke en sort serveringskjole, hvidt forklæde, et par sorte sko, dog ikke for høje, sminke, en badedragt og mit legetøj. Så får jeg at vide, at du vil komme og hente mig omkring kl. 18.00 fredag aften, og der skal jeg have en kjole på efter eget valg, mine negle på hænder og fødder skal være lakeret røde, jeg skal være sminket lidt og have håret sat pænt op.
Jeg spørger, om hvad vi skal, og får at vide, at det vil jeg få at se til den tid.
Lige inden du siger farvel, siger du, at jeg også lige skal pakke et par tørklæder ned.
De næste par dage er jeg ved at gå til af nysgerrighed over, at jeg ikke ved hvad der skal ske.

Fredag morgen vågner jeg tidligt, og tænker på at jeg nok hellere må barbere mig mellem benene selv om du ikke har sagt noget om det, men jeg ved, at du forventer, at jeg gør det som en selvfølge. Jeg kan næsten ikke spise noget hele dagen af bare spænding og nervøsitet. Så bliver klokken endelig 18.00 og jeg går lidt frem og tilbage, kigger ud af vinduet for om jeg kan se, hvornår du kommer. Klokken bliver 18.10 inden du kommer og ringer på.
Da jeg åbner døren siger du, at jeg lige skal vende og dreje mig rundt så du kan se om min påklædning er rigtigt.
Jeg har taget en vinrød kjole på med tilhørende tørklæde, du siger, at det er jo meget pænt.
Så tager du min taske og bærer den ud til bilen.
Da jeg kommer derud ser jeg, at der sidder en anden kvinde på bagsædet med et tørklæde for øjnene.
Du åbner døren til bagsædet og siger, at jeg skal sætte mig ind og binde tørklædet for øjnene.
Jeg gør som du siger, og bagefter checker du om det sidder ordentligt, så lukker du døren og går om til førersædet og sætter dig ind, inden du starter bilen præsentere du den anden kvinde for mig. Så starter du og kører.

Der bliver ikke sagt meget i bilen. Jeg prøver, at koncentrer mig om hvor vi kører hen, og har på fornemmelsen, at hende den anden gør det samme, indtil du absolut skal afbryde stilheden, ved at spørge os om hvorfor vi ikke snakker. Ingen af os svarer, da vi ikke lige ved hvad vi skal sige, men til sidst, siger jeg, at det er svært at snakke når man prøver at koncentrere sig om noget andet, og tænker på hvad der skal ske her i weekenden. Kan høre at du griner, og så siger du, at det skal vi da ikke tænke så meget over det var da bedre, at vi lærte hinanden at kende inden vi nåede frem, for når vi først er der hvor vi skal være, vil vi ikke få muligheden for det. 
Der bliver lidt stille igen, så siger du, at hvis vi ikke begynder at snakke sammen nu, vil du straffe os for det, så flyver det lige ud af munden på mig, det vil du jo gøre alligevel. 
Du svarer ikke, men holder ind til siden, står ud af bilen og kommer om og åbner min dør, trækker mig i håret til jeg er ude af bilen, og siger strengt til mig, om jeg allerede skal være fræk? 

Nej, svarer jeg, det kom bare sådan lige pludseligt. 
Du tager mine hænder, og placere dem så jeg holder ved døråbningen, så mærker jeg, at du løfter op i min kjole og trækker mine trusser af mig. Du siger, at jeg skal løfte benene så du kan få dem af. Derefter får jeg 5 rap i røven, og du siger, hvad hedder det så?
Jeg siger pænt undskyld, hvorefter du spørger, om jeg ikke har glemt noget.
Jeg svarer, - Ikke lige det jeg ved af.
Hmmmm, er det eneste jeg høre du siger. Så mærker jeg et slag til, og det kommer helt bag på mig, og det rammer hårdt, så jeg trækker røven til mig. Der går lidt tid, så mærker jeg et til. 
Så siger du, at du bliver ved indtil jeg har fundet ud af hvad det hedder, og inden jeg når at reagere mærker jeg et slag til. Jeg skynder mig at sige, - Undskyld min Herre. 
Det var bedre, siger du, men resten af straffen kan du få sener, og jeg skal nok få lært dig at kalde mig for Herre, forstået? 
Ja Herre, svarer jeg. Derefter hjælper du mig ind i bilen igen. 

Da du selv sidder på forsædet igen, siger du, at turen vil blive lang, hvis det er sådan vi vil have det? Hvortil vi begge svarer, nej Herre, det skal ikke gentage sig. Jeg kan ikke helt lade være med at smile over det der er sket, og jeg kan føle i min krop hvor varm jeg blev af straffen og begynder at glæde mig. 

Så begynder Trine og jeg at snakke sammen om hvad vi laver, og hvor vi kommer fra. Vi kommer dog ikke ind på, hvad vi regner med, at der skal ske i weekenden, men vi kan begge to mærke spændingen i luften. Imens vi snakker, har vi glemt alt om at du kører, og bliver ikke opmærksom på det førend du stopper igen. Jeg tror, at Trine og jeg tænker det samme, i det sekund vi mærker at bilen holder stille, at hvem skal nu straffes. Men i stedet får vi besked på, at tage vores tørklæder af, for vi skal ind på et cafeteria og spise. Vi stiger ud af bilen. Trine og jeg står lidt og kigger på hinanden, inden du siger, så går vi tøser.

Da vi kommer ind på cafeteriaet, finder du et bord i hjørnet. Vi kvinder sætter os på samme side, så du kan sætte dig overfor os. Da vi har bestilt det vi skal have at spise, rejser du dig for at gå på wc. Trine og jeg bliver hurtig enige om at lave lidt ulykker, og om hvordan vi skal drille dig under middagen. 
Da du kommer ind, kan du se, at der er byttet om på din kniv og gaffel, og dit glas med øl er byttet ud med et glas vand. Du kigger strengt på os, og spørger om vi ikke kan sidde ordentligt, mens du er væk bare et øjeblik? Vi kigger begge uskyldige på dig, og spørger hvad du mener med det? 
Men du siger ingenting, det eneste du beder om, er at få din øl. 
Trine og jeg kigger lidt på hinanden, og Trine spørger mig, om jeg syntes du skal have den, hvortil jeg svarer, om hun syntes, at du har fortjent at få den. Jahhh, det syntes Tine at du har, men inden hun giver dig din øl, tager hun lige en slurk af den og smiler til dig. 
Jeg kan se på dig, at det ikke lige var sådan Trine skulle have afleveret din øl, men du siger ingenting. 
Da maden er blevet serveret og vi begynder at spise, stiller Trine og jeg hver en af vores sko og lader vores fødder glide op ad dine ben til vi når helt op mellem dem, hvor efter vi lader dem glide ned igen. 
Du kigger igen strengt på os og siger, at vi skal sidde pænt og spise, for vi skal snart ad sted igen. 
Da du har spist, rejser du dig og siger, at vi skal køre. Hverken Trine eller jeg er blevet færdig, men det er du lige glad med. Du begynder bare at gå ud mod bilen, så Trine og jeg er tvunget til at rejse os og lade resten stå. Da vi kommer ud til bilen, tager du fat i Trines arm og føre hende hen til bilen. Jeg følger pænt efter. Jeg får besked på at sætte mig ind på bagsædet og tage tørklædet på igen. 
Så siger du til Trine, at hun også godt kan tage tørklædet på igen. Du åbner døren til bilen og skubber Trine ind, så hun står støttet med hænderne på sædet. Så løfter du op i hendes kjole og giver hende 5 slag i røven, og spørger hende om hvad det så hedder. Trine siger, pænt undskyld Herre fordi jeg drak af din øl. Så hjælper du hende ud igen, så hun kan komme ind og sidde ordentligt på bagsædet. Trine og jeg rykker tæt sammen på bagsædet og begynder at hviske lidt sammen.
Pludseligt bliver vi afbrudt af, at du siger, at hvis vi ikke kan snakke så du kan høre det, skal vi slet ikke sige noget. 
Vi fniser lidt, og siger, at vi nok skal være stille. Men den stilhed har Trine og jeg lavet planer om at udnytte på en anden måde.

Hvad mon de to uartige tøzer har planlagt overfor deres Herre?
Læs videre i næste afsnit.